-
Ανοίγω αυτό το thread καθαρά για συζήτηση, μιας και τα οχήματα αυτά δεν είναι στην πλειοψηφία τους διαθέσιμα στην Ευρώπη. Ποιο Αμερικανικό brand αυτοκινήτου είναι το αγαπημένο σας; Είναι η Ford, η Chevrolet ή η Jeep;
-
Corvette ξεκάθαρα και μετά Mustang.
-
@fanis75 said in Αγαπημένο Αμερικανικό brand.:
Corvette ξεκάθαρα και μετά Mustang.
Και εγώ τα ίδια και γενικά κάθε μεγάλο κουπέ που χωράνε μέσα κανονικοί άνθρωποι...
-
Jeep, Corvette και τα παλιά Cadilac . Cord και Duesenberg σπό τα τεθνεώτα.
-
Γενικά θεωρώ τα Ford καλύτερα και πιο iconic από τα Chevrolet. Ίσως είμαι λάθος δεν ξέρω, απλά τα Chevrolet πάντα τα θεωρούσα πιο φθηνά σε κατασκευή.
-
Περισσότερο μεμονωμένα μοντέλα, κυρίως cars V8-hemi και όλες τις corvette αλλά περισότερο τη C2
Plymouth roadrunner
Dodge charger
Αλλά από τις μάκρες μία ιδιαίτερη AMC, Με ιδιαίτερες δημιουργίες όπως τα gremlin X τα pacer, γενικά διαφορετικά από τον αμερικάνικό συρμό. Το σύμβολο Jeep grand wagoneer
Και το πολύ προχωρημένο, καθόλου αμερικάνικο και πολύ κοντά στα γούστα μου ψηλωμένο, 4κίνητο station με μαζεμένες διαστάσεις AMC Eagle 4x4 wagon.
Αναμενόμενο που έκλεισε -
@elvet said in Αγαπημένο Αμερικανικό brand.:
Περισσότερο μεμονωμένα μοντέλα, κυρίως cars V8-hemi και όλες τις corvette αλλά περισότερο τη C2
Plymouth roadrunner
Dodge charger
Αλλά από τις μάκρες μία ιδιαίτερη AMC, Με ιδιαίτερες δημιουργίες όπως τα gremlin X τα pacer, γενικά διαφορετικά από τον αμερικάνικό συρμό. Το σύμβολο Jeep grand wagoneer
Και το πολύ προχωρημένο, καθόλου αμερικάνικο και πολύ κοντά στα γούστα μου ψηλωμένο, 4κίνητο station με μαζεμένες διαστάσεις AMC Eagle 4x4 wagon.Αναμενόμενο που έκλεισε
Μεταξύ Ford και Chevrolet?
-
@fotisapple said in Αγαπημένο Αμερικανικό brand.:
Μεταξύ Ford και Chevrolet?
Καμία σύγκριση, εννοείται Chevrolet με corvette, camaro, chevelle και τα διάφορα σε εκδόσεις SS
Η ford μόνο κάποια mustang, μόνο πρώτης γενιάς (οι άλλες τραγικές) έχει, μετά pick up F… -
Chevrolet για ευθείες και βόλτες στο Malibu
Mustang rules Laguna seca -
Dodge charger
Αμαξάρα!!! Ακόμα και το σημερινό ειναι απίστευτα όμορφο!!
Καμία σύγκριση, εννοείται Chevrolet με corvette, camaro, chevelle και τα διάφορα σε εκδόσεις SS
Εεε ναι!!!
-
Από Chevrolet μου αρέσουν πολύ το Equinox, Traverse, και το Malibu από sedan.
-
Αυθεντικό αμερικάνικο αυτοκίνητο.
Να πηγαίνω γρήγορα τα τσουβάλια πελετ στο ράντζο μου
-
Με πινακίδες Μονάχου...
-
Καλησπερα στην ομαδα . Εχω καψουρα με τα Mustang.
-
Πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω ένα αγαπημένο brand μιας και σχεδόν όλοι οι αμερικάνοι κατασκευαστές έχουν βγάλει από ένα ποθητό μοντέλο.
Αν έπρεπε να ξεχωρίσω ένα brand σίγουρα είναι η chevrolet μιας και έχει βγάλει caprice, camaro, chevelle, corvette, monte carlo -
Όταν αναφερόμαστε στις ΗΠΑ είναι αδύνατον να λείπει η Cadillac. Από τις πιο πρωτοποριακές μάρκες με εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε και σήμερα πχ night vision και φώτα led αλλα και την ανάρτηση MagneRide.
Το Escalade θεωρώ ότι είναι από τα κορυφαία στην κατηγορία του.
Σε μεμονωμένα μοντέλα εννοείται muscle cars οποιοδήποτε από Dodge Charger, Chevy Camaro, Ford Mustang.
Και μιας και είπα Ford αγαπημένο λογοπαίγνιο των Αμερικανών το F(ound) O(n) R(oad) D(ead)!
-
Shelby Cobra
-
Ένα είναι το αγαπημένο αμερικανικό αμάξι.
Αγαπημένο Αμερικανικό brand.