-
@nickthetrib said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
@otso said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Σόρρυ δεν το έθεσα σωστά από τη αρχή.
Είναι ο Κρίου με τον Οτσο που δουλεύουν μαζί ή σποδασαν μαζί ή κάτι ανάλογο και βρίσκονται σχετικά συχνά και περνάνε τζετ οπότε βρίσκονται κλπ.
Ο Κρίου έχει το σπίτι στο χωριό και λέει στον Οτσο "ρε δεν έρχεστε στο χωριό να αράξουμε 5 μέρες?"
Για τέτοιου είδους πέσιμο λέω!!!
Το άλλο είναι κατάληψη! (Βέβαια και το πρώτο μπορεί να εξελιχθεί σε κατάληψη, αλλά ξεκινάς με καλή καρδιά)
Οπότε έχω βρεθεί σε τέτοιο mode, έχω περάσει κομπλέ!!!Κρίου τα σχολικά συστήματα στο εξωτερικό βασίστηκαν στις κλιματικές συνθήκες εκεί!!!
Πιστεύεις ότι μπορεί πιτσιρίκι να κάτσει να παρακολουθήσει μάθημα με τον καιρό τέλη Ιούνη ή τον καιρό της προηγούμενης εβδομάδας???
Συνολικά τα συστήματα εξω με καθαρά παιδαγωγικά κριτήρια είναι πιο σωστά (χρόνος εκπαίδευσης χρόνος χαλάρωσης κλπ)!Με πεθανες ιδια ηλικια και παρεα με τον κρουζερ , ενας ξωμαχος με καθηγηταδες πανεπιστημιου και τραπεζικους και εργολαβους μηχανικους , ο κυκλος της κολασεως δηλαδη , τι να κανω εγω εκει να τους επιβεβαιωνω το μεγαλειο τους ;
Αυτοι παρατηρουν τους απλους ανθρωπους και διατυπωνουν θεωριες οπως παρατηρουσαν οι γερμανοι επιστημονες του αουσβιτσ τους εβραιους .Sorry δεν ήθελα να σε προσβάλλω!!!
Τυχαίο παράδειγμα.
Βάλε εγώ με τον λαπ
Ή ακόμα καλύτερα κάποιοι από τους Σαλονικιούς που μπορεί το κάνουν και στ αλήθεια!!!πλακα κανω ρε συ , μου αρεσει να πειραζω τον κρουζερ
Οι θεσσαλονικεις οντως το κανουν , αφου οταν βρισκονται καθε παρασκευη πανε με τις γυναικες τους η τις φιλες τους .
Ειναι πολυ δεμενοι τους ζηλευω. -
@lap said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Αααα! σε ευχαριστώ για την ερώτηση.
11 δίναμε....
ΕΝΤΕΚΑΤι γολγοθά ανέβηκες λαπ μου και ακόμα δεν σε έχουν κάνει τσεο
-
Τους έλεγα θέλω 11 γραμματείς και με απέρριπταν. Αλλά δεν το βάζω κάτω.
-
Είναι ο Κρίου με τον Οτσο που δουλεύουν μαζί ή σποδασαν μαζί ή κάτι ανάλογο και βρίσκονται σχετικά συχνά και περνάνε τζετ οπότε βρίσκονται κλπ.
Ο Κρίου έχει το σπίτι στο χωριό και λέει στον Οτσο "ρε δεν έρχεστε στο χωριό να αράξουμε 5 μέρες?"
Το άλλο είναι κατάληψη! (Βέβαια και το πρώτο μπορεί να εξελιχθεί σε κατάληψη, αλλά ξεκινάς με καλή καρδιά)
Οπότε έχω βρεθεί σε τέτοιο mode, έχω περάσει κομπλέ!!!Κρίου τα σχολικά συστήματα στο εξωτερικό βασίστηκαν στις κλιματικές συνθήκες εκεί!!!
Πιστεύεις ότι μπορεί πιτσιρίκι να κάτσει να παρακολουθήσει μάθημα με τον καιρό τέλη Ιούνη ή τον καιρό της προηγούμενης εβδομάδας???
Συνολικά τα συστήματα εξω με καθαρά παιδαγωγικά κριτήρια είναι πιο σωστά (χρόνος εκπαίδευσης χρόνος χαλάρωσης κλπ)!Με πεθανες ιδια ηλικια και παρεα με τον κρουζερ , ενας ξωμαχος με καθηγηταδες πανεπιστημιου και τραπεζικους και εργολαβους μηχανικους , ο κυκλος της κολασεως δηλαδη , τι να κανω εγω εκει να τους επιβεβαιωνω το μεγαλειο τους ;
Αυτοι παρατηρουν τους απλους ανθρωπους και διατυπωνουν θεωριες οπως παρατηρουσαν οι γερμανοι επιστημονες του αουσβιτσ τους εβραιους .Sorry δεν ήθελα να σε προσβάλλω!!!
Τυχαίο παράδειγμα.
Βάλε εγώ με τον λαπ
Ή ακόμα καλύτερα κάποιοι από τους Σαλονικιούς που μπορεί το κάνουν και στ αλήθεια!!!πλακα κανω ρε συ , μου αρεσει να πειραζω τον κρουζερ
Οι θεσσαλονικεις οντως το κανουν , αφου οταν βρισκονται καθε παρασκευη πανε με τις γυναικες τους η τις φιλες τους .
Ειναι πολυ δεμενοι τους ζηλευω.Εγώ θα θέλα να μαι σε συζητήσεις του ταξιδευτη με αυτούς τους φωστήρες. Θα περνούσαμε υπέροχα.
-
Τυχαίο παράδειγμα.
Βάλε εγώ με τον λαπ
Ειναι πολυ δεμενοι τους ζηλευω.Εγώ θα θέλα να μαι σε συζητήσεις του ταξιδευτη με αυτούς τους φωστήρες. Θα περνούσαμε υπέροχα.
Και εκείνοι μαζί σου...
Εγώ με τους οικονομολόγους δεν μιλάω για οικονομικά θέματα...
-
Τους λυπάσαι;;;
-
Sorry δεν ήθελα να σε προσβάλλω!!!
Τυχαίο παράδειγμα.
Βάλε εγώ με τον λαπ
Το κατάλαβα don't worry
-
Καλημερα
Ας επανελθουμε στο θεμα μιας και παρεκτραπηκαμε (ειδικα εγω σαν νηματοθετης αδικαιολογητος)
Πρεπει να ειναι το μοναδικο αυτοκινητιστικο φορουμ παγκοσμια που και για τρυπιες εξατμησεις να συζηταμε στο τελος τσακωνομαστε στο ποσα μαθηματα δωσαμε στις πανελληνιες.
Να βαλω λοιπον και αλλες παραμετρους στην συζητηση.
Τι πρεπει να παιρνει μαζι του ενας ανδρας στις διακοπες η εμεις τι θεωρουμε απαραιτητο.
Εγω σαν παλιος σερφας συνεχιζω την παραδοση
εκτος του τσερτ που φοραω και του 501 (που εγω πρωτοεφερα στην ελλαδα απο υπογειο μαγαζακι του παρισιου οταν εδω φοραγαν λεβις καλαματας)
1 t-shirt , 1 χαβανεζικο πουκαμισο , 2 σωβρακα , σαγιοναρες και ενα ζευγαρι αθλητικα και μια bic metal .
Παιρνετε μαζι σας τα σεσιαλ σαπουνια και ξυριστικες; κρεμες ημερας και νυκτος ; κηραλοιφες για την φαλακρα;
αφτερ σειβ και αρωματα; επισημο ενδυμα μην σας τυχει κανας γαμος η κηδεια στο δρομο; βιαγκρα ,ζαναξ η αλλα περιεργα χαπια; την καβατζα σας απο σκονες μην τυχον και δεν βρειτε στον προορισμο σας ;
Γραψτε ελευθερα μεταξυ μας θα μεινει. -
Καλημερα
Ας επανελθουμε στο θεμα μιας και παρεκτραπηκαμε (ειδικα εγω σαν νηματοθετης αδικαιολογητος)
Πρεπει να ειναι το μοναδικο αυτοκινητιστικο φορουμ παγκοσμια που και για τρυπιες εξατμησεις να συζηταμε στο τελος τσακωνομαστε στο ποσα μαθηματα δωσαμε στις πανελληνιες.
Τι πρεπει να παιρνει μαζι του ενας ανδρας στις διακοπες η εμεις τι θεωρουμε απαραιτητο.
εκτος του τσερτ που φοραω και του 501 (που εγω πρωτοεφερα στην ελλαδα απο υπογειο μαγαζακι του παρισιου οταν εδω φοραγαν λεβις καλαματας)
1 t-shirt , 1 χαβανεζικο πουκαμισο , 2 σωβρακα , σαγιοναρες και ενα ζευγαρι αθλητικα και μια bic metal .
Παιρνετε μαζι σας τα σεσιαλ σαπουνια και ξυριστικες; κρεμες ημερας και νυκτος ; κηραλοιφες για την φαλακρα;
αφτερ σειβ και αρωματα; επισημο ενδυμα μην σας τυχει κανας γαμος η κηδεια στο δρομο; βιαγκρα ,ζαναξ η αλλα περιεργα χαπια; την καβατζα σας απο σκονες μην τυχον και δεν βρειτε στον προορισμο σας ;
Γραψτε ελευθερα μεταξυ μας θα μεινει.Γιατί τόσο πολλά σώβρακα ?
Μόνο κηραλοιφές για συγκαμένα αρχίδια, αντε και κανα συγκαμένο κωλομέρι -
Πορτοφόλι, κλειδιά και κινητό.
Α και παντόφλα δίχαλο. -
Γιατι μπορει να συνοδευσεις την θεα που μολις γνωρισες στην καλντερα και να σας ερθει η επιθυμια για ενα γρηγορο σκληρο , καλο ειναι να εχεις καποιο καθαρο γιατι κατω απ το απλετο φως του αιγαιου δεν κρυβετε τιποτα.
Δεν ειμαι απ τους τυπους που φορανε τα τζιν χωρις εσωρουχα και δεν νομιζω να υπαρχει δυνατοτητα να το βαζεις στο ψυγειο . -
Σε αυτό το σημείο, διαβάζω ότι ναυτιλιακή εταιρεία, αντιμετώπισε Vitara mild hybrid ως υβριδικό και ζήτησε έξτρα λεφτά για το εισητήριο και το αντιμετώπισε βάση των κανόνων για EV/BEV.
good times
-
Φέτος ήταν η χρονιά του Γκαζμαδόνησου!
Είχαμε χρόνια να πάμε!Για εμάς του χρόνου , πόσο πήγαν τα εισιτήρια? Γιατί είδα κάτι ξώφαλτσα 600αρια χωρίς καμπίνα και να κάνει κρουαζιέρα 12-14 ώρες
-
@hountalas said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Λέγαμε να πάμε το ερχόμενο σκ Παξούς από Θεσσαλονίκη με την σύζυγό.
Θεσσαλονίκη - Ηγουμενίτσα - Θεσσαλονίκη με ταχύτητες όχι υβριδικού θέλω 80 ευρώ.
Πλοίο για 2 και ένα αμάξι 130ε.
Πάμε στο ζουμί. Δωμάτια για 2 βράδια κάτω από 260 δεν βρήκα. Έχει αρκετά στα 300. Αλλά ρε παιδιά τα δωμάτια δεν βλέπονται. Και το λέω εγώ που είμαι άντρας!Οπότε συνολικά μαζί με τα λοιπά γούστα θέλουμε 750 με 800 βαριά.
Μπορώ να τα δώσω. Απλά δεν ξέρω δεν μου πάει η καρδιά...
750 με 800 για ένα ΣΚ. Μάλιστα. Ο βασικός μισθός νομίζω είναι 700κάτι.
-
@williamg said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
@hountalas said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Λέγαμε να πάμε το ερχόμενο σκ Παξούς από Θεσσαλονίκη με την σύζυγό.
Θεσσαλονίκη - Ηγουμενίτσα - Θεσσαλονίκη με ταχύτητες όχι υβριδικού θέλω 80 ευρώ.
Πλοίο για 2 και ένα αμάξι 130ε.
Πάμε στο ζουμί. Δωμάτια για 2 βράδια κάτω από 260 δεν βρήκα. Έχει αρκετά στα 300. Αλλά ρε παιδιά τα δωμάτια δεν βλέπονται. Και το λέω εγώ που είμαι άντρας!Οπότε συνολικά μαζί με τα λοιπά γούστα θέλουμε 750 με 800 βαριά.
Μπορώ να τα δώσω. Απλά δεν ξέρω δεν μου πάει η καρδιά...
750 με 800 για ένα ΣΚ. Μάλιστα. Ο βασικός μισθός νομίζω είναι 700κάτι.
Ο λαμβάνων τον βασικό μισθό ας μην πάει διακοπές με πλοίο και ΙΧ, νισάφι πχια
-
@red_monster said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Ο λαμβάνων τον βασικό μισθό ας μην πάει διακοπές με πλοίο και ΙΧ, νισάφι πχια
9 στα 10 ο δηλών ότι λαμβάνει το βασικό μισθό κάνει πλουσιότερες διακοπές από εσάς και αναρωτιέστε που τα βρίσκει.
-
@antonakis said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Σε αυτό το σημείο, διαβάζω ότι ναυτιλιακή εταιρεία, αντιμετώπισε Vitara mild hybrid ως υβριδικό και ζήτησε έξτρα λεφτά για το εισητήριο και το αντιμετώπισε βάση των κανόνων για EV/BEV.
good times
Δεν γούσταρε τον Γάτο, ο ύπαρχος. Είχαν τσακωθεί στο Καραισκάκη...
-
Τους λυπάσαι;;;
Ενας που ξέρει αποφεύγει να μιλάει με εκείνους που Νομίζουν ότι ξέρουν...
Εξαιρούνται τα ανώνυμα φόρα, όπου μιλάμε χωρίς να μας απασχολεί πραγματικά ο συνομιλητής, απλά για να προκαλούμε εντυπώσεις στους τρίτους...
-
Καλημερα
Γραψτε ελευθερα μεταξυ μας θα μεινει.Εγώ τα έχω αναθέσει αυτά στην σύζυγο....
Μετά την κατάλληλη εκπαίδευση βέβαια και την επιτυχία της στις εξετάσεις...
-
@criuser said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Τους λυπάσαι;;;
Ενας που ξέρει αποφεύγει να μιλάει με εκείνους που Νομίζουν ότι ξέρουν...
Εξαιρούνται τα ανώνυμα φόρα, όπου μιλάμε χωρίς να μας απασχολεί πραγματικά ο συνομιλητής, απλά για να προκαλούμε εντυπώσεις στους τρίτους...
Τυχεροί.... γλιτώνουν τα αυτοί τους από αυτά που θα άκουγαν.
Που θα παμε διακοπες 2024 ;