-
Εξέλιξη του είδους. Ανακάλυψαν τον τουρισμό.
-
Παρε ενα λαστιχο ποτισματος και προσπαθησε να την βρεξεις.
Μονο ετσι θα φυγει.
Μην βαλεις μπρος το αμαξι γιατι υπαρχει κινδυνος να τρομαξει και να πεσει στους ιμαντες του μοτερ…. -
@nickthetrib said in Γάτα στο αυτοκίνητο..:
Το έχω πάθει και εγώ, αλλά δεν κατάλαβα άμεσα ότι είχε χωθεί.
Άλλαξε η γάτα γειτονιά.
Πήγε από Νέα Χαλκηδόνα στην Ηλιούπολη!
Την άκουσα να νιαουριζει, αλλά εκεί που ήμουν αν σταματούσα να προσπαθήσω να την βγάλω θα έτρωγα βρισιδι μέχρι σήμερα (κάθοδος Μεσογείων)
Φτάνοντας στην Ηλιούπολη και σβήνοντας την μηχανή, έφυγε.
Δοκίμασε να κάνεις καμιά βόλτα μήπως φύγει μετά.Κι εγώ το περίπου το ίδιο. Το αμάξι αυτό δεν το οδηγώ συνήθως εγώ. Πήγα το απόγευμα στο σουπερμάρκετ και γυρίζοντας στο σπίτι την άκουσα να νιαουρίζει.
-
Το νεότερο είναι ότι παράτησε το yaris και πήγε στο Civic. Απίστευτο..
-
@fhcc said in Γάτα στο αυτοκίνητο..:
Ψάχνει να βρει το καλύτερο αμάξι για κρεβατοκάμαρα.
Έχει κανένα καλύτερο στην γειτονιά, μήπως πάει εκεί; -
@fhcc said in Γάτα στο αυτοκίνητο..:
Γιαπωνεζόφιλο γατί
ΥΓ νομίζω σου κολλάει, ψάχνει για υιοθεσία
-
Αν το γατί είναι σχετικά μικρό σε ηλικία και όπως έγραψες τριγυρνά γάτος εκεί γύρω , τότε μάλλον φοβάται τον γάτο και το έχει βρεί καταφύγιο το σημείο.
Προσπάθησε να το δελεάσεις με φαγητό , αλλά ταυτόχρονα να επιτηρείς το σημείο να φύγει ο αρσενικός "νταής". Το θέμα είναι και να μην επιστρέψει στο συγκεκριμένο σημείο , όχι να βγεί απλά. -
Οι γάτοι πολλές φορές είναι ατρομητοι. Δεν φοβούνται με τίποτα.
Σε κοιτούν και με βλέμμα ‘’άσε μας ρε ανθρωπάκι’’
-
Από τη στιγμή που αλλάζει αυτοκίνητα σημαίνει ότι θέλει να κρυφτεί γιατί κάτι φοβάται που του έχει δημιουργήσει ψυχολογικό θέμα.
Οι γάτες στρεσάρονται εύκολα.
Οπότε και να το βγάλεις από το αυτοκίνητο, αν έχει πρόσβαση στο σημείο, μάλλον θα ξανανέβει. -
Έχω ρίξει μερικά κομμάτια λουκάνικο που μυρίζει περισσότερο αλλά μάλλον δεν του αρέσει. Θα βάλω και κάτι άλλο.
Το πρόβλημα είναι ότι ενώ στο yaris είχα μια πιθανότητα να το αρπάξω και να το βγάλω έξω, στο Civic είναι σχεδόν ακατόρθωτο. Πριν από λίγο το έβλεπα αλλά το χέρι μου δε χωρούσε με τίποτα. Θα περιμένω να βγει μόνο του.
-
Μην πας με γυμνά χέρια. Το πιο πιθανό είναι ότι θα φας γρατζουνιά.
-
Και καλά έχει γάτα στο αυτοκίνητο…..
-
Το λουκάνικο δεν είχε μεγάλη επιτυχία. Έφαγε λίγο και το παράτησε. Μετά ξανακρύφτηκε στο αυτοκίνητο.
-
Δοκιμασε να μπεις στο αυτοκινητο, ανοιξε τα παραθυρα, πετα της το φαι απο το παραθυρο, μοιλς βγει πεταξου εξω να την εμποδισεις να ξαναμπει. 1, φορα γαντια. 2, μηπως τα γατακια ειναι 2 και βγαινει καθε φορα μονο το ενα γιαυτο και το αλλο επιστρεφει? 3, αν δεν πιασει και αυτο ερχομαι να φαω τα λουκανικα.
Καλη επιτυχια. -
Δοκίμασε να ρίξεις λίγο ξίδι αν όχι πάνω της, δίπλα της.
-
Εμένα, μια φορά, μου στοίχισε έναν εξωτερικό ιμάντα ένα γατί, ευτυχώς δεν είχε κοπεί εντελώς και δεν έχασα την αντλία νερού κτλ. Έβγαλε και ένα κομμάτι από την γούνα της ο μηχανικός, μου είπε καφετί ήταν το γατί
-
@nickthetrib said in Γάτα στο αυτοκίνητο..:
Δοκίμασε να κάνεις καμιά βόλτα μήπως φύγει μετά.
Επικινδυνο για το γατι κυριως, αλλά και για το αμαξι
-
@ilias-a said in Γάτα στο αυτοκίνητο..:
Δοκιμασε να μπεις στο αυτοκινητο, ανοιξε τα παραθυρα, πετα της το φαι απο το παραθυρο, μοιλς βγει πεταξου εξω να την εμποδισεις να ξαναμπει. 1, φορα γαντια. 2, μηπως τα γατακια ειναι 2 και βγαινει καθε φορα μονο το ενα γιαυτο και το αλλο επιστρεφει? 3, αν δεν πιασει και αυτο ερχομαι να φαω τα λουκανικα.
Καλη επιτυχια.Δεν προλαβαινεις, το γατι ειναι πιο γρηγορο . Και μπρος να βαλεις οσο δεν ειναι το γατι χωμένο στο αμαξι, μπορει να παει και να χωθει με τον κινητηρα σε λειτουργια . Το εχω παθει
Γενικα για να φυγει απο τα αμαξια, πρεπει να βρει αλλο καταφυγιο . Αν δεν βρει αλλη κρυψωνα πιο ασφαλη, δεν θα φυγει . Βαλτου κατι σαν σπιτακι, κανενα χαρτοκουτι ισως σε καμια γωνια. Κλεισε το χαρτοκουτι απο παντου και ασε μια μικρη εισοδο , ισα να χωραει το γατακι . Ισως το βρει ασφαλες και παει εκει
-
Οχι για να το πιασει, για να το τρομαξει μπας και παρει αλλο δρομο το ζωντανο.
-
@ilias-a said in Γάτα στο αυτοκίνητο..:
Οχι για να το πιασει, για να το τρομαξει μπας και παρει αλλο δρομο το ζωντανο.
Θα τρομαξει και θα τρεξει στο αμαξι παλι, γιατι εκει νιωθει ασφαλεια . Κολλησε στα αμαξια τωρα αυτο
Γάτα στο αυτοκίνητο..