-
@lap said in TESLA FORUM:
Υπενθύμισε μας ότι είναι leasing.
Με λεφτά και περιουσίες των άλλων, όλοι μάγκες ειναι
Σιγά μην είναι λιζινγκ, 50αρου κασέρι μικρέ μου φίλε. Οπότε ναι, αν αυτό με κάνει μάγκα, ναι είμαι μάγκας με δικά μου παπαρια !
-
στα εξαρχεια παντως το αμαξι διαβασα οτι ηταν εταιρικο ληζινγ. Σε αυτο δεν αναφεροσουν lap;
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
Σιγά μην είναι λιζινγκ, 50αρου κασέρι μικρέ μου φίλε. Οπότε ναι, αν αυτό με κάνει μάγκα, ναι είμαι μάγκας με δικά μου παπαρια !
Είσαι υπάλληλος και έδωσες 50αρου κασέρι;
Πληρώνεις δάνειο σπιτιού, είσαι υπάλληλος και έδωσες 50 αρου κασέρι.... Και δεν σε νοιάζει;
Η μηοως τα από αυτά σου και η μαγκιά σου, φτάνουν μέχρι το αμάξι και το σπίτι το πήρες δώρο;
Διότι σε βρίσκω πολύ χαλαρό με την 50αρου σου. Εύκολα λεφτά...Μωρέ μπράβο.... Σε κάθε περίπτωση Εξαιρετικός! Είσαι πολύ πετυχημένος. Ρισπεκτ.
-
@dettol said in TESLA FORUM:
στα εξαρχεια παντως το αμαξι διαβασα οτι ηταν εταιρικο ληζινγ. Σε αυτο δεν αναφεροσουν lap;
Όχι στο κόκκινο τέρας που κρίνει ευκόλως όσους διπλό προσέχουν τις περιουσίες τους και λυπούνται τον κόπο για να τα αγοράσουν λες και είναι εύκολο και στραγάλια το να έχεις 50Κ αυτοκίνητο στην Ελλάδα του μέσου μισθού των 1300-1400 ευρώ και των ακριβότερων ενοικίων συγκριτικά με τα μέσα εισοδηαμτα.
-
Εγώ γράφω ότι δεν γίνεται να φοβόμαστε. Τα εξαρχεια είναι μια μαγική γειτονιά, όσοι τα φοβούνται μάλλον βασίζονται σε δεισιδαιμονίες. Ούτε στα εξαρχεια οθτε στα πατησια κυκλοφορούν δολοφόνοι τραμπούκοι
Τα υπόλοιπα δεν σε αφοραν -
Εγώ γράφω ότι δεν γίνεται να φοβόμαστε. Τα εξαρχεια είναι μια μαγική γειτονιά, όσοι τα φοβούνται μάλλον βασίζονται σε δεισιδαιμονίες. Ούτε στα εξαρχεια οθτε στα πατησια κυκλοφορούν δολοφόνοι τραμπούκοι
δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα. Σωστο ειναι να ειμαστε απαλλαγμενοι απο προκαταληψεις και ανοιχτοι σε ολες τις αποψεις αλλα ας ειμαστε και λιγουλακι ρεαλιστες. Οταν βρεχει εξω (καλη ωρα τωρα), θα παρεις αδιαβροχο, δεν θα βγεις εξω με το κοντομανικο επειδη "θα ηθελα να μην βρεχει!"
-
Οσο και αν φαίνεται οξύμωρο θεωρώ ότι έχετε και οι δύο δίκιο !
Προχτές ανεβαίνοντας από πλατεία Αττικής αν ήθελα να αυθυποβάλλω τον εαυτό μου θα έπρεπε να μπω σε ταξί τρέχοντας,ομωσ περπάτησα βράδυ μεγάλη απόσταση και δεν με ενόχλησε κανείς με το τσαντάκι στον ώμο και το κινητό στο χέρι! -
Μαυριλα εχουν καταντησει τα εξαρχεια. Αυτη η αισθητικη του γκραφφιτι και της μαυριλας τις εχουν καταστρεψει αυτες τις γειτονιες. Εξαρχεια και το περι κεντρο ηταν ωραια 30 χρονια πριν. Εξαρχεια παντως ισχυει οτι εχει καποια καλα φαγαδικα. Στουρναρη και Ιπποκρατους εχω παρκαρει αμαξι τα τελευταια χρονια αλλα το παλιο. Σε αλλα σημεια δεν βρισκεις παρκινγκ ετσι και αλλιως. Ακριβο αμαξι που το εχω πληρωσει δεν θα παρκαρα ποτε ουτε στο κεντρο γενικα οπως Κυψελη κλπ. Σοφοκλεους εχω παρκαρει με ρισκο θεωρω. Μεταξουργειο ειναι ποιο ασφαλης εκει εχω παρκαρει αρκετες φορες αλλα γενικα παραμελημενη γειτονια και αυτη.
-
Τα υπόλοιπα δεν σε αφορανΜε αφορούν από την στιγμή που μου θίγεις τα τέτοια σου ως κριτήριο στην άποψη μου! Οπότε αρχίζω και σκέφτομαι γιατί κάποιος να αναφέρει τα τέτοια του; Να μην είσαι τόσο μάγκας ώστε να μην προκαλείς εύλογα ερωτήματα γύρω από τα τέτοια σου!
Στα υπόλοιπα με καλύπτει ο απολυμαντικός.
-
@antonmone said in TESLA FORUM:
Προχτές ανεβαίνοντας από πλατεία Αττικής αν ήθελα να αυθυποβάλλω τον εαυτό μου θα έπρεπε να μπω σε ταξί τρέχοντας,ομωσ περπάτησα βράδυ μεγάλη απόσταση και δεν με ενόχλησε κανείς με το τσαντάκι στον ώμο και το κινητό στο χέρι!Ετυχε, παντως ακομα και στο Μοναστηρακι και στην Πανεπιστημιου δεν ειναι ασφαλη θεωρω να περπατας μονος σου μετα τα μεσανυχτα. Με αμαξι εχω περασει πολλες φορες, γενικα γυρω απο την Πλ Αττικης εχει αλλαξει πολυ η περιοχη.
-
2,5kWh / 20-24km WLTP / 490 δολάρια
https://carnewschina.com/2025/01/10/tesla-model-3-price-increased-by-490-usd-in-china-added-28-km-range/ -
Προχτές ανεβαίνοντας από πλατεία Αττικής αν ήθελα να αυθυποβάλλω τον εαυτό μου θα έπρεπε να μπω σε ταξί τρέχοντας,ομωσ περπάτησα βράδυ μεγάλη απόσταση και δεν με ενόχλησε κανείς με το τσαντάκι στον ώμο και το κινητό στο χέρι!Αν εισαι 2.05 και 140 κιλα λογικο
-
Προχτές ανεβαίνοντας από πλατεία Αττικής αν ήθελα να αυθυποβάλλω τον εαυτό μου θα έπρεπε να μπω σε ταξί τρέχοντας,ομωσ περπάτησα βράδυ μεγάλη απόσταση και δεν με ενόχλησε κανείς με το τσαντάκι στον ώμο και το κινητό στο χέρι!Δεν θα σταθεις παντα τόσο τυχερός!
Don't push your luck! -
@wantone said in TESLA FORUM:
Προχτές ανεβαίνοντας από πλατεία Αττικής αν ήθελα να αυθυποβάλλω τον εαυτό μου θα έπρεπε να μπω σε ταξί τρέχοντας,ομωσ περπάτησα βράδυ μεγάλη απόσταση και δεν με ενόχλησε κανείς με το τσαντάκι στον ώμο και το κινητό στο χέρι!Ετυχε, παντως ακομα και στο Μοναστηρακι και στην Πανεπιστημιου δεν ειναι ασφαλη θεωρω να περπατας μονος σου μετα τα μεσανυχτα. Με αμαξι εχω περασει πολλες φορες, γενικα γυρω απο την Πλ Αττικης εχει αλλαξει πολυ η περιοχη.
Ολη η Αθήνα έχει αλλάξει σε πολλές γειτονιες
-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Προχτές ανεβαίνοντας από πλατεία Αττικής αν ήθελα να αυθυποβάλλω τον εαυτό μου θα έπρεπε να μπω σε ταξί τρέχοντας,ομωσ περπάτησα βράδυ μεγάλη απόσταση και δεν με ενόχλησε κανείς με το τσαντάκι στον ώμο και το κινητό στο χέρι!Δεν θα σταθεις παντα τόσο τυχερός!
Don't push your luck!Εχεις δίκιο απλά αδυνατώ να βάλω ακόμα μια ζάλη στο κεφάλι μου.
-
@dettol said in TESLA FORUM:
δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα. Σωστο ειναι να ειμαστε απαλλαγμενοι απο προκαταληψεις και ανοιχτοι σε ολες τις αποψεις αλλα ας ειμαστε και λιγουλακι ρεαλιστες. Οταν βρεχει εξω (καλη ωρα τωρα), θα παρεις αδιαβροχο, δεν θα βγεις εξω με το κοντομανικο επειδη "θα ηθελα να μην βρεχει!"
Εχεις κάποια μελέτη που δείχνει ότι η εγκληματικότητα στα εξαρχεια ειναι αυξημένη ;
Καλή η εικόνα που σου δημιουργεί ο σκαι αλλά καλό είναι να έχουμε επαφή με τα γεγονότα. -
@ntinaras said in TESLA FORUM:
Προχτές ανεβαίνοντας από πλατεία Αττικής αν ήθελα να αυθυποβάλλω τον εαυτό μου θα έπρεπε να μπω σε ταξί τρέχοντας,ομωσ περπάτησα βράδυ μεγάλη απόσταση και δεν με ενόχλησε κανείς με το τσαντάκι στον ώμο και το κινητό στο χέρι!Αν εισαι 2.05 και 140 κιλα λογικο
Αντίκρυζω τον μάταιο αυτό κόσμο απο τα 1,74 και τον επιβαρύνω με τα 85 κιλά μου ,και εχω πάρει και 16 τα τελευταία δύο χρόνια.Η νευρικότητα μου,η ενασχόληση με τον αθλητισμό και ότι ας πούμε ότι γνωρίζω κάποια βασικά από αυτοπροστασια ή street fight ειλικρινά δεν θα με βοηθούσε σε τίποτα.
Επαναλαμβάνω όμως δεν ένιωσα ανασφάλεια ούτε ένα λεπτό. -
Τα υπόλοιπα δεν σε αφορανΜε αφορούν από την στιγμή που μου θίγεις τα τέτοια σου ως κριτήριο στην άποψη μου! Οπότε αρχίζω και σκέφτομαι γιατί κάποιος να αναφέρει τα τέτοια του; Να μην είσαι τόσο μάγκας ώστε να μην προκαλείς εύλογα ερωτήματα γύρω από τα τέτοια σου!
Το πρόβλημα είναι ότι είσαι κουτσομπόλης και προσπαθείς να χρυσώσεις το χάπι σου. Οπότε, όχι δεν σε αφορούν
-
-
Το πρόβλημα είναι ότι είσαι κουτσομπόλης και προσπαθείς να χρυσώσεις το χάπι σου. Οπότε, όχι δεν σε αφορούν
Μεταξύ των δύο μας όχι δεν είμαι εγώ ο κουτσομπόλης κσι το γνωρίζεις αυτό!
Απλώς δεν μπορώ το δήθεν! Ολοι σας πετυχημένοι μας βγήκατε και αυτό σχολιάζω!
TESLA FORUM