- 

@fanis75 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: Πάρε μια ασπιρίνη, κοιμήσουν και 9 ώρες και θα σου περάσει! Άκου εκεί σου γυάλισε ο ματρακάς!! Εγραψα ΨΙΛΟγυαλισε οχι γυαλισε     . .
 Σαν σχεδιο ειναι πανεμορφο...
- 

@otso said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: Που να τολμησει να ερθει ο φουκαρας ο λαπ , με υψος 1,64 και χωρις θεληματικο πιγουνι , ηταν χαμενος απο χερι σαν τον ευρυπιδη στις κωμωδιες του Αριστοφανη. Ωπα ωπα ωπα εδω εχουμε μαρτυρια... 
 Πες μου πως εχεις γνωρισει τον @lap πριν απο μενα...θα πηδηχτω απ το παραθυρο    
- 

@fanis75 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: @alex-mix said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: Ωραια περιμενω πως και πως να διαβασω γιατι μου ψιλογυαλισε Πάρε μια ασπιρίνη, κοιμήσουν και 9 ώρες και θα σου περάσει! Άκου εκεί σου γυάλισε ο ματρακάς!! Ε καλά τώρα του Alex όλα του γυαλίζουν και τα παραγγέλνει. Ο καλός ο μύλος .... Μετά παίρνει τηλ για ακυρώσεις 
- 

@otso Ότι σας κάνει να νιώθετε καλά, είναι καλο!  
- 

@alex-mix said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: @otso said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: Που να τολμησει να ερθει ο φουκαρας ο λαπ , με υψος 1,64 και χωρις θεληματικο πιγουνι , ηταν χαμενος απο χερι σαν τον ευρυπιδη στις κωμωδιες του Αριστοφανη. Ωπα ωπα ωπα εδω εχουμε μαρτυρια... 
 Πες μου πως εχεις γνωρισει τον @lap πριν απο μενα...θα πηδηχτω απ το παραθυρο    Όχι φυσικά! Ασ'τον να φαντασιώνεται! 
- 

@cirus said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: Ε καλά τώρα του Alex όλα του γυαλίζουν και τα παραγγέλνει. Ο καλός ο μύλος .... Μετά παίρνει τηλ για ακυρώσεις      
 Κοροϊδεψτε κοροϊδεψτε.Περιμενω να δω ενα θεματακι που εχω στις 6 του μηνα,αν ολα πανε καλα θα κατεβω Αθηνα και θα δω μετα τι θα λετε.....
- 

@alex-mix said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: @cirus said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: Ε καλά τώρα του Alex όλα του γυαλίζουν και τα παραγγέλνει. Ο καλός ο μύλος .... Μετά παίρνει τηλ για ακυρώσεις      
 Κοροϊδεψτε κοροϊδεψτε.Περιμενω να δω ενα θεματακι που εχω στις 6 του μηνα,αν ολα πανε καλα θα κατεβω Αθηνα και θα δω μετα τι θα λετε.....Αντε σε περιμένουμε Ελα να σε γνωρίσουμε εμεις και οι αντιπροσωπείες 
- 

Μόνο μη τον βάλετε να διαλέξει τραπέζι. 
 Στο όρθιο για βρόμικο σας βλέπω.
- 

@cirus said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: Ελα να σε γνωρίσουμε εμεις και οι αντιπροσωπείες Έμαθα ότι οι μεγάλες αντιπροσωπείες έχουν βάλει διπλοβάρδια τους πωλητές για να αντιμετωπίσουν το αναμενόμενο κύμα παραγγελιών.  
 .
 .
 .
 Και μετέπειτα ακυρώσεων. 
- 

Aχαχαχα σαν την Αμερικη θα βγει η εθνοφρουρα στους δρομους     
- 

Δεν τα έχουμε πει καθόλου τη νέα χρονιά ενώ στην τελευταία συνάντηση είχαμε απώλειες. 
 Τι θα λέγατε λοιπόν να μαζευόμασταν ξανά την επόμενη Τετάρτη, 5/2 στις 21:15 στο γνωστό μας Ψαρονέφρι;
 https://g.co/kgs/tUn183gΔηλώστε συμμετοχές παρακάτω! 
- 

@iceman7 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: Δεν τα έχουμε πει καθόλου τη νέα χρονιά ενώ στην τελευταία συνάντηση είχαμε απώλειες. 
 Τι θα λέγατε λοιπόν να μαζευόμασταν ξανά την επόμενη Τετάρτη, 5/2 στις 21:15 στο γνωστό μας Ψαρονέφρι;
 https://g.co/kgs/tUn183gΔηλώστε συμμετοχές παρακάτω! μπα... 
 εχω μια εξεταση το επομενο πρωι και πρεπει να ειμαι ντιπ νηστικογατος
- 

Αν γινόταν 10-2 θα ερχόμουν και εγώ γιατί θα είμαι Αθήνα. 
- 

Θα είμαι εκτός Αθηνάς δυστυχώς. Απο την άλλη εβδομάδα κανένα θέμα. 
- 

@iceman7 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: Δεν τα έχουμε πει καθόλου τη νέα χρονιά ενώ στην τελευταία συνάντηση είχαμε απώλειες. 
 Τι θα λέγατε λοιπόν να μαζευόμασταν ξανά την επόμενη Τετάρτη, 5/2 στις 21:15 στο γνωστό μας Ψαρονέφρι;Τετάρτες μου ειναι δύσκολες, αλλά την συγκεκριμένη ειδικά δεν μπορώ καθόλου, έχουμε τους ξένους στην δουλειά και τους έχουμε τραπέζι. @limited_one said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: Αν γινόταν 10-2 θα ερχόμουν και εγώ γιατί θα είμαι Αθήνα. 10/2 μπορώ και προτείνω, εφόσον θα ειναι και ο Μιχάλης εδώ, να το κάνουμε τότε. 
- 

@gatoz said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: @iceman7 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: Δεν τα έχουμε πει καθόλου τη νέα χρονιά ενώ στην τελευταία συνάντηση είχαμε απώλειες. 
 https://g.co/kgs/tUn183gΔηλώστε συμμετοχές παρακάτω! μπα... 
 εχω μια εξεταση το επομενο πρωι και πρεπει να ειμαι ντιπ νηστικογατοςΔεν πειράζει, έλα να μας βλέπεις...  
- 

This post is deleted!
- 

@iceman7 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: Αλλαγή λοιπόν για Πέμπτη 10/2 στις 21:00 10/2 είναι Δευτέρα!!! 
- 

Έλα ρε, τι το λες;; Ασ'τους να ψάχνονται.      
- 

Καταλήχτε σε μερα και ημερομηνία γιατι μας μπερδέψατε και γραψτε ξανα 

Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ