-
Γεια σας και απο μενα. Μια ερωτηση. Εχω απο τοιν Μαιο το cc 1.8.
Μεχρι τωρα δεν μου εχουν δωσει το μανουαλ του με αποτελεσμα
να μη γνωριζω βασικες λειτουργειες του αυτοκινητου.
Συμβαινει και σε αλλους αυτο? -
@tasos-1 said in Toyota Corolla Cross:
Γεια σας και απο μενα. Μια ερωτηση. Εχω απο τοιν Μαιο το cc 1.8.
Μεχρι τωρα δεν μου εχουν δωσει το μανουαλ του με αποτελεσμα
να μη γνωριζω βασικες λειτουργειες του αυτοκινητου.
Συμβαινει και σε αλλους αυτο?Μπορείς να το βρείς εδώ αν θες σε pdf. https://www.toyota.gr/customer/manuals
-
Υπάρχει και λινκ κατευθείαν απ την εφαρμογή. Ποιος ο λόγος για βιβλιαράκια?
-
Οκ ευχαριστω! Θα το ψαξω. Ειναι και το βιβλιο service? Ουτε αυτο εχω!
-
Όσοι έχουν το CC σε style ή style skyview και όχι Lounge, έχει βάλει έξτρα αισθητήρες μπρος πίσω;
-
Έχω έρθει εκδρομή βορεια Ευρώπη και έχω νοικιάσει ένα rav4 AWD υβριδικό τελευταίο μοντέλο με 15000χλμ. Έχοντας κάνει και 32000χλμ με το CC η σύγκριση είναι αναπόφευκτη.
Το rav υπερέχει σαφώς σε χώρους, τόσο για τους πίσω όσο και στον χώρο αποσκευών. Από εκεί και πέρα, οδηγικά θα έλεγα πως είναι ίδια η εμπειρία. Ίδια ηχομόνωση, ανάρτηση, δύναμη, τράβηγμα. Ίδια αίσθηση στο τιμόνι και στο Γκάζι. Τα ηλεκτρονικά θα έλεγα πως στο cc είναι πιο ραφιναρισμένα όσον αφορά στις ευκολίες του cruise control. Επίσης το rav έχει και αισθητήρες μπρος πίσω αλλά δεν .πόρων να πω πως μου λείπουν ιδιαίτερα από το cc.
Οδηγικά είναι και τα δύο πολύ ξεκούραστα. Δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος από το cc μου 2.0 AWD.
-
Δεν μπορούσα άλλο να το βλέπω έτσι …
Με ένα spray υψηλών θερμοκρασιών…
-
@otto-skg said in Toyota Corolla Cross:
Για δωσε πληροφοριες...
Κάνει ζημιά; -
-
Τι αλοιφή είναι;
-
-
@gtsartsal said in Toyota Corolla Cross:
@otto-skg said in Toyota Corolla Cross:
Για δωσε πληροφοριες...
Κάνει ζημιά;Έτριψα όλα τα προς βαφή μέρη με ψιλό σύρμα κουζίνας
Μετά τα καθάρισα με ένα ελαφρώς βρεγμένο πανί να φύγουν οι σκόνες
Τέλος τα έβαψα με spray υψηλών θερμοκρασιών για εξατμίσεις αυτοκινήτων & μοτοσικλετών, για σόμπες κτλΤο έχω ξανακάνει σε προηγούμενο αυτοκίνητό μου και κράτησε 6,5 χρόνια μέχρι που το πούλησα.
-
Μια ερώτηση για τους κατόχους.
Στο καρτελάκι που υπάρχει στην πόρτα του οδηγού, που γράφει το μοντέλο , σας γράφει και χώρα ;
Κι αν ναι ποια ; -
@atrias said in Toyota Corolla Cross:
Στο καρτελάκι που υπάρχει στην πόρτα του οδηγού, που γράφει το μοντέλο , σας γράφει και χώρα ;
Κι αν ναι ποια ;Δεν θυμάμαι να γράφει αλλά όλα τα CC που έρχονται Ευρώπη κατασκευάζονται Ιαπωνία.
-
Απο τον αριθμο πλαισιου φαινεται και η χωρα κατασκευης.
-
@ilias-a said in Toyota Corolla Cross:
Δεν ισχύει πια αυτό, κάποτε ίσχυε. Και το YC εχει αριθμό πλαισίου που ξεκινάει από "J" αλλά τρομάρα τους εαν το είχαν φτιάξει Ιαπωνία, μεηντ ιν Φρανς είναι!!
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
@ilias-a said in Toyota Corolla Cross:
Δεν ισχύει πια αυτό, κάποτε ίσχυε. Και το YC εχει αριθμό πλαισίου που ξεκινάει από "J" αλλά τρομάρα τους εαν το είχαν φτιάξει Ιαπωνία, μεηντ ιν Φρανς είναι!!
Και το c-hr made in Turkey?
-
-
οπότε στο αρχικό ερώτημα που ήταν αυτό
@atrias said in Toyota Corolla Cross:
Κι αν ναι ποια ;κάποιος στου οποίου το αυτοκίνητο να γράφει χώρα , τι λέει ;
και το ότι όλα τα CC που έρχονται Ευρώπη κατασκευάζονται Ιαπωνία φαίνεται κάπου στα στοιχεία του αυτοκινήτου;
-
https://autogreeknews.gr/diafora-nea/4279-gnwrizete-ti-simainei-o-arithmos-plaisiou-sta-toyota
Ούτε εδώ έχει πουθενά την Τουρκία
Toyota Corolla Cross