-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Χάσαμε μια φορά τη μισή Κύπρο….
Κοίταξε, εδώ οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως η ΝΔ μέχρι στιγμής έχει διατηρήσει ακέραια τα σύνορα μας.
Πραγματικά περίμενα πως μέχρι το 2022 οι Τούρκοι και οι Αλβανοί θα είχαν φτάσει μέχρι την Λαμία και θα είχαμε χάσει όλα τα ανατολικά νησιά.
Εν τω μεταξύ επειδή δεν έχω προλάβει να διαβάσω πόσοι λάθρο έχουν φτάσει στις Κρήτη αυτές τις μέρες;
Από αυτό που διαβάζω στο τοπικό για ορδές και εισβολή μιλάμε για μερικούς εκατοντάδες χιλιάδες μέχρι χθές;
Επίσης πόσοι τουρίστες κατεβαίνουν κάθε μέρα Κρήτη με αεροπλάνα και βαπόρια από Πειραιά;
Δεν αντέχει λίγο παραπάνω κόσμο αυτό το φιλόξενο υπερήφανο νησί μας;
Τα βρωμοκαναναλα μας δείχνουν μόνο κάτι παρέες 10-15 ατόμων , κάτι νταβραντισμενα μελαμψά παλικάρια να κάνουν μπανάκια στις παραλίες.
Θα μουσκεψουν τα βρακάκια των Ελληνίδων που έχουν πήξει με τον μέσο καναπεδατο κοιλαρα 30-45 χρόνων Έλληνα των 10cm μέσο όρο σύμφωνα με τις σχετικές έρευνες.Κάπου πήρε και το μάτι μου τον Ανδρουλάκη να ξεβρακωνει τον Κούλη για την εξωτερική μας πολιτική στη Λιβύη τα τελευταία χρόνια, ρε μήπως είναι συμφωνημένη με ΝΔ είσοδος μεταναστών για να βγάλουν πάλι τίποτα φράγκα από δομές, συμβασιούχους, στέγαση, ,catering κλπ οι μπλέ κατσαπλιαδες;
Αναμένω επίσης με αγωνία την αντίδραση του πατατοκεφαλου Εθνικού κομάντο μας που σαν από μηχανής Θεός διορίστηκε και αρμόδιος υπουργός τις προάλλες.
Από τα παραπάνω ποστ αναμένουμε να δώσει εντολή σε φαντάρους να πυροβολούν στο ψαχνό άοπλους ανθρώπους;
(Θα του έκοβα τα αρχιδια από την ρίζα του παιδιού μου αν δεχόταν να υπακούσει εντολή υπό το Ελληνικό εθνόσημο να ανοίξει πυρ σε άμαχο πληθυσμό)
PS: Η Μαρίνα Σατί
️
️
️ από το Σουδάν δεν κατάγεται;
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Καταπληκτική ανάλυση!
Ίσως ότι καλύτερο έχει βγάλει ως τώρα ο συγκεκριμένος οικονομολόγος.Αποδεικνύει μαθηματικά πως οι γαλάζιες ακρίδες έβαλαν το χέρι στην τσέπη μας και μας οδηγούν στην φτώχεια και μεταφέρθηκε στο πλουσιότερο 10% του πληθυσμού!
Τα έχει προβλέψει πολύ πριν ακριβώς έτσι σε πολλές αναλύσεις του και ο Βαρουφάκης αλλά εδώ είναι τόσο υπέροχα αιτιολογημένο και με αναλυτικά δεδομένα το επιστημονικό πόνημα του παραπάνω τύπου που δεν χώρα τον παραμικρό αντίλογο!
Αλλά τίποτα από αυτά δεν φτουραει απέναντι στο ακραδαντο επιστημονικό επιχείρημα των δεξιών για τις ουρές στα διόδια, τις ταβέρνες, τα ξενοδοχεία κλπ τα τριήμερα...
-
@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
λευκά
λευκα φοραγανε στις γυμναστικες επιδειξεις της χουντας ο στρατος μπλε ειχε
Λευκά είχαν κάποιοι σαν στρατεύσιμοι Nike ή αντυπας. Είχαν χαρτί από γιατρό λόγω πλατυποδίας. Έκαναν και θαλαμοφύλακες συχνά.
Εμείς Αεροπορία είχαμε τα stan smith της Adidas, φοβερό παπουτσάκι, το φορούσαμε και στις εξόδους στην πολύμηνη εκπαίδευση στην ΜΕΤΑ της 124 ΠΒΕ Τρίπολης όταν τελείωσε η βασική πού έφυγαν τα βύσματα του Μεϊμαράκη και μείναμε τα μαχιμια μόνο , παραμένει ακόμη και σήμερα κλασικό στη μόδα παπούτσι και πάει με όλα ακόμη και με κοστούμι.
Εγώ ως ΔΕΑ οικονομικού μετά την εκπαίδευση μου ξέμπλεξα με τα μαγειρεία,
φαγηταρες και ποταρες στη Λέσχη Αξιωματικών και παραγγελία απ' έξω το βραδάκι στις υπηρεσίες.15 κιλά πήρα τότε...
-
Μετά απ την ανάλυση εισοδήματος στο τέλος του βίντεο, κατανοώ πλήρως γιατί είναι τόσο ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ οι συμφορουμίτες εδώ με τις μηνιαίες αμοιβές άνω των 3 χιλιαδων!
Δηλαδή το κομμάτι 10% του ελληνικού πληθυσμού, που βρήκε μια κυβέρνηση που δουλεύει για πάρτη του και μόνο γι αυτούς, γράφοντας το υπόλοιπο 90% πληθυσμού στα παλιά της παπούτσια.
Και κατανοώ επίσης παλαιότερες δηλώσεις μελών του 10% ότι "είδε λεφτά στη τσέπη του" με τον Κούλη.Τώρα, για τα κορόιδα που ανήκουν στο υπόλοιπο 90% και στηρίζουν Κούλη, δεν έχω τι να πω...
Το δεύτερο στέλεχος της KGΒ απαιτεί όσοι γράφουν στο παρόν φόρουμ να επιδεικνύουν δελτίου πολιτικών φρονημάτων ! Καλά θα πάει αυτό !
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Κοίταξε, εδώ οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως η ΝΔ μέχρι στιγμής έχει διατηρήσει ακέραια τα σύνορα μας.
Πραγματικά περίμενα πως μέχρι το 2022 οι Τούρκοι και οι Αλβανοί θα είχαν φτάσει μέχρι την Λαμία και θα είχαμε χάσει όλα τα ανατολικά νησιά.
Εν τω μεταξύ επειδή δεν έχω προλάβει να διαβάσω πόσοι λάθρο έχουν φτάσει στις Κρήτη αυτές τις μέρες;
Από αυτό που διαβάζω στο τοπικό για ορδές και εισβολή μιλάμε για μερικούς εκατοντάδες χιλιάδες μέχρι χθές;
Επίσης πόσοι τουρίστες κατεβαίνουν κάθε μέρα Κρήτη με αεροπλάνα και βαπόρια από Πειραιά;
Τα βρωμοκαναναλα μας δείχνουν μόνο κάτι παρέες 10-15 ατόμων , κάτι νταβραντισμενα μελαμψά παλικάρια να κάνουν μπανάκια στις παραλίες.
Θα μουσκεψουν τα βρακάκια των Ελληνίδων που έχουν πήξει με τον μέσο καναπεδατο κοιλαρα 30-45 χρόνων Έλληνα των 10cm μέσο όρο σύμφωνα με τις σχετικές έρευνες.Κάπου πήρε και το μάτι μου τον Ανδρουλάκη να ξεβρακωνει τον Κούλη για την εξωτερική μας πολιτική στη Λιβύη τα τελευταία χρόνια, ρε μήπως είναι συμφωνημένη με ΝΔ είσοδος μεταναστών για να βγάλουν πάλι τίποτα φράγκα από δομές, συμβασιούχους, στέγαση, ,catering κλπ οι μπλέ κατσαπλιαδες;
Αναμένω επίσης με αγωνία την αντίδραση του πατατοκεφαλου Εθνικού κομάντο μας που σαν από μηχανής Θεός διορίστηκε και αρμόδιος υπουργός τις προάλλες.
Από τα παραπάνω ποστ αναμένουμε να δώσει εντολή σε φαντάρους να πυροβολούν στο ψαχνό άοπλους ανθρώπους;
(Θα του έκοβα τα αρχιδια από την ρίζα του παιδιού μου αν δεχόταν να υπακούσει εντολή υπό το Ελληνικό εθνόσημο να ανοίξει πυρ σε άμαχο πληθυσμό)
️
️
-
@red_monster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
️
️
 ως "φανατικούς Νεοδημοκράτες" ;
Λες κι είναι κρυφός ο Νεοδημοκρατισμός τους, πως θα μπορούσαν να τον κρύψουν;Ρίχνετε το επίπεδο του τζερτζελέ εσύ κι ο Κρουζερ, δεν μπορείτε καν να βρείτε κάτι με νόημα να πείτε, ένα "έξυπνο" πείραγμα! ξέρω, δύσκολο για δεξιούς που είχαν μάθει μόνο "Α και ΟΥ"...
Τέλος πάντων, κάτσε δες λίγο Βαρουφάκη τώρα να συνέλθεις
-
-
Το πόρισμα Καρώνη λένε τα κανάλια και το οποίο το περιμέναμε 1,5 έτος …..απορρίπτεται από την δικαιοσύνη! Το οποίο έλεγε πως η έκρηξη ήταν από τα αέρια μέσα στον μετασχηματιστή….
Δεν προκύπτει μάλλον κάτι τέτοιο.
Αφού θυμάμαι πως λέγαμε και εδώ οτι οι πραγματογνώμονες των οικογενειών ανέφεραν πως οι μετασχηματιστές δεν παρουσιάζουν τέτοια εικόνα.
Εξετάζεται ξανά η θεωρία σταγονιδίων σιλικόνης. Προκύπτει από την έρευνα ότι υπήρχαν σταγονίδια στην ατμόσφαιρα πριν την δημιουργία της πυροσφαιρας. Θεωρούν λένε πως ειναιν σιλικόνης
Την οποία θεωρία ο καθηγητής Καρωνης την είχε απορρίψει ως μη πιθανή.
Πάει πέρασαν απ την επικαιρότητα τα Τέμπη, τα έβαλαν οι Νεοδημοκράτες στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, μαζί με τη Σκευωρία Νοβάρτις και το Μέηλ Χαρδούβελη.
-
Δεν κάνουμε πειράγματα στους αριστερουληδες γιατί θα μας κατηγορήσουν για σκυλευση πτωμάτων.
Πολιτικών βεβαίως βεβαίως..
-
Ρίχνετε το επίπεδο του τζερτζελέ εσύ κι ο Κρουζερ, δεν μπορείτε καν να βρείτε κάτι με νόημα να πείτε, ένα "έξυπνο" πείραγμα! ξέρω, δύσκολο για δεξιούς που είχαν μάθει μόνο "Α και ΟΥ"...
Άσε να μαντέψω... Τα δικά σου πειράγματα τα θεωρείς "έξυπνα".
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3