-
-
Αν και ο Ανδριας εχει τρομερο προφιτερολ.
Έχει χαλάσει πάρα πολύ, για εμένα δεν τρώγεται πλέον. Η κρέμα που βάζει μέσα ειναι μια άθλια προκατ σαντιγί που είναι άθλια. Η σοκολάτα ειναι καλή και τα σου πολλές φορές ειναι μπαγιάτικα.
Όχι τόσο χάλια όσο το περιγράφεις, αλλά όντως δεν είναι τόσο καλό όσο παλιότερα
-
Αν και ο Ανδριας εχει τρομερο προφιτερολ.
Έχει χαλάσει πάρα πολύ, για εμένα δεν τρώγεται πλέον. Η κρέμα που βάζει μέσα ειναι μια άθλια προκατ σαντιγί που είναι άθλια. Η σοκολάτα ειναι καλή και τα σου πολλές φορές ειναι μπαγιάτικα.
Ποιο καταστημα λες?
Εγω παω μονο στους Αμπελοκηπους. -
Μπουγάτσα με BYD
-
@nickthetrib said in BYD forum:
Αυτά που έφαγα εγώ χάλια ήταν. Καμία σχέση με κρέμα πατισερί, ένα πράγμα σαν φυτική σαντιγί μόρφατ, τόσο αηδία!
Ποιο καταστημα λες?
Εγω παω μονο στους Αμπελοκηπους.Εχει στου Αμπελόκηπους? Εγώ Αγ. Παρασκευή που ειναι κοντά μου. Και έχω δοκιμάσει και από Ψυχικό που μου έχουν φέρει. Αμφότερα για πέταμα.
-
@nickthetrib said in BYD forum:
Αυτά που έφαγα εγώ χάλια ήταν. Καμία σχέση με κρέμα πατισερί, ένα πράγμα σαν φυτική σαντιγί μόρφατ, τόσο αηδία!
Ποιο καταστημα λες?
Εγω παω μονο στους Αμπελοκηπους.Εχει στου Αμπελόκηπους? Εγώ Αγ. Παρασκευή που ειναι κοντά μου. Και έχω δοκιμάσει και από Ψυχικό που μου έχουν φέρει. Αμφότερα για πέταμα.
Πηγαινε Αμπελοκηπους. Θα νομιζεις οτι μεταφερθηκες στα 80'ς-90'ς μολις δεις το μαγαζι.
Εγω θυμαμαι το μαγαζι ετσι απο παιδι.
Αν δεν κανω λαθος ηταν 2 αδερφια οι μεγαλοι και σπασανε μετα...? Κατι ειχε συμβει τελοσπαντων. Με την κορη του ενος στους Αμπελοκηπους πηγαιναμε μαζι σχολειο.
Εγω ακομα αγοραζω απο εκει προφιτερολ και ειναι οπως ηταν.Μετα απο λιγη ωρα διαγραφη...το φτυσαμε το BYD-θεμα.
-
This post is deleted!
BYD forum