-
@criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Και τότε θα δικαιωθώ για το πόσο κοστίζει τελικά ένας φορτιστής...
€500 + εγκατάσταση από €50 έως και €1.000. Έχει λυθεί καιρό αυτό το θέμα.
-
@nmsm2 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Έχω ακούσει και χειρότερα, σε γειτονιά φίλου πετούσαν μπαλαντέζα στο πεζοδρόμιο για φόρτιση αυτοκινήτου και πλέον είναι στα δικαστήρια με ασφαλιστικά μέτρα από περίοικους, προκειμένου να απαγορευθεί η φόρτιση στο πεζοδρόμιο με μπαλαντέζα λόγω επικινδυνότητας για τους διερχόμενους πεζούς. Δεν έχουν και άδικο οι γείτονες...Είναι καθαρά θέμα τύχης και καλής γειτονίας, ακόμη και σε πυλωτές, κάτι για το οποίο δεν φημίζονται οι Έλληνες. Όταν με το καλό αυξηθούν τα ηλεκτρικά οι μισοί θα είναι στα δικαστήρια εναντίον των λοιπών...
Και τότε θα δικαιωθώ για το πόσο κοστίζει τελικά ένας φορτιστής...
ωπ! ξεκινας να απαγγελεις τα best of cruiser; Αναβω αναπτηρα και σιγοτραγουδαω μαζι σου!
το κτελ, το κτελ να πεις!!!! -
Αν ήμουν Λαπ θα είχα κάνει σκριΝσοτ τα σχόλια σας, για να σας τα μοστράρω όταν θα δικαιωθώ, ενώ θα τα είχα και τυπωμένα να σας περιμένουν σε ταμπλώ πίσω από το τραπέζι μας στο ψαρονέφρι...
-
Αν ήμουν Λαπ θα είχα κάνει σκρισοτ τα σχόλια σας, για να σας τα μοστράρω όταν θα δικαιωθώ, ενώ θα τα είχα και τυπωμένα να σας περιμένουν σε ταμπλώ πίσω από το τραπέζι μας στο ψαρονέφρι...
Σκρινσοτ λέγεται όχι σκρισοτ, και δεν κάνω φυσικά
Έλεος...άλλοι μάθαμε ότι κάνουν. Μια φορά έκανα δικό μου ποστ όταν έγραφα διαμαρτυρία μου και μου την έσβηναν απο την διαχείριση και επειδή έκανα πέντε ώρες να την συντάξω σωστά ήθελα να την ξαναγράψω, αλλά βαρέθηκα.... -
Αν ήμουν Λαπ θα είχα κάνει σκρισοτ τα σχόλια σας, για να σας τα μοστράρω όταν θα δικαιωθώ, ενώ θα τα είχα και τυπωμένα να σας περιμένουν σε ταμπλώ πίσω από το τραπέζι μας στο ψαρονέφρι...
δεν ξερω σε τι ακριβως πιστευεις οτι θα δικαιωθεις; στο οτι θα χυσουν στα ποδια σου χρυσαφι για το ντηζελ; Στα κτελ; σε κατι αλλο;
-
Σε κάτι άλλο
-
Για μπιτκοην θα τα δώσουμε, που είναι μαύρο χρήμα σύγχρονης τεχνολογίας, να σκάσει ο Λαπ... με λίρες θα πληρώνουν τα δοχεία αντμπλου
-
Έτσι ε;;;
-
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
δεν ξερω σε τι ακριβως πιστευεις οτι θα δικαιωθεις; στο οτι θα χυσουν στα ποδια σου χρυσαφι για το ντηζελ; Στα κτελ; σε κατι αλλο;
Σε όλα αλλά οι λίρες και ο χρυσός έχουν προτεραιότητα!
-
Παντως βλεπω πολλες καινουριες αγορες μεγαλα SUV οπως BMW X5 M40d και παρομοια Mercedes και Range Rover. Diesel. Η ζητηση ακομα υπαρχει.
-
Σε όλα φυσικά...
Είναι απλά θέμα χρόνου... -
-
οποτε σφιγγουνε οι κωλοι, η vw θυμαται το id2
και εγώ θα πάω στον Άρη. Το O2 της Lync $ Co, πισωκίνητο, 66kwh Μπαταρία στα, 35.495. Καλή τιμή πιστεύω για τα χαρακτηριστικά του, το σκέφτομαι σοβαρά για το μέλλον, ειναι σαν τον CHR.
-
@wantone said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Παντως βλεπω πολλες καινουριες αγορες μεγαλα SUV οπως BMW X5 M40d και παρομοια Mercedes και Range Rover. Diesel. Η ζητηση ακομα υπαρχει.
50 δις μαύρα/ ετος
-
@bekiaris said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
οποτε σφιγγουνε οι κωλοι, η vw θυμαται το id2
και εγώ θα πάω στον Άρη. Το O2 της Lync $ Co, πισωκίνητο, 66kwh Μπαταρία στα, 35.495. Καλή τιμή πιστεύω για τα χαρακτηριστικά του, το σκέφτομαι σοβαρά για το μέλλον, ειναι σαν τον CHR.
αλλαζουν τοσο οι καταστασεις, που δεν εχει νοημα να σκεφτεσαι για το μελλον. Οταν εισαι ετοιμος να αγοραζεις, βλεπεις τι υπαρχει και επιλεγεις.
-
αλλαζουν τοσο οι καταστασεις, που δεν εχει νοημα να σκεφτεσαι για το μελλον. Οταν εισαι ετοιμος να αγοραζεις, βλεπεις τι υπαρχει και επιλεγεις.
δεν έχεις άδικο, οταν λέω μέλλον εννοω σε 1.5 χρόνο από τώρα περίπου. Θέλω οπωσδήποτε πισωκίνητο (η τετρακίνητο), μπαταρία το λιγότερο >65Kwh, ιδανικά πάνω από 80kwh. Με βάση το value for money, το Ο2 ειναι σε καλό level.
-
@bekiaris said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
δεν έχεις άδικο, οταν λέω μέλλον εννοω σε 1.5 χρόνο από τώρα περίπου. Θέλω οπωσδήποτε πισωκίνητο (η τετρακίνητο), μπαταρία το λιγότερο >65Kwh, ιδανικά πάνω από 80kwh. Με βάση το value for money, το Ο2 ειναι σε καλό level.
18 μηνες ειναι μια αιωνιοτητα στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη, ειδικα αν ενδιαφερεσαι για ηλεκτρικο. Πριν 1.5 χρονο δεν υπηρχε η byd στην ελλαδα και τις υπολοιπες εταιρειες που ειδαμε στην εκθεση, τις βλεπαμε σε κατι βιντεακια απο την ασια. Ασε που μπορει να κυκλοφορησει κανενα ενδιαφερον αμαξι απο τους ευρωπαιους..... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ.. μπα σε καλο μου,τι αστεια λεω και αποψε...
-
Πλέον και οι Βολιώτες έχουν το δικό τους EV
https://autonotizen.de/fahrberichte/elaris-beo-skywell-et5-skyworth-ev6-test-video-review
-
Μήπως είναι για τον μπεο κι αυτό;
-
Για την ζωή των μπαταριών των phev γνωρίζουμε αν διαρκούν περισσότερο ίσως επειδή λειτουργούν πιο επικουρικά στα phev υβριδικά;
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης