-
@fanis75 ποιός θα διαδεχθεί ως εισαγωγέας της Renault τον κ. Τεό;
Άντε επιτέλους να ξεκόψει από την μιζέρια του να πάρει λίγο τα επάνω του το brand...
-
@sabas_thess said in Renault Arkana 2019:
Άντε επιτέλους να ξεκόψει από την μιζέρια του να πάρει λίγο τα επάνω του το brand...
Δεν ξέρω σίγουρα. Ακούγεται για τον Ισραηλινό όμιλο που πήρε και την Fiat/Jeep. Τώρα εαν θα είναι με ή χωρίς τον Βασιλάκη μέσα δεν γνωρίζω, αλλά υποθέτω μαζί.
-
@fanis75 said in Renault Arkana 2019:
Δεν ξέρω σίγουρα. Ακούγεται για τον Ισραηλινό όμιλο που πήρε και την Fiat/Jeep. Τώρα εαν θα είμαι με ή χωρίς τον Βασιλάκη μέσα δεν γνωρίζω, αλλά υποθέτω μαζί.
Άλλον λέτε μέτοχο και άλλος, καθ' ομολογίαν, προέκυψε μέτοχος
-
Να ρωτήσω και κάτι άλλο, ξέρει κάποιος που κατασκευάζεται;
-
Νότιο Κορέα σε εργοστάσιο της Samsung
-
@kger said in Renault Arkana 2019:
@yonyan said in Renault Arkana 2019:
Στη Renault πάντως δν έχει εμφανιστεί κάτι για την προσφορά. Και στο car ακόμα, πουλάνε κάποιοι την evolution πιο ακριβα από την techno ktl... Οπότε η προσφορά είναι μόνο από κάποιους(?) που θέλουν να τα δώσουν( δυστυχώς όχι Θεσσαλονίκη ακόμα) η θα εμφανιστεί όπου να ναι...
υπάρχει στο site της renault πάντως αυτή η προσφορά.
Αρέσει στην σύζυγο αρκετά και είναι καλό για οικογένεια με 1-2 παιδιά έτσι όπως το είδα.
Το ε΄δια δει πριν μερικούς μήνες σε αυτή την έκδοση της προσφοράς και είναι ωραία και μέσα με χώρους αρκετά άνετους. Με προβληματίζει η κατανάλωση του προσωπικά.Την βασική έκδοση evolution αναφέρει στο site, όχι την κατά 3000€ ακριβότερη techno
-
Αααα οκ δεν το κατάλαβα έτσι όταν το είδα στο site.
Θα πάω να ρωτήσω τον τοπικό αντιπρόσωπο και βλέπουμε. Μέσα στο 2025 μάλλον πρέπει να προβώ σε αγορά αυτοκινήτου, μάλλον δνε με παίρνει να το καθυστερήσω άλλο.
Σε ποια πόλη;
-
Στη Renault πάντως δν έχει εμφανιστεί κάτι για την προσφορά. Και στο car ακόμα, πουλάνε κάποιοι την evolution πιο ακριβα από την techno ktl... Οπότε η προσφορά είναι μόνο από κάποιους(?) που θέλουν να τα δώσουν( δυστυχώς όχι Θεσσαλονίκη ακόμα) η θα εμφανιστεί όπου να ναι...
υπάρχει στο site της renault πάντως αυτή η προσφορά.
Αρέσει στην σύζυγο αρκετά και είναι καλό για οικογένεια με 1-2 παιδιά έτσι όπως το είδα.
Το ε΄δια δει πριν μερικούς μήνες σε αυτή την έκδοση της προσφοράς και είναι ωραία και μέσα με χώρους αρκετά άνετους. Με προβληματίζει η κατανάλωση του προσωπικά.ναι εχει καιρο αυτη η προσφορα, αλλα απο οτι καταλαβαινω αφορα μονο την evolution εκδοση. Κ ειναι στα 27κ, οσο δλδ δινουν τα techno στις παραπανω αγγελιες! Για αυτο ειπα οτι μαλλον παιζει με πολυ συγκεκριμενο αριθμο αμαξιων
Από τον Νοέμβριο τα έχουν 27 και 30 αντίστοιχα, τελική τιμή
-
Νότιο Κορέα σε εργοστάσιο της Samsung
Δεν θα ήθελα να ειναι made in Turkey όπως και αν ακούγεται αυτό.
-
@a-d-p said in Renault Arkana 2019:
Θα πάω να ρωτήσω τον τοπικό αντιπρόσωπο και βλέπουμε. Μέσα στο 2025 μάλλον πρέπει να προβώ σε αγορά αυτοκινήτου, μάλλον δνε με παίρνει να το καθυστερήσω άλλο.
Σε ποια πόλη;
Αλεξανδρούπολη, έχω να πάω το αμάξι εκεί αύριο (dacia γαρ) στο service και θα ρωτησω και για το arkana αν παίζει τίποτα.
-
@a-d-p said in Renault Arkana 2019:
Σε ποια πόλη;
Αλεξανδρούπολη, έχω να πάω το αμάξι εκεί αύριο (dacia γαρ) στο service και θα ρωτησω και για το arkana αν παίζει τίποτα.
Ο Παπάζογλου δεν έχει ανεβάσει κάτι σχετικό στο car . Ένα μεταχειρισμένο Αρκάνα έχει μόνο. Παλιότερα είχε πάντα 2-3 καινούργια Αρκάνα στο car.
Αλλά δεν χάνεις τίποτα αν ρωτήσεις. -
Όλα είναι σχετικά. Τα Toyota Corolla sedan & CHR κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Σμύρνης και άριστα αποτελέσματα.
-
Όλα είναι σχετικά. Τα Toyota Corolla sedan & CHR κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Σμύρνης και άριστα αποτελέσματα.
To corolla sedan 1.5 2022 που είχα είχε άθλια ποιότητα κατασκευής.Έτριζε από την πρώτη μέρα σε κάθε απίθανο σημείο του αμαξώματος.Κάποιοι διακόπτες μου είχαν μείνει στο χέρι.Καμία σχέση με το corolla hatchback που είχε φίλος.
-
@kozani76 said in Renault Arkana 2019:
To corolla sedan 1.5 2022 που είχα είχε άθλια ποιότητα κατασκευής.Έτριζε από την πρώτη μέρα σε κάθε απίθανο σημείο του αμαξώματος.Κάποιοι διακόπτες μου είχαν μείνει στο χέρι.Καμία σχέση με το corolla hatchback που είχε φίλος.
Ναι αλλά δεν χαλάει ποτές
-
@jamesd said in Renault Arkana 2019:
@kozani76 said in Renault Arkana 2019:
Ναι αλλά δεν χαλάει ποτές
Κοίτα στο facebook στη σελίδα των κατόχων του μοντέλου (στην Τουρκία - γιατί εκεί έχουν πουληθεί τα περισσότερα sedan) να δεις πόσα θέματα έχουν.Δες πόσες μηχανές έχουν αλλάξει και πόσες κολόνες τιμονιού επίσης.
Renault Arkana 2019