-
Συμβουλεύσου άλλους εδώ μέσα που τους παίρνει 2-3 χρόνια να αποφασίσουν, εν μέσω ακυρώσεων, ή τους άλλους που μέσα στα 2-3 χρόνια, έχουν αλλάξει 3-4 αμάξια κάνοντας ευτυχισμένους τους αγοραστές τους...
-
@a-d-p said in Dacia BigSter:
@yonyan said in Dacia BigSter:
Λετε να περιμενω το Bigster ??
Μεγάλο δεν είναι για σένα;
Ναι ναι... Πλακα εκανα, δν το σκεφοτομαι προς το παρον. Αλλα γενικοτερα μου εχει κανει εντυπωση σαν αμαξι, και σιγουρα θα το κοιτουσα αν με βολευε
-
@criuser said in Dacia BigSter:
Συμβουλεύσου άλλους εδώ μέσα που τους παίρνει 2-3 χρόνια να αποφασίσουν, εν μέσω ακυρώσεων, ή τους άλλους που μέσα στα 2-3 χρόνια, έχουν αλλάξει 3-4 αμάξια κάνοντας ευτυχισμένους τους αγοραστές τους...
Ευτυχως ειμαι ακομα στους 3 μηνες ψαξιματος, οποτε δν εχω μπει στο 1ο γκρουπ!
-
Ανταγωνιστικές οι τιμές.Ποιο όμορφο ακόμα σε κάποιες λεπτομέρειες σε σχέση με duster.Μεγεθος που κάποιοι το θέλουν.Για να δούμε κι τι γίνεται στο θέμα αξιοπιστίας.Γιατι το νέο duster είναι σκέτο πρόβλημα ...
-
@mariolas said in Dacia BigSter:
Ανταγωνιστικές οι τιμές.Ποιο όμορφο ακόμα σε κάποιες λεπτομέρειες σε σχέση με duster.Μεγεθος που κάποιοι το θέλουν.Για να δούμε κι τι γίνεται στο θέμα αξιοπιστίας.Γιατι το νέο duster είναι σκέτο πρόβλημα ...
Πρόλαβε να βγάλει προβλήματα; "Παιδικές ασθένειες " ή?
-
@a-d-p said in Dacia BigSter:
@mariolas said in Dacia BigSter:
Πρόλαβε να βγάλει προβλήματα; "Παιδικές ασθένειες " ή?
Μπες στη σελίδα Dacia duster 3 France Facebook.Πολλα θέματα.
Dacia BigSter