-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Πότε με το ΠΑΣΟΚ; Αυτοί υποτίθεται γιγάντωσαν το δημόσιο !
Μετά την πτώχευση της χώρας από τη ΝΔ;
https://www.tanea.gr/2009/05/19/greece/me-meiwseis-proswpikoy-i-eksygiansi-toy-ose
Μόλις μπήκαμε στο πρώτο μνημόνιο. Επί ΓΑΠ.
Ο ΓΑΠ πτώχευσε την χώρα με το λεφτά υπάρχουν και καπάκι το Καστελόριζο.
Αστοιχείωτος και ψεύτης!
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Η κομματοκρατια στην Ελλάδα έχει πιάσει ταβάνι. Έχουν περάσει στην έπαρση του ότι μπορούν να κάνουν οτιδήποτε θεωρείται μη λογικό στην βάση ενός εκλογικού αποτελέσματος το οποίο είναι και πλασματικό
Μην τους ξεπλένεις, δεν είναι κομματοκρατια, είναι Νεαδημοκρατία , να λες τα πράγματα με το όνομα τους.
Μας γύρισαν 40 χρόνια πίσω, ούτε με τους πρασινοφρουρους τέτοια πράγματα που τότε τουλάχιστον οι άνθρωποι είχαν και το ηθικό πλεονέκτημα πως έσκιζαν τα πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων που είχαν διχάσει και κρατήσει στην συντήρηση την πατρίδα μας καθώς έπαιρναν για πρώτη φορά πίσω την χώρα από τα χέρια των χουντικών και των δοσίλογων που έκαναν κουμάντο από τον πόλεμο και μετά.
Γελάσαμε από το τόσο δράμα των πρασινοφρουρών που το μόνο πράσινο που κοίταζαν ήταν τα δολλάρια από τις μίζες για το ξεπούλημα της χώρας μας και το 80 και 90 μέχρι την Ολυμπιάδα...
Για αυτό δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι εκλογικά το πασοκ.
Γιατί είναι σιχαμένο από τον κόσμο του κέντρου.
Έγραψε εργολάβος με σακούλες
Παράνοια!
Εργολάβους με σακκούλες τους έχετε στο πασοκ μόνιμα.
-
Δηλαδή οι πιλότοι των αεροπλάνων ξέρουν αν στην ΥΠΑ λειτουργούν σωστά τα πράγματα ?
Δεν είναι ίδια αναλογία τα αεροπλάνα με διεθνείς πτήσεις, αλλά και εκεί ξέρουν οι πιλότοι αν υπάρχουν προβλήματα με την ασφάλεια των αεροπλάνων και των αεροδρομίων και όπου υπάρχει ισχυρός συνδικαλισμός και σωματεία έχουν σωθεί ζωές.
Τι άλλο θα πείτε για να ξεπλύνετε το αγαπημένο σας πασοκικό δημόσιο ?
Επίσης επί Σύριζα πουλήθηκε στους Ιταλούς η Τραινοσέ και αυτοί νοίκιασαν τα τρένα που συντηρούσε η ΕΡΓΟΣΕ και είχε υπαλλήλους του ΟΣΕ.
Και επί ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε η μείωση του προσωπικού του ΟΣΕ.Δεν ξεπλενω το ΠΑΣΟΚ , αυτοί ξεκίνησαν τις λεγόμενες εξυγίανσεις υπό την πίεση των δανειστών αλλά υπήρχε τότε λίπος, απόθεμα να φάνε , τα τρένα πήγαιναν αέρα Σαλονίκη, είχαμε μια κοπέλα στην Αθήνα το ένα ΣΚ και μια στην Θεσσαλονίκη το άλλο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ το πήγε σε άλλο level νεοφιλελεύθερης πολιτικής όπως και με όλα τα μέτρα που εφάρμοσε με το δικό του μνημόνιο που αν τα έκανε το ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ θα είχε γίνει η Αθήνα Καμπούλ από τις αντιδράσεις.
Αλλά μετά ψηφίσαμε ΝΔ , τους υπεράριστους , το Harvard, το Yale και το κολλέγιο Αθηνών μαζί , για DOGE πριν το DOGE του Τραμπ και περιορισμό του κράτους τους ψήφισαν οι κεντρώοι τον Κούλη.
Και αυτοί ξεκωλοθηκαν να διορίσουν δικούς τους παντού από ... σχολικούς τροχονόμους μέχρι φαταουλες συμβούλους ΔΑΠΙΤΕΣ μέχρι και στον τελευταίο οργανισμό.
Οκ , να βάλουν 50 όμορφα δικά τους κορίτσια συνοδούς στα τρένα αλλά τον τραχανάπλαγιά που κουβαλούσε τις αποσκευές και τους κλαριντζιδες σταθμάρχες; -
Η κομματοκρατια στην Ελλάδα έχει πιάσει ταβάνι. Έχουν περάσει στην έπαρση του ότι μπορούν να κάνουν οτιδήποτε θεωρείται μη λογικό στην βάση ενός εκλογικού αποτελέσματος το οποίο είναι και πλασματικό
Μην τους ξεπλένεις, δεν είναι κομματοκρατια, είναι Νεαδημοκρατία , να λες τα πράγματα με το όνομα τους.
Μας γύρισαν 40 χρόνια πίσω, ούτε με τους πρασινοφρουρους τέτοια πράγματα που τότε τουλάχιστον οι άνθρωποι είχαν και το ηθικό πλεονέκτημα πως έσκιζαν τα πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων που είχαν διχάσει και κρατήσει στην συντήρηση την πατρίδα μας καθώς έπαιρναν για πρώτη φορά πίσω την χώρα από τα χέρια των χουντικών και των δοσίλογων που έκαναν κουμάντο από τον πόλεμο και μετά.
Γελάσαμε από το τόσο δράμα των πρασινοφρουρών που το μόνο πράσινο που κοίταζαν ήταν τα δολλάρια από τις μίζες για το ξεπούλημα της χώρας μας και το 80 και 90 μέχρι την Ολυμπιάδα...
Για αυτό δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι εκλογικά το πασοκ.
Γιατί είναι σιχαμένο από τον κόσμο του κέντρου.
Έγραψε εργολάβος με σακούλες
Παράνοια!
Εργολάβους με σακκούλες τους έχετε στο πασοκ μόνιμα.
η δεξιουλικη συμμορια του χοντρου απο το 2004 μεχρι το 2009 που παρεδωσε ανεβασε το χρεος απο τα 205 στα 419....
το λες και κατορθωμα. νοτ
ηταν λεει και αυτος που θα τα εβαζε με τους εργολαβους.... ισως σε ταχυτητα καταποσης πιτογυρου
αντι για αυτο οι μικροεργολαβοι οι οικοδομικοι χεστηκαν στο μαυρο χρημα της φοροκλοπης
και τωρα κουνανε δαχτυλα
λαμογια οι μπασοκοι και οι ζαιοι αλλα καποιοι επαιζαν πλέιστέισον στις πλατες μας χειροτερα -
Πριν το 2000 δεν πάει το γράφημα ε ?
Ούτε στις μίζες, στα πακέτα της ΕΟΚ, πουθενά...
Εκανε σχολή ο Λαπ...
Αναγκάζει και την διαχείριση να κλείνει θέματα με τους χαρακτηρισμούς του.
-
Αρχίζω να πιστεύω πως δεν αντιλαμβάνεσαι το τι γράφεις!
-
Λογικό να το πιστεύεις.
-
Πριν το 2000 δεν πάει το γράφημα ε ?
Ούτε στις μίζες, στα πακέτα της ΕΟΚ, πουθενά...
Εκανε σχολή ο Λαπ...
Αναγκάζει και την διαχείριση να κλείνει θέματα με τους χαρακτηρισμούς του.
τωρα?
καλυτερα?
οτι κανανε οι μπασοκαιοι κλεφτες σε 20 χρονια, το κανανε οι νουδουλες με τον χοντρο -
Μόνο που το πασοκ το πήρε στο μηδέν το χρέος και ο ΚΚ ΙΙ το πήρε στο θεό και με τοκοχρεωλύσια απλήρωτα και σουάπ δις που έπρεπε να πληρωθούν στην δική του βάρδια...
Ασε τα γραφήματα, τα ζήσαμε αυτά...
-
Μόνο που το πασοκ το πήρε στο μηδέν το χρέος και ο ΚΚ ΙΙ το πήρε στο θεό και με τοκοχρεωλύσια απλήρωτα και σουάπ δις που έπρεπε να πληρωθούν στην δική του βάρδια...
Ασε τα γραφήματα, τα ζήσαμε αυτά...
O KKII ηταν ο καλύτερος ΠΘ από το 1980 και μετά. Αλλά ο γάτος δεν τον συμπαθεί γιατί είναι ευρύστερνος και καταφέυγει σε μειωτικούς χαρακτηρισμούς. Εξαιρετικός ήταν και εαν δεν τον έριχναν, θα είχε κάνει ακόμα περισσότερα.
-
Και εγώ σε σχέση με το Μητσοτακεικο και τον Σαμαρά τον συμπαθώ περισσότερο τον ΚΚΙΙ
Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ομιλία του στην ΔΕΘ το 2009 πριν τις εκλογές που αντί όπως όλοι οι εν ενεργεία ΠΘ στην ΔΕΘ να τάζουν λαγούς και πετραχήλια ειδικά σε προεκλογική περίοδο , αυτός άρχισε να μιλάει για... δημόσιο χρέος, τόκους, συμμάζεμα και λιτότητα και εξορθολογισμό του Δημοσίου και για μέτρα αποφυγής οικονομικής ύφεσης!!!!
Έπινα το ποτάκι μου αμέριμνος στο μπαράκι πισίνας ενός υπέροχου πέτρινου ξενώνα - συγκροτήματος με τον ιδιοκτήτη του, ενός ωραίου τύπου Νεοδημοκρατη πολιτικού μηχανικού στο Βαθύ Γυθείου , αναφώνησα "τι λέει ο άνθρωπος, πετάει λευκή πετσέτα; Τι γίνεται; "
Που να ξερά όπως και οι περισσότεροι τι τσουνάμι ήξεραν πως έρχεται...
-
Ναι ο Καραμανλής τα σκατωσε και ενώ είχε την ευκαιρία να καθαρίσει την χώρα απο τους νταβατζηδες, συνθηκολογησε με αυτους αλλα και τους πελάτες ως ένα δεξιό ΠΑΣΟΚ.
Όμως τα γραφήματα αυτά δεν αποτυπώνουν τα swap του χρέους που συμφώνησε ο Σημίτης ώστε να δείξει μικρότερο χρέος και να μπούμε στην ζωνη του Ευρώ...
Επιπλέον δεν αποτυπώνονται οι λογαριασμοί των συμβάσεων που αφορούν τα τεράστια εξοπλιστικά προγράμματα που έτρεξαν ως παραγγελίες το 2000-2004 και οι παραδωσεις-μεγαλοι λογαριασμοί ήρθαν επι Κωστάκη. -
-
Και εγώ σε σχέση με το Μητσοτακεικο και τον Σαμαρά τον συμπαθώ περισσότερο τον ΚΚΙΙ
Ο πιο πολύς κόσμος σε σχέση με το Μητσοτακέικο και τον Σαμαρά, συμπαθεί περισσότερο τον Darth Vader και τον Κιμ Γιονκ Ουν...
-
Αν κάποιος καταλαβαίνει τι γίνεται ας γράψει...
Προ δυο εβδομάδων υπήρχαν σενάρια με την "εξαφανισμένη" πίσω καμπίνα της εμπορικής η οποία "φιλοξενούσε" παράνομο εύφλεκτο υλικό. Κι εγώ τσίμπησα, μου φάνηκε λογικό και το έγραψα. Στο σενάριο βέβαια αντέδρασαν οι συγγενείς του μηχανοδηγού της εμπορικής (κι αυτό το είχα γράψει ως αναμενόμενο), αλλά εμπρός στους άλλους γονείς που προβάλουν τα μέσα ποιος τους άκουσε...
Πριν κάτι ημέρες πήγε "κρατικό κλιμάκιο" στο γνωστό χωράφι και ως εκ θαύματος "ανακάλυψε" το "εξαφανισμένο" κομμάτι κάπου παραδίπλα. Και οκ, η κυβέρνηση "συγκάλυπτε" και οι πυροσβέστες, αστυνομικοί, οσετζήδες κλπ "δεν το είδαν". Τόσοι πραγματογνώμονες των οικογενειών που πέρασαν από εκεί επίσης "δεν το είδαν" και "διέρρευσαν" αυτά τα σενάρια;
Έχει αρχίσει και μου διαμορφώνεται η ιδέα ως μόνη λογική εξήγηση ότι το κράτος είναι παντελώς - μα παντελώς- ανίκανο και έχει στηθεί μια μπίζνα μεγιστοποίησης των αποζημιώσεων από αυτούς που έχουν πάρει χαμπάρι το μητσοτακέικο μπαχαλιστάν (όχι από τους συγγενείς, από λοιπούς που "ανιδιοτελώς" συμμετέχουν στις έρευνες). Βεβαίως τέτοιο που είναι το κράτος αυτό, καλώς τα παθαίνει...
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Προ δυο εβδομάδων υπήρχαν σενάρια με την "εξαφανισμένη" πίσω καμπίνα της εμπορικής η οποία "φιλοξενούσε" παράνομο εύφλεκτο υλικό. Κι εγώ τσίμπησα, μου φάνηκε λογικό και το έγραψα. Στο σενάριο βέβαια αντέδρασαν οι συγγενείς του μηχανοδηγού της εμπορικής (κι αυτό το είχα γράψει ως αναμενόμενο), αλλά εμπρός στους άλλους γονείς που προβάλουν τα μέσα ποιος τους άκουσε...
Πριν κάτι ημέρες πήγε "κρατικό κλιμάκιο" στο γνωστό χωράφι και ως εκ θαύματος "ανακάλυψε" το "εξαφανισμένο" κομμάτι κάπου παραδίπλα. Και οκ, η κυβέρνηση "συγκάλυπτε" και οι πυροσβέστες, αστυνομικοί, οσετζήδες κλπ "δεν το είδαν". Τόσοι πραγματογνώμονες των οικογενειών που πέρασαν από εκεί επίσης "δεν το είδαν" και "διέρρευσαν" αυτά τα σενάρια;
Έχει αρχίσει και μου διαμορφώνεται η ιδέα ως μόνη λογική εξήγηση ότι το κράτος είναι παντελώς - μα παντελώς- ανίκανο και έχει στηθεί μια μπίζνα μεγιστοποίησης των αποζημιώσεων από αυτούς που έχουν πάρει χαμπάρι το μητσοτακέικο μπαχαλιστάν (όχι από τους συγγενείς, από λοιπούς που "ανιδιοτελώς" συμμετέχουν στις έρευνες). Βεβαίως τέτοιο που είναι το κράτος αυτό, καλώς τα παθαίνει...
Γερούν, Γερά!
-
Απ τα φεησμπουκ:
Ακούγεται πως ο Κούλης θα αφήσει χωρίς υπουργείο τον Μπουμπούκο και ο κολλητός του ο Πορτοσάλτε είναι έτοιμος να δαγκώσει τον Κούλη. Του περνά και έναν πλάγιο εκβιασμό του ύφους "πρόσεχε τι θα κάνεις με τον κολλητό μου". Κολομβιανή δημοσιογραφία.
Η φράση κλειδί είναι στο 1:03. "Είτε γιατί πήρε εντολή". Καθαρός εκβιασμός του Μητσοτάκη από τον Αδιευκρίνιστο μέσω του πιγκάλ του στο Σκάι. Δώσ' μου υπουργείο μην ανοίξω το στόμα μου.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Απ τα φεησμπουκ:
Ακούγεται πως ο Κούλης θα αφήσει χωρίς υπουργείο τον Μπουμπούκο και ο κολλητός του ο Πορτοσάλτε είναι έτοιμος να δαγκώσει τον Κούλη. Του περνά και έναν πλάγιο εκβιασμό του ύφους "πρόσεχε τι θα κάνεις με τον κολλητό μου". Κολομβιανή δημοσιογραφία.
Η φράση κλειδί είναι στο 1:03. "Είτε γιατί πήρε εντολή". Καθαρός εκβιασμός του Μητσοτάκη από τον Αδιευκρίνιστο μέσω του πιγκάλ του στο Σκάι. Δώσ' μου υπουργείο μην ανοίξω το στόμα μου.
Δεν είναι μόνον αυτό. Στάσου στην πρόδηλη προσωπική διανοητική ανεπάρκεια του συγκεκριμένου υποκειμένου - που παρά την βαθιά σκέψη βλέννας πιθήκου και το κόμπιασμα, κάνει την εξής μεγαλειώδη πατάτα:
Δεν διανοείται καν ότι για να είναι συνεπής με το ίδιο του τo αφήγημα περί θεσμικότητας πρέπει να πει "εκείνος που σηκώνει το βάρος της υποστήριξης του κυβερνητικού έργου" και αντί αυτού λέει "εκείνος που σηκώνει το βάρος της αντιμετώπισης των πολιτικών αντιπάλων".
Εν ολίγοις θεωρεί μείζον κριτήριο επιβράβευσης ενός υπουργού το κομματικό γαύγισμα και όχι την παραγωγή κυβερνητικού έργου.
-
Γερούν, Γερά!
Μπορείς να κολλάς ό,τι ταμπέλες θέλεις, όπως βλέπεις λίγοι ασχολούνται πλέον με τα παραληρήματά σου. Άλλωστε τα eco chamber όπου ζείτε και αυτοθαυμάζεστε και η αναπαραγωγή fake news επί παντός επιστητού δεν εκπλήσσουν πλέον κανέναν. Όταν είχα γράψει για την έκρηξη στο cockpit ημουνα καλός κι έκανες like, τώρα αυτό που έγραψα και ίσως καταρρίπτει την θεωρία σου φαίνεται φιλοκυβερητικό και είπες να πιάσεις πάλι στασίδι στην κάτω πλατεία.
-
Γερούν, Γερά!
Μπορείς να κολλάς ό,τι ταμπέλες θέλεις, όπως βλέπεις λίγοι ασχολούνται πλέον με τα παραληρήματά σου. Άλλωστε τα eco chamber όπου ζείτε και αυτοθαυμάζεστε και η αναπαραγωγή fake news επί παντός επιστητού δεν εκπλήσσουν πλέον κανέναν. Όταν είχα γράψει για την έκρηξη στο cockpit ημουνα καλός κι έκανες like, τώρα αυτό που έγραψα και ίσως καταρρίπτει την θεωρία σου φαίνεται φιλοκυβερητικό και είπες να πιάσεις πάλι στασίδι στην κάτω πλατεία.
Εσύ σταμάτησες την τεχνική ανάλυση περί αιτίας της φωτιάς και μας λες σήμερα, ότι όλα είναι πλεκτάνη των γονιών των σκοτωμένων, που αφού οι γονείς βρήκαν τον Μητσοτάκη μπόσικο, χρηματίζουν τους κρατικούς υπαλλήλους για να δημιουργήσουν ψεύτικα πειστήρια, σε μια μπίζνα που έστησαν, οι γονείς, επειδή είναι φιλοχρήματοι, για να πάρουν μεγαλύτερες αποζημιώσεις για τα παιδιά τους που κάηκαν (κάποια απ αυτά ζωντανά ακόμη...).
Και θεωρείς ότι παραληρούν οι άλλοι κι όχι εσύ!
Ναι, όταν κάποιος εκφράζει λογικές απόψεις εγώ κάνω λαηκ, άσχετα αν είναι ακομμάτιστος ή λυσσασμένο κομματόσκυλο, δεν είμαστε συμπεθέρες να κρατάμε μούτρα, συνομιλητές με διαφορετική κοσμοθεωρηση είμαστε...
Αυτά που γράφεις σήμερα, περί μπιζνας των γονιών επειδή βρήκαν μπόσικο το Μητσοτακικο κράτος, τα πιστεύεις χωρίς να έχεις καταναλώσει ψυχότροπες ουσίες;
Μήπως πλέον πρέπει να πάνε οι φανατικοί Νεοδημοκράτες σε ένα γιατρό για ψυχολογική υποστήριξη;
Για το καλό τους, αυτοί που έχουν κονέ και καριέρες και λεφτά...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3