-
Επειδή είναι Toyota γιαλαντζί.... άσε σε μάθαμε
-
@lap said in ECOCAR YUDO:
Επειδή είναι Toyota γιαλαντζί.... άσε σε μάθαμε
αυτο ήταν από τα πετυχημένα ομολογουμένως
-
Συμπέρασμα, αγόρασες την κατάλληλη στιγμή, άκου 5 χιλ πανω...
Αυτές τις αγορές (κινήσεις) ρε γμτ ζηλεύω, με τη καλή έννοια όμως, να φτάνεις σχετικά πρώτος σε ένα καλό deal.
Προσωπικά, φτάνω παντα τελευταίοςΥγ: για να μην το πάρεις πολύ πάνω σου..
Με γεια η Τογιοταρα -
@v_a said in ECOCAR YUDO:
Συμπέρασμα, αγόρασες την κατάλληλη στιγμή, άκου 5 χιλ πανω...
Αυτές τις αγορές (κινήσεις) ρε γμτ ζηλεύω, με τη καλή έννοια όμως, να φτάνεις σχετικά πρώτος σε ένα καλό deal.
Προσωπικά, φτάνω παντα τελευταίοςκοιτα από την μία είναι καλό γιατι προνόησα βλέποντας τελος του Ιουνη οτι έρχεται ο δασμός και το έκλεισα πριν κλείσει ο μήνας ωστε να μην εχω απρόοπτα
από την αλλη αυτό που έγινε με αγχωσε γιατι αν ο εισαγωγέας δεν καταλάβει οτι η τιμή είναι μη ανταγωνιστικη να το κατεβασει λίγο τουλάχιστον μειώνοντας το κέρδος του για να πουλήσει....... θα βρεθω με ενα αμαξακι που δεν πουλάει, θα το εγκαταλήψουν και θα μείνω χωρίς υποστήριξη
Θα περιμένω να δω τι θα γίνει αλλα αν δεν εξελιχθούν πολύ καλά τα πράγματα παίζει και να το βάλω πώληση πριν κλεισει χρόνο για να πάρω αλλο. Θα δούμε. Πάντως δεν θελω να το πουλήσω , είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής
Νομίζω στα χρήματα που το πήρα ειναι ότι καλύτερο στην αγορά και δεν έχει κανένα αντιπαλο (BSUV σε αυτα τα χρήματα δεν υπάρχει καν αλλο). και ήταν το 2ο φτηνότερο της αγορας, με το πρώτο να είναι το Spring το οποιο για μένα είναι χάλια.
ΥΓ ΛΥΣΑΞΑΤΕ ρε με την Toyota
-
@wantone said in ECOCAR YUDO:
@cirus said in ECOCAR YUDO:
Μήπως πήρε αύξηση λόγω δασμών
ε ναι μάλλον αυτό είναι. Γιατι μιλάμε για τεράστια αυξηση!!!! 5000ευρώ είναι τεράστιο ποσο, είναι σαν η επιδότηση από 6500ευρώ να πήγε στα 1500!!!!!
γιατι δεν τηλεφωνεις σε αυτον που στο πουλησε να ρωτησεις τι εγινε;
Γιατί δεν είναι ο άνθρωπος απύθμενα κουτσομπόλης ?
-
Μήπως πήρε αύξηση λόγω δασμών
ε ναι μάλλον αυτό είναι. Γιατι μιλάμε για τεράστια αυξηση!!!! 5000ευρώ είναι τεράστιο ποσο, είναι σαν η επιδότηση από 6500ευρώ να πήγε στα 1500!!!!!
γιατι δεν τηλεφωνεις σε αυτον που στο πουλησε να ρωτησεις τι εγινε;
θα το κάνω οταν έχω και άλλο λόγο, γιαυτο και μόνο δεν παίρνω τηλ. Δεν θελω να πρηζω κανεναν για αποριες μου. Οταν μαζεψω και άλλες και έχει νόημα θα το κάνω
Οτι δεν μαρεσει να το κάνουν σε μενα να μου τα πρήζουν στην δουλεια για ψυλου πήδημα δεν το κάνω και γω στην ζωή μου σε άλλους. θεμελιώδης κανόνας στην ζωή
Εύγε
-
τοσα χρηματα τους εδωσες...
Ο έμπορας μπορεί να δουλεύει με ένα αστείο ποσοστό (όπως πολλοί εισαγωγείς που ελπίζουν να τα βγάλουν από σέρβις/ανταλλακτικά/αξεσουάρ) αλλά ο Ελληναράς ξέρει ότι τα έχει παντελονιάσει όλα !
-
@red_monster said in ECOCAR YUDO:
@dettol said in ECOCAR YUDO:
@dettol said in ECOCAR YUDO:
@teo-mak said in ECOCAR YUDO:
Λοιπον επανέρχομαι με καταναλώσεις που παρατήρησα αυτό τον λίγο καιρό που το οδηγώ
Ολες οι παρακάτω τιμές είναι με ανοιχτό το AC αφού έχει πολύ ζέστη και δεν γινεται να το δοκιμάσω χωρίς. Επίσης όλες οι μετρήσεις είναι στο normal προφίλ με μεσαία ανακτηση ενέργειας
για την δουλειά συνήθως είναι η κατανάλωση στο 12,4 (και πόλη και αττικη οδος μεχρι την δουλειά)
με βαρια κίνηση κινείται γύρω στο 10,2-11 Kwh/100χλμ
σε μικτές συνθήκες χωρίς καθόλου κίνηση γύρω στο 15Kwh/100χλμ
και σε εθνική που πήγα μεχρι το Χαλκούτσι και γύρισα στην Εθνικη με 110-130 ήταν στο 18-20Kwh/100χλμ
Εσεις που έχετε εμπειρία με ηλεκτρικα για γράψτε γιατι δεν το έχω ψάξει καθόλου είναι καλές οι καταναλώσεις αυτές?
Επίσης πως υπολογίζω πόσα ευρώ είναι η κατανάλωση? (μιλαω για οικιακό ρεύμα και χωρις να λαμβάνουμε υπόψιν ότι έχω φωτοβολταικό)
Νομίζω ότι η κιλοβατώρα με όλα τα σεα μεα μεαα είναι στα 0,30.
Καλά καίει το γιαουρτάκιxaxaxxaxa
Δηλαδή χοντρικά αν πούμε οτι καίω 15Kwh/100Χλμ οχι 12,4 που βλέπω καθε μερα
και η απόσταση σπιτι δουλεια πήγαινε-ελα είναι 30χλμ
με 0,30 ευρώ η kwh σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου είναι 1,35 ευρώ το πήγαινε έλα στην δουλειά (χωρίς διοδια αττικής οδου)
και χωρίς να υπολογίσω ότι με το φωτοβολταικο μου έρχεται τσάμπα.
δηλαδή πολύ περισσότερο μου κοστίζει η αττικη οδός το μήνα (112 ευρώ περιπου σε express με 44 διελευσεις πηγαινε ελα στην δουλειά) παρά η μετακίνηση με το αμάξι (29.7 ευρώ με 22 εργάσιμες αν δεν είχα το φωτοβολταικό)
Δεν είμαι και πολύ ανθρωπος που κάθομαι να υπολογίζω αλλα έτσι μου έκατσε από περιέργεια. Εντυπωσιακό!!!
ΥΓ Ενταξει αν βάλεις μέσα λάστιχα, τακάκια, αναλώσιμα, service κτλ θα πάει παραπάνω αλλα βαριεμαι να κάτσω να υπολογίζω και αυτά. κάτι χοντικό ήθελα. αντε αντι για 30 ευρώ να πάει 50-60)
ενα 3αρι θα καταναλωνε γυρω στο 12-13 σε συνθηκες κινησης και θα ανεβαινε μαη γυρω στα 16-17 (απο οτι θυμαμαι) στα 130km/h. Επομενως θεωρω μια χαρα τις καταναλωσεις που αναφερεις.
Το 0.30 ισως να ειναι και υπερβολικα υψηλο κοστος kwh, αλλα επειδη απο οτι λεγεται εχει αυξηθει η τιμης, βαλε τοσο για να εισαι μεσα.
Σε γενικες γραμμες που το ειχα υπολογισει, το κοστος μετακινησης/καυσιμου ειναι στο 1/3 απο της βενζινης για φορτισεις στο σπιτιαρα οι καταναλώσεις μου είναι οκ θεωρεις σωστά?
κατω απο 10 μεσα στην πολη δεν εχω ακουσει να γραφει κανενα ηλεκτρικο αυτοκινητο, ανεξαρτητου μεγεθους.
Σε υψηλοτερες ταχυτητες εχεις χαμηλοτερη καταναλωση απο τα περισσοτερα, εκτος τεσλα. Αν δεις καταναλωση του mg4 στα 130km/h θα φρικαρεις. Κατι 24αρια γραφει αν θυμαμαι καλα.
Οποτε ναι εισαι μια χαρα, αρκει τα νουμερα που δειχνει να ειναι πραγματικα
Αλλα οπως και να εχει, εισαι πολυ πολυ χαμηλοτερα απο αντιστοιχο βενζινοκινητο.Γύρισα από Καρπενήσι (μεσάνυχτα) με ρεζέρβα και ταχύτητες ταξιδιού μέχρι 110 km/h και είχα μέση κατανάλωση 11,8 kWh / 100 km.
Στην πόλη με προσπάθεια μπορώ να δω και κάτω από 10 kWh/ 100 km.
Monster ώπα. Βάζεις επιστροφή από Καρπενήσι όπου ένα μεγάλο κομμάτι είναι κατηφορική διαδρομή και εκεί γράφει το αμάξι αρνητική κατανάλωση. Αυτό επηρεάζει τον μέσο όρο κατανάλωσης όλης της διαδρομής.
Ποσο καίει το id3 μέσα στην πόλη; Δεν θυμάμαι να γράφει μονοψήφια νούμερα. Την κατανάλωση εθνικής οδού του yudo δεν την σχολιάζω ιδιαίτερα διότι δεν είναι αυτός ο φυσικός χώρος κίνησης του οχήματος αυτού.
-
Πότε πρόλαβαν και εφαρμόστηκαν οι δασμοί ρε παιδιά;
Έγινε νόμος της ΕΕ;
Ακόμη σε συζητήσεις δεν βρίσκονται;Μήπως η αύξηση έγινε γιατί ο @cirus με το θέμα εδώ έκανε ντόρο και έσπασαν τα τηλέφωνα στην ECOCAR ????
-
@vagkirk said in ECOCAR YUDO:
Έγινε νόμος της ΕΕ;
Ακόμη σε συζητήσεις δεν βρίσκονται;Μήπως η αύξηση έγινε γιατί ο @cirus με το θέμα εδώ έκανε ντόρο και έσπασαν τα τηλέφωνα στην ECOCAR ????
-
Ρε συ αυτοί κυνηγούν μύγες. Δουλειά θα τους δώσεις.
Θα τους πούμε να γράφουν στο 4ΤΦ...
Ιδιαίτερα σε θέματα οικονομίας...
Λογικά θα έχουν οικονομικό υπόβαθρο...
-
Αν είχαν θα αγόραζαν σπίτια....
Από εργολάβους
-
@vagkirk said in ECOCAR YUDO:
Έγινε νόμος της ΕΕ;
Από Ιούλιο εφαρμόστηκαν.
-
Αν είχαν θα αγόραζαν σπίτια....
Από εργολάβους
Σε περιμένω τότε,
έχω ένα σε προσφορά...
-
Παραδέχτηκες λοιπόν.
-
Τι ?
-
Περίμενε με.
Το yudo πέρασε από κρέας τεστ.;;;
-
Περίμενε με.
Ναι στο ψαρονέφρι, την άλλη φορά που δεν ήλθες...
-
Περίμενε με.
Ναι έκαναν σφοδρες δοκιμές πεφτοντας με ιλιγγιώδεις ταχύτητες με 20 χλμ πάνω σε μαξιλάρια και πήρε 15/10, ούτε γρατζουνια!!!!!
-
Εεεεμ Toyota είναι....
ECOCAR YUDO