-
@otso said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Καταφερε τελικα ο κρουζερ να σας πουλησει κατι ; καμμια πολυκατοικια κανα διαμερισμα , αυτοκινητο ; η εστω να αλλαξει την γνωμη καποιου ;
Στην κορυφη του τραπεζιου , επιβλητικος με την ασπρη γενειαδα σαν Αποστολος της στελαντις θα ηταν.
Που να τολμησει να ερθει ο φουκαρας ο λαπ , με υψος 1,64 και χωρις θεληματικο πιγουνι , ηταν χαμενος απο χερι σαν τον ευρυπιδη στις κωμωδιες του Αριστοφανη.Είπε δύο φορές ότι έχει ακόμα το Pony. Αμάξι που αγαπώ. Καλοκαίρι σε νησί είναι το απόλυτο όχημα.
-
@fanis75 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Πάρε μια ασπιρίνη, κοιμήσουν και 9 ώρες και θα σου περάσει! Άκου εκεί σου γυάλισε ο ματρακάς!!
Εγραψα ΨΙΛΟγυαλισε οχι γυαλισε .
Σαν σχεδιο ειναι πανεμορφο... -
Που να τολμησει να ερθει ο φουκαρας ο λαπ , με υψος 1,64 και χωρις θεληματικο πιγουνι , ηταν χαμενος απο χερι σαν τον ευρυπιδη στις κωμωδιες του Αριστοφανη.
Ωπα ωπα ωπα εδω εχουμε μαρτυρια...
Πες μου πως εχεις γνωρισει τον @lap πριν απο μενα...θα πηδηχτω απ το παραθυρο -
@fanis75 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
@alex-mix said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Ωραια περιμενω πως και πως να διαβασω γιατι μου ψιλογυαλισε
Πάρε μια ασπιρίνη, κοιμήσουν και 9 ώρες και θα σου περάσει! Άκου εκεί σου γυάλισε ο ματρακάς!!
Ε καλά τώρα του Alex όλα του γυαλίζουν και τα παραγγέλνει. Ο καλός ο μύλος ....
Μετά παίρνει τηλ για ακυρώσεις
-
@otso Ότι σας κάνει να νιώθετε καλά, είναι καλο!
-
Που να τολμησει να ερθει ο φουκαρας ο λαπ , με υψος 1,64 και χωρις θεληματικο πιγουνι , ηταν χαμενος απο χερι σαν τον ευρυπιδη στις κωμωδιες του Αριστοφανη.
Ωπα ωπα ωπα εδω εχουμε μαρτυρια...
Πες μου πως εχεις γνωρισει τον @lap πριν απο μενα...θα πηδηχτω απ το παραθυροΌχι φυσικά! Ασ'τον να φαντασιώνεται!
-
@cirus said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Κοροϊδεψτε κοροϊδεψτε.Περιμενω να δω ενα θεματακι που εχω στις 6 του μηνα,αν ολα πανε καλα θα κατεβω Αθηνα και θα δω μετα τι θα λετε..... -
Κοροϊδεψτε κοροϊδεψτε.Περιμενω να δω ενα θεματακι που εχω στις 6 του μηνα,αν ολα πανε καλα θα κατεβω Αθηνα και θα δω μετα τι θα λετε.....Αντε σε περιμένουμε
Ελα να σε γνωρίσουμε εμεις και οι αντιπροσωπείες
-
Μόνο μη τον βάλετε να διαλέξει τραπέζι.
Στο όρθιο για βρόμικο σας βλέπω. -
Ελα να σε γνωρίσουμε εμεις και οι αντιπροσωπείες
Έμαθα ότι οι μεγάλες αντιπροσωπείες έχουν βάλει διπλοβάρδια τους πωλητές για να αντιμετωπίσουν το αναμενόμενο κύμα παραγγελιών.
.
.
.
Και μετέπειτα ακυρώσεων. -
Aχαχαχα σαν την Αμερικη θα βγει η εθνοφρουρα στους δρομους
Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ