-
Αυτή η λωρίδα στο καντράν είναι μεμβράνη φαντάζομαι ε?
-
@antonakis said in CUPRA LEON F/L 2024:
Αυτή η λωρίδα στο καντράν είναι μεμβράνη φαντάζομαι ε?
Ναι δεν τις είχα βγάλει ακόμη
-
Ωραίο αμάξι, καλοτάξιδο να είναι παιδιά! Και πάρα πολύ άνετο σε χώρους.
ΥΓ: Ερώτηση, η οθόνη κρύβει καθόλου οπτική από τον δρόμο όπως φαίνεται στην φωτογραφία ή από τα μάτια του οδηγού είναι αλλιώς;
-
@babisstinson said in CUPRA LEON F/L 2024:
Ωραίο αμάξι, καλοτάξιδο να είναι παιδιά! Και πάρα πολύ άνετο σε χώρους.
ΥΓ: Ερώτηση, η οθόνη κρύβει καθόλου οπτική από τον δρόμο όπως φαίνεται στην φωτογραφία ή από τα μάτια του οδηγού είναι αλλιώς;
Όταν έκανα τα test drive δεν με ενόχλησε καθόλου. Δεν είμαι και πρώτο μπόι, 1.74!
Και την θέση αν θυμάμαι καλά την είχα κάπου στην μέση ως ύψος.
Φαντάσου ότι έβλεπα και καπώ.
Τώρα, στο ερώτημα σου σε εκείνο το σημείο της οθόνης θυμάμαι ότι ήμουν ΟΚ.
Ο thanos θα απαντήσει καλύτερα γιατί ακόμα περιμένω ακόμα εγώ πινακίδες -
Εύχομαι πολλά κ απροβλημάτιστα χιλιόμετρα στα νέα αυτοκίνητα! Έχω μια αδυναμία στον όμιλο κ είναι εντυπωσιακά!
Ελπίζω να έχετε κανονίσει εκδρομές κ αποδράσεις σε κοντινές κ μακρινές αποστάσεις κ να τα χαρείτε!
-
Καλοτάξιδα τα εργαλεία σας!
Έτσι ΜΟΝΟ hatch!!!!
Όπως λέω πάντα, να σας συντροφεύουν μόνο σε ευχάριστες αναμνήσεις!
Plug in είναι και τα 2; -
@dekouk said in CUPRA LEON F/L 2024:
Εύχομαι πολλά κ απροβλημάτιστα χιλιόμετρα στα νέα αυτοκίνητα! Έχω μια αδυναμία στον όμιλο κ είναι εντυπωσιακά!
Ελπίζω να έχετε κανονίσει εκδρομές κ αποδράσεις σε κοντινές κ μακρινές αποστάσεις κ να τα χαρείτε!
Ευχαριστώ πολύ... Μια από τα ίδια η αδυναμία μου! Και με τις αδυναμίες τους...
-
@georgemit said in CUPRA LEON F/L 2024:
Καλοτάξιδα τα εργαλεία σας!
Έτσι ΜΟΝΟ hatch!!!!
Όπως λέω πάντα, να σας συντροφεύουν μόνο σε ευχάριστες αναμνήσεις!
Plug in είναι και τα 2;Το δικό μου είναι κανονικό 1.5 etsi 150hp, όχι plugin. Του thanos είναι plugin
-
Η οθόνη δεν με ενοχλεί καθόλου. Έχω την θέση τέρμα κάτω και βλέπω κανονικά χωρίς να με εμποδίζει.
-
-
-
-
πανεμορφα τα cupra! Οποτε τα πετυχαινω στο δρομο παντα χαζευω
-
Πρώτο ταξίδι με ταχύτητες 150 σταθερά στην εθνική και λίγο επαρχιακό σε performance-cupra mode με διαχείριση μπαταρίας έφυγα με 75% και γύρισα με 17%
-
@thanos-7 said in CUPRA LEON F/L 2024:
Πρώτο ταξίδι με ταχύτητες 150 σταθερά στην εθνική και λίγο επαρχιακό σε performance-cupra mode με διαχείριση μπαταρίας έφυγα με 75% και γύρισα με 17%
Μπραβο και να τη χαιρεσαι την αμαξαρα σου!
Το μονο σημειο που θελω να επισημανω αλλη μια φορα, ειναι αυτο της ΜΩΤ. Γραφει ο ανθρωπος οτι πηγαινε με σταθερα 150km/h στην εθνικη οδο, αλλα τελικα η ΜΩΤ του ειναι 80km/h. Αυτο το αναφερω για τις γνωστες και χιλιοπαιγμενες συζητησεις γυρω απο την εμβλεια των ηλεκτρικων και τι σημαινει τελικα Χ χλμ εμβελεια @ Υ km/h
-
Το μονο σημειο που θελω να επισημανω αλλη μια φορα, ειναι αυτο της ΜΩΤ. Γραφει ο ανθρωπος οτι πηγαινε με σταθερα 150km/h στην εθνικη οδο, αλλα τελικα η ΜΩΤ του ειναι 80km/h. Αυτο το αναφερω για τις γνωστες και χιλιοπαιγμενες συζητησεις γυρω απο την εμβλεια των ηλεκτρικων και τι σημαινει τελικα Χ χλμ εμβελεια @ Υ km/h
Δεν ξερουμε ποσα χλμ ΕΟ και ποσα επαρχιακο.
Τα 150 σταθερα δινουν υψηλη μωτ οποτε πρεπει να επαιξε αρκετος επαρχιακος.
293χλμ για 3 ωρες 40 λεπτα.Καλα χλμ να εχεις και απροβληματιστα!!
Με διαχειριση μπαταριας εννοεις πως το συστημα αποφασιζε ποτε θα δουλευει ηλεκτρικα? -
@chrisk6 said in CUPRA LEON F/L 2024:
Δεν ξερουμε ποσα χλμ ΕΟ και ποσα επαρχιακο.
Τα 150 σταθερα δινουν υψηλη μωτ οποτε πρεπει να επαιξε αρκετος επαρχιακος.
293χλμ για 3 ωρες 40 λεπτα.Καλα χλμ να εχεις και απροβληματιστα!!
Με διαχειριση μπαταριας εννοεις πως το συστημα αποφασιζε ποτε θα δουλευει ηλεκτρικα?Πειραιάς - Άργος - Ναύπλιο - Πειραιάς η διαδρομή με κλίμα στους 22 βαθμούς.
Έβαλα να διατηρήσει την μπαταρία στο 20% και να μην την εξαντλήσει. Υβριδικό το επέλεξα σε όλη τη διαδρομή και αυτό μόνο του αποφασιζε πότε θα δουλέψει ηλεκτρικά και πότε υβριδικά. -
86.17 χμω μεση ταχυτητα στο ταξιδι. η καταναλωση ειναι παρομοια με ολα τα χατσμπακ/σενταν τα τελευταια 20 χρονια σε αυτο το μεγεθος γιατι την ηλεκτρικη κινηση σε μικρο μερος της διαδρομης την ακυρωνει το επιπλεον βαρος στην μεγαλη υπολοιπη.
-
Παίζει ο φίλος @polioan με το mhev 150αρι να έχει μικρότερη κατανάλωση στην ίδια διαδρομή.
Όχι απλά παίζει, το θεωρώ σχεδόν σίγουρο. -
@georgemit said in CUPRA LEON F/L 2024:
Παίζει ο φίλος @polioan με το mhev 150αρι να έχει μικρότερη κατανάλωση στην ίδια διαδρομή.
Όχι απλά παίζει, το θεωρώ σχεδόν σίγουρο.Αν το έχω μελετήσει καλά το θέμα από τόσα βιντεάκια που έχω δει (ακόμα περιμένω τις πινακίδες), σε διαδρομές εθνικής οδού με 130χλμ/ώρα, ισιαδι και ACC παίζει στο 6.5-7 λίτρα/100.
Θα κάνω κάνα ταξίδι Θεσσαλονικη-Χαλκιδα να δω παλιά μου λημέρια και φίλους και θα δω καταναλώσεις.
Να το πάω και σε καμία ανάβαση Ριτσώνας;
CUPRA LEON F/L 2024