-
@samronnin said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπερα σε ολους
Μιας και κοντοζυγωνουν οι μερες με εχει πιασει περιεργεια να δω αν λενε αληθεια και να βρω το πλοιο που φερνει τα αμαξια στο marinetraffic. Δυστυχως μεχρι τωρα δεν τα εχω καταφερει κανενα απο οσα εψαξα 10-12 τον αριθμο δεν ερχεται Πειραια και με ζωνουν τα φιδια ! Απλα σκεφτομαι πως ισως δεν τα ξερω ολα τα πλοια και μου διαφευγει κατι και ρωταω εδω μεσα αν καποιος εχει ασχοληθει και το εχει ψαξει. Θα μου πεις με τι ασχολεισαι , ναι συμφωνω τρωγομαι με τα ρουχα μου απο το Μαρτιο που παρηγγειλα !
Λες και παράγουν χειροποίητα αμάξια. Εκεί μας οδηγούν να ψάχνουμε πλοία. Τα ίδια έκανα με το YC…
-
Εγώ απορώ πως μπορείτε και περιμένετε τόσο καιρό. Πάντα έπαιρνα αυτοκίνητα ετοιμοπαραδοτα για να αποφύγω την αναμονή. Βέβαια αν θέλετε ειδική παραγγελία σε εξοπλισμό αλλάζει το θέμα
-
@anapofasistos said in Toyota Corolla Cross:
Εγώ απορώ πως μπορείτε και περιμένετε τόσο καιρό. Πάντα έπαιρνα αυτοκίνητα ετοιμοπαραδοτα για να αποφύγω την αναμονή. Βέβαια αν θέλετε ειδική παραγγελία σε εξοπλισμό αλλάζει το θέμα
Μας ανάγκασαν λόγω κορωνοιου.
Και εγώ πάντα έτοιμα έπαιρνα και καταδέχθηκα να βάλω παραγγελία με παράδοση 18 μήνες που τελικά έγιναν 8 με το YC και 9 μήνες τη νέα Χ1 που τελικά ακύρωσα.
Δραμα. -
Καλησπερα σε ολους
Μιας και κοντοζυγωνουν οι μερες με εχει πιασει περιεργεια να δω αν λενε αληθεια και να βρω το πλοιο που φερνει τα αμαξια στο marinetraffic. Δυστυχως μεχρι τωρα δεν τα εχω καταφερει κανενα απο οσα εψαξα 10-12 τον αριθμο δεν ερχεται Πειραια και με ζωνουν τα φιδια ! Απλα σκεφτομαι πως ισως δεν τα ξερω ολα τα πλοια και μου διαφευγει κατι και ρωταω εδω μεσα αν καποιος εχει ασχοληθει και το εχει ψαξει. Θα μου πεις με τι ασχολεισαι , ναι συμφωνω τρωγομαι με τα ρουχα μου απο το Μαρτιο που παρηγγειλα !
Μην χανεις τον καιρο σου με το Marine Traffic. Καλυτερα πιασε με το καλο τον πωλητη απο εκει που το παρηγγειλες. Αυτος εχει τις πληροφοριες και ενδιαφερεται και αυτος να παραδωσει ωστε να πληρωθει.
-
Καλησπερα σε ολους
Ψάξε vehicle carriers πιθανότατα της NYK Lines με όνομα που τελειώνει σε Leader και που έχει κάνει διαδρομή Βέλγιο - ΗΒ - Ισπανία - Ιταλία.
-
Εγω απορώ πως καποιος που δινει 25-30-35k δεν μπορει να περιμενει μερικους μηνες για να παρει αυτο που πραγματικα θελει και να συμβιβαζεται.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
NYK Lines
Αυτα τα 2 παιζουν το επανω ειναι Ιταλια τωρα απο Ισπανια το κατω απο Σιγκαπουρη Νταμαμ Αραβια και μαλλον Ευρωπη μετα.
Οσο για την αναμονη να απαντησω στον φιλο : Στα 57 μου χρονια ειναι η πρωτη φορα που παραγγειλα αξιολογο αυτοκινητο συμφωνα με τα οικονομικα μου μετα απο Seat Ibiza,Toyota Starlet Daewoo Lanos, Daewoo Nexia ,Renault Scenic 2 εκ των οποιων καινουργια τα αλλα μεταχειρισμενα και για μενα ειναι σαν να παραγγειλα το πιο ακριβο του κοσμου αν με αντιλαμβανεστε. Αυτο και μονο τιποτα αλλο. Να ειστε ολοι καλα !
-
Ποτέ δεν έχω πάρει ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο!! Πάντα (τις λίγες φορές που αγόρασα καινούργιο), έβαζα παραγγελία, γιατί ήθελα πράγματα που δεν είχαν τα ετοιμοπαράδοτα, ειδικά σε bmw/mini (αν και τώρα έχουν διορθωθεί κάπως και οι γερμανοί με τα πακέτα).
-
-
@atrias said in Toyota Corolla Cross:
σαν χτες
O πατέρας μου ακόμα έχει την ΚΕ25 που πήρε το 1970! 1.200 κυβικά τότε, 75 άλογα...δεν υπήρχε για την εποχή της, με 2 διπλά καρμπυρατέρ.
-
το πρώτο μου αυτοκίνητο
corolla liftback '78 1200
-
@atrias said in Toyota Corolla Cross:
το πρώτο μου αυτοκίνητο
corolla liftback '78 1200
Το ιδιο ειχε ο πατέρας μου.
Αυτο στην φωτογραφία έχει διαφορετικό τιμονι.
Κάποια στιγμή το 90 , ο φαδερ άλλαξε κινητήρα και εβαλε 15ρι με 5ρι σαζμαν. -
Δεν το λες και ασχημο
-
@tolisk20 said in Toyota Corolla Cross:
Δεν το λες και ασχημο!
Ε τι το λές? ΑΗΔΙΑ? ενταξει μην το παρακάνουμε, το ασχημο είναι αρκετο να το χαρακτηρίσει
Οταν λέμε ΟΜΟΡΦΟ εννοουμε κάτι τέτοιο οχι την πάνω ασχήμια
Toyota Corolla Cross