-
Έχω 4-5 μέρες που παρέλαβα.Νομιζω είναι το πιο ωραίο αυτοκίνητο που έχω πάρει,και έρχομαι από Mercedes A180d και προηγούμενα Volvo XC60.ΚΌντως είναι στριμωγμένα πίσω(είμαι 1.74cm και από πίσω μου ο χώρος είναι ελάχιστος).Ο θόρυβος είναι πολύ λίγος και οι ρεπριζ πολύ καλές.Παιδευομαι με το infotainment,πράγματα που ρυθμίζω ξερυθμιζονται την επόμενη, ακούγονται διάφοροι προειδοποιητικοι ήχοι που δεν ξέρω τι σημαίνουν,το ESP είναι υπερευαίσθητο,η θέση μου δεν ολισθαίνει κατά την είσοδο -εξοδο,οι καθρέπτες δεν χαμηλώνουν στην όπισθεν,η κατανάλωση στο αυτοκίνητο δείχνει 5,5 L/100km ενώ στο app 4,4 , διάφορα τέτοια.
Καλή δουλειά βρήκαμε για το επόμενο διάστημα.Οποιαδηποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη!!! -
το ερωτεύτηκα! Μου αρέσει τόσο πολύ το εσωτερικό του που αν και ειχα μαξιμουμ budget τα 35.000, με τις νεες τιμές η elegant φτανει τα 38.000. Το μόνο που με χαλάει είναι ο χώρος πίσω που είναι μικρός.
Οσοι είστε κάτοχοι, παρακαλώ ανεβάστε φώτο! Δυσκολευομαι να διαλέξω χρώμα
και σαλόνι παρακαλώ -
...
Πιο πολύ με απασχολούσαν τα υπόλοιπα που ανέλυσες (για τη συμπεριφορά και την κατανάλωση στον δρόμο) και ήσουν εξαιρετικά αναλυτικός.
Για τα χρώματα πιο πολύ μου έχει αρέσει το Sonic Grey και το σκέφτομαι αλλά και το λευκό είναι επίσης εξαιρετικό. Μου αρέσει και το Sonic Copper, αλλά δεν το έχω δει από κοντά και δεν έχω καλή εικόνα.
Ήθελα να ρωτήσω και για εσωτερικό τι προτιμάτε. Το Forest Brown είναι αυτό που μου άρεσε περισσότερο, το Αmmonite Sand μου φαίνεται πολύ ανοιχτό.
Αναφορικά με την κατανάλωση, να επισημάνω κάτι που σε όλους μας μπορεί να περνάει στο "ντούκου":
6.4 λτ/100 χλμ κατανάλωση στην εθνική με 135-140 χλμ/ωρα, δεν ειναι δα και κανένα μεγάλο νούμερο.
Αστείο είναι για την ακρίβεια. Ιδιαίτερα για ένα αυτοκίνητο που υποτίθεται δεν ειναι αυτό το καθημερινό του έργο. Γιατί αν είναι να κανεις σε καθημερινή βάση τόσα χιλιόμετρα, ίσως να κανει καλυτερα ένας άλλος κινητήρας, το μυαλό μου πάει σε diesel.
Σε κάθε περίπτωση τα 6,4 λτ/100 χλμ είναι αστείο ως κατανάλωση.Σχετικά τώρα με τα χρώματα, όλα ωραία είναι. Γούστα είναι αυτά. Εγώ είχα δει ενα εκθεσιακό NX σε αυτό το πρασινο-χακί και ειλικρινά θα περίμενα κι αυτό το χρώμα στην παλέτα του LBX. Κρίμα που δε το είχαν.
Τελικώς πήρα το λευκό που γράφει απίστευτα και στον ήλιο ελέω πέρλας, και στο ημίφως χάριν των καμπυλών του αμαξώματος.
Το λευκό μη ξεχνάς ειναι το πιο κλασικό και δε θα το βαρεθείς ποτέ ούτε θα σε κουράσει. Επίσης του δίνει όγκο κατα την αποψη μου.Εσωτερικά διάλεξα επίσης το Αmmonite Sand και παρόλο που στιγμιαία προβληματίστηκα για τον συνδυασμό λευκό σε λευκό, μπορώ να σου πω οτι δε το μετάνιωσα. Δείχνει ασυγκριτα μεγαλυτερο και πιο φωτεινό το εσωτερικό, ειδικά σε σχέση με το μαυρο εσωτερικό του αυτοκινητου που μου ειχαν δωσει για δοκιμή. Ούτε λερώνει αλλά κι αν λερώσει, βλεπεις που είναι η βρωμια και με ενα μωρομαντηλο καθαριζεις. Τα χαμηλά σημεία ουτως ή άλλως στρατηγικά δεν είναι άσπρα. Είναι μαύρα, συνεπώς δεν πρόκειται να είναι εμφανής η βρωμιά.
Εμένα π.χ. το Forest Brown δε μου άρεσε. Ιδιαίτερα το γεγονός οτι συνδυάζεται με μαύρο οπως σου έγραψα στα χαμηλά σημεία. Αυτό το σκούρο καφέ με μαύρο δε μου άρεσε.Ανεβάστε μια φωτο το λευκό πέρλα με το Ammonite Sand σαλόνι, please
-
...
Πιο πολύ με απασχολούσαν τα υπόλοιπα που ανέλυσες (για τη συμπεριφορά και την κατανάλωση στον δρόμο) και ήσουν εξαιρετικά αναλυτικός.
Για τα χρώματα πιο πολύ μου έχει αρέσει το Sonic Grey και το σκέφτομαι αλλά και το λευκό είναι επίσης εξαιρετικό. Μου αρέσει και το Sonic Copper, αλλά δεν το έχω δει από κοντά και δεν έχω καλή εικόνα.
Ήθελα να ρωτήσω και για εσωτερικό τι προτιμάτε. Το Forest Brown είναι αυτό που μου άρεσε περισσότερο, το Αmmonite Sand μου φαίνεται πολύ ανοιχτό.
Αναφορικά με την κατανάλωση, να επισημάνω κάτι που σε όλους μας μπορεί να περνάει στο "ντούκου":
6.4 λτ/100 χλμ κατανάλωση στην εθνική με 135-140 χλμ/ωρα, δεν ειναι δα και κανένα μεγάλο νούμερο.
Αστείο είναι για την ακρίβεια. Ιδιαίτερα για ένα αυτοκίνητο που υποτίθεται δεν ειναι αυτό το καθημερινό του έργο. Γιατί αν είναι να κανεις σε καθημερινή βάση τόσα χιλιόμετρα, ίσως να κανει καλυτερα ένας άλλος κινητήρας, το μυαλό μου πάει σε diesel.
Σε κάθε περίπτωση τα 6,4 λτ/100 χλμ είναι αστείο ως κατανάλωση.Σχετικά τώρα με τα χρώματα, όλα ωραία είναι. Γούστα είναι αυτά. Εγώ είχα δει ενα εκθεσιακό NX σε αυτό το πρασινο-χακί και ειλικρινά θα περίμενα κι αυτό το χρώμα στην παλέτα του LBX. Κρίμα που δε το είχαν.
Τελικώς πήρα το λευκό που γράφει απίστευτα και στον ήλιο ελέω πέρλας, και στο ημίφως χάριν των καμπυλών του αμαξώματος.
Το λευκό μη ξεχνάς ειναι το πιο κλασικό και δε θα το βαρεθείς ποτέ ούτε θα σε κουράσει. Επίσης του δίνει όγκο κατα την αποψη μου.Εσωτερικά διάλεξα επίσης το Αmmonite Sand και παρόλο που στιγμιαία προβληματίστηκα για τον συνδυασμό λευκό σε λευκό, μπορώ να σου πω οτι δε το μετάνιωσα. Δείχνει ασυγκριτα μεγαλυτερο και πιο φωτεινό το εσωτερικό, ειδικά σε σχέση με το μαυρο εσωτερικό του αυτοκινητου που μου ειχαν δωσει για δοκιμή. Ούτε λερώνει αλλά κι αν λερώσει, βλεπεις που είναι η βρωμια και με ενα μωρομαντηλο καθαριζεις. Τα χαμηλά σημεία ουτως ή άλλως στρατηγικά δεν είναι άσπρα. Είναι μαύρα, συνεπώς δεν πρόκειται να είναι εμφανής η βρωμιά.
Εμένα π.χ. το Forest Brown δε μου άρεσε. Ιδιαίτερα το γεγονός οτι συνδυάζεται με μαύρο οπως σου έγραψα στα χαμηλά σημεία. Αυτό το σκούρο καφέ με μαύρο δε μου άρεσε.Ανεβάστε μια φωτο το λευκό πέρλα με το Ammonite Sand σαλόνι, please
Υπάρχει φωτογραφία του στο τοπικό Οδήγησα από τον @fanis75 , δεν θυμάμαι χρώμα σαλονιού.
https://forum.4troxoi.gr/topic/61644/node-61644/9795?_=1741757710205 -
-
Κόκκινο αυτοκίνητο ποτές, μόνο σε μικρό πόλης ή κάποιο πολύ sport.
Λευκό σαλόνι επίσης Χ. Παππουδιστικο.
Τέρμα μαύρο με μαυρη οροφή. -
@georgemit said in LEXUS LBX:
Κόκκινο αυτοκίνητο ποτές, μόνο σε μικρό πόλης ή κάποιο πολύ sport.
Λευκό σαλόνι επίσης Χ. Παππουδιστικο.
Τέρμα μαύρο με μαυρη οροφή.Γούστα είναι αυτά.
Το μαύρο δεν μου άρεσε καθόλου εμένα. Μάλιστα υπήρχε ετοιμοπαράδοτο όπως το ήθελα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το σκέφτηκα.
Το μπλε πολύ βαρετό.Το κόκκινο είναι συμπαθές, το copper που έβαλε ο Φάνης πιο πάνω είναι για... μερακλήδες (δηλαδή το δείχνεις σε 10 άτομα, οι 5 πέντε σου λένε ότι είναι χάλια, άλλοι 2 ότι δεν θα μπουν μέσα αν το πάρεις και 3 ότι είναι ωραίο) και εμένα μου αρέσει.
Προσωπικά πήρα το Sonic Grey που μου άρεσε πιο πολύ από όλα, αλλά θα πω ότι το λευκό είναι κουκλί και αν δεν είχα το 2ο αυτοκίνητο λευκό θα το έπαιρνα. Επίσης παρότι τα ασημί δεν μου αρέσουν, το συγκεκριμένο ασημί της Lexus είναι πολύ ωραίο.
Το ματ cement grey συμπαθές επίσης, αλλά λίγο σούπα, κυκλοφορούν ένα σωρό άλλα αυτοκίνητα με αυτό το χρώμα.
Για το σαλόνι συμφωνώ γενικά για το "παππουδίστικο" λευκό, αλλά σημασία έχει και το εξωτερικό χρώμα. Πρέπει να το δεις σε συνδυασμό.
-
Μαύρο εννοούσα εσωτερικό, εξωτερικά ωραίο το μαυρο αυτοκινητο με μειονεκτηματα όμως.
1ον φαίνονται όλα, μικρογρατζουνιες κλπ και 2ον σε ψήνει ο ήλιος. -
Μαύρο εσωτερικό ειναι χάλια, κατάθλιψη.
-
@georgemit said in LEXUS LBX:
Μαύρο εννοούσα εσωτερικό, εξωτερικά ωραίο το μαυρο αυτοκινητο με μειονεκτηματα όμως.
1ον φαίνονται όλα, μικρογρατζουνιες κλπ και σε ψήνει ο ήλιος.Δεν το μπορώ με τίποτα το μαύρο μέσα. Μικραίνει τον χώρο και σε κάνει να θες να βάλεις goth μουσική και να κόβεις φλέβες.
-
Έχω 4-5 μέρες που παρέλαβα.Νομιζω είναι το πιο ωραίο αυτοκίνητο που έχω πάρει,και έρχομαι από Mercedes A180d και προηγούμενα Volvo XC60.ΚΌντως είναι στριμωγμένα πίσω(είμαι 1.74cm και από πίσω μου ο χώρος είναι ελάχιστος).Ο θόρυβος είναι πολύ λίγος και οι ρεπριζ πολύ καλές.Παιδευομαι με το infotainment,πράγματα που ρυθμίζω ξερυθμιζονται την επόμενη, ακούγονται διάφοροι προειδοποιητικοι ήχοι που δεν ξέρω τι σημαίνουν,το ESP είναι υπερευαίσθητο,η θέση μου δεν ολισθαίνει κατά την είσοδο -εξοδο,οι καθρέπτες δεν χαμηλώνουν στην όπισθεν,η κατανάλωση στο αυτοκίνητο δείχνει 5,5 L/100km ενώ στο app 4,4 , διάφορα τέτοια.
Καλή δουλειά βρήκαμε για το επόμενο διάστημα.Οποιαδηποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη!!!Εγώ είμαι 1.80 και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους χώρους
Ποιά έκδοση πήρες ;
Δεν χαμηλώνουν οι καθρέπτες στην όπισθεν ;το ερωτεύτηκα! Μου αρέσει τόσο πολύ το εσωτερικό του που αν και ειχα μαξιμουμ budget τα 35.000, με τις νεες τιμές η elegant φτανει τα 38.000. Το μόνο που με χαλάει είναι ο χώρος πίσω που είναι μικρός.
Οσοι είστε κάτοχοι, παρακαλώ ανεβάστε φώτο! Δυσκολευομαι να διαλέξω χρώμα
και σαλόνι παρακαλώΔες εδώ το δικό μου, έκδοση Elegant, Ruby red με σαλόνι Ammonite Sand.
Στα δικά μου μάτια είναι ο απόλυτος συνδυασμός, πανέμορφο ! -
Δες εδώ το δικό μου, έκδοση Elegant, Ruby red με σαλόνι Ammonite Sand.
Στα δικά μου μάτια είναι ο απόλυτος συνδυασμός, πανέμορφο !Μακράν ο καλύτερος συνδυασμός!! Έτσι ακριβώς το θέλω και εγώ....
-
Βοηθεια!!Οι καθρεφτες δεν χαμηλωνουν στην οπισθεν και η θεση του οδηγου δεν μετακινειται κατα την εισοδο-εξοδο ενω δουλευαν και τα δυο οταν το πηρα.Ξερει κανεις απο που ρυθμιζονται?
-
Πήρες λάθος έκδοση; Όχι, έψαξες στις ρυθμίσεις,easy entry?
-
Βοηθεια!!Οι καθρεφτες δεν χαμηλωνουν στην οπισθεν και η θεση του οδηγου δεν μετακινειται κατα την εισοδο-εξοδο ενω δουλευαν και τα δυο οταν το πηρα.Ξερει κανεις απο που ρυθμιζονται?
Για τους καθρεπτες λογικα πρεπει να εχεις επιλεξει τον δεξι ή τον αριστερο και οταν βαζεις οπισθεν λογικα θα μετακινειται. Συνηθως ετσι ειναι στα περισσοτερα αυτοκινητα με αυτη την λειτουργια.
Για την θεση δεν γνωριζω. Το μανουαλι το κοιταξες καθολου?
LEXUS LBX