-
@fanis75 said in Kia EV3 2024:
@criuser said in Kia EV3 2024:
Δεν εκτέθηκα, απλά δεν απάντησα στις ανακρίβειες, γιατί είστε πολλοί και δεν προλαβαίνω και με βρίζει ο άλλος ότι αργώ στον καφέ..
Εκτέθηκες γιατί ειπες ότι δεν βγάζει μεγάλα αμαξαι η Σιτροέν και σου απέδειξα το λάθος σου με αριθμούς!!
Εβαλες ίδια κατηγορία την Ντι Ες με την Εσ κλάς...
Δεν προλαβαίνω τώρα να ψάξω...
Θα δω.
-
@criuser said in Kia EV3 2024:
Εβαλες ίδια κατηγορία την Ντι Ες με την Εσ κλάς...
Προφανώς, γιατί την δεκαετία του '60 ήταν ίδια κατηγορία.
-
αναλυτικη παρουσιαση της φτηνης εκδοσης air/earth. Απο οτι εχω δει και στον ελληνικο configurator, ταιριαζουν αυτα που δειχνει ο youtuber με τα specs της φτηνης ελληνικης εκδοσης. Το μονο που θα ηθελα ειναι το εξαιρετικο blind spot monitoring με τις καμερες.
-
-
Καταλαβε κανενας γιατι κοψανε εκδοσεις του ev3 στη δικη μας αγορα;
-
Ανοιξτε το ισπανικο σαιτ της ΚΙΑ και συγκρινετε την τιμη στο EV3 (προ η μετα επιδοτησης) με τη δικη μας! Οι ανθρωποι ειναι απατεωνες.
-
Μόλις μπήκα και εγώ αδερφέ ... Πραγματικά φρίκη.... Οι τιμές σε εμάς είναι 20 με 25% πάνω σε εμάς όλα τα αυτοκίνητα... τεράστια απάτη.....
-
σε σχεση με το γερμανικο παντως δεν εχουμε τεραστιες αποκλισεις. Στην ισπανια εχω δει και αλλη φορα τα μοντελα να ειναι φτηνοτερα, κατι παραξενο πρεπει να παιζει. Ειτε συνυπολογιζουν επιδοτησεις του κρατους ειτε δεν υπολογιζουν φπα. Καποιος που γνωριζει την συγκεκριμενη αγορα, θα ειχε ενδιαφερον να μας διαφωτησει.
-
Τα γραφει απο κατω στο ισπανικο σαιτ. Μπορει απλα ο εκει να θελει οντως να πουλησει
-
πηγα στο πορτογαλικο, στο αυστριακο, στο ιταλικο και στο γερμανικο. Ολοι ειναι στα 35+k. Δεν γινεται οι ισπανοι να το πουλανε στα 22. Κατι συμβαινει με την αγορα της ισπανιας και τον τροπο που απεικονιζει τις τιμες ή εχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ επιδοτησεις.
-
Εγω 7.000ε επιδοτηση διαβασα παντως. Το θεμα ειναι η τιμη προ επιδοτησης οχι τα 22κ
-
Ελάτε τώρα ρε παιδιά,
αυτοί πεινανε εκεί πέρα,
δεν συγκρίνονται με εμάς και τους κέντρο Ευρωπαίους, έχετε δει τι γίνεται κάθε πρωί στον Κηφισό;;;;
Ούτε στην Γερμανία, ούτε στην Αυστρία, ούτε στην Γαλλία, ούτε στο Βέλγιο τέτοια κίνηση - εκεί τα κορόιδα πληρώνουν και 40 ευρώ το κιλό το μπαρμπούνι θα μου πει κάποιος -Μόνο για λυπηση είναι οι Ισπανοί,
Ceed και Xceed με εκδόσεις 1.0 turbo πουλάνε στους φτωχαντζες , και Sportage με 26.000€ !!!!
Φανταστείτε να είχε τόσο το Sportage εδώ , θα κάνανε χαρακίρι τα καημένα τα στελέχη που θα τους τα έδινε ως παροχή η εταιρεία τους , δεν θα τολμούσαν να τα πάνε σε ένα γάμο, σε μια βάφτιση οι ιδιώτες, ούτε σουπερμάρκετ, πίσω πίσω θα τα παρκαραν. -
H σχεδιαστικη φιλοσοφια και ταυτοτητα της εταιριας στα suv τσακιζει κοκκαλα,δεν μου αρεσουν καθολου,τετραγωνα κουτια.
-
-
Χαίρετε. Έχω παραγγείλει το Earth μοντέλο με τη μικρή μπαταρία, αναμένεται τέλος Ιανουαρίου στις Ελλάδα, πολύ οριακά για την επιδότηση... Μόνο σε γκρι χρώμα αρχικά (shale grey), για τα υπόλοιπα μου είπαν Μάρτιο, άρα πρακτικά δεν υπάρχει άλλη επιλογή.
Το μοντέλο με τη μεγάλη μπαταρία θα είναι εδώ στο τέλος του μήνα, οπότε μπορεί να γίνει test drive. 4.000€ επιπλέον αλλά μοναδική διαφορά είναι η μπαταρία, τίποτα έξτρα από εξοπλισμό. Θεωρώ ότι δεν αξίζει.
Για προπαραγγελίες μέχρι τέλος του μήνα δίνουν επιπλέον 1.000€ έκπτωση.
Τελική τιμή 38.950 χωρίς την επιδότηση, 2χιλ κάτω από το Model 3.
Έχω και απόσυρση οπότε θα μου βγει 27.950. -
@subseven said in Kia EV3 2024:
Χαίρετε. Έχω παραγγείλει το Earth μοντέλο με τη μικρή μπαταρία, αναμένεται τέλος Ιανουαρίου στις Ελλάδα, πολύ οριακά για την επιδότηση... Μόνο σε γκρι χρώμα αρχικά (shale grey), για τα υπόλοιπα μου είπαν Μάρτιο, άρα πρακτικά δεν υπάρχει άλλη επιλογή.
Το μοντέλο με τη μεγάλη μπαταρία θα είναι εδώ στο τέλος του μήνα, οπότε μπορεί να γίνει test drive. 4.000€ επιπλέον αλλά μοναδική διαφορά είναι η μπαταρία, τίποτα έξτρα από εξοπλισμό. Θεωρώ ότι δεν αξίζει.
Για προπαραγγελίες μέχρι τέλος του μήνα δίνουν επιπλέον 1.000€ έκπτωση.
Τελική τιμή 38.950 χωρίς την επιδότηση, 2χιλ κάτω από το Model 3.
Έχω και απόσυρση οπότε θα μου βγει 27.950.Με το καλο να παραλαβεις και να μας πεις τις εντυπωσεις σου! Αν επιτρεπεται, τι σε εκανε να διαλεξεις αυτο το οχημα σε σχεση με αρκετα αλλα που βρισκονται πανω-κατω στην ιδια τιμη;
-
Το δίλημμα αρχικά ήταν "οικογενειακό ή μικρό", πάντα σε ηλεκτρικό και μέχρι 30χιλ. Γενικά δεν ασχολούμαι με αυτοκίνητα, ψάχτηκα εντατικά το τελευταίο δίμηνο. Το EV3 ήταν το πρώτο αυτοκίνητο για το οποίο είπα "το θέλω". Έφαγα άγριο σκάλωμα και με το Inster αλλά τελικά αποφάσισα να πάω σε μεγαλύτερο. Ψήθηκα για το Model 3 όταν είδα τη μικρή διαφορά στην τιμή αλλά δεν άρεσε στη γυναίκα και φοβήθηκα τα ανταλλακτικά. Το Elroq ωραίο αλλά πολύ γυμνό στη βασική έκδοση (50) και η 85 είναι πολύ ακριβή. Τα C3 επίσης πολύ γυμνά και μικρή αυτονομία, όπως και το EX30. Μπήκα σε Atto 3 και δεν μου άρεσε, ούτε το στιλ ούτε η ποιότητα ούτε το UI. Opel, ID.3 δεν μου άρεσαν, Kona, Niro κλπ νομίζω δεν έχει νόημα πλέον. Το Ioniq 5 θα ήταν καλή περίπτωση αλλά δεν ξέρουμε πότε και πόσο
-
-
Με τέτοιο τίτλο, με τι καρδιά να πατήσεις να δεις το βίντεο; Όταν ξεκινούν με ένα τόσο χονδροειδές ψέμα...
-
@dimsabas said in Kia EV3 2024:
Με τέτοιο τίτλο, με τι καρδιά να πατήσεις να δεις το βίντεο; Όταν ξεκινούν με ένα τόσο χονδροειδές ψέμα...
Κι όμως, όσα βιντεάκια έχω δει (3-4 κυρίως από Άγγλους) λένε τα ίδια καλά λόγια.
Δεν είναι το καλύτερο,αλλά έχει καλούς χώρους (για τις διαστάσεις του),πολύ καλή ανάρτηση,καλό σύστημα regen braking κ.ά.
Και με 28-29000 που κοστίζει η 1η έκδοση (με αυτονομία πάνω από 400χλμ.) δεν είναι άσχημη ιδέα..
Kia EV3 2024