-
@criuser said in FIAT PANDA 2024:
Ετσι ακριβώς έγινε με την αγορά του 3008
Αυτό το 3008 ντίζελ που πήρες τότε , ακριβώς το ίδιο πρότεινα και σε φίλη γυναικολόγο τότε γιατί το είδα από εσένα και είναι πολύ ευχαριστημένη, κάνει μόνο ταξίδια Αθήνα - Καλαμάτα και δεν της έχει βγάλει τίποτα, ήταν ωραία ευκαιρία.
-
Εμένα μου αρέσει. Η τιμή του είναι υψηλή. Δεν έχει ούτε acc ούτε φυσικά στροφόμετρο.
Πραγματικά όλοι δουλεύουν για την Toyota. Το λέω πως στην stellantis είτε έχουν θέματα με τα κέρδη των μετόχων και ψάχνουν να κόψουν από παντού είτε κάποιοι που σχεδιάζουν τα αυτοκίνητα τους είναι πέμπτη φάλαγγα άλλων βιομηχανιών
-
Δεν τους νοιάζουν πελάτες που αγοράζουν πανάκριβα σουζούκι σουίφτ, γιατί είναι ελάχιστοι...

-
Στατιστικά η υψηλή νοημοσύνη εμφανίζεται σε λίγους.
-
-
Ωραίο αυτοκίνητο πολης
-
Αυτά τα πιξελ μπροστά και παντού τι τα θέλουν!?!? Ασχήμια και ασχήμια μόνο!!
-
Σβήσε την παράθεση του βίντεο.
Ωραίο είναι ρε συ…..
-
@lap said in FIAT PANDA 2024:
Ωραίο είναι ρε συ…..
= πανάσχημο (ξέρουμε το γούστο σου και το Μούλτιπλα)
-

-
@fanis75 said in FIAT PANDA 2024:
Κάποιος έπαιζε πολύ Minecraft.

-
@katafractos17 said in FIAT PANDA 2024:
@fanis75 said in FIAT PANDA 2024:
Κάποιος έπαιζε πολύ Mindcraft.

Minecraft και το σιχαίνομαι. Ειναι ό,τι χειρότερο έχει κυκλοφορήσει ποτε σε παιχνίδι....αυτοί που το έφτιαξαν έπρεπε να έχουν θανατωθεί.
-
εμενα μαρεσει πολυ που ειναι πιξελοτο. Πολυ του γούστου μου και διαφορετικο
βαριεμαι τα ίδια και τα ίδια
-
Όταν πρωτοβγήκε δεν πίστευα ότι σκέφτηκε κάποιος να βγάλει παιχνίδι με γραφικά των αρχών της δεκαετίας του 80.
Κι όμως έπιασε και κονόμησε γερά.
Πραγματικά ακατανόητο. Ούτε εμένα μου αρέσει αλλά ο πλανήτης το έχει λατρέψει.[Gatoz mode on]
Εδώ έχει πιάσει και κονομάει η Peugeot.
Δε θα πιάσει το Minecraft?
[Gatoz mode off]

-
Μου άρεσε πολύ το Panda στο βίντεο του Στέφου!
Δεν είχα δώσει σημασία στο Panda λόγω του άθλιου νέου C3 που το είχα δει και μπει στην έκθεση αυτοκινήτου.
Τούτο εδώ όμως ειδικά σε αυτό το bronze χρώμα είναι φοβερά ενδιαφέρον με πάρα πολλές σχεδιαστικές λεπτομέρειες εξωτερικά αλλά και εσωτερικά, ειδικά με τις οθόνες και την έξυπνη σχεδίαση του πλαισίου τους και της κεντρικής κονσόλας, μοιάζει σχεδόν με εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο από το C3.
Και λόγω του ότι εμφανισιακά μου κίνησε το ενδιαφέρον, τώρα καταλαβαίνω αυτή την ιδιαίτερη προσπάθεια των εμπνευστών του ως προς τους χώρους του και το πώς τοποθετείται σε σχέση με τον ανταγωνισμό που μας έχει φάει τα αυτιά ο Criuser.
Έτσι μάλιστα, πραγματικά αξίζει να του δώσει κάποιος σημασία, ακόμη και για το μοναδικό αυτοκίνητο μιας οικογένειας!
Αλλά, και αυτό είναι δυστυχώς μεγάλο αλλά, οι τιμές που ανακοινώθηκαν και αναγράφονται στο τέλος του βίντεο είναι απλά αστείες για ένα αυτοκίνητο που φέρει το βαρύ όνομα Panda.
Με το non hybrid κινητήριο σύνολο δεν θα το φέρουν άραγε;
Η Fiat στη χώρα μας δεν είναι του Συγγελίδη αν δεν κάνω λάθος, αν το φέρει με τα 100 αλογάκια χειροκίνητο από 16.000 έως 19500 αυτή την πανέμορφη έκδοση του βίντεο θα κλείσει σπίτια.
-
Θα το φέρει και βενζίνης...
Εχουμε ειδικό τμήμα ψυχολογικής στήριξης στην Στελλάντις για τους πρώην βαγκίτες για να δουν το φως το αληθινό, οπότε φτιάχνουμε ωραία ίδια πράγματα με διαφορετικό περιτύλιγμα...

-
Αυτό λέμε. Πουλάτε περιτύλιγμα και όχι ουσία.
-
Πουλάμε τα πάντα...
Κυριολεκτικώς...

-
26.500 η φθηνη ηλεκτρικη εκδοση με σιδερενιες ζανες και 44αρα μπαταρια.0-100 11" και 113 αλογα....
28.877 για την μεγαλη εκδοση και πληρωνεις εξτρα 450 ευρω για θερμαινομενο τιμονι και καθισματα.Που απο τι βλεπω ουτε καν ηλεκτρικους καθρεσφτες δεν εχει.....
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΣΤΕΛΑΝΤΙΣ?????????? -
@fabiawrc said in FIAT PANDA 2024:
26.500 η φθηνη ηλεκτρικη εκδοση με σιδερενιες ζανες και 44αρα μπαταρια.0-100 11" και 113 αλογα....
28.877 για την μεγαλη εκδοση και πληρωνεις εξτρα 450 ευρω για θερμαινομενο τιμονι και καθισματα.Που απο τι βλεπω ουτε καν ηλεκτρικους καθρεσφτες δεν εχει.....
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΣΤΕΛΑΝΤΙΣ??????????ειπαμε, η byd και η τεσλα ειναι ετοιμες να κλεισουν, η stellantis σπαει ταμεια. Δεν ακουσες τα νεα;

FIAT GRANDE PANDA 2024