-
Το διάφανο πήρα και εγώ για το κλειδί του Leon. Ίδιο είναι έτσι και αλλιώς για όλα τα Vag
-
Για δες αυτό :
https://locksonline.gr/product/prostateytikh-thikh-kleidioy-volkswagen/
@polioan βρήκες εδώ Ελλάδα διάφανη θήκη; -
@limited_one said in VW Tiguan 2024:
Για δες αυτό :
@polioan βρήκες εδώ Ελλάδα διάφανη θήκη;Συγνώμη που θα το πω έτσι χύμα...
Η θήκη που έστειλες είναι ΓΑΜΑΤΗ.
Όχι την διάφανη θήκη την πήρα από temu γιατί εδώ την είχε με 3πλασια τιμή.
Το είχα παραγγείλει ένα μήνα πριν να έρθει το αμάξι Θεσσαλονίκη -
@polioan said in VW Tiguan 2024:
Για δες αυτό :
Το είχα παραγγείλει ένα μήνα πριν να έρθει το αμάξι ΘεσσαλονίκηΌντως φαίνεται πολύ ωραία αυτή η θήκη!
Και εγώ την σιλικόνης την είχα πριν πάρω το αυτοκίνητο.. -
@polioan said in VW Tiguan 2024:
Για δες αυτό :
Το είχα παραγγείλει ένα μήνα πριν να έρθει το αμάξι ΘεσσαλονίκηΌντως φαίνεται πολύ ωραία αυτή η θήκη!
Και εγώ την σιλικόνης την είχα πριν πάρω το αυτοκίνητο..Της σιλικόνης δεν μαρεσε τελικά να πω την αλήθεια. Αλλά με έδωσες ιδέα για την συγκεκριμένη θήκη.
Εν τω μεταξύ παρήγγειλα και από το temu ένα τρίγωνο με φακό άσπρο και κόκκινη τριγωνική σηματοδότηση και έπαθα πλάκα. Είναι πολύ δυνατό και φορτίζει και από usb και έχει πάνελ φόρτισης από τον ήλιο
-
Και εμένα δεν μου αρέσει η θήκη σιλικόνης αλλά δεν έβρισκα κάτι άλλο όσες φορές έψαξα..
Φαίνεται ωραίο το τρίγωνο! -
Για δες αυτό :
@polioan βρήκες εδώ Ελλάδα διάφανη θήκη;Η διάφανη μου άρεσε και εμένα αλλά μετά σκέφτηκα πως γίνονται οι αντίστοιχες των κινητών με την κιτρινίλα του πολυμερισμού και τα σκουπίδια πέριξ να γίνονται εμφανή. Έτσι παρήγγειλα αυτή την κάπως πιο όμορφη από την απλή της σιλικόνης. Θα σηκώσω σχετικές φωτό όταν έρθει με το καλό.
Το θέμα που είχα με το κλείδωμα δια της αφής "λύθηκε". Μια χαρά λειτουργεί κάτι έκανα εγώ λάθος.
Εχθές, δεδομένου ότι ο εργοστασιακός συναγερμός δεν περιλαμβάνει live feed gps κατά την κίνηση του οχήματος παρά μόνο το σημείο στάθμευσης αυτού, έφαγα σκάλωμα και πήγα ρώτησα για gps tracker.
Εν συντομία με ώθησαν σε μηχανισμό αποτροπής λειτουργίας του κλειδιού με ένα έξτρα μπρελοκακι. Δεν το λες καν συναγερμό. 3 ρωσικοί από τους πολύ γνωστούς ήταν οι υποψήφιοι και περιμένω τις επόμενες ημέρες τηλέφωνο για να μου πει ποιος είναι ο πιο συμβατός με το δικό μου μοντέλο γιατί είναι πολύ καινούργιο. Το κόστος φλερτάρει με το χιλιάρικο και έχει μια μέρα άνοιγμα - κλείσιμο δουλειά.
Τίποτα από όλα αυτά δεν με χάλασε όσο το ότι η εγκατάσταση απαιτεί σίγουρα επέμβαση στα κάνμπας, τα οποία μάλιστα λέει στο Tig είναι 3 λόγο πολυπλοκότητας συστημάτων. Ξηλωμα μάλλον δεν θα είχα λέει γιατί ο μαμά συναγερμός είναι ογκομετρικός και μάλλον θα χρησιμοποιήσει τα δικά του μάτια αισθητήρες ραντάρ κλπ. Όπως καταλαβαίνετε σταμάτησα να ακούω στο κόψε ραψε στα κάνμπας....
-
Μικτή ασφάλιση και κοιμάσαι ήσυχος. Κανένας συναγερμός δεν σε προφυλάσει 100%.
-
@i-hasu said in VW Tiguan 2024:
Ούτε καμία μεικτή δεν σε αποζημιώνει 100%. Το σωστότερο είναι ο συνδυασμός όλων.
-
Η μεικτή που έκανα υποτίθεται αποζημιώνει 100%. Έτσι γράφει στο συμβόλαιο, τι να πω..
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Για δες αυτό :
@polioan βρήκες εδώ Ελλάδα διάφανη θήκη;Η διάφανη μου άρεσε και εμένα αλλά μετά σκέφτηκα πως γίνονται οι αντίστοιχες των κινητών με την κιτρινίλα του πολυμερισμού και τα σκουπίδια πέριξ να γίνονται εμφανή. Έτσι παρήγγειλα αυτή την κάπως πιο όμορφη από την απλή της σιλικόνης. Θα σηκώσω σχετικές φωτό όταν έρθει με το καλό.
Το θέμα που είχα με το κλείδωμα δια της αφής "λύθηκε". Μια χαρά λειτουργεί κάτι έκανα εγώ λάθος.
Εχθές, δεδομένου ότι ο εργοστασιακός συναγερμός δεν περιλαμβάνει live feed gps κατά την κίνηση του οχήματος παρά μόνο το σημείο στάθμευσης αυτού, έφαγα σκάλωμα και πήγα ρώτησα για gps tracker.
Εν συντομία με ώθησαν σε μηχανισμό αποτροπής λειτουργίας του κλειδιού με ένα έξτρα μπρελοκακι. Δεν το λες καν συναγερμό. 3 ρωσικοί από τους πολύ γνωστούς ήταν οι υποψήφιοι και περιμένω τις επόμενες ημέρες τηλέφωνο για να μου πει ποιος είναι ο πιο συμβατός με το δικό μου μοντέλο γιατί είναι πολύ καινούργιο. Το κόστος φλερτάρει με το χιλιάρικο και έχει μια μέρα άνοιγμα - κλείσιμο δουλειά.
Τίποτα από όλα αυτά δεν με χάλασε όσο το ότι η εγκατάσταση απαιτεί σίγουρα επέμβαση στα κάνμπας, τα οποία μάλιστα λέει στο Tig είναι 3 λόγο πολυπλοκότητας συστημάτων. Ξηλωμα μάλλον δεν θα είχα λέει γιατί ο μαμά συναγερμός είναι ογκομετρικός και μάλλον θα χρησιμοποιήσει τα δικά του μάτια αισθητήρες ραντάρ κλπ. Όπως καταλαβαίνετε σταμάτησα να ακούω στο κόψε ραψε στα κάνμπας....
Χρήστο, με τους συναγερμούς στα καινούρια αυτοκίνητα παρατηρούνται πολλές καταναλώσεις σε ακινησία από το gps tracker κυρίως.
Ασχέτως ότι αναφέρουν low efficiency consumption.
Θα πρέπει να το κινεις το αμάξι σχεδόν κάθε μέρα.
Κανονικά δεν κάνουν κόψε ραψε στο canbus αλλά βάζουν "κλέφτες" και παίρνουν και δίνουν εντολές παράλληλα.
Αλλά και πάλι ρίσκο
Επειδή το canbus της Vag είναι τόσο ευαίσθητο, εχθές ήμουν στο shell στον Σκλαβενίτη να πλύνω το Leon.
Μετά το πλύσιμο, πάω να ξεκινήσω και δεν παίρνει μπρος ο κινητήρας. Έφαγε σκάλωμα από το κλειδί και δεν έδειχνε καμία ένδειξη σφάλματος.
Έπρεπε να το κλείσω το αμάξι, να φύγω 20 μέτρα μακρυά και να πάω ξανά από κοντά.
Κομπλέ.
Υπόψιν, κλειδί εγγύτητας. -
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Η μεικτή που έκανα υποτίθεται αποζημιώνει 100%. Έτσι γράφει στο συμβόλαιο, τι να πω..
Στο εύχομαι Χρήστο μου! Απλά συνήθως πατάνε πάνω στην «παλαιότητα» ακόμα και μετά από μερικούς μήνες. Συν την ταλαιπωρία. Για αυτό είπα ότι το βέλτιστο είναι να υπάρχουν όλα τα μέτρα αντικλεπτικής προστασίας.
ΥΓ: Δεν θυμάμαι αν σου ευχήθηκα. Καλοτάξιδο και να το χαρείς!!!
-
@realzeus said in VW Tiguan 2024:
Ούτε καμία μεικτή δεν σε αποζημιώνει 100%. Το σωστότερο είναι ο συνδυασμός όλων.
Αυτονόητο ότι θα σε αποζημιώσει στην τρέχουσα αξία. Αλλά θα σε αποζημιώσει. Ενας συναγερμός έχει αποδειχθεί ότι δεν αποτρέπει έναν ληστή. Αν το βάλει στο μάτι θα το πάρει.
-
Αυτονόητο ότι θα σε αποζημιώσει στην τρέχουσα αξία. Αλλά θα σε αποζημιώσει. Ενας συναγερμός έχει αποδειχθεί ότι δεν αποτρέπει έναν ληστή. Αν το βάλει στο μάτι θα το πάρει.
Υπάρχουν κάποιοι συναγερμό που μπλοκάρουν τα πάντα (κινητήρας και ηλεκτρικό χειρόφρενο) και στο παίρνουν μόνον με γερανό. Αλλά ναι, στο παίρνουν. έστω κι έτσι. Για αυτό τα πολύ ακριβά αυτοκίνητα έχουν συναγερμό, δορυφορική παρακολούθηση, και φυσικά και ασφάλιση.
-
Έχει κάνει ασφάλιση GAP. ( Guaranteed Asset Protection)
https://www.axapartners.gr/el/solution/gap-αυτοκινητου -
Υπάρχουν κάποιοι συναγερμό που μπλοκάρουν τα πάντα (κινητήρας και ηλεκτρικό χειρόφρενο) και στο παίρνουν μόνον με γερανό. Αλλά ναι, στο παίρνουν. έστω κι έτσι. Για αυτό τα πολύ ακριβά αυτοκίνητα έχουν συναγερμό, δορυφορική παρακολούθηση, και φυσικά και ασφάλιση.
trackers απο 100 χιλ και πανω αξιες. παντως στην πραξη πρεπει να το προσεχεις το αμαξι. αν το αφησεις σε εναν ερημικο δρομο και στο παρουν ο συναγερμος δεν θα βοηθησει.
-
@wantone said in VW Tiguan 2024:
trackers απο 100 χιλ και πανω αξιες. παντως στην πραξη πρεπει να το προσεχεις το αμαξι. αν το αφησεις σε εναν ερημικο δρομο και στο παρουν ο συναγερμος δεν θα βοηθησει.
Εξαρτάται. Στέλνουν ειδοποίηση στο κινητό οι καινούριοι συναγερμοί, με παρακολούθηση του αυτοκινήτου. Εκτός αν είναι τόσο αλάνια που μπλοκάρουν εντελώς τον συναγερμό.
-
Έχω ήδη ενεργοποιήσει κάθε πιθανή push ενημέρωση στο app παρεπιπτόντως.
VW Tiguan 2024