-
Κάτω από το "41"
-
@antonakis said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Ποια μάσκα ρε. Κάτω στο κέντρο, μπροστά από το intercooler.
μασκα ειναι και εκει ξερεις...
φαινεται, ξεχωριζει πολυ ευκολα -
κάτω απ το σήμα λέει το μάνουαλ. Ωστόσο κάτω απ την πινακίδα το βλέπω και είναι απλά μια πλάκα. Περίμενα να μοιάζει με καμερούλα.
Τέλος πάντων. Καθαρό είναι...
-
@gatoz said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@williamg said in SUZUKI SX4 SCROSS:
κάτω απ το σήμα λέει το μάνουαλ. Ωστόσο κάτω απ την πινακίδα το βλέπω και είναι απλά μια πλάκα. Περίμενα να μοιάζει με καμερούλα.
Τέλος πάντων. Καθαρό είναι...
ριξε μια νερο με το λαστιχο
το πλυνα, το γυάλισα.
Έβαλα και τη μάνα μου να το ξεματιάσει.
Τίποτα."LDP System Requires Inspection".
Επόμενη πράξη. Αντιπροσωπεία. Θα σας πω πως πηγε.
Ευχαριστώ πολύ και Χρόνια πολλά.
-
Καθάρισε το και κάνε λίγα χιλιόμετρα. Σε ολα τα suzuki θέλει λίγα χιλιόμετρα για να μηδενίσει.
Στα νεότερα είναι συνδιασμός της κάμερας και του ραντάρ οπότε καθάρισε και το παρμπρίζ. Μπορεί ένα πολύ μικρό μυγακι να το μπερδέψει
-
@lap said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Καθάρισε το και κάνε λίγα χιλιόμετρα. Σε ολα τα suzuki θέλει λίγα χιλιόμετρα για να μηδενίσει.
Στα νεότερα είναι συνδιασμός της κάμερας και του ραντάρ οπότε καθάρισε και το παρμπρίζ. Μπορεί ένα πολύ μικρό μυγακι να το μπερδέψει
Και σκόνη να έχει, πάλι το βγάζει, δεν έχεις πρόβλημα, ρίξε, όχι, με πολύ πίεση, νερό και θα είσαι οκ.
-
-
Μίλησα και μου είπε ο πωλητής* ότι συμβαίνει που και που στα μεγάλα ταξίδια λόγω βρωμιάς στο ρανταρ ή ότι έχει χαλασει το ρανταρ. Ότι μου λέτε κ εσείς δηλαδή.
Πάντως δεν είναι κάτι επικίνδυνο εκτός και βασίζεσαι σ αυτα τα συστήματα για την οδήγησή σου (που δεν θα πρεπε).
Θα το δούμε στο προγραμματισμένο σέρβις σε λίγο καιρό.
(*) Ένας πολύ καλός πωλητής-άνθρωπος παρεπιμπτόντως.
-
Μίλησα και μου είπε ο άνθρωπος* ότι συμβαίνει που και που στα μεγάλα ταξίδια λόγω βρωμιάς στο ρανταρ ή ότι έχει χαλασει το ρανταρ. Ότι μου λέτε κ εσείς δηλαδή.
Πάντως δεν είναι κάτι επικίνδυνο εκτός και βασίζεσαι σ αυτα τα συστήματα για την οδήγησή σου (που δεν θα πρεπε).
Θα το δούμε στο προγραμματισμένο σέρβις σε λίγο καιρό.
(*) Ένας καταπληκτικός πωλητής-άνθρωπος παρεπιμπτόντως που ανεβάζει την μάρκα και την αντιπροσωπεία 3 κλικ ψηλότερα.
Που πήγες, σε ποια αντιπροσωπεία;
-
Μίλησα και μου είπε ο άνθρωπος* ότι συμβαίνει που και που στα μεγάλα ταξίδια λόγω βρωμιάς στο ρανταρ ή ότι έχει χαλασει το ρανταρ. Ότι μου λέτε κ εσείς δηλαδή.
Δεν κατάλαβα... το πρόβλημα παραμένει ή λύθηκε μόνο του?
Δεν θα το άφηνα μέχρι το επόμενο service. Καλύτερα να υπάρχει διάγνωση και παραγγελία ανταλλακτικών μέχρι να ξαναπάς. -
Δεν κατάλαβα... το πρόβλημα παραμένει ή λύθηκε μόνο του?
Δεν θα το άφηνα μέχρι το επόμενο service. Καλύτερα να υπάρχει διάγνωση και παραγγελία ανταλλακτικών μέχρι να ξαναπάς.Ακόμα εκεί είναι το πρόβλημα. Λες να το τρέξω καλύτερα ε;
Είναι που δεν έχω πρωινά ρε γμτ με την δουλειά (γι' αυτό ήθελα να μη σπαει να μη χαλάει γιατί δεν έχω χρόνο να νταντεύω αμάξια).
-
Καθάρισε το και κάνε κάποια χιλιόμετρα θέλει χιλιονετρς ώστε να ελέγξει ότι λειτουργεί σωστά
-
Το καθάρισμα ναι, αυτό με τα χιλιόμετρα από που προκύπτει; το λέει κάπου;
-
@stnd said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Το καθάρισμα ναι, αυτό με τα χιλιόμετρα από που προκύπτει; το λέει κάπου;
Όταν πχ, βγάλει ειδοποίηση το tpms, και προσθέσεις αέρα, θέλει λίγα μέτρα να οδηγήσεις, ώστε να το δει και να το σβήσει ο εγκέφαλος, λογικό μου ακούγεται αυτό που λέει ο Lap.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθάρισμα θέλει, χωρίς πίεση με νερό και καλό σκούπισμα μετά, με ένα πανάκι, Suzuki είναι, δεν κρέμεται η πλαφόνιερα, όπως σε άλλα 🤪
-
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
- Μην πάτε στα χωριά σας με τα καινούρια αυτοκίνητα. Όσο ταπεινά και αν είναι θα προκαλέσετε το κακό το μάτι και θα την φάτε. Κρατάμε το παλιό αυτοκίνητο, όσο ερείπιο και αν είναι, για επισκέψεις στα χωριά μας. Ισχύει ακόμα και για τέρατα αξιοπιστίας. Θα την φάτε. You have been warned.
- Αν πάρετε SCross (να πάρετε, είναι ωραίο αυτοκίνητο αλλά θα τα πούμε στο ποστ 1 χρόνου που θα γραψω) να μην το πάρετε στα πιό όμορφα χρώματα, κόκκινο και μπλέ. Να το πάρετε ένα αδιάφορο γκρι (σαν την ζωή μας) ή στο άσπρο του τρελλάδικου (σαν την ζωή μας).
- Η κάμερα πέθανε. Εκ των υστέρων δεν την αδικώ. Είναι δύσκολο να βλέπεις πώς οδηγάει ο κόσμος και να μην πάθεις κάτι. Στα 10000 χλμ είδε πολλά.
- Ανταλλακτικό παραγγέλθηκε. Πότε θά ρθει; Ίδωμεν.
Φτου, φτου, φτου
-
Ανταλλακτικό παραγγέλθηκε. Πότε θά ρθει; Ίδωμεν.
Ελπίζω να κάνουν πλέον calibration εντός αντιπροσωπείας (παλιότερα είχε αναφερθεί ότι δεν είχαν μηχάνημα)
-
Ανταλλακτικό παραγγέλθηκε. Πότε θά ρθει; Ίδωμεν.
Ελπίζω να κάνουν πλέον calibration εντός αντιπροσωπείας (παλιότερα είχε αναφερθεί ότι δεν είχαν μηχάνημα)
Δεν μ ειπαν κατι σχετικό οπότε φαντάζομαι θα κάνουν.
Και που σε στέλνανε; -
Όχι εμένα. Κάποιος που άλλαξε παρμπίζ έλεγε ότι τον έστειλαν σε εξωτερικό συνεργείο για calibration.
-
.
Ξαφνικά τα χρώμια στη μάσκα άρχισαν να ξεφλουδίζουν. Η εγγύηση (λήγει το Σεπτέμβρη) δεν καλύπτει την αστοχία του υλικού, λέει η κεντρική αντιπροσωπεία. Ξενέρωμα Suzuki.
Γίνεται άραγε να βάλω βινύλιο? Dechroming νομίζω το λένε. -
@christos-suzitros said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Ξαφνικά τα χρώμια στη μάσκα άρχισαν να ξεφλουδίζουν. Η εγγύηση (λήγει το Σεπτέμβρη) δεν καλύπτει την αστοχία του υλικού, λέει η κεντρική αντιπροσωπεία. Ξενέρωμα Suzuki.
Γίνεται άραγε να βάλω βινύλιο? Dechroming νομίζω το λένε.Μήπως έφαγε πετραδάκι σε εκείνο το σημείο;
SUZUKI SX4 SCROSS