-
Ο αλγόριθμος του YouTube μου πρότεινε αυτό.
Είτε λοιπόν είναι Συριζαίοι και Λαζοπουλοι με γραβάτες είτε μας διαβάζουν. Αναφέρουν ότι ΑΚΡΙΒΩΣ λέμε εδώ μέσα κάποια μέλη και κάποιοι άλλοι τα παραποιούν για να βγει ένα αφήγημα εργολάβων με τα μαύρα.
Με λίγα λόγια αναφέρουν το λανθασμένο παραγωγικο μοντέλο και το καταστροφικό ισοζύγιο εξωτερικών συναλλαγών.
-
@lap said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Εσύ Φανη τηρείς τους κανόνες του forum?
"We are here to preserve Democracy, not practice it" (Cpt. Ramsay, USS Alabama)
Σε κάθε περίπτωση, δείχνω ανοχή σε όλους σας. Και για να ξέρεις, πρώτος εσύ ξεφεύγεις από τους κανόνες, που έχεις συκοφαντίσει και βρίσει τον κορύζερ άπειρες φορές. Που θες να μαθαίνεις τα πάντα για όλους και δεν μοιράζεσαι τίποτα για εσένα. που βρίζεις ολόκληρες γενιές και ανθρώπους. Ας μην το συνεχίσω. Τελειώνει εδω για εμένα - οπιαδήποτε συνέχεια θα έχει τις αντίστοιχες ποινές, τέλος.
-
Εκμεταλλεύεσαι και την εξουσία που σου έδωσαν για να πουλήσεις μαγκιά σε άλλα μέλη μετά την εξύβριση που τους κάνεις και την κάλυψη άλλων;;;;
Αυτό στο δικό σου μυαλό συμβαίνει. Είπα δεν φταίω εγώ για το τι μπορείς να κατανοήσεις εσύ.
Αυτό είναι θέμα δικό σου και μονάχα δικό σου. Τήρησε λοιπόν τους κανόνες. Δεν είσαι εδώ για να θέτεις τον τρόπο που συζητούν κάποιοι εφόσον δεν παραβιάζονται οι κανόνες.
Περιμένω να αποδόσεις ποινή εξύβρισης στον φίλο σου πιο πάνω…θα το κάνεις;
Επίσημα μπροστά σε όλους…..θα το κάνεις;;;; Ντόμπρα και σταράτα που λένε.
Καλά για τον εαυτό σου, δεν το συζητώ. Δεν έχεις τα κότσια να αυτοπροταθεις, όπως έπραξα εγώ σε ανάλογη περίπτωση προσβολής άλλου μέλους.
-
@fanis75 said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
"We are here to preserve Democracy, not practice it" (Cpt. Ramsay, USS Alabama)
θα σου πηγαινε να καπνιζεις πουρα παντως!
-
@dettol said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
θα σου πηγαινε να καπνιζεις πουρα παντως!
Κάπνιζα παλιά, όταν κάπνιζα γενικά!
-
Καλά για τον εαυτό σου, δεν το συζητώ. Δεν έχεις τα κότσια να αυτοπροταθεις, όπως έπραξα εγώ σε ανάλογη περίπτωση προσβολής άλλου μέλους.
Όπως είδες έχω αυτοπροταθεί. Δεν ασχολουμαι άλλο μαζί σου, κούρασες - κάνε ό,τι θες.
-
Ε τώρα δεν έχει ενδιαφέρον….
Τεσπα, εγώ κρατώ πως κανεις την πάπια για τις ύβρεις του stalker (υπό την έννοια πως τιμωρήθηκε για stalking και σε άλλο μέλος) της καρδιάς μας….
Όχι δεν αυτοπροταθηκες. Δεν καταλαβαίνω κάτι τέτοιο.
Τεσπα.
-
Όχι δεν αυτοπροταθηκες. Δεν καταλαβαίνω κάτι τέτοιο.
Σου απαντάω με δικά σου λόγια:
Αυτό στο δικό σου μυαλό συμβαίνει. Είπα δεν φταίω εγώ για το τι μπορείς να κατανοήσεις εσύ.
-
Αυτό πάει στο ότι δεν αναφέρω πράγματα για τον εαυτό μου. Μονάχα το που μένω δεν έχω πει…
Έχω πει πολλές λεπτομέρειες από τη ζωή μου. Οτι περισσότερο θες να μάθεις οδηγεί σε υποψίες και σαφέστατα δεν χρειάζεται να αναφερθούν δημοσίως με διάφορους να διαβάζουν έχοντας και κάπως περίεργη συμπεριφορά
Όχι @fanis75 δεν εννοώ την θέση του συντονιστή. Εννοώ να βγεις και να παραδεχτείς ότι προσέβαλες μέλος και να γίνουν τα δέοντα και για εσένα…..
-
Η συζήτηση σε αυτό το φόρουμ μου θυμίζει την φάση που ημουν δημοτικός σύμβουλος (απο τις πιό αστείες εμπειρίες της ζωής μου). Αρχιζε το Συμβούλιο στις 7 το απογευμα και τελείωνε στις 2 βράδυ γιατι το 90% του χρόνου δεν συζητούσαν τα θέματα, αλλά τσακώνονταν μεταξύ τους για το ποιός έθιξε ποιον "Ανακαλέστε" "Επι προσωπικου" , ανακαλέστε., μιλαγε ο ενας επιτηδες πανω στον αλλο οταν επαιρνε τον λογο και δεν ακουγόταν κανεις. Νηπιαγωγείο κανονικο.
-
-
@azmo said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Η συζήτηση σε αυτό το φόρουμ μου θυμίζει την φάση που ημουν δημοτικός σύμβουλος (απο τις πιό αστείες εμπειρίες της ζωής μου). Αρχιζε το Συμβούλιο στις 7 το απογευμα και τελείωνε στις 2 βράδυ γιατι το 90% του χρόνου δεν συζητούσαν τα θέματα, αλλά τσακώνονταν μεταξύ τους για το ποιός έθιξε ποιον "Ανακαλέστε" "Επι προσωπικου" , ανακαλέστε., μιλαγε ο ενας επιτηδες πανω στον αλλο οταν επαιρνε τον λογο και δεν ακουγόταν κανεις. Νηπιαγωγείο κανονικο.
Η Στρατιωτική μου εκπαίδευση δεν μου επιτρέπει τέτοια συμπεριφορά (αν δεν σου δοθεί ο λόγος δεν μιλάς), αλλά θα ήθελα να είχα πάρει μια πίτσα και 5 μπύρες και να παρακολουθώ το τσίρκο...
-
@realzeus said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Η Στρατιωτική μου εκπαίδευση δεν μου επιτρέπει τέτοια συμπεριφορά (αν δεν σου δοθεί ο λόγος δεν μιλάς), αλλά θα ήθελα να είχα πάρει μια πίτσα και 5 μπύρες και να παρακολουθώ το τσίρκο...
Αν εισαι αργόσχολος ισως και να εχει πλάκα, αλλα οταν πας κατευθειαν μετα την δουλεια κατάκοπος και σε ξενυχτάνε κατι μπαρμπόνια επειδη τσακωνονται για το ποιός την εχει μεγαλυτερη (την λαική εντολή..) πιστεψε με ειναι βασανιστικό.
-
Αν εισαι αργόσχολος ισως και να εχει πλάκα, αλλα οταν πας κατευθειαν μετα την δουλεια κατάκοπος και σε ξενυχτάνε κατι μπαρμπόνια επειδη τσακωνονται για το ποιός την εχει μεγαλυτερη (την λαική εντολή..) πιστεψε με ειναι βασανιστικό.
Απόλυτο δίκαιο έχεις. Αυτά τα "hobbies" είναι για συνταξιούχος ή αργόσχολους...
-
Απόλυτο δίκαιο έχεις. Αυτά τα "hobbies" είναι για συνταξιούχος ή αργόσχολους...
ή για επαγγελματίες αυτοδιοικητικούς. Για το πως βιοπορίζονται δεν νομιζω οτι χρειαζεται να το αναλύσω. Στην Ελλάδα ειμαστε.
-
Αρκετοί Δήμοι πλέον έχουν ιντερνετικό λάϊβ , να απολαύσεις Δημοτικά Συμβούλια, δεν θα το πρότεινα όμως ούτε στον εχθρό μου.
Το πιο γελοίο στα Δ.Σ. είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν παρακολουθούν καν την εξέλιξη , (καλά να μελετήσουν , δε το συζητάμε) και τυχαίνει ακόμα και να ψηφίζουν "λάθος" και βγαίνουν μετά στην κοινότητά τους και απαντούν , "δεν κατάλαβα ότι συζητούσαμε αυτό το θέμα" .
-
Ο αλγόριθμος του YouTube μου πρότεινε αυτό.
Είτε λοιπόν είναι Συριζαίοι και Λαζοπουλοι με γραβάτες είτε μας διαβάζουν. Αναφέρουν ότι ΑΚΡΙΒΩΣ λέμε εδώ μέσα κάποια μέλη και κάποιοι άλλοι τα παραποιούν για να βγει ένα αφήγημα εργολάβων με τα μαύρα.
Με λίγα λόγια αναφέρουν το λανθασμένο παραγωγικο μοντέλο και το καταστροφικό ισοζύγιο εξωτερικών συναλλαγών.
Είδα τα πρώτα 15 δευτερόλεπτα του βίντεο του μ@λ@κ@ που το παρουσιάζει. Παίρνει τιμές της κορύφωσης της κρίσης του 2017 και τις συγκρίνει εκτός της κρίσης.
Και στο Βερολίνο το 1945 μπορούσες να αγοράσεις τα πάντα τζάμπα...
Και στην Αθήνα προφανώς την ίδια εποχή.
Ρε τι μαυραγορίτες ναζί βγάζετε στα βίντεο αυτά.
Είπαμε στα 15 δ. σταμάτησα και δεν ξανασχολούμε με κοπρίτες της προπαγάνδας.
Επειδή αναφέρθηκε πάλι η διαφορά της αντικειμενικής με την πραγματική ως διαφορά φόρου, να ξαναβάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.
Ο καθηγητής του δημοσίου που κάνει ιδιαίτερα το απόγευμα έχει τον μισθό του που του καλύπτει τα έξοδα του και τα μαύρα έσοδα των ιδιαίτερων έχουν μόνο το κόστος του καυσίμου που θα χρειαστεί από το ένα σπίτι στο άλλο. Αν δηλαδή είναι 5 χλμ πήγαινε έλα τότε θέλει με 12 ευρώ στα 100 θέλει 60 λεπτά, αν είναι 10 χλμ θέλει 1,2 ευρώ.
Αντίθετα ο κατασκευαστής έχει πραγματικό ποσοστό κέρδους 20 %. Δηλαδή στα 100.000 μαύρα το κέρδος του είναι 20.000 και ο φόρος του 4.400. Αυτόν γλυτώνει. Δηλαδή αν πούλησε 4 διαμερίσματα σε 3 χρόνια κέρδισε 6.000 τον χρόνο φόρο.
Και τα 100.000 μαύρα ειδικά πριν την κρίση, δεν ήταν εύκολα. Γύρω στα 30-50-70.000 το πολύ, γιατί οι τιμές ήταν χαμηλές.
Ακόμα όπως έχω ξαναπεί για να κερδίσει κάποιος 3.000 φόρο τον χρόνο, δεν είναι σημαντικό, αφού μπορούσε να κάνει πιο μεγάλη ζωή και να έχει ΑΕ και όχι προσωπική την εταιρεία και να περνάει αυτά τα 15.000 έξοδα που θα του γλύτωναν τα 3.000 φόρο, χωρίς κανένα κίνδυνο.
Αμάξια κυριλέ, γραμματείς, ταβέρνες, λουλούδια, ταξίδια κλπ.
Οπως κάνουν όλες οι ΑΕ.
Οπότε βίντεο ηλιθίων δεν βλέπουμε.
Αν θέλετε κάντε μια περίληψη να δούμε τι γράφει το βλακόμετρο για αυτούς...
Το σπάνε, ή αντέχει...
-
@civil357 said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Αρκετοί Δήμοι πλέον έχουν ιντερνετικό λάϊβ , να απολαύσεις Δημοτικά Συμβούλια, δεν θα το πρότεινα όμως ούτε στον εχθρό μου.
Το πιο γελοίο στα Δ.Σ. είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν παρακολουθούν καν την εξέλιξη , (καλά να μελετήσουν , δε το συζητάμε) και τυχαίνει ακόμα και να ψηφίζουν "λάθος" και βγαίνουν μετά στην κοινότητά τους και απαντούν , "δεν κατάλαβα ότι συζητούσαμε αυτό το θέμα" .
Ισχύει. Ελάχιστοι έρχονται διαβασμένοι και προετοιμασμένοι για τα προς ψήφιση θέματα. Οι περισσοτεροι μιλάνε απλά για να ακουστεί η φωνή τους, λενε λαικισμούς, και τελικά απλά ψηφιζουν αυτό που λέει ο αρχηγός της παράταξης χωρίς να το εχουν ψαξει.
-
Αυτό πάει στο ότι δεν αναφέρω πράγματα για τον εαυτό μου. Μονάχα το που μένω δεν έχω πει…
Όχι @fanis75 δεν εννοώ την θέση του συντονιστή. Εννοώ να βγεις και να παραδεχτείς ότι προσέβαλες μέλος και να γίνουν τα δέοντα και για εσένα…..Τίποτα δεν έχεις αναφέρει. Ρωτάς για τους πάντες και δεν έχεις πει καν όνομα. Μην πω για επάγγελμα, ηλικία κλπ ή εαν μένεις Αθήνα η όχι. Μόνο το αμάξι σου ξέρουμε και αυτό εαν λες αλήθεια (πλέον αμφιβάλλω για όλα όσα λες, ντόμπρα και σταράτα αφου τα θες έτσι).
Θα παραδεχτώ κάτι όταν το κάνω, όχι επειδή το φαντάζεσαι εσύ. Σε κάθε περίπτωση μπορούν να γίνουν τα δέοντα για εμένα, έχω θέση τον εαυτό μου στην καθημερινή κρίση για διαχείρισης και έχουν το ελύθερο να με καθαιρέσουν όποτε θέλουν χωρίς καμία προειδοποίηση.
-
@fanis75 said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Όχι @fanis75 δεν εννοώ την θέση του συντονιστή. Εννοώ να βγεις και να παραδεχτείς ότι προσέβαλες μέλος και να γίνουν τα δέοντα και για εσένα…..Τίποτα δεν έχεις αναφέρει. Ρωτάς για τους πάντες και δεν έχεις πει καν όνομα. Μην πω για επάγγελμα, ηλικία κλπ ή εαν μένεις Αθήνα η όχι. Μόνο το αμάξι σου ξέρουμε και αυτό εαν λες αλήθεια (πλέον αμφιβάλλω για όλα όσα λες, ντόμπρα και σταράτα αφου τα θες έτσι).
Θα παραδεχτώ κάτι όταν το κάνω, όχι επειδή το φαντάζεσαι εσύ. Σε κάθε περίπτωση μπορούν να γίνουν τα δέοντα για εμένα, έχω θέση τον εαυτό μου στην καθημερινή κρίση για διαχείρισης και έχουν το ελύθερο να με καθαιρέσουν όποτε θέλουν χωρίς καμία προειδοποίηση.
Για αυτό λέω πως το τι αντιλαμβάνεσαι δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Έχω ξαναγράψει πως όταν κατά το παρελθόν άλλοι περίεργοι τύποι είχαν έχθρα μαζί μου υπήρξαν πολλά τυχαία και επιθετικά γεγονότα, όπως επίθεση στο email μου κτλ.
Οπότε θα μου επιτρέψεις να προστατέψω τον εαυτό μου. Εάν εσύ δεν το κάνεις είναι δική σου υπόθεση όχι δική μου.
Και τέλος, όχι δεν ρωτώ πολλά περισσότερα.
Αλλά όταν μου λέει κάποιος ότι δεν είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα ρωτάω το πολύ απλό. Είσαι κληρονόμος ; Δεν ρωτώ ούτε ποιος είναι ούτε πώς τον λένε.
Οι αρχαίοι έλληνες που συμπαθείς έλεγαν πως πρέπει να ρωτάς τα κίνητρα και το ιστορικό κάποιου όταν ισχυρίζεται κάτι.
Οταν λοιπόν ενας υπερασπίζεται τον πιο φοροκλέφτη και φοροφυγά ή έστω από τους μεγαλύτερους κλάδους σε όγκο συναλλαγών στην οικονομία σύμφωνα με την ααδε, τον ρωτάς το πολύ απλό , έχεις κάποια σχέση με τους εργολάβους;
Ούτε το ποιος είσαι ούτε το που μένεις. Απλώς εάν έχεις σχέση και εξυβρίζεις μάλιστα όσους αναφέρουν τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και ΑΑΔΕ.
Αυτό ίσχυε πάντοτε στους αιώνες σε όλες τις συζήτησεις που έχουν καταγραφεί. Ποιο το κίνητρο του ισχυρισμού σου;
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....