-
Καλησπέρα σας
Θα ήθελα την βοήθεια σας, εξετάζω την αλλαγή c3 iii 1.2 110 αυτόματο με οικογενειακό όχημα καθώς είμαστε 4 νοματαίοι.
Ψάχνοντας το η μόνη επιλογή είναι το corolla cross για τους παρακάτω λόγους.
-
χαμηλή κατανάλωση
-
suv οπότε το φορτώνεις πίσω αρκετά καθ' ύψος
-
δείκτης nvh (εξαιρείται ο θόρυβος όταν γκαζώνει), βουτυρενια αίσθηση σε εκκίνηση κτλ. χωρίς σκαλοπάτια σε κινητήρα (turbo) αλλά και κιβώτιο όταν είναι κρύο σε κατηφόρα ή σε εκκίνηση, γλυτώνεις γκατγκ γκρουγκ
-
Smooth αίσθηση, κοντά σε ηλεκτρικό
-
4κιλυνδρο (χωρίς τους κραδασμούς των 3κιλυνδρων και αμφίβολη αντοχή στο χρόνο)
-
με άμεσο και Έμμεσο ψεκασμό (γλυτώνεις καρβουνιλα μακροπρόθεσμα)
-
αξιοπιστία (citroen που έχω είναι λαχείο, εμένα καίει λάδι)
-
6 χρόνια εγγύηση και 11 μπαταρία
-
μεγάλο δίκτυο από συνεργεία
-
after sale (απο όσο λένε)
-
δοκιμασμένο υβριδικό σύστημα
-
αξιόπιστο κιβώτιο (αξιόπιστο και το eat6 που έχω)
-
απλό εργονομικό εσωτερικό, όλα είναι εκεί που πρέπει
-
Απομακρυσμενη ενεργοποίηση θέρμανσης, το θέλω γιατί το πρωί τα μικρά ξυλιαζουν
-
μεταπωλητή αξία
-
Ιδανικό ύψος των καθισμάτων στο μπες βγες (μικρός είμαι αλλά) στο ύψος μου (1.80).
Θα ήθελα:
-
Πολλαπλούς στο 1.8
-
Εργοστασιακό αισθητήρες πίσω στη βασική
-
Μεγαλύτερους χώρους στους πίσω
-
Μεγαλύτερο άνοιγμα θυρών πίσω
Η χρήση του θα είναι κάθε μέρα παιδιά σχολείο, super market κτλ. Θα είναι το κύριο αυτοκίνητο οικογενειακό, για 6 μήνες ακόμα θα έχουμε καρότσι. Και κάποια ταξίδια το χρόνο. Δεν θέλω μπαγκαζιερα.
Είναι το τέλειο βαρετό αυτοκίνητο για βαρετά πράγματα.
Θα ήθελα να μου δώσετε εναλλακτικές και να δω και να οδηγήσω και κάτι άλλο.
Το αυτοκίνητο θα κάνει μικρές διαδρομές κρύο κάθε μέρα και θέλω κάτι αξιόπιστο (ένας από τους λόγους που σκέφτηκα toyota hybrid).
Ευχαριστώ για την υπομονή σας και τον χρόνο σας
-
-
Νά παραμείνεις στα γαλλικά με το νέο 3 αιρκρος η το Όπελ Φροντερα που είναι λίγο πιο άνετα και πιο γρήγορα από το Κορολα κρος και 4-7000 φτηνότερα με τον υβριδικό κινητήρα με τα 136 άλογα..
Θα έρθουν την άνοιξη αν δεν τα είδες στην έκθεση.
-
CX-5 μαζνταρα
-
-
Ψάχνοντας το τέλειο βαρετό αυτοκίνητο όπως γράφεις νομίζω ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το Corolla cross για αυτά που θες .
Με το καλό
-
Έριξα μία ματιά (δεν τα είδα από κοντά) και όντως οι χώροι είναι εντυπωσιακοί αλλά από ποιότητα είναι τενεκεδες και άσχημα σε σχέση με τα προηγούμενα (έχω c3 iii pro face-lift και το θεωρώ πολύ όμορφο με χαρακτήρα, εσωτερικά είναι από τα καλύτερα στο οπτικό κομμάτι που έχω δει)
Επίσης έχω eat6 μετατροπέα ροπής που είναι αξιόπιστο, δεν θα πήγαινα σε 2πλο συμπλεκτο.
Αν καείς στον χυλό φυσάς και το γιαούρτι (stellantis).
-
Ναι να περιμένεις υβριδικό από Stellantis χαχαχαχα.Παρε και ένα δεύτερο για οταν μένει το πρώτο!Η δική μου άποψη σε αυτά που λες μόνο Corolla cross.Μετα ίσως και Mazda αλλά πολλά τα κυβικά....
-
Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από CC, με αυτά που αναφέρεις, μετά κοιτάς για ηλεκτρικό
.
.
@criuser βλέπω "κύμα" μετακίνησης από c3 σε Corolla cross.... μήπως να ξεκινήσετε, εκεί στη Citroen, κάποια στοχευμένη καμπάνια -
το νεο qashqai 29K το mild hybrid ως e power στα 38?
καλη περιπτωση αν ειναι στο budget σου
ποσο σου βγαινει το cc ? -
@antonmone said in Corolla cross ή κάτι άλλο;:
@gatoz said in Corolla cross ή κάτι άλλο;:
CX-5 μαζνταρα
Δεν υπάρχει ,αναμονή για το fl.
2λιτρο μας πήγαν μέσα κατευθείαν, επίσης τα Mazda 100 καλά έχουν αλλά αν χαλάσει κάτι δεν ξέρω χρόνο αναμονής ανταλλακτικου όπως επίσης πιστεύω ότι έχουν και ακριβά Service
Στα toyota βρωμάει ο τοπος και από μτχ ανταλλακτικά αλλά υπάρχει και το know how.
H Mazda έχει πλέον εξωτικές τεχνολογίες σε κινητήρες με ότι συνεπάγεται.
-
@spyrosk said in Corolla cross ή κάτι άλλο;:
το νεο qashqai 29K το mild hybrid ως e power στα 38?
καλη περιπτωση αν ειναι στο budget σου
ποσο σου βγαινει το cc ?Το corolla cross στην active (έχει όλα τα απαραίτητα) 30.900 νομίζω ή 30.750 με το κλειδί στο χέρι.
Τεράστια διαφορά.
-
@caro-0 said in Corolla cross ή κάτι άλλο;:
CX-5 μαζνταρα
2λιτρο μας πήγαν μέσα κατευθείαν, επίσης τα Mazda 100 καλά έχουν αλλά αν χαλάσει κάτι δεν ξέρω χρόνο αναμονής ανταλλακτικου όπως επίσης πιστεύω ότι έχουν και ακριβά Service
Στα toyota βρωμάει ο τοπος και από μτχ ανταλλακτικά αλλά υπάρχει και το know how.
τα mazda ομως ειναι αυτοκινητα οχι παροχη του εφκα
-
CX-5 μαζνταρα
Σε κάποια πράγματα δυστυχώς για την ελληνική πραγματικότητα ,ότι πληρώσεις παίρνεις.Δεν υπάρχει επαφή σε ποιότητα του CX 5 με Toyota αλλά μας τελείωσε και εννοείται δίλιτρο.Δες και το Kia sportage αν σου αρεσει είναι 1.6 αλλά σίγουρα θα καίει αρκετά παραπάνω από την CC
-
@a-d-p said in Corolla cross ή κάτι άλλο;:
Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από CC, με αυτά που αναφέρεις, μετά κοιτάς για ηλεκτρικό
.
.
@criuser βλέπω "κύμα" μετακίνησης από c3 σε Corolla cross.... μήπως να ξεκινήσετε, εκεί στη Citroen, κάποια στοχευμένη καμπάνιαΘα τους περιμένουμε όταν έρθουν για εξομολόγηση και άφεση αμαρτιών...
-
CX-5 μαζνταρα
τα mazda ομως ειναι αυτοκινητα οχι παροχη του εφκα
Συμμετοχή του ΕΦΚΑ σε αναρρωτική άδεια μάλλον!
-
@criuser said in Corolla cross ή κάτι άλλο;:
@a-d-p said in Corolla cross ή κάτι άλλο;:
.
.
@criuser βλέπω "κύμα" μετακίνησης από c3 σε Corolla cross.... μήπως να ξεκινήσετε, εκεί στη Citroen, κάποια στοχευμένη καμπάνιαΘα τους περιμένουμε όταν έρθουν για εξομολόγηση και άφεση αμαρτιών...
Από την Αβινιόν μας γράφεις;;;Δεν σε προλαβαίνουμε σήμερα!
-
Περίμενα να βγει αυτό το Baby land cruiser που λέγανε μπας και δούμε κανένα 4.20 - 4.40m, 4κινητο ίσως (με ηλεκτρομοτερ βέβαια) , σε στυλ 5θυρο jimny, με ολίγον υβριδισμό μέσα, τετράγωνο (όχι τις αηδίες τη νέα μόδα coupe) να χωράει τη φαμίλια άνετα αλλά συνάμα μαζεμένο έξω σε μήκος αλλά τζίφος.
Έχετε ακούσει τίποτα;
-
Έχω αμφιβολίες αν το CC σε σύντομες διαδρομές ειδικά με κρύο καιρό θα έχει τη μειωμένη κατανάλωση που περιμένεις λόγω υβριδικού.
Γνωστός που έχει το YC και το χρησιμοποιεί σε παρόμοιες συνθήκες γκρινιάζει για την κατανάλωση, αλλά δεν ενδιαφέρθηκα να μάθω παραπάνω λεπτομέρειες.
Ας πουν περισσότερα οι κάτοχοι.
-
@andya3 said in Corolla cross ή κάτι άλλο;:
Έχω αμφιβολίες αν το CC σε σύντομες διαδρομές ειδικά με κρύο καιρό θα έχει τη μειωμένη κατανάλωση που περιμένεις λόγω υβριδικού.
Γνωστός που έχει το YC και το χρησιμοποιεί σε παρόμοιες συνθήκες γκρινιάζει για την κατανάλωση, αλλά δεν ενδιαφέρθηκα να μάθω παραπάνω λεπτομέρειες.
Με το c3 έχω 9.5l
-
@andya3 said in Corolla cross ή κάτι άλλο;:
Με το c3 έχω 9.5l
Με τέτοιο μέτρο σύγκρισης κερδισμένος θα βγεις, δεν φαντάζομαι να φτάνει τόσο ψηλά το CC ακόμα και κρύο.
Corolla cross ή κάτι άλλο;