Και σήμερα έβγαλα άκρη γιατι στο τεστ του YUDO στο YouTube του Στεφου έβγαλε 0-100 18 δευτερόλεπτα. Είχε μπαταρία κάτω από 50% γιαυτο. Σήμερα έκανα πάλι τα ίδια τεστ και είδα ότι η επιτάχυνση μετά από κάποια ταχύτητα ήταν πολύ αργή , καμία σχέση με άλλες φορές που το πίεσα. Αυτό όμως δεν το καταλαβαίνεις σε πιο μικρές ταχύτητες αφού συμπεριφέρεται κανονικά. Και τις βδομάδες που το έχω δεν το πάω και γρήγορα γενικά μόνο λίγες φορές το έψαξα για επιδόσεις και από ότι φαίνεται όλες ήταν με γεμάτη μπαταρία και όχι κάτω από 50%
Τώρα το 0-100 το πιστεύω ότι έκανε 18 δευτερόλεπτα ετσι. ενώ εγώ το έβγαζα στα 11
Το αμάξι κόβει μόνο του επιδόσεις όταν πέφτει η μπαταρία και ας το έχεις και στο sport. Αυτό όμως συμβαινει από κάποια χλμ και μετά όχι στις πιο χαμηλές ταχύτητες οπότε αν δεν το πιέσεις δεν το καταλαβαίνεις !!!!!
Εν τω μεταξύ αυτό δεν ανακοινώνεται πουθενά και 2 review από Έλληνες που έχουν γίνει και βρίσκεις στο YouTube δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανένας από τους 2. Ενοειται ότι στην ecocar δεν το γνωρίζουν !!! Εδώ μου έλεγαν ότι σύνδεση με το κινητό γίνεται μόνο με το καλώδιο και τους έδειξα πως γίνεται ασύρματα να το δείχνουν στους πελάτες τους !!!