-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
- Αποκλείεται να υπερέχει σε ποιότητα κύλισης (το πολύ πολύ να είναι εφάμιλλο),
- Δεδομένα μειονεκτεί σε χώρους,
- Νομίζω ότι δεν έχει ούτε optional τα ηχομονωτικά κρύσταλλα του Tig,
- Δεν με ενδιαφέρει το γεγονός ότι το Tig είναι πιο άσχημο,
- Μετράω ήδη δύο μήνες εντός παραγγελίας custom δεν με παίρνει για νέα μετά θα πρέπει να πάω σε ετοιμοπαράδοτο,
- Σε κάποιον κατάλογο είδα εχθές ότι τα 38k (ίδια τιμή με More στο Tig) του Terramar είναι τιμή προσφοράς που τρέχει τώρα με την κανονική να ανεβαίνει σχεδόν στα 40k τα οποία δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω για non custom επιλογή,
- Θες δεν θες με το Terramar ξεκινάς από 18" ζάντες.
Πρόχειρα πρόχειρα αυτά στα περί σύγκρισης, σύμφωνα πάντα με τα δικά μου κριτήρια.
Επίσης, επειδή το κοίταξα κι εγώ το Cupra T. έχει (κατ' εμέ) μεγάλη διαφορά και στο front display. Του Ter έχει κλασική γραμμή, του Tig είναι flat.
-
@anapofasistos said in VW Tiguan 2024:
@lap said in VW Tiguan 2024:
Θα αγοράζατε ποτέ ένα μίξερ ή ένα πλυντήριο επειδή είναι πιο όμορφο από ένα άλλο αρκετά καλύτερο;
Μίξερ όχι αλλά πχ σε γυναίκα και αυτοκίνητο προσπαθούμε να επιλέγουμε (αν μπορουμε) την πιο όμορφη/όμορφο (στα μάτια μας)
-
Πέτυχα αναφορά στην σελίδα ιδιοκτητών στο fb ότι βγάζουν θέματα στα εμπρός φώτα. Μαζεύουν υγρασία εντός. Ένας μάλιστα, από ότι διάβασα, πέτυχε αντικατάσταση οχήματος ένεκα του αναφερόμενου προβλήματος! Μόνο εδώ μας έχουν χεσμενους οι αντιπρόσωποι...
Καμία αναφορά εδώ έχουμε απ' τους ιδιοκτήτες;
ΥΓ: Δεν μπόρεσα να καταλάβω από τις φωτό αν αφορά τα LED-Matrix.
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Πέτυχα αναφορά στην σελίδα ιδιοκτητών στο fb ότι βγάζουν θέματα στα εμπρός φώτα. Μαζεύουν υγρασία εντός. Ένας μάλιστα, από ότι διάβασα, πέτυχε αντικατάσταση οχήματος ένεκα του αναφερόμενου προβλήματος! Μόνο εδώ μας έχουν χεσμενους οι αντιπρόσωποι...
Καμία αναφορά εδώ έχουμε απ' τους ιδιοκτήτες;
ΥΓ: Δεν μπόρεσα να καταλάβω από τις φωτό αν αφορά τα LED-Matrix.
Στην BMW Χ1 που διαβάζω ίδιο θέμα τους λένε από την αντιπροσωπεία ότι είναι φυσιολογικό
VW Tiguan 2024