-
@lakis-karalakis said in MG ZS:
Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. Το άρθρο ολοκληρώθηκε και έχει αποσταλεί προς τον φιλόξενο συμφουρίτη και ηλεκτρονικό εκδότη. Ελπίζω να σας αρέσει – σε κάθε περίπτωση, είναι η πρώτη μου απόπειρα.
Συγγνώμη, εγώ είμαι αυτός; Δεν έχω λάβει τίποτα.
Έχω στείλει email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αναγράφεται στο site. (dimitrios.sampaziotis@cartalk.gr).
Να στείλω και κάπου αλλού;
....lakkaralakis@gmail.com....ευχαριστωΥπομονή φίλτατε Θεσσαλέ. Το άρθρο θα είναι διαθέσιμο αργότερα μέσα στην ημέρα.
-
-
-
-
@lakis-karalakis said in MG ZS:
Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. Το άρθρο ολοκληρώθηκε και έχει αποσταλεί προς τον φιλόξενο συμφουρίτη και ηλεκτρονικό εκδότη. Ελπίζω να σας αρέσει – σε κάθε περίπτωση, είναι η πρώτη μου απόπειρα.
Συγγνώμη, εγώ είμαι αυτός; Δεν έχω λάβει τίποτα.
Έχω στείλει email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αναγράφεται στο site. (dimitrios.sampaziotis@cartalk.gr).
Να στείλω και κάπου αλλού;
....lakkaralakis@gmail.com....ευχαριστωΔιαθέσιμο για κατανάλωση.
-
Επιτέλους!
Σβήσε την φωτογραφία από την παράθεση γιατί σε βλέπω για διακοπές!
-
Το διάβασα όλο!!!
Τώρα θα το διαβάσω από το τέλος προς την αρχή!
Ωραίο!!!
-
Φίλε @nsterg , είσαι μεγάλο ταλέντο!
Συγχαρητήρια για το άρθρο- ταξιδιωτικό ημερολόγιο- διήγημα
-
Αχ αυτή η έκθεση τι μας έκανε!!!
-
-
@antoniokon said in MG ZS:
Φίλε @nsterg , είσαι μεγάλο ταλέντο!
Συγχαρητήρια για το άρθρο- ταξιδιωτικό ημερολόγιο- διήγημα
Είναι ακριβώς έτσι όπως το έζησα. Δεν είναι το τεχνικό άρθρο που ίσως περίμενε κανείς, αλλά το πως περνάς μαζί του.
-
@cgram2004 said in MG ZS:
Αχ αυτή η έκθεση τι μας έκανε!!!
Η έκθεση και πείσμα των υπολοίπων. Κερδισμένος βγήκα - ένα σκούντημα χρειαζόμουν και το πήρα....
-
-
Έτοιμοι για 4.594 λέξεις για 5.000 χιλιόμετρα με το υβριδικό MG ZS;
Εξαιρετικό κείμενο και παρουσίαση, μόλις το διάβασα! ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ από εμένα. Και εύχομαι καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο.
Μια μικρή διόρθωση: "bucket" και όχι "backet".
Ορισμένα από τα features (π.χ. αυτόματη ενεργοποίηση πίσω υαλοκαθαριστήρα στην όπισθεν), ειναι κοινά σε πολλά αυτοκίνητα εδώ και πολλά χρόνια αλλά καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό του κατόχου απόλυτα!
-
Κάτι το κράξιμο από τον Mr MG όταν δημοσιεύτηκε η προηγούμενη γνώμη κατόχου. Κάτι το παλιό MG που το αξιολόγησα με δύο αστέρια. Κάτι τώρα που δημοσιεύτηκε το παραπάνω κείμενο και μάλιστα ως Δοκιμή Μακράς Διαρκείας.
Ε, όταν του έστειλα μήνυμα για να μου το παραχωρήσει για δοκιμή, όπως και το ΜG3, απάντησε στο τρίλεπτο. Ότι έχουν λίγα αμάξια και πολλά αιτήματα και ότι θα με ενημερώσουν οοοοοοόταν υπάρχει ευχέρεια. Εν ολίγοις, μια ευγενική χυλόπιτα. Να πω ότι δεν το περίμενα; -
Δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσουμε MG3 εάν δεν το δοκιμάσεις και δεν έχουμε την άποψη σου που εμπιστευόμαστε!
-
MG ZS