-
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@piliourits τσάμπα ποστάρεις, οι μισοί πρέπει να σε έχουνε κάνει πλοκ και οι άλλοι μισοί δεν ασχολούνται πλέον μαζί σου, έχοντας βαρεθεί τις κρυάδες σου.
Δεν αρκεί που με διαβάζεις εσύ;
Κι ο Κρουζερ, κι ο νταστερ, και κάνα δυο άλλοι... μου φαίνεται τελικά πως η φορουμική ομάδα αλήθειας, δεν χάνει ούτε λέξη!
Εγώ για ποιον νομίζεις ποσταρω, για τους κομμουνιστάς!? -
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Ρε συ fanis…. Σίγουρα ψηφίζεις κκε;;;
Ναι, αλλά τι σημασία έχει αυτό? Δεν μαρέσουν οι ταμπέλες και τα στεγανά. Δεν δέχομαι τον διαχωρισμό σε αριστέρα/δεξιά, γιατι ειναι μπούρδα. Για αυτό και τα διάφορα "τεστ" δεν μπορούν να με κατατάξουν σε κάποιο κόμα.
-
Αν σου έλεγε κάποιος ότι είσαι κάπως ‘’παρανοϊκός’’ θα τον πίστευες ;;;; Μην θυμώσεις με τον χαρακτηρισμό
-
Ρε συ fanis…. Σίγουρα ψηφίζεις κκε;;;
Ψηφιζει ειπε οχι οτι ειναι μια φορα την βδομαδα στην συνελευση της ΚΟΒΑ .
Ουτε κουπονια δεν αγοραζει . -
@piliourits τσάμπα ποστάρεις, οι μισοί πρέπει να σε έχουνε κάνει πλοκ και οι άλλοι μισοί δεν ασχολούνται πλέον μαζί σου, έχουντας βαρεθεί τις κρυάδες σου.
Εν τω μεταξύ, ο @lap αμφιβάλλω αν έχει περάσει έξω από στρατόπεδο, πόσο μάλλον να έχει υπηρετήσει. Άσε που δεν ξέρουμε καν αν είναι άντρας ή γυναίκα.
Εσυ πάντως θα μου ετοίμαζες το φαγητό στο κψμ και θα φορούσες και αθλητικά λόγω πλατυποδίας…. μέχρι εκεί σε κόβω. Πέφτω έξω;;;
Φαγητο στο κψμ ;
Σε αλλο στρατο θα πηγα εγω
Εμεις τρωγαμε στην ταβερνα του στρατοπεδου . -
@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@piliourits τσάμπα ποστάρεις, οι μισοί πρέπει να σε έχουνε κάνει πλοκ και οι άλλοι μισοί δεν ασχολούνται πλέον μαζί σου, έχουντας βαρεθεί τις κρυάδες σου.
Εν τω μεταξύ, ο @lap αμφιβάλλω αν έχει περάσει έξω από στρατόπεδο, πόσο μάλλον να έχει υπηρετήσει. Άσε που δεν ξέρουμε καν αν είναι άντρας ή γυναίκα.
Εσυ πάντως θα μου ετοίμαζες το φαγητό στο κψμ και θα φορούσες και αθλητικά λόγω πλατυποδίας…. μέχρι εκεί σε κόβω. Πέφτω έξω;;;
Φαγητο στο κψμ ;
Εμεις τρωγαμε στην ταβερνα του στρατοπεδου .Άσε σου λέω, ούτε απ' έξω δεν έχει περάσει.
-
Φαγητο στο κψμ ;
Εμεις τρωγαμε στην ταβερνα του στρατοπεδου .Εμείς δεν τα λέγαμε ταβέρνα. Μαγειρεία ή όπως αλλιώς τα λέγαμε. Ήταν δίπλα το κψμ. Ο ίδιος που μας σέρβιρε στο ένα εδινε και τα γλυκά με τις μύγες στο άλλο.
-
Φαγητο στο κψμ ;
Εμεις τρωγαμε στην ταβερνα του στρατοπεδου .Άσε σου λέω, ούτε απ' έξω δεν έχει περάσει.
Καλά εντάξει,
Τελικά τι γιώτα ήσουν βρε κληρονόμε. Δεν ισχύει ότι φορούσες αθλητικά και δη λευκά;;; -
λευκά
λευκα φοραγανε στις γυμναστικες επιδειξεις της χουντας ο στρατος μπλε ειχε
-
Αν σου έλεγε κάποιος ότι είσαι κάπως ‘’παρανοϊκός’’ θα τον πίστευες ;;;; Μην θυμώσεις με τον χαρακτηρισμό
Οχι φυσικά, γιατι να τον πιστέψω? Εκτός εαν είναι ειδικός (ψυχολόγος ή ψυχίατρος) - εκεί να το συζητήσουμε. Αλλά δεν βρίσκω κάτι το παρανοϊκό να συμφωνώ με κάποια πράγματα που στηρίζουν τα αριστερά κόμματα και με κάποια άλλα που στηρίζουν τα αριστερά. Δεν ακολουθώ κομματικές γραμμές και δεν πιστεύω και το ηλίθιπ θεώρημα ότι αριστερό κόμμα = ανθρωπιστής και δεξιό όχι. Είναι ένα φτιαχτό πράγμα των τελευταίων ετών, κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ που στήριζε τις δικές του ΜΚΟ. εκτός εαν μου πεις ότι ο Στάλιν με τις εκτελέσεις περισσότερων ανθρώπων και από τον Χίτλερ ήταν ανθρωπιστής...
-
λευκά
λευκα φοραγανε στις γυμναστικες επιδειξεις της χουντας ο στρατος μπλε ειχε
Λευκά είχαν κάποιοι σαν στρατεύσιμοι Nike ή αντυπας. Είχαν χαρτί από γιατρό λόγω πλατυποδίας. Έκαναν και θαλαμοφύλακες συχνά.
-
Τετάρτη σήμερα , αν ισχύουν τα ίδια ακόμα , κατά 99% , έχει φακές με ελίτσες ή τουρσί. Το βράδυ λογικά ομελέτα.
-
Και πορτοκάλια
Εντωμεταξύ…25-30cents το προφιτερόλ με μύγα.
Ζωάρα….
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Οχι φυσικά, γιατι να τον πιστέψω? Εκτός εαν είναι ειδικός (ψυχολόγος ή ψυχίατρος) - εκεί να το συζητήσουμε. Αλλά δεν βρίσκω κάτι το παρανοϊκό να συμφωνώ με κάποια πράγματα που στηρίζουν τα αριστερά κόμματα και με κάποια άλλα που στηρίζουν τα αριστερά. Δεν ακολουθώ κομματικές γραμμές και δεν πιστεύω και το ηλίθιπ θεώρημα ότι αριστερό κόμμα = ανθρωπιστής και δεξιό όχι. Είναι ένα φτιαχτό πράγμα των τελευταίων ετών, κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ που στήριζε τις δικές του ΜΚΟ. εκτός εαν μου πεις ότι ο Στάλιν με τις εκτελέσεις περισσότερων ανθρώπων και από τον Χίτλερ ήταν ανθρωπιστής...
Καλά κάνεις, μη πιστεύεις.
-
Πάντως Φανη δεν ξέρω αλλά εάν μπορούσαμε να το ρωτησουμε, ίσως το ίδιο το κκε να μην ήθελε την ψήφο σου.
Υπόθεση κάνω.
Εάν μπορούσαμε αν μάθουμε και σου έλεγαν όχι, τότε θα ψήφιζες τζημερο;
-
Πάντως Φανη δεν ξέρω αλλά εάν μπορούσαμε να το ρωτησουμε, ίσως το ίδιο το κκε να μην ήθελε την ψήφο σου.
Υπόθεση κάνω.
Εάν μπορούσαμε αν μάθουμε και σου έλεγαν όχι, τότε θα ψήφιζες τζημερο;
Mεγάλος κουτσομπόλης είσαι!! Πόσα στοιχεία θες πια για το φακέλωμά μου?
Αρχικά, ποσώς με ενδιαφέρει τι θέλει το ΚΚΕ και εαν με θέλει για ψηφοφόρο (που φυσικά με θέλει, όλους τους θέλει). Εαν μου έλεγε οχι το ΚΚΕ, τότε ήταν που θα το ψήφιζα!
όσο για τον Τζήμερο, εαν διάβαζες τι έγραφα, έχω πει ότι τον έχω ψηφίσει 2 φορές και πολύ θα τον ήθελα για ΠΘ. Συμφωνώ στο 90% μαζί του. Αλλά επειδή δεν ειναι πολιτικός αλλά επιχειρηματίας (άρα ξέρι την αγορά, έχει μάθει να δουλεύει και δεν ζει στο συννεφάκι), τον έφαγαν. Ο επόμενος - και τελευταίος - δεξιός που θα ψήφιζα, αλλά μόνο εαν ήταν υποψήφιος ΠΘ, όχι βουλευτής απλά, ειναι ο Άδωνης, ο οποίος είναι ο καλυτερος πολιτικός που έχει σήμερα η Ελλάδα, μετά τον Δένδια.
-
Δε είναι κουτσομπολιό. Ειναι ανάδειξη της αντίθεσης. Αυτοί οι δυο μισιούνται και εσυ αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στους δυο. Αυτό θέλω να σου πω.
Και εγώ έχω ψηφίζει τοπικό υποψήφιο σε δημοτικές εκλογές της ΝΔ. Μου φάνηκε σωστός και τίμιος και τον ψήφισα. Τόσο απλά.
-
Δε είναι κουτσομπολιό. Ειναι ανάδειξη της αντίθεσης. Αυτοί οι δυο μισιούνται και εσυ αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στους δυο. Αυτό θέλω να σου πω.
-
To εαν μισιούνται μου ειναι αδιάφορο - στο είπα δεν ακολουώ κομματικές γραμμές, προτιμώ να σκέφτομαι εγώ για εμένα και όχι οι άλλοι.
-
Μην πιστεύεις ότι βλέπεις - ξέρεις πόσοι που "μισιούνται" τηλεοπτικά, ειναι φίλοι? Θα εκπλαγείς.
-
Δεν αμφιταλαντεύομαι, απλά λέω ότι συμφωνώ με αρκετά απο όσα λένε (όχι κάνουν, γιατι τίποτα δεν κάνουν) τόσο το ΚΚΕ όσο και ο Τζήμερος. Το ΚΚΕ βέβαια περισσότερο το θέλω, γιατι θα φέρει την δικτατορία και γουστάρω αυτοκράτορα Κουτσούμπα!
-
-
Μα ο ένας είναι κρατιστής και ο άλλος αντί κρατιστής . Να ήσουνα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ άντε να πω.
Αλλά πως γίνεται να συμφωνείς ταυτόχρονα με δύο διαφορετικές φιλοσοφίες;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3