-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πάντως το επόμενο μου αμάξι θάθελα να είναι Γερμανικό!!!!!!!!!!!!!
Das auto!!!!!!!!!!!!!!!!Κι εσύ τέκνον Βρούτε
Αφου με ξερεις
ένα νέος Vagελης γεννιέται
-
Τελικα επρεπε να κερασεις εκεινα τα πιτογυρα
-
Τελικα επρεπε να κερασεις εκεινα τα πιτογυραΛες ε?
Εγώ δεν ταίζω Vagεληδες πάντως -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Λες ε?
Εγώ δεν ταίζω Vagεληδες πάντωςΒρε ουρτ!!! Εσυ εισαι Vagελης μια ςκαι διαθετεις Golf IV
-
Λες ε?
Εγώ δεν ταίζω Vagεληδες πάντωςΒρε ουρτ!!! Εσυ εισαι Vagελης μια ςκαι διαθετεις Golf IV
θα τα πούμε απο βδομάδα
-
Λες ε?
θα τα πούμε απο βδομάδα
Ακυρωνεται προς το παρον , ανωθεν αποφαση
-
οκ φαντάζομαι τον αδερφό σου με τη Merc
-
οκ φαντάζομαι τον αδερφό σου με τη MercΤα μισα να μου λεγες
-
Ξεθάβω το νήμα και πιστεύω με τόσους μετόχους θα μείνει στην επικαιρότητα για πολυυυυυ καιρό

Δεν υπήρξα ποτέ ούτε μέτοχος ούτε οπαδός κάποιας συγκεκριμένης μάρκας.
Τι σκέφτομαι για το επόμενο όταν έρθει η ώρα; 3 σενάρια:- Να παραμεινω στη hyundai, πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής, και να πάω σε κάποιο αυτόματο υβριδικό.
- Υβριδικό ΤΟΥΟΤΑ, σήμερα ας πούμε θα έπαιρνα chr c-ult ή chic.
- Να πάω σε ηλεκτρικό, ακόμα και Κινέζο, δεν έχω πρόβλημα.
-
Tο καλό με το ξέθαμα τέτοιων τοπικών είναι να θυμόμαστε τους χρήστες που έγραφαν κάποτε.
On topic, εγώ πιστός είμαι η μάρκα δεν είναι πλέον πιστή
, αφού δεν βγάζει αυτοκίνητα που μου αρέσουν… -
Πιστος Ιαπωνας η μαρκα αναλογα με τα δεδομενα της εποχης χοντα, μαζντα, σουζουκι, σουμπαρου, τογιοτα η σειρα προτιμησεως.
-
@georgemit said in Είμαστε πιστοί σε μια μάρκα ή αλλάζουμε μάρκες;:
Ξεθάβω το νήμα και πιστεύω με τόσους μετόχους θα μείνει στην επικαιρότητα για πολυυυυυ καιρό

Δεν υπήρξα ποτέ ούτε μέτοχος ούτε οπαδός κάποιας συγκεκριμένης μάρκας.
Τι σκέφτομαι για το επόμενο όταν έρθει η ώρα; 3 σενάρια:- Να παραμεινω στη hyundai, πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής, και να πάω σε κάποιο αυτόματο υβριδικό.
- Υβριδικό ΤΟΥΟΤΑ, σήμερα ας πούμε θα έπαιρνα chr c-ult ή chic.
- Να πάω σε ηλεκτρικό, ακόμα και Κινέζο, δεν έχω πρόβλημα.
Αρα παραμένεις Ασιάτης...
-
δεν καταλαβαινω για ποιον λογο να ειμαστε πιστοι σε μια εταιρεια. Ειδικα μαλιστα οταν αγοραζουμε αυτοκινητο καθε μερικα χρονια, οποτε τα μοντελα και οι αναγκες μας αλλαζουν. Αναγνωριζουμε τις αναγκες μας, βλεπουμε το διαθεσιμο budget, συγκρινουμε τα διαθεσιμα προϊοντα και τελικα αποφασιζουμε.
-
καποιοι οχι μονο σε μαρκα αλλα και σε μοντελο
#mono_vitaraγιατι οταν αλλαξοπιστησαν εμαθαν τι δεν προκειται να ξαναπαρουν....
#pote_gallohrepo -
Αυτοι με τα σχιστα ματια ειναι φανατικοι καμικαζι , προτιμουν να κανουν σεπουκου παρα να αλλαξουν γεωγραφικη περιοχη .
Καποιοι εχουν και κατανα σπιτι τους ετοιμο .
Νομιζω χρηζει ψυχιατρικης αναλυσεως .
Εμεις οι μενουμεευρωπαιοι παιρνουμε οτι ναναι αρκει να μας κανει κλικ και να εχουμε τα χρηματα . -
@otso said in Είμαστε πιστοί σε μια μάρκα ή αλλάζουμε μάρκες;:
Εμεις οι μενουμεευρωπαιοι παιρνουμε οτι ναναι αρκει να μας κανει κλικ και να εχουμε τα χρηματα .
αφου ειστε μενουμεευρωπαιο, δεν παιρνετε "οτι ναναι"

-
Για χρόνια ήμουν "πιστός" σε μια μάρκα (bmw/mini). Τότε η αγορά αυτοκινήτου ήταν εύκολη υπόθεση, απλά πήγαινα στον Σπανό και έβλεπα τις μπορώ να αγοράσω με τα χρήματα που διαθέτω. Για εμένα δεν υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα. Από το 2017 και μετά άλλαξα τακτική, κυρίως λόγω οικονομικών, οπότε αγοράζω το καλύτερο αμάξι (για εμένα και τις ανάγκες μου) με τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω και δεν με απασχολεί η μάρκα. Εξαίρεση τα Γαλλικά, τα οποια τα αποφεύγω όσο μπορώ.
-
@dettol said in Είμαστε πιστοί σε μια μάρκα ή αλλάζουμε μάρκες;:
Εμεις οι μενουμεευρωπαιοι παιρνουμε οτι ναναι αρκει να μας κανει κλικ και να εχουμε τα χρηματα .

οτι ναναι απ την Ευρωπη , που να αναδεικνυει το υψηλο πνευματικο πολιτιστικο εικαστικο μας επιπεδο .
-
Εγώ λόγω πολλών ετήσιων χλμ. έχω αλλάξει καμία 10αρια μάρκες....σε 30 χρόνια...αυτοκίνητα 14 νομίζω...από τότε που ήρθε στο γκαράζ ένα ιαπωνικό από σπόντα πριν 10 χρόνια...επιμένω μόνο ιαπωνικά με εξαίρεση ένα κορεάτικο (τζιζ)...
Πάντως πάντα αγόραζα αυτό που κάλυπτε καλύτερα τις ανάγκες μου...άσχετα από την μάρκα ήταν.
-
@dettol said in Είμαστε πιστοί σε μια μάρκα ή αλλάζουμε μάρκες;:

οτι ναναι απ την Ευρωπη , που να αναδεικνυει το υψηλο πνευματικο πολιτιστικο εικαστικο μας επιπεδο .
μην τα λες αυτα ετσι αποτομα. Προειδοποιησε μας να καθισουμε τουλαχιστον, πρωτα!

Είμαστε πιστοί σε μια μάρκα ή αλλάζουμε μάρκες;