-
Το ποιοτικό χαιλαιτ στης έκθεσης όμως ήταν το πεντάλ φρένου στο 3008η 5008 δεν θυμάμαι που ξεχαρβαλωμένο πηγαινε περισσοτερο αριστερά δεξιά και από τον Ευάγγελο Αντώναρο!
-
@antonmone ....Κλαίω με τις παρομοιώσεις σου σήμερα
Ούτε ο @gatoz τέτοια ρέντα...
-
@antoniokon said in BYD forum:
ισως βγηκε την κυριακη, δεν βρηκε να παρκαρει (για μια φορα στη ζωη του) και ξεσπαθωσε εδω δευτερα πρωι
-
αναλογα την εκδοση που ειχες, τα VW μπορει να φτασουν σε πολυ υψηλο σπεκ απλα στην ελλαδα θα το πληρωσεις, σε αλλες αγορες ειναι στανταρ το υψηλο σπεκ.
στο εσωτερικο ειχα το βασικο σπεκ, δηλαδη οχι δερματινο σαλανι ή ιδιαιτερα καθισματα. Αλλα και σε αλλες εκδοσεις σε βιντεο, δεν ειχα δει κατι το ιδιαιτερο.
δεν ξερω για το συγκεκριμενο μοντελλο αλλα επηδη ειχα περασει χρονια με την εταιρεια λογο προηγουμενου αυτοκινητου ειχαν εσωτερικα επιπεδου Αουντι στα καλα σπεκ τους.
-
@katafractos17 said in BYD forum:
Τελείως τυχαία βρέθηκα το Σάββατο το πρωί στο Μαρούσι και είπα να ρίξω μια ματιά και στα BYD μιας και στην έκθεση στο αεροδρόμιο ούτε που τα είχα πλησιάσει.
Το μόνο που στάθηκε στα μάτια μου ήταν το Seal U και αυτό περισσότερο όσον αφορά το εσωτερικό του, το οποίο για την κατηγορία του αυτοκινήτου και σε αυτά τα χρήματα, πρέπει να του το δώσουμε ότι είναι καλό και στα υλικά και στη σχεδίαση.
Οι Κινέζοι έχουν κάνει τη μαγκιά και ντύνουν τα σκληρά πλαστικά με δερματίνη ή δέρμα (δεν ξέρω τι είναι από τα δύο) πράγμα το οποίο βγάζει ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Εξωτερική εμφάνιση όχι κάτι συναρπαστικό. Δεν είναι άσχημο αλλά δεν είχε και κάτι να με συγκινήσει ιδιαίτερα. Περισσότερο ουδέτερη εντύπωση θα την έλεγα.
Στη κατηγορία ηλεκτρικών D SUV (4,78μ μήκος) το ατού του είναι φυσικά η τιμή.
Με premium μοντέλα αυτής της κατηγορίας δεν μπορείς να το συγκρίνεις από πολλές απόψεις αλλά και γιατί οι τιμές έχουν τεράστια διαφορά.
Στα 49-50Κ μόνο το Model Y και το e-5008 μου έρχονται στο μυαλό ως σύγκριση D SUV με κοντινή τιμή. Οπότε όσον αφορά εμένα, μάλλον στον τελικό θα προκρίνονταν το Tesla και το Peugeot.Το Atto 3 αδιάφορο και αυτό σχεδιαστικά και με καρακιτσαριό σχεδίαση εσωτερικού.
Το Dolphin για το οποίο τόσος ντόρος έχει γίνει το προσπέρασα αδιάφορα.
Όσο και vfm να λέτε ότι είναι και οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων, είναι τρισάθλια άσχημο μπροστά και εντελώς αδιάφορο όλο το υπόλοιπο. Οπότε αυτοκίνητο το οποίο θα με έκανε κάθε μέρα να μειδιάζω όταν το βλέπω δεν θα το έπαιρνα ποτέ, εκτός και αν θα το επέβαλε κάποια μεγάλη ανάγκη.Ευχαριστούμε BYD για το ωραίο τυροπιτάκι και τον χυμό στον μικρό.
Κινέζικο ήταν το τυροπιτάκι ?
Μήπως είχε καμία παροιμία / ευχή στην γέμιση και το έφαγες ?
Η μήπως δεν είχε τυρί μέσα ?
Να τα προσέχεις αυτά...
Τέτοια τυροπιτάκια έχουν φάει οι άλλοι εδώ μέσα και τους αρέσουν τα κινέζικα εκτρώματα...
-
Τελικά έβγαλες σπυράκια που έκατσες μέσα τους;
Γιατί, είσαι δερματολόγος και ενδιαφέρεσαι;
Μπα Λα-σ-πολόγος είναι...
-
οκ δεκτή ή άποψη, η ερώτηση ειναι όμως για ένα φθηνό ηλεκτρικό με 60αρα μπαταρία και αντλία θερμότητας του οποίου η τιμή ειναι οριακά κάτω από τα 20 μετά επιδότητης, τι περίμενες να δεις? μια M3 με 4 μπούκιες απο πίσω να γρυλίζει? Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές, μιλάμε για ένα αξιοπρεπέστατο αυτοκίνητο όπως και τα περισσότερα BYD τα οποία πωλούνται σε καλές τιμές, το value 4 money ειναι πολύ καλό. Αν θέλει κάποιος να τα κρίνει ως premium ας κοιτάξει σε άλλη κατηγορία, δεν γί΄νεται να βρεθεί ποτε αυτοκίνητο, πόσο μάλλον γενικά καταναλωτικό αγαθό, το οποίο να ειναι και ποιοτικό, και πολύ καλύτερο απο τον ανταγωνισμό, και φθηνό.
Εγώ έγραψα ότι στα μάτια μου είναι πολύ άσχημο εμφανισιακά.
Δεν καταλαβαίνω που κολλάνε όλα αυτά.Για ίσως τελικά η αισθητική μπορεί να υπάγεται σε καθαρά οικονομικά κριτήρια...
Είναι ακριβό και πανάσχημο ? Είναι χρέπι...
Είναι φτηνό και πανάσχημο ? Είναι και γαμώ τα αμάξια...
-
Είναι γιατί παρακολούθησαν μαζί με τον γάτο, το τελευταίο σεμινάριο του κόμματος την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα και επηρεάστηκε...
-
-
Είναι γιατί παρακολούθησαν μαζί με τον γάτο, το τελευταίο σεμινάριο του κόμματος την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα και επηρεάστηκε...
Είσαι πράκτορας και ξέρεις τα σεμινάρια του Κόμματος;Σκοτεινός ο ρόλος σου τελικά!
Για να μην αφήνονται σκιές πάντως ,ήμασταν μαζί στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή προέδρου.
Ρίξαμε από έναν (σταυρο)στον Απόστολο και φύγαμε.
Εκείνος έριξε άλλα 4 στην ομάδα που κατέβασαν τα σουβλατζίδικα της Ν Φιλαδελφειας! -
οκ δεκτή ή άποψη, η ερώτηση ειναι όμως για ένα φθηνό ηλεκτρικό με 60αρα μπαταρία και αντλία θερμότητας του οποίου η τιμή ειναι οριακά κάτω από τα 20 μετά επιδότητης, τι περίμενες να δεις? μια M3 με 4 μπούκιες απο πίσω να γρυλίζει? Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές, μιλάμε για ένα αξιοπρεπέστατο αυτοκίνητο όπως και τα περισσότερα BYD τα οποία πωλούνται σε καλές τιμές, το value 4 money ειναι πολύ καλό. Αν θέλει κάποιος να τα κρίνει ως premium ας κοιτάξει σε άλλη κατηγορία, δεν γί΄νεται να βρεθεί ποτε αυτοκίνητο, πόσο μάλλον γενικά καταναλωτικό αγαθό, το οποίο να ειναι και ποιοτικό, και πολύ καλύτερο απο τον ανταγωνισμό, και φθηνό.
Εγώ έγραψα ότι στα μάτια μου είναι πολύ άσχημο εμφανισιακά.
Δεν καταλαβαίνω που κολλάνε όλα αυτά.Για ίσως τελικά η αισθητική μπορεί να υπάγεται σε καθαρά οικονομικά κριτήρια...
Είναι ακριβό και πανάσχημο ? Είναι χρέπι...
Είναι φτηνό και πανάσχημο ? Είναι και γαμώ τα αμάξια...
Κάπως έτσι είναι, η φώκια ειδικά είναι φθηνή καμμία 50.000 έχει μόνο.Στην Αλλονησο τις δίνουν πιο φθηνά λόγω εντοπιότητας!
-
Τελείως τυχαία βρέθηκα το Σάββατο το πρωί στο Μαρούσι και είπα να ρίξω μια ματιά και στα BYD μιας και στην έκθεση στο αεροδρόμιο ούτε που τα είχα πλησιάσει.
Το μόνο που στάθηκε στα μάτια μου ήταν το Seal U και αυτό περισσότερο όσον αφορά το εσωτερικό του, το οποίο για την κατηγορία του αυτοκινήτου και σε αυτά τα χρήματα, πρέπει να του το δώσουμε ότι είναι καλό και στα υλικά και στη σχεδίαση.
Οι Κινέζοι έχουν κάνει τη μαγκιά και ντύνουν τα σκληρά πλαστικά με δερματίνη ή δέρμα (δεν ξέρω τι είναι από τα δύο) πράγμα το οποίο βγάζει ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Εξωτερική εμφάνιση όχι κάτι συναρπαστικό. Δεν είναι άσχημο αλλά δεν είχε και κάτι να με συγκινήσει ιδιαίτερα. Περισσότερο ουδέτερη εντύπωση θα την έλεγα.
Στη κατηγορία ηλεκτρικών D SUV (4,78μ μήκος) το ατού του είναι φυσικά η τιμή.
Με premium μοντέλα αυτής της κατηγορίας δεν μπορείς να το συγκρίνεις από πολλές απόψεις αλλά και γιατί οι τιμές έχουν τεράστια διαφορά.
Στα 49-50Κ μόνο το Model Y και το e-5008 μου έρχονται στο μυαλό ως σύγκριση D SUV με κοντινή τιμή. Οπότε όσον αφορά εμένα, μάλλον στον τελικό θα προκρίνονταν το Tesla και το Peugeot.Το Atto 3 αδιάφορο και αυτό σχεδιαστικά και με καρακιτσαριό σχεδίαση εσωτερικού.
Όσο και vfm να λέτε ότι είναι και οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων, είναι τρισάθλια άσχημο μπροστά και εντελώς αδιάφορο όλο το υπόλοιπο. Οπότε αυτοκίνητο το οποίο θα με έκανε κάθε μέρα να μειδιάζω όταν το βλέπω δεν θα το έπαιρνα ποτέ, εκτός και αν θα το επέβαλε κάποια μεγάλη ανάγκη.Ευχαριστούμε BYD για το ωραίο τυροπιτάκι και τον χυμό στον μικρό.
Κινέζικο ήταν το τυροπιτάκι ?
Μήπως είχε καμία παροιμία / ευχή στην γέμιση και το έφαγες ?
Η μήπως δεν είχε τυρί μέσα ?
Να τα προσέχεις αυτά...
Τέτοια τυροπιτάκια έχουν φάει οι άλλοι εδώ μέσα και τους αρέσουν τα κινέζικα εκτρώματα...
Ζύμη χωρίς γέμιση μονο οι Φρανσουαδες φτιάχνετε.Κρουασαν χωρίς σοκολατα βρε καβουρομανες;Τι άλλο θα σκεφτείτε;
-
ισως βγηκε την κυριακη, δεν βρηκε να παρκαρει (για μια φορα στη ζωη του) και ξεσπαθωσε εδω δευτερα πρωι
Φυσικά και βρήκα στο Μικροχωρι(νόμιμα),μαλλον φταει το ένα κιλό φιλέτο προβατίνα που πάρκαρα μόνος μου στο στομάχι!
-
Μου γράφει τα κείμενα,εγω παίζω,αν βρούμε σκηνοθέτη θα νοικιάσουμε και θέατρο!Προσοχη μετά τα χθεσινά στο νήμα των διεθνών,τσόντα ΔΕΝ γυρίζουμε!
Ακόμα τουλάχιστον! -
@antonmone said in BYD forum:
Μου γράφει τα κείμενα,εγω παίζω,αν βρούμε σκηνοθέτη θα νοικιάσουμε και θέατρο!Προσοχη μετά τα χθεσινά στο νήμα των διεθνών,τσόντα ΔΕΝ γυρίζουμε!
Ακόμα τουλάχιστον!πρεπει να αρχισω να το παρακολουθω αυτο το νημα. Απο οτι φαινεται χανω τα καλυτερα... ή ισως τα χειροτερα; Οπως και να εχει, χανω ενδιαφεροντα πραγματακια
-
ά μαζί αλλά πριμιουμ αφού.
Οι έτεροι Γερμανοί κόβουν τους διακόπτες από τα πίσω παραθυρα επειδή είναι γαματοι και ντιζαινατοι,η εργονομία τους είναι εξίσου εύκολη με τον χειρισμό αεροσκάφους υπερατλαντικών πτήσεων,με λογισμικό στις οθόνες τους γραμμένο από παιδάκια 6ης δημοτικού σε διακειμμα των Χριστουγεννιάτικων διακοπών.
Οι Γάλλοι κάποια στιγμή με αντανακλαστικά πιο αργά και από rewind σε κασετόφωνο Aiwa του 1989,ισως κάπου κάποτε αποφασίσουν τι ιμάντα θα βάλουν στους κινητήρες τους,γιατί με τα adblue λύθηκε το πρόβλημα αλλαγή μέχρι να σβήσει ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ.
Κάποιοι από τους παραπάνω είναι τόσο πριμιουμ γυφτοι που χρεώνουν εξτρα ακόμα και αυτονόητο εξοπλισμό ασφαλείας πχ πλευρικούς,τυφλά σημεία κλπ.
Φτάνει πια όμως με τη χυδαιότητα ρε κιτρινιαρηδες!Που ήταν κρυμένο αυτό το μαργαριτάρι και το είδα μόλις τώρα!!!
χαχαχαχαχαχαχαχα εγραψες!!!
-
Ακόμα τουλάχιστον!πρεπει να αρχισω να το παρακολουθω αυτο το νημα. Απο οτι φαινεται χανω τα καλυτερα... ή ισως τα χειροτερα; Οπως και να εχει, χανω ενδιαφεροντα πραγματακια
Καλο ειναι να οπλιστείς θεωρητικά και σε υψηλό επίπεδο περι τα διεθνή γεωπολιτικά!!!
Μια περίληψη της περασμένης εβδομάδας είχε Αζτέκους και ανθρωποθυσίες!!!!!!!!,γκει αξιωματικό του ΕΣ με μουστακια που πήρε εύφημο μνεία γιατί μετέτρεψε φυλάκιο σε μιούζικαλ του Δαλιανίδη!
Μετά από ένα σύντομο πέρασμα σε μάρκετινγκ και διαχείρηση HR των χρησιμοτήτων επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας της Λεωφόρου Φυλής και πέριξ του Μεταξουργείου,καταλήξαμε στον Σβαρτσενέγκερ και τον πρόεδρο της Αμερικής που ενώ είχε γύρω στα 120 κιλά στόχο ,έγινε διάσημος επειδή κατάφερε να πετύχει το φόρεμα.
Αν συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό η γεωπολιτική αντιπαράθεση αναλύσεων,μεχρι την Καθαρά Δευτέρα θα έχουμε λύσει το Ουκρανικό και το Πάσχα το Παλαιστινιακό ώστε να απολαύσουμε παγκοσμίως ένα ήρεμο και ειρηνικό καλοκαίρι. -
Καλο ειναι να οπλιστείς θεωρητικά και σε υψηλό επίπεδο περι τα διεθνή γεωπολιτικά!!!
Μια περίληψη της περασμένης εβδομάδας είχε Αζτέκους και ανθρωποθυσίες!!!!!!!!,γκει αξιωματικό του ΕΣ με μουστακια που πήρε εύφημο μνεία γιατί μετέτρεψε φυλάκιο σε μιούζικαλ του Δαλιανίδη!
Μετά από ένα σύντομο πέρασμα σε μάρκετινγκ και διαχείρηση HR των χρησιμοτήτων επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας της Λεωφόρου Φυλής και πέριξ του Μεταξουργείου,καταλήξαμε στον Σβαρτσενέγκερ και τον πρόεδρο της Αμερικής που ενώ είχε γύρω στα 120 κιλά στόχο ,έγινε διάσημος επειδή κατάφερε να πετύχει το φόρεμα.
Αν συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό η γεωπολιτική αντιπαράθεση αναλύσεων,μεχρι την Καθαρά Δευτέρα θα έχουμε λύσει το Ουκρανικό και το Πάσχα το Παλαιστινιακό ώστε να απολαύσουμε παγκοσμίως ένα ήρεμο και ειρηνικό καλοκαίρι.Χαραμιζεστε. Think tank πρεπει να φτιαξετε!
-
Αν συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό η γεωπολιτική αντιπαράθεση αναλύσεων,μεχρι την Καθαρά Δευτέρα θα έχουμε λύσει το Ουκρανικό και το Πάσχα το Παλαιστινιακό ώστε να απολαύσουμε παγκοσμίως ένα ήρεμο και ειρηνικό καλοκαίρι.Χαραμιζεστε. Think tank πρεπει να φτιαξετε!
Φτιάξαμε,έστειλα και στην Σουηδική Ακαδημία αντίγραφα των αναλύσεων μας επι των διπλωματικών διεργασιών διεθνώς και ζήτησα να λάβουν σοβαρά υπόψιν το ενδεχόμενο να είμαστε μέσα στις υποψηφιότητες για Νόμπελ Ειρήνης!
Συνεδρίασαν,ανέλυσαν τα δεδομένα από μηδενική βάση και κατόπιν ώριμου σκέψεως απέστειλαν την απάντηση τους.
BYD forum