-
Τις ΑΓ τις στήριζε όλο το σύστημα που ξηλώνει τώρα ο Πρόεδρος.
Έτσι και αλλιώς έμπαιναν αφού έχουμε αιολικό δυναμικό.
Εγώ ήθελα και θέλω να έχουμε τουλάχιστον ανταλλάγματα σοβαρά όχι και κερατάδες και δαρμενοι.
Άρα αυτοί που κυνηγάνε ανεμόμυλους είναι απλά οι χρήσιμοι ηλίθιοι που μπορούν και βάζουν τζάμπα τις ΑΓ. -
Πανε αυτα τα πανεμορφα μερη στην Βρωμονερα και Επταο...οι μπινεδες παντου να βαλουν ανεμογεννητριες .
Θα ρωτησω να μαθω τι λενε στο χωριο μου (Μετοχι) για μαζωξεις σχετικα. -
@criuser said in Ληλάντιο Πεδίο 16-2-2025:
Εγώ ήθελα και θέλω να έχουμε τουλάχιστον ανταλλάγματα σοβαρά όχι και κερατάδες και δαρμενοι.
Άρα αυτοί που κυνηγάνε ανεμόμυλους είναι απλά οι χρήσιμοι ηλίθιοι που μπορούν και βάζουν τζάμπα τις ΑΓ.αυτα μας φαγανε
απο που και ως που υπαρχει 'αιολικό δυναμικό'?
επειδη φυσαει? και?
να βαλεις κατι παραπανω οκ, αλλα η κατασταση λεει οτι η ευβοια ειναι το 2.2% της ελληνικης επικρατειας και εχει πανω της το 25.5% των αιολικων!!!!
γαμω το σπιτακι του καθε ... <ξερετε με τι κανει ομοιοκαταληξια> -
@gatoz said in Ληλάντιο Πεδίο 16-2-2025:
Άρα αυτοί που κυνηγάνε ανεμόμυλους είναι απλά οι χρήσιμοι ηλίθιοι που μπορούν και βάζουν τζάμπα τις ΑΓ.αυτα μας φαγανε
απο που και ως που υπαρχει 'αιολικό δυναμικό'?
επειδη φυσαει? και?
να βαλεις κατι παραπανω οκ, αλλα η κατασταση λεει οτι η ευβοια ειναι το 2.2% της ελληνικης επικρατειας και εχει πανω της το 25.5% των αιολικων!!!!
γαμω το σπιτακι του καθε ... <ξερετε με τι κανει ομοιοκαταληξια>Και Βοιωτια , το 95% των ανεμιστηρων ειναι σε αυτους τους νομους
-
Πρόσφατα διάβαζα ότι έχουμε πιάσει ήδη τον υπεραισιόδοξο (όταν συντάχθηκε) στόχο του ΕΣΕΚ για το 2030 , για τις ανανεώσιμες , ότι ήδη γίνονται περικοπές στην αγορά από ΑΠΕ λόγω κορεσμού δικτύου και ότι με τις ήδη αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις ( αλλά μη υλοποιημένες ακόμα) , έχουμε ξεπεράσει και την πρόβλεψη για την αναβάθμιση του δικτύου για τα επόμενα πολλά χρόνια.
Κοινώς υπερκαλύψαμε τα πάντα , γιατί ακόμα συνεχίζουν , δεν έχω ιδέα.... -
@civil357 said in Ληλάντιο Πεδίο 16-2-2025:
Πρόσφατα διάβαζα ότι έχουμε πιάσει ήδη τον υπεραισιόδοξο (όταν συντάχθηκε) στόχο του ΕΣΕΚ για το 2030 , για τις ανανεώσιμες , ότι ήδη γίνονται περικοπές στην αγορά από ΑΠΕ λόγω κορεσμού δικτύου και ότι με τις ήδη αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις ( αλλά μη υλοποιημένες ακόμα) , έχουμε ξεπεράσει και την πρόβλεψη για την αναβάθμιση του δικτύου για τα επόμενα πολλά χρόνια.
Κοινώς υπερκαλύψαμε τα πάντα , γιατί ακόμα συνεχίζουν , δεν έχω ιδέα....Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη!
Πράσινη ανάπτυξη, χώρος για κερδοφόρες επενδύσεις με παραμύθι την οικολογία και την διάσωση του περιβάλλοντος!!! -
@chrisk6 said in Ληλάντιο Πεδίο 16-2-2025:
Πανε αυτα τα πανεμορφα μερη στην Βρωμονερα και Επταο...οι μπινεδες παντου να βαλουν ανεμογεννητριες .
Θα ρωτησω να μαθω τι λενε στο χωριο μου (Μετοχι) για μαζωξεις σχετικα.Για το ότι θέλει 2 ώρες το καλοκαίρι γιατί το χειμώνα δεν πάει για να πάει στο δημαρχείο στο Αλιβέρι δεν τον πείραξε τον κάτοικο του Μετοχίου;
Μαζώξεις κάνουν. Ανταλλάγματα δεν ζητάνε.
-
Αρπαχτες ΓΑΠ που τα ξεκίνησε και οι άλλοι που ακολούθησαν.
Και το τελευταίο έργο στο νομό πέραν της ψηλής γέφυρας ήταν η Κακια Σκάλα επί Αγγελή.
Αλλά η Εύβοια ψηφίζει ΠΑΣΟΚ και παίρνει τα @@ της ενώ άλλα μέρη έχουν γίνει Ελβετία και Ολλανδία από τις υποδομές.
-
Αρπαχτες ΓΑΠ που τα ξεκίνησε και οι άλλοι που ακολούθησαν.
Και το τελευταίο έργο στο νομό πέραν της ψηλής γέφυρας ήταν η Κακια Σκάλα επί Αγγελή.
Αλλά η Εύβοια ψηφίζει ΠΑΣΟΚ και παίρνει τα @@ της ενώ άλλα μέρη έχουν γίνει Ελβετία και Ολλανδία από τις υποδομές.
Τι κάνουν τα άλλα μέρη;
Γέλασε και ο κάθε πικραμένος.
-
Θα ρωτησω να μαθω τι λενε στο χωριο μου (Μετοχι) για μαζωξεις σχετικα.Για το ότι θέλει 2 ώρες το καλοκαίρι γιατί το χειμώνα δεν πάει για να πάει στο δημαρχείο στο Αλιβέρι δεν τον πείραξε τον κάτοικο του Μετοχίου;
εμ, για αυτο ειμαστε οτι ειμαστε και λες 'για κομματικα' την παρασκευη
εσυ αδιαφορεις για το εγκλημα, το προβλημα σου ειναι να πηγαινεις στην κυμη, δεν πα να καει ο γειτονας.... ντιπ παντελ
και επρεπε να ψηφιζει λεει νουδου, αλλιως τιμωρια....
φταιει για ολα ο γαπ....
μαλιστα.... -
Τωρα με ΝΔ (τοσα χρονια) πανε με μετρο Αλιβερι...
Ειπαμε για ολα φταιει το ΠΑΣΟΚ...
-
Οι απαντήσεις σας δεν είναι απαντήσεις σε αυτό που είπα.
Η ουσία είναι ότι η Εύβοια μαραζώνει.
Αλλά τα μυαλά δεν αλλάζουν.
Κόντρες οικογενειών. Κόντρες κομματικές και η Πελοπόννησος η Θεσσαλία η Ήπειρος η Μακεδονία είναι γεμάτη δρόμους και γίνονται καινούργιοι.
-
Οι απαντήσεις σας δεν είναι απαντήσεις σε αυτό που είπα.
Η ουσία είναι ότι η Εύβοια μαραζώνει.
Αλλά τα μυαλά δεν αλλάζουν.
Κόντρες οικογενειών. Κόντρες κομματικές και η Πελοπόννησος η Θεσσαλία η Ήπειρος η Μακεδονία είναι γεμάτη δρόμους και γίνονται καινούργιοι.
οχι, ειναι κοντα στην αθηνα και εχουν μαζευτει παντεληδες που δεν βλεπουν περα απο το αυστηρως προσωπικο τους θεμα.... εσυ εχεις συνοψισει τα προβληματα ενος νομου στο 'δρομοι για την κυμη' γιατι μονο αυτο σε ενδιαφερει
-
Εμένα τα προβλήματα είναι που οι 18αρηδες εγκαταλείπουν το νησί.
Εσένα και άλλων φραγκατων που σας χαλάνε τις βόλτες στα βουνά που πηγαίνετε να σπάσετε τα αμάξια σας γιατί τα χιλιάρικα σας περισσεύουν.
-
Το μεγαλύτερο πρόβλημα!
-
Εσένα και άλλων φραγκατων που σας χαλάνε τις βόλτες στα βουνά που πηγαίνετε να σπάσετε τα αμάξια σας γιατί τα χιλιάρικα σας περισσεύουν.
οι 18αρηδες θα μπορουσαν να εχουν απασχοληση στον τουρισμο που ειναι ελαχιστος, στον πρωτογενη και στη μεταποιηση/υπηρεσιες που θα εφερνε η αυξηση της κινητικοτητας
αλλα ολη η καρυστος με τις απειρες παραλιες εγινε σαν εκθεση ανεμιστηρων και τωρα πηδανε και την υπολοιπη
και δεν ξερω ποιος εβαλε φωτιες, ξερω οτι και εκτος απο την κεντρικη ευβοια που μπηκε στο στοχαστρο, βλεπε ολυμπος, διρφη, κοτυλαια το ιδιο εχουν κανει και με την πυξαρια και ταναίδα που σημαινει πανε οι οποιες ακτες εκει να δωσουν κατι, ετοιμαζουν να καταστρεψουν και την αγια αννα, εκτος και αν ειναι 'αντιπυρικη' αυτο που φαινεται απο τον δρομο στα καμμενα και ουδωλως αναδασωμενα
https://www.google.com/maps/@38.8520913,23.4291741,1857m/data=!3m1!1e3?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDIxOS4xIKXMDSoASAFQAw%3D%3D -
Τα συμφέροντα είναι πολλά και μεγάλα!
-
@fanis75 said in Ληλάντιο Πεδίο 16-2-2025:
Το μεγαλύτερο πρόβλημα!
Το οποίο είναι πρόβλημα που χρονίζει!!!
Όχι τώρα που το θυμήθηκε ο Κρίου!!! Και ο κάθε Κρίου
Αν μπορούσε πχ να ζήσει η μητέρα μου και ο πατέρας μου στο χωριό με αξιοπρέπεια, θα έμεναν!
Αν μπορούσε ο ξάδερφος μου, επίσης θα το έκανε!
Το ίδιο και οι 18ρηδες στην Εύβοια αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα!Τι είναι αυτό που παρουσιάζεται εδώ;;;
Το ότι οι ανεμογεννήτριες στην Εύβοια φταίνε που φεύγουν οι 18ρηδες;;; -
@nickthetrib said in Ληλάντιο Πεδίο 16-2-2025:
@fanis75 said in Ληλάντιο Πεδίο 16-2-2025:
Το μεγαλύτερο πρόβλημα!
Το οποίο είναι πρόβλημα που χρονίζει!!!
Όχι τώρα που το θυμήθηκε ο Κρίου!!! Και ο κάθε Κρίου
Αν μπορούσε πχ να ζήσει η μητέρα μου και ο πατέρας μου στο χωριό με αξιοπρέπεια, θα έμεναν!
Αν μπορούσε ο ξάδερφος μου, επίσης θα το έκανε!
Το ίδιο και οι 18ρηδες στην Εύβοια αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα!Τι είναι αυτό που παρουσιάζεται εδώ;;;
Το ότι οι ανεμογεννήτριες στην Εύβοια φταίνε που φεύγουν οι 18ρηδες;;;οι ανεμογεννήτριες στην Εύβοια φταίνε που ο νομος αν και ομορος της αττικης και με παρα πολυ φυσικο καλος δεν αναπτυσεται και δεν μπορει να κρατησει τον πληθυσμο του
αντι για ομαλη τουριστικη αναπτυξη, εχει παντου τερνα και σια -
Ανοησίες που δεν θα μου χαλάσουν τον καφέ.
Διαβάστε ξανά τι έγραψα και όχι τι νομίζετε ότι έγραψα.
Ληλάντιο Πεδίο 16-2-2025