-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Η δική μας αγορά πως λειτουργεί με εισαγώμενα προϊόντα;
Αυτά ίσχυαν όταν υπήρχαν δασμοί και περιορισμοί ποσοστόσεων μεταξύ των χωρών που πλέον δεν υπάρχουν. Τότε ναι έπρεπε ένα μέρος της παραγωγής να το απορροφήσει η εσωτερική αγορά.
Σήμερα αγοράζεις αυτοκίνητο από την Ιταλία και Πολωνία χωρίς κανένα δασμό παρά μονάχα το μεταφορικό κόστος και το εγχώριο τέλος ταξινομησης.
Προφανώς οι Ιταλοί και οι Πολωνοί μας υπολογίζουν στις μελέτες σκοπιμότητας τους ως target group της αγοράς τους.
βγαζουν ακομα οι πολωνοι polski ;
-
Πραγματικά μια συζήτηση μαζί σας είναι αρκετή ώστε να κατανοήσει κάποιος το γιατί έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν και είμαστε στον πάτο της Ευρώπης σε όλους τους δείκτες.
-
Πραγματικά μια συζήτηση μαζί σας είναι αρκετή ώστε να κατανοήσει κάποιος το γιατί έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν και είμαστε στον πάτο της Ευρώπης σε όλους τους δείκτες.
ΡΕ λαπ σε ολα δικιο εχεις αλλά σχετικα με την αυτοκινηση που παει οπως στην κινα στα εργοστασια χωρις φωτα δηλαδη μονο ρομποτ δεν θα προσφερε τιποτα στην ελλαδιτσα .
Αντιθετα εμεις ειμαστε πολυ καλοι στον κοπανιστο αερα , εξ ου και τον πουλαμε στο εξωτερικο .
Οι Αλητ ενδιαφερονται στην χωρα μας μονο για αρπαχτες . εξαιρω τον τιμιο κλαδο της οικοδομης .
Οποτε μονο πλακα μπορουμε να κανουμε . -
Πρώτα από όλα θα προσέφερε καλό εμπορικό ισοζυγιο. Αυτό με έναν τυπικό φόρο επι των κερδών όπως συμβαίνει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, θα είχε έμμεσα οφέλη στην κοινωνία μέσα από παροχές, δημόσια υγεία, παιδεία, ασφάλεια, άμυνα κτλ κτλ
Θα φορολογούμε μεγαλύτερη φορολογητέα ύλη από αυτά που ξοδεύουμε για να εισάγουμε.
Έτσι θα έχουμε λιγότερους έμμεσους φόρους για τους πολίτες μιας και από το εμπορικό ισοζύγιο και την παραγωγή καλύπτουμε μεγάλο μέρος των ετήσιων δαπανών μας. Δηλαδή θα απελευθερώσουμε διαθέσιμο εισόδημα στην τοπική αγορά.
Δεύτερον δεν μιλώ μονάχα για αυτοκίνητα. Γενικότερα για μεταποίηση μιλώ. Ας ξεκινήσουμε από απλά πράγματα όπως ας πούμε αμαξώματα ή γεωργικά προϊόντα και πάμε σταδιακά σε 10-15 έτη στα αυτοκίνητα.
-
Η οικοδομή είναι τίμιος κλάδος;;;;
Μπα σε καλό σου…..
Το όργιο της παραοικονομίας είναι.
-
Μπα σε καλό σου…..
Οσο η δικη σου ουτοπια οτι οι φοροι και ο ηλεκτρονικος στραγγαλισμος της οικονομιας απο την ααδε του κουλη και του καθε κουλη και κρατους θα παει σε υγεια παιδεια φοροελαφρυνσεις κτλπ
Μηπως να ξαναδιαβασεις λιγο Οργουελ ; -
@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Μπα σε καλό σου…..
Οσο η δικη σου ουτοπια οτι οι φοροι και ο ηλεκτρονικος στραγγαλισμος της οικονομιας απο την ααδε του κουλη και του καθε κουλη και κρατους θα παει σε υγεια παιδεια φοροελαφρυνσεις κτλπ
Μηπως να ξαναδιαβασεις λιγο Οργουελ ;Καλο ειναι ενας ανθρωπος να κανει ονειρα, το προβλημα ειναι οταν μπερδευεται και ζει στο "η Αλικη στη χωρα των θαυματων".
-
Ε τότε βρε @otso μην στεναχωριέσαι για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Όπως ένας φοροφυγας που λόγω ιδεολογίας δεν πληρώνει ότι του αναλογεί και έτσι οθ φόροι επιβαρύνουν όσους τους πληρώνουν.
Έτσι και ένα λαμόγιο του ΟΠΕΚΕΠΕ εισέπραξε παραπάνω από όσα του αναλογούσαν χρήματα, που θα ανακουφιζαν τους υπόλοιπους γεωργούς.
Το ίδιο νόμισμα είναι, η ίδια νοοτροπία βαλκανικού τύπου, το ίδιο αποτέλεσμα έχει. Κάποιοι πληρώνουν τη νύφη του έξυπνου
Τι το συζητάμε τοτε; Καλά εκαναν! Αφού μπορούσαν....αυτή είναι η λογική σου.
-
Αφού μπορούσαν....αυτή είναι η λογική σου.
Οχι δεν ειναι αυτη
Αλλά δεν εχω αυταπατες οτι ο χρυσοχουντιδης και ειδικα ο πιτσιλης θα ειναι ατεγκοι φρουροι στο μοιρασμα και στην ανακαλυψη της απατης .
Απλα δεν θα ξανακουσης ποτε στην ζωη σου για απατες απο οπεκεπε
γιατι απλα ουτε η ευρωπαια εισαγγελεας θα μπορεσει να ελεγξει
ξανα .
Το κρατος Οργουελ θα θωρακιστει οσο δεν μπορεις να φανταστεις . -
Μελχισεδέκ, απλά. Έχω κάνει καινούργια αντεριά από το γέλωτα με τις συνδιαλέξεις Καμμένου.
-
Εγώ πάντως αν ήμουν επενδυτής και θα έπρεπε να διαλέξω,η Ελλάδα δεν θα ήταν καν στη λίστα.
Το τρένο αυτού του τύπου ανάπτυξης το πέταξε στο γκρεμό το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα!
Πλέον και θέληση να υπάρξει,δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι. -
Ζβιν η αναπτυξη, μονο εταιρικο leasing κινειται.
Μην αγχωνεστε ομως, ερχεται η σαβουρα της Ευρωπης με εντολη ΕΕ. -
@w202-amg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Εγώ πάντως αν ήμουν επενδυτής και θα έπρεπε να διαλέξω,η Ελλάδα δεν θα ήταν καν στη λίστα.
Το τρένο αυτού του τύπου ανάπτυξης το πέταξε στο γκρεμό το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα!
Πλέον και θέληση να υπάρξει,δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι.Και οι επομενοι μιμητες του ειναι.
-
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Θαλαμοφύλαξ!
Κι ενώ η Πυροσβεστική, που ζητούσε την ανάλυση των δειγμάτων, είχε ήδη στείλει το πόρισμα της την προηγούμενη μέρα.
Έστειλαν δηλαδή πόρισμα χωρίς να περιμένουν την απάντηση του ΓΧΚ για να σκουζουν τα κομματοσκυλα της ΝΔ και του Άδωνι στα ΜΚΔ χλευάζοντας την Καρυστινού για χιλιοστή φορά
-
Ε όχι και κομματόσκυλα!
Φανατικά ακομμάτιστοι, που αγαπάνε την αλήθεια και το δίκιο, είναι οι άνθρωποι. -
Κομμουνιστικες φράξιες, έχουν καταστρέψει την Ελλάδα...
-
Τι είναι αυτό;
Δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα εσύ το έφτιαξες
-
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Κομμουνιστικες φράξιες, έχουν καταστρέψει την Ελλάδα...
Στην ίδια ομάδα είμαστε;
Μου το έστειλαν χθες βράδυΓια δώσε λεπτομέρειες, τι είναι;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3