-
@vagkirk said in Δεν θα μάθουν ποτέ.:
@subseven said in Δεν θα μάθουν ποτέ.:
Το στεγνωτήριο το βγάλαμε off σε δύο χρόνια, περίμενα όλο το καλοκαίρι μήπως και βγει κανένα πρόγραμμα, κόντεψε να τρελαθεί η δικιά μου με την απλώστρα.
Στα στεγνωτηρια αλλά και στα πλυντήρια ισχύει ότι και με τα αυτοκίνητα, Γερμανικά για κορυφαία τεχνολογία και απόδοση η τα καλύτερα Κορεατικά για μεγάλη αξιοπιστία.
Δεν υπάρχει χώρος για τσιγκουνιες σε αυτά.Ο καλύτερος συνδυασμός είναι ακριβό Κορεάτικο πλυντήριο και καλό ακριβό γερμανικό στεγνωτηριο.
Σαν να έχεις στο γκαράζ σου ένα φουλ εξοπλισμένο Kia proceed GT και ένα τετρακίνητο 2.0TDI Tiguan και έκλεισες αυτοκινητιστικά μέχρι τα 75 σου.
Πάλι γελάμε με τις γερμανικές μπακατέλες.
Το στεγνωτήριο που έχω και δουλεύει σαν καινούργιο, το ελπίζω δηλαδή γιατί είστε γκαντέμηδες εδώ μέσα ξεκινώντας από την μαυρόγατα, είναι ιταλικό. Candy. To έχω 31 χρόνια...
Επίσης είχα για χρόνια συσκευές Πίτσος, πριν τις πάρουν οι γερμανοί και τις καταστρέψουν...
Υπάρχει ένα ψυγείο Ιζόλα, το έχω φυλάξει ως συλλεκτικό που είναι του 1958 και δούλευε μια χαρά.
Οπως έχω στο εξοχικό ένα Kelvinator του 1969.
Κάτι μίλε που είχαν φίλοι τα κλαίνε...
Δεν λέω παραπάνω γιατί η γκαντεμιά θα αρχίσει να ανεβαίνει...
-
@red_monster said in Δεν θα μάθουν ποτέ.:
@criuser said in Δεν θα μάθουν ποτέ.:
Και καίμε 2000 τον χρόνο πετρέλαιο για 100 τμ ?
Σε λιθόκτιστο με 50 πόντους φέρουσα τοιχοποιία ολούθε καίες 2,0 k € το χρόνο σε πετρέλαιο ?
Εμάς βρήκες ?Λοιπόν άκουσε το συγκεκριμένο σπίτι είναι πέτρινο το ισόγειο και υπερμπατικός τοίχος ο όροφος με σκεπή. Υψος το ισόγειο 3,60 καθαρό και 3,30 ο όροφος.
Τα δύο σπίτια θέλουν 3000 λίτρα τον χρόνο. Δηλαδή ανάλογα με τις χρονιές κάπου στα 3,5 με 4000.
Επειδή το ισόγειο έχει από πάνω τον όροφο, πες ότι θα καίει τα 1500 και ο όροφος τα 2500.
Δυστυχώς όμως το ισόγειο δεν έχει πρόσβαση στον ήλιο όπως ο όροφος και λόγω γειτονικών κτιρίων, είναι στο συνεχές σύστημα που λέγαμε και κυρίως γιατί είναι χαμηλά και δεν μπορούν να έχουν τα πατζούρια ανοιχτά όταν λείπουν στην δουλειά τους, οπότε ειδικά τώρα τον χειμώνα έχουν θέμα και χρησιμοποιούν αναγκαστικά και αφυγραντήρα, που πάλι δεν καθαρίζει ιδιαίτερα την ατμόσφαιρα.
Τα κουφώματα είναι 1,20 Χ 2,50 ξύλινα με μονά τζάμια.
Τι μόνωση θα πρότεινες για το ισόγειο, πέρα από την αλλαγή κουφωμάτων.
-
Κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα δεν είναι η θερμομόνωση αλλά η ανοδική υγρασία από το τριχοειδές φαινόμενο της λιθοδομής. Έχετε μετρήσει υγρασία επι λιθοδομης ;
-
Το στεγνωτήριο το βγάλαμε off σε δύο χρόνια, περίμενα όλο το καλοκαίρι μήπως και βγει κανένα πρόγραμμα, κόντεψε να τρελαθεί η δικιά μου με την απλώστρα.
Στα στεγνωτηρια αλλά και στα πλυντήρια ισχύει ότι και με τα αυτοκίνητα, Γερμανικά για κορυφαία τεχνολογία και απόδοση η τα καλύτερα Κορεατικά για μεγάλη αξιοπιστία.
Δεν υπάρχει χώρος για τσιγκουνιες σε αυτά.Ο καλύτερος συνδυασμός είναι ακριβό Κορεάτικο πλυντήριο και καλό ακριβό γερμανικό στεγνωτηριο.
Σαν να έχεις στο γκαράζ σου ένα φουλ εξοπλισμένο Kia proceed GT και ένα τετρακίνητο 2.0TDI Tiguan και έκλεισες αυτοκινητιστικά μέχρι τα 75 σου.
Τα πλυντήρια και τα στεγνωτήρια πάσχουν από λανθασμένη χρήση.
Ο νούμερο ένας λόγος αστοχίας είναι η υπερπλήρωση η οποία κατά τη διάρκεια του στυψιματος διαλύει τα ρουλεμάν. Τα υγρά ρούχα είναι πολύ βαρύτερα από τα στεγνά και συγκεντρώνονται στο άκρο του κουβά όταν αυτός περιστρέφεται.Νούμερο δύο λόγος οι γεμάτες τσέπες , το πολύ απορρυπαντικό και η σκληρότητα του νερού
-
Καλύτερα δύο πλύσεις παρά μια μεγάλη.
-
Κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα δεν είναι η θερμομόνωση αλλά η ανοδική υγρασία από το τριχοειδές φαινόμενο της λιθοδομής. Έχετε μετρήσει υγρασία επι λιθοδομης ;
Ελλειψη αερισμού είναι. Οταν ανάψει το καλοριφέρ βελτιώνει πολύ την αίσθηση, το θέμα είναι ότι όταν κλείσει σε μισή ώρα έχει κρυώσει πάλι...
-
Είμαστε ένα βήμα πριν κατεβάσουμε εφαρμογές στα κινητά για την περίοδο εδώ μέσα!!!
Γίνετε άντρες ρε Χριστουγεννιάτικα τι έχετε πάθει;
Σε γυναικείο φόρουμ θα μιλάνε για ιποδυναμεις και γκάζια! -
@antonmone said in Δεν θα μάθουν ποτέ.:
Είμαστε ένα βήμα πριν κατεβάσουμε εφαρμογές στα κινητά για την περίοδο εδώ μέσα!!!
Σε γυναικείο φόρουμ θα μιλάνε για ιποδυναμεις και γκάζια!Δεν έχεις σύντροφε ;
Και πως είσαι σίγουρος ότι δεν θα γίνεις πολύτεκνος εν μια νυκτι ; -
Σε γυναικείο φόρουμ θα μιλάνε για ιποδυναμεις και γκάζια!το λατρευω αυτο το νημα! εξελισσεται σε "τι θελατε παντα να μαθετε και παντα φοβοσαστε να ρωτησετε"
εγω εχω μαθει πολλα πραγματακια παντως! ειναι το best kept secret του φορουμ
-
@dettol said in Δεν θα μάθουν ποτέ.:
Σε γυναικείο φόρουμ θα μιλάνε για ιποδυναμεις και γκάζια!το λατρευω αυτο το νημα! εξελισσεται σε "τι θελατε παντα να μαθετε και παντα φοβοσαστε να ρωτησετε"
εγω εχω μαθει πολλα πραγματακια παντως! ειναι το best kept secret του φορουμ
Και όλο ξεκίνησε από τον βαγκιρκ που είπε ότι οι γερμανικές λευκές συσκευές είναι οι καλύτερες...
-
Εγω παλι βλεπω ασχετα ποστς και πλακα.
-
@wantone said in Δεν θα μάθουν ποτέ.:
οπως ακριβως σε ολα τα νηματα του φορουμ
-
Το στεγνωτήριο ήταν Samsung των 850 ευρώ, με το που έληξε η εγγύηση άρχισε να μπαίνει σε παύση κατά τη διάρκεια του κύκλου. Σε 2 σέρβις Samsung δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα... Άφησα τη γυναίκα να διαλέξει μόνη της τώρα και πήρε ένα Pitsos της πλάκας, που το έχει όμως η αδερφή της και "είναι καλό". Λογικά σε κάνα χρόνο θα ψάχνουμε πάλι.
Το πλυντήριο το πήρα LG (600€) με βάση την υπόδειξη του μάστορά μου (είπε ναι σε LG, όχι σε Samsung), με πενταετή εγγύηση. -
πως ειναι δυνατον να μαθεις κατι απο ασχετα και πλακα;
-
πως ειναι δυνατον να μαθεις κατι απο ασχετα και πλακα;
it's a christmas miracle!
-
Χαλαρή μέρα σήμερα να συμβάλλω στην ιδιαίτερη κουβέντα.
Ισόγειο πλινθόχιστο είναι το σπίτι της συγχωρεμένης της γιαγιάς μου. Φοβερό πρόβλημα με την υγρασία. Έβγαινε μούχλα στους τοίχους. Κάθε κάποια χρόνια έκανα ανακατασκευή. Σκάψιμο στους τοίχους μέχρι να εμφανιστούν οι πέτρες, μόνωση και σοβάτισμα απ' την αρχή. Δοκίμασα ότι υλικό υπήρχε στην αγορά. Τζίφος, μετά από 2-3 χρόνια πάλι υγρασία στους τοίχους.
Η μόνη λύση, κάλυψα τους τοίχους με γυψοσανίδα και μόνωση από πίσω και ησύχασα. Τώρα τι γίνεται από πίσω με το πέρασμα των ετών δεν ξέρω, θέλω να πιστεύω ότι οι πέτρες δεν παθαίνουν τίποτα.
Πλυντήρια στεγνωτήρια μόνο Bosch. Κορυφαία σε λειτουργία, αξιοπιστία και μακροζωία. Τα Κορεάτικα απλώς αξιοπρεπή. Αυτά τα Candy που διάβασα για πέταμα.
-
Σε γυναικείο φόρουμ θα μιλάνε για ιποδυναμεις και γκάζια!Δεν έχεις σύντροφε ;
Και πως είσαι σίγουρος ότι δεν θα γίνεις πολύτεκνος εν μια νυκτι ;Εχω 3 τηλεοράσεις!!!
-
Το στεγνωτήριο ήταν Samsung των 850 ευρώ, με το που έληξε η εγγύηση άρχισε να μπαίνει σε παύση κατά τη διάρκεια του κύκλου. Σε 2 σέρβις Samsung δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα... Άφησα τη γυναίκα να διαλέξει μόνη της τώρα και πήρε ένα Pitsos της πλάκας, που το έχει όμως η αδερφή της και "είναι καλό". Λογικά σε κάνα χρόνο θα ψάχνουμε πάλι.
Το πλυντήριο το πήρα LG (600€) με βάση την υπόδειξη του μάστορά μου (είπε ναι σε LG, όχι σε Samsung), με πενταετή εγγύηση.Samsung ακριβό στεγνωτηριο πολύ καλό σε λειτουργία αλλά και εμάς μας πρόδωσε, πήγα σε Siemens με αντλία θερμότητας και κενταει μέχρι στιγμής.
Πλυντήριο μετά το 3ο που χάλασε στην 10ετια κάτι whirlpool και Candy κλπ σε καλό LG που μέχρι στιγμής και με βαριά και λάθος χρήση όπως αυτή που ανέφερε το κόκκινο τέρας, δεν έχει μασήσει καθόλου σχεδόν 2 χρόνια τώρα. -
-
Σκέψου πόσο χαμηλά εχουμε πέσει που ούτε ο λαπ δεν καταδέχεται να ασχοληθεί με αυτό το νήμα!
Δεν θα μάθουν ποτέ.