-
-
Το έχει παραγγείλει ήδη ο @gatoz
-
Κάτι μου λέει πως θα βγει και σε θερμικό. Επιτέλους....ένα νέο suzuki.
Suzukara μου εσύ
-
#mono_ e vitara#
-
@fanis75 said in Suzuki eVitara:
να τον δω να προσαρμοζει τις εξορμησεις του γυρω απο την φορτιση και να ψαχνει φορτιστες στα κατσαβραχα και τιποτα αλλο δεν θελω απο τη ζωη μου!
Η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο -
@dettol said in Suzuki eVitara:
να τον δω να προσαρμοζει τις εξορμησεις του γυρω απο την φορτιση και να ψαχνει φορτιστες στα κατσαβραχα και τιποτα αλλο δεν θελω απο τη ζωη μου!
Η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυοκαλα εννοειται οτι θα το πάρει αλλα θα είναι ένα από τα πολλα που θα έχει σαν εταιρικό
ειναι Vitaroσυλλέκτης και θα εξυπηρετήσει το κόμμα οταν εκλεγει
απλά αντι για lada θα έχουν όλοι vitara
-
@cirus said in Suzuki eVitara:
Η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυοκαλα εννοειται οτι θα το πάρει αλλα θα είναι ένα από τα πολλα που θα έχει σαν εταιρικό
ειναι Vitaroσυλλέκτης και θα εξυπηρετήσει το κόμμα οταν εκλεγει
απλά αντι για lada θα έχουν όλοι vitara
απο οτι εχω καταλαβει, το βιταρα κατεχει ξεχωριστη θεση στην καρδια του. Τα υπολοιπα ερχονται και παρερχονται
-
Να μην μπορεί να βγάλει ένα όμορφο αυτοκίνητο τα τελευταία χρόνια αυτή η εταιρεία.
Τα σχέδια που έχουν κυκλοφορήσει ανά καιρούς έδειχναν ότι τελικα κάτι όμορφο μπορεί να βγει και τελικά βγάζουν αυτό. -
Τι έχει;;
-
@katafractos17 said in Suzuki eVitara:
Να μην μπορεί να βγάλει ένα όμορφο αυτοκίνητο τα τελευταία χρόνια αυτή η εταιρεία.
Τα σχέδια που έχουν κυκλοφορήσει ανά καιρούς έδειχναν ότι τελικα κάτι όμορφο μπορεί να βγει και τελικά βγάζουν αυτό.Το όμορφα απορρίπτονται στο τελικό στάδιο πάντα στην Suzuki
έχουν και μία φήμη να υπηρετήσουν δεν θα άλλαξουν όλα σε αυτό τον κόσμο.
Δηλαδη σε λίγο θα θες και το scross που είναι ακόμα πιο άσχημο να το κάνουν γλυκούλι
εβγαλε το προηγούμενο Swift ομορφο. Ενα την δεκαετία καλά είναι
-
Τουλάχιστον ειναι αυθεντικά, όχι γιαλαντζι
-
απο οτι εχω καταλαβει, το βιταρα κατεχει ξεχωριστη θεση στην καρδια του. Τα υπολοιπα ερχονται και παρερχονται
Οντως, για κάποιον διεστραμένο λόγο όμως, γιατί δεν έχει καμία λογική. Απλά κόλλησε γιατί έτσι. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι έχει ξεφορτωθεί ΟΛΑ τα Βιτάρα και έχει κρατήσει ένα Βιταρενστάϊν (κατά το γωνστό τέρας) που είναι ολίγων Βιτάρα με 7.243 μετατροπές που μόνο Βιτάρα δεν είναι πλέον - απλά το έχει για να παίζει και να κάνει ό,τι μ@λακία του κατέβει στο κεφάλι! Με τόσα λεφτά που έχει δώσει, θα μπορούσε να έχει ένα σοβαρό off roader!!
-
Κι αν σου πω ότι αποσβένει στο σπαστήρι αντίστοιχα με αερανάρτηση Defender; Είναι πραγματικά υπέροχο στην οδήγηση.
-
@dimsabas said in Suzuki eVitara:
Κι αν σου πω ότι αποσβένει στο σπαστήρι αντίστοιχα με αερανάρτηση Defender; Είναι πραγματικά υπέροχο στην οδήγηση.
Με τόσα λεφτά (2 ντιφεντερ αγόραζε!!) αυτό έλειπε!!
-
Θα κάνει πατέντα με φωτοβολταϊκά οροφής σαν τα σκάφη! Να φορτίζει την ώρα της βόλτας!
-
Παρα πολύ καλο! Εάν το βγάλουν σε θερμικό θα γίνει μεγάλη επιτυχία!
2,7μ μεταξόνιο με 4.27 μ μηκος!Το εσωτερικό του παρα πολύ καλο! Φαίνεται να έχει τεράστιο χώρο για τους πίσω επιβάτες με μεγάλο πορτμπαγκάζ! Καταρχήν το παράθυρο στην πίσω πόρτα είναι αφυσικα μεγάλο, όπως και η πόρτα το ίδιο μεγάλη με αυτήν του οδηγού!!!!
Έχει την ίδια φιλοσοφία με το baleno, μεταφέρει το a pillar πιο μπροστά από το σύνηθες προσφέροντας υπερβολικά μεγάλους εσωτερικούς χώρους.
Α ρε Suzuki , ξέρεις να εντοπίζεις και να προσφέρεις ουσία!
-
-
Tρεις φορές τουλάχιστον είπε ότι είναι σε συνεργασία με την Toyota (που θα βγάλει σε αυτή την πλατφόρμα και δικό της).
Επίσης θα συνεργαστούν και σε άλλες κατηγορίες. Στον τίτλο γράφει συνεργασία και με την BYD (για τις μπαταρίες υποθέτω,αν και δεν αναφέρει κάτι)Πίσω έχει multilink πλέον.
Δυστυχώς, κάτι για πιθανή αρχική τιμολόγηση του 2wd με τη μικρή μπαταρία στα 40-42.000 άκουσα... -
Της Suzuki είναι το αυτοκινητο, βασισμένο στην πλατφόρμα e heartect! Απλώς, θα του βάλει και τα σήματα της η Toyota στα πρότυπα του baleno και Glanza
-
@panormus772 said in Suzuki eVitara:
Tρεις φορές τουλάχιστον είπε ότι είναι σε συνεργασία με την Toyota (που θα βγάλει σε αυτή την πλατφόρμα και δικό της).
Προφανώς....γνωστό χρόνια αυτό, το λέω στον γάτο και δεν με πιστεύει! ΟΛΑ τα Σουζούκι πλέον θα ειναι Τογιότα!!
Suzuki eVitara