-
@a-d-p said in Toyota Yaris Cross:
@panormus772 said in Toyota Yaris Cross:
κοίτα, επειδή το chr το αγοράζεις για την εμφάνιση του και όχι για την πρακτικότητα του, στην έκδοση club αναβαθμίζεται πολύ η εξωτερική του εμφάνιση. στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω
H εξωτερική εμφάνιση δε διαφέρει και ιδιαίτερα από την C-ULT.
To εσωτερικό διαφέρει.
Αν εξαιρέσουμε ύφασμα και επενδύσεις καθισμάτων εσωτερικού,έχει πολύ παραπάνω εξοπλισμό η C-LUB.
Αναδιπλ.ηλ.καθρέπτες, εσωτ.κρυφό φωτισμό,ασυρμ.φόρτιση, μπρος/πίσω αισθ.parking, φυμέ τζάμια, 12" Info με GPS, πίσω USB, αισθ.βροχής, κάθισμα συνοδηγού καθ'ύψος, ηλεκ.οσφϋική ρύθμιση οδηγού, επιπλέον ηχομόνωση παρμπρίζ, ηλεκτροχρωματικός καθρέπτης.Οι 18αρες κάνουν τη διαφορά για μένα, εξωτερικά
Ισχύει, αλλά όπως λες, είναι μόνο οι ζάντες η διαφορά (αν κι εγώ θα προτιμούσα τις μικρότερες -κι ας χάνουν αισθητικά- για τους ελληνικούς καρόδρομους..)
-
κοίτα, επειδή το chr το αγοράζεις για την εμφάνιση του και όχι για την πρακτικότητα του, στην έκδοση club αναβαθμίζεται πολύ η εξωτερική του εμφάνιση. στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω
H εξωτερική εμφάνιση δε διαφέρει και ιδιαίτερα από την C-ULT.
To εσωτερικό διαφέρει.
Αν εξαιρέσουμε ύφασμα και επενδύσεις καθισμάτων εσωτερικού,έχει πολύ παραπάνω εξοπλισμό η C-LUB.
Αναδιπλ.ηλ.καθρέπτες, εσωτ.κρυφό φωτισμό,ασυρμ.φόρτιση, μπρος/πίσω αισθ.parking, φυμέ τζάμια, 12" Info με GPS, πίσω USB, αισθ.βροχής, κάθισμα συνοδηγού καθ'ύψος, ηλεκ.οσφϋική ρύθμιση οδηγού, επιπλέον ηχομόνωση παρμπρίζ, ηλεκτροχρωματικός καθρέπτης.Οι 18αρες κάνουν τη διαφορά για μένα, εξωτερικά
Ισχύει, αλλά όπως λες, είναι μόνο οι ζάντες η διαφορά (αν κι εγώ θα προτιμούσα τις μικρότερες -κι ας χάνουν αισθητικά- για τους ελληνικούς καρόδρομους..)
σαφώς, αλλά φαίνονται πολύ άδειοι οι θόλοι.
είδα τις προάλλες ένα club και στο καπάκι ένα με τις μικρότερες ζάντες (cult ή center υποθέτω), μεγάλη διαφορά.και φώτα κτλ εξωτερικά δεν έχει διάφορες;
-
και φώτα κτλ εξωτερικά δεν έχει διάφορες;
Δεν έχω δει να αναφέρεται κάτι.
Υ.Γ. Μod, παρεκτραπήκαμε σε οfftopic
Μήπως να τα μεταφέρουμε αλλού; -
Υ.Γ. Μod, παρεκτραπήκαμε σε οfftopic
Μήπως να τα μεταφέρουμε αλλού;Είδα κι εγώ club, cult και μπερδεύτηκα....
-
@a-d-p said in Toyota C-HR 2023:
δυστυχώς έχω και εγώ ψύχωση με το υλικό των καθισμάτων, ένας από τους λόγους που συμφώνησα με την επιλογή της έκδοσης r-line από την σύζυγό.
Ουτε που ασχολούμαι, εκτος εαν μιλαμε για κανα ναπα δερμα ιντιβιντουαλ της bmw. Αλλιως οτι εχει, ετσι και αλλλιππιως δεν καθομαι γυμνος στα καθισματα, παντα με ρουχα!
-
Πέτυχα ένα C-HR με ωραίο χρώμα (από κοντά φαίνεται καλύτερο απ' ότι στις φωτογραφίες) και είχε βάλει ένα αξεσουάρ στο εμπρός καπό, ένα πλαστικό φιμέ διακομιστικό (όπου έγραφε διακριτικά Toyota στη μία άκρη), το οποίο του πήγαινε αρκετά θεωρώ.
-
Είδα σήμερα ένα σε αυτό το χρώμα, πάρα πολύ όμορφο - από τα καλύτερα χρώματα που έχω δει στο CHR.
-
Έκδοση C-HIC είναι;
-
ομορφο ειναι το τωρινο CHR, μαρεσει ειδικα σε κοκκινο που εβαλες και διχρωμία
κριμα που ειναι ταφος σε επιδόσεις και εντελως μαπα σε χωρο αποσκευων. πραγματικα κρίμα. Για τους πίσω επιβατες δεν με νοιαζει και πολυ που ειναι κλειστοφοβικα αλλα ο πισω χωρος αποσκευων τοσο μικρος δεν παλευεται
-
@cirus said in Toyota C-HR 2023:
κριμα που ειναι ταφος σε επιδόσεις και εντελως μαπα σε χωρο αποσκευων. πραγματικα κρίμα. Για τους πίσω επιβατες δεν με νοιαζει και πολυ που ειναι κλειστοφοβικα αλλα ο πισω χωρος αποσκευων τοσο μικρος δεν παλευεται
Το παίρνεις 2λιτρο ή phev και ειναι σφαίρα!
Χώρο αποσκευών μια χαρά έχει, πάνω από 400 λίτρα.
-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023:
από 400 λίτρα
για κοιτα το Phev Ποσο έχει και ξαναέλα (310 λίτρα για να μην ψάχνεις)
επισης και 400 για το hybrid πάλι είναι ελαχιστα για το μεγεθος
-
@katafractos17 said in Toyota C-HR 2023:
Πέτυχα ένα C-HR με ωραίο χρώμα (από κοντά φαίνεται καλύτερο απ' ότι στις φωτογραφίες) και είχε βάλει ένα αξεσουάρ στο εμπρός καπό, ένα πλαστικό φιμέ διακομιστικό (όπου έγραφε διακριτικά Toyota στη μία άκρη), το οποίο του πήγαινε αρκετά θεωρώ.
Πρόκειται για ανεμοθραύστη καπό, με κωδικό PW42160010, για όποιον ενδιαφέρεται.
-
από 400 λίτρα
Για το απλό ειπα 400 και είναι υπερ-αρκετά, εαν δεν κάνεις κάθε μέρα μετακομίσεις. Αλλιώς υπάρχει και το Φορντ Τουρνέο!
Ειδικά για εκδρομή 2 ατόμων και 200 λίτρα ειναι υπερ-αρκετά (είχα Μίνι και ξέρω - 2 εβδομάδες διακοπές κάναμε).
-
από 400 λίτρα
Για το απλό ειπα 400 και είναι υπερ-αρκετά, εαν δεν κάνεις κάθε μέρα μετακομίσεις. Αλλιώς υπάρχει και το Φορντ Τουρνέο!
Ειδικά για εκδρομή 2 ατόμων και 200 λίτρα ειναι υπερ-αρκετά (είχα Μίνι και ξέρω - 2 εβδομάδες διακοπές κάναμε).
Για το μέγεθος είναι μια σταλιά και τραγουδά όσο θες. Είναι αντικειμενικό αυτό δεν έχει σχέση αν χωνεύω ή όχι τα Toyota .
310 έχει πίσω το yudo μου που είναι μόλις 4 μέτρα και έχει μεγαλύτερους χώρους χωρίς κλειστοφοβία για τους πίσω επιβάτες
456 έχει το puma μου και είναι 4,18μ , πάλι μικρότερο δηλαδή και με πολύ μεγαλύτερο χώρο
Είναι πολύ μικρός ο χώρος αποσκευών για csuv πραγματικά χώρος ίχνος Έιρωνειας . Όμορφο είπα ήδη ότι είναι .
-
Καθε αυτοκινητο απευθυνεται σε διαφορετικες χρησεις, κατηγοριες ανθρωπων κλπ κλπ.
πχ για 2 ατομα τα 400λτ ειναι λιγα? Εδω κοντα φτανουν για οικογενεια, μιλωντας σε περιπτωσεις ταξιδιων. Οχι καθημερινοτητας.
Το Yudo δεν μπορει να συγκριθει. Αλλη η χρηση του. Και 500λτ να ειχε αν δεν κανει για ταξιδι τι να το κανεις.
Ειναι τοσα πολλα τα μοντελα που ο καθενας αναλογως τις αναγκες του θα βρει κατι να του ταιριαζει. Ολα με ενα μονο μοντελο δυσκολα θα τα κανεις.
Πρεπει να κανεις πολλες υποχωρησεις. -
Είναι πολύ μικρός ο χώρος αποσκευών για csuv πραγματικά χώρος ίχνος Έιρωνειας .
Μια χαρά ειναι, στα 443 λίτρα το hev. Το Πούμα ειναι ειδική περίπτωση λόγω του πατώματος, τα υπολοιπα ειναι αρκετά μικρότερα στην κατηγορία. Οπότε μια χαρά ειναι το chr, για τον τύπο του οχήματος.
-
από 400 λίτρα
Για το μέγεθος είναι μια σταλιά και τραγουδά όσο θες. Είναι αντικειμενικό αυτό δεν έχει σχέση αν χωνεύω ή όχι τα Toyota .
310 έχει πίσω το yudo μου που είναι μόλις 4 μέτρα και έχει μεγαλύτερους χώρους χωρίς κλειστοφοβία για τους πίσω επιβάτες
456 έχει το puma μου και είναι 4,18μ , πάλι μικρότερο δηλαδή και με πολύ μεγαλύτερο χώρο
Είναι πολύ μικρός ο χώρος αποσκευών για csuv πραγματικά χώρος ίχνος Έιρωνειας . Όμορφο είπα ήδη ότι είναι .
Σιγά το csuv. Bsuv θα έλεγα
-
-
@nascar1 said in Toyota C-HR 2023:
C suv ειναι το CHR.
Crossover ναι. SUV δεν το λες.
-
@nascar1 said in Toyota C-HR 2023:
από 400 λίτρα
κάνεις λάθος. C-SUV είναι σε διαστάσεις
αλλο αν σε χώρους είναι a-suv
οι διαστασεις το κατηγοριοποιουν
Toyota C-HR 2023