-
@civil357 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Μπήκα σε ταξί Tesla Y για σχετικά μεγάλη διαδρομή από Κηφισίας προς κέντρο σε ώρα αιχμής.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ , απλά δεν έχω λόγια.
Το μόνο κακό μου φάνηκε σκληρό σε ανάρτηση, αλλά τι να κρίνεις ως επιβάτης του πίσω καθίσματος;;;
Για αυτό και εγώ πλέον μόνο Τέσλα Ταξί, εδώ και 1 χρόνο! Ααα και κάθομαι μπροστά που ειναι πιο άνετη η ανάρτηση!
@piliourits said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Πόση διαφορά έχει το τρέχον Υ απ το 3, γιατί σε performance 3 μου φάνηκε εξαιρετική στην απόσβεση η ανάρτηση.
Μεγάλη, το Υ είναι ασθητά πιο σκληρό από το νέο 3αρι - εμένα με ενοχλεί λίγο το Υ και ειναι ο λόγος που δεν θα το αγόραζα έναντι του 3.
-
@fanis75 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ααα και κάθομαι μπροστά που ειναι πιο άνετη η ανάρτηση!Ταξί μονο πίσω υπουργικά.... μπροστά καθεται η ασφάλεια
-
@iceman7 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ταξί μονο πίσω υπουργικά.... μπροστά καθεται η ασφάλεια
Ανάλογα το ταξί. Συνήθως πίσω κάθομαι, αλλά με τον Γιώργο στο Τέσλα πάντα μπροστά να ειμαι πιο άνετα και να πιάνουμε και την κουβέντα.
-
Έζησα σενάριο που δεν υπάρχει προοπτική ηλεκτροκίνησης
Αφήνουμε το corsa στα Φάρσαλα , τελευταία ελπίδα μήπως φτιαχτεί γιατί καπνίζει πολύ ... παρα πολύ ....σορυ lapΜε το vito πάμε Σέρρες να πάρουμε ενα simonini δίχρονο
και μετα Θεσσαλονίκη για κατι ανταλλακτικά τρακτερ
Κατόπιν Χρυσούπολη να δούμε ενα suzuki rv
για μερικές ώρες δεν έγινε το ντήλΠνίγουμε την απογοήτευση μας στον Λαγκαδά με σουτζουκάκια απο τον Σάββα και βάζουμε 90 € πετρέλαιο
με τα φώτα νυσταγμένα και βαριά γυρνάμε Λάρισα
το έπαιξα στο ABRP για να με πάρει ο ύπνος , εγκυκλοπαιδικά γιατί μόνο με cybertruck θα μπορούσαμε να κουβαλήσουμε αυτά που φορτώσαμε και το αποτέλεσμα
no valid plan found -
Εμ ενώ αν είχατε ηλεκτρικό δεν θα κάνατε ούτως ή άλλως το ντηλ και θα είχατε και δικαιολογία.
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης