-
@araxnis said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@christos-suzitros said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Ξαφνικά τα χρώμια στη μάσκα άρχισαν να ξεφλουδίζουν. Η εγγύηση (λήγει το Σεπτέμβρη) δεν καλύπτει την αστοχία του υλικού, λέει η κεντρική αντιπροσωπεία. Ξενέρωμα Suzuki.
Γίνεται άραγε να βάλω βινύλιο? Dechroming νομίζω το λένε.Μήπως έφαγε πετραδάκι σε εκείνο το σημείο;
Όχι, δυστυχώς έχει αρχίσει να ξεφλουδίζει και σε άλλα σημεία.
-
Ελέγξτε τι λέει η εγγύηση για τα πλαστικά μέρη και τη βαφή.
Σε forum εξωτερικό που το έχω δει, άλλες αντιπροσωπείες τα αλλάζουν στην εγγύηση, άλλες όχι. -
Ξαφνικά τα χρώμια στη μάσκα άρχισαν να ξεφλουδίζουν. Η εγγύηση (λήγει το Σεπτέμβρη) δεν καλύπτει την αστοχία του υλικού, λέει η κεντρική αντιπροσωπεία. Ξενέρωμα Suzuki.
Γίνεται άραγε να βάλω βινύλιο? Dechroming νομίζω το λένε.Θέλω πολύ καιρό τώρα, αυτά τα σημεία να τα κανω μαύρα..
-
@araxnis said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Γίνεται άραγε να βάλω βινύλιο? Dechroming νομίζω το λένε.Μήπως έφαγε πετραδάκι σε εκείνο το σημείο;
Όχι, δυστυχώς έχει αρχίσει να ξεφλουδίζει και σε άλλα σημεία.
Μήπως χρησιμοποιείς ή στο πλυντήριο που το πας, χημικά που είναι ακατάλληλα για αυτά τα μέρη;
Λέω μήπως και.
-
@williamg said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
- Μην πάτε στα χωριά σας με τα καινούρια αυτοκίνητα. Όσο ταπεινά και αν είναι θα προκαλέσετε το κακό το μάτι και θα την φάτε. Κρατάμε το παλιό αυτοκίνητο, όσο ερείπιο και αν είναι, για επισκέψεις στα χωριά μας. Ισχύει ακόμα και για τέρατα αξιοπιστίας. Θα την φάτε. You have been warned.
- Αν πάρετε SCross (να πάρετε, είναι ωραίο αυτοκίνητο αλλά θα τα πούμε στο ποστ 1 χρόνου που θα γραψω) να μην το πάρετε στα πιό όμορφα χρώματα, κόκκινο και μπλέ. Να το πάρετε ένα αδιάφορο γκρι (σαν την ζωή μας) ή στο άσπρο του τρελλάδικου (σαν την ζωή μας).
- Η κάμερα πέθανε. Εκ των υστέρων δεν την αδικώ. Είναι δύσκολο να βλέπεις πώς οδηγάει ο κόσμος και να μην πάθεις κάτι. Στα 10000 χλμ είδε πολλά.
- Ανταλλακτικό παραγγέλθηκε. Πότε θά ρθει; Ίδωμεν.
Φτου, φτου, φτου
Φτου και από εμένα και γαμωτο επισης
-
@groover1972 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Θέλω πολύ καιρό τώρα, αυτά τα σημεία να τα κανω μαύρα..
Αν θες να γίνεις πολύ κάφρος...
-
@antonakis said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Ε, οκ, είπαμε αλλά, οχι και έτσι
```Σου ξέφυγε να υποθέσω 👮
-
Γίνεται άραγε να βάλω βινύλιο? Dechroming νομίζω το λένε.Θέλω πολύ καιρό τώρα, αυτά τα σημεία να τα κανω μαύρα..
Ναι κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα.
-
Δεν έχω λόγια. Φοβερή ιδέα. Μήπως έχει και με κρυφό φωτισμό για ενισχυμένη καφρίλα?
-
Δεν έχω λόγια. Φοβερή ιδέα. Μήπως έχει και με κρυφό φωτισμό για ενισχυμένη καφρίλα?
Αν δεν ανάβει το περίγραμμα της μάσκας με ταινία led δεν έχεις κάνει τίποτα
-
-
περισσότερο μου θυμίζει Bmw 216 Active Tourer
-
Έφυγα για Ινδία. -
Ε, οκ, είπαμε αλλά, οχι και έτσι
```Σου ξέφυγε να υποθέσω 👮
Μου ξέφυγε και ζητώ ταπεινά συγνώμη, αγαπημένε mod.
SUZUKI SX4 SCROSS