-
Πως ξέρει ποιος είσαι και το τηλέφωνό σου;
Μάλλον έχει προϊστορία η υπόθεση...
Αν μαλωνετε για το σύνορο, δεν τρέχει τίποτα. Αν πρόκειται για γκομενικά, έμπλεξες
Έτσι είναι η Ελλάδα εκτός Αθηνών, δεν υπάρχει ανωνυμία -
@piliourits said in Τρακάρισμα χωρις σωστό δίπλωμα:
To εγραψε ο άνθρωπος, ανταλλάξανε τηλέφωνα.....
@xmarios64 said in Τρακάρισμα χωρις σωστό δίπλωμα:
Οταν εγινε το συμβαν ουτε φωναξαμε αστυνομια ουτε ανταλλαξαμε ασφαλειες ουτε τιποτα απλα τα κινητα
-
Αν μαλωνετε για το σύνορο, δεν τρέχει τίποτα. Αν πρόκειται για γκομενικά, έμπλεξες
Έτσι είναι η Ελλάδα εκτός Αθηνών, δεν υπάρχει ανωνυμίαΑφου λεει αλλαξανε τηλεφωνα μονο.
Θα της ειπε κανεις μετα, αφου δεν εχει διπλωμα χαζη εισαι πες του να σου φτιαξει τον προφυλακτηρα αφου δεν εχει διπλωμα.
Και τον παιρνει τωρα τηλεφωνο να τον τρομαξει για να μην πληρωσει απο την τσεπη της...
Που θα μπορουσε να σκοτωσει/τραυματισει τον οδηγο μοτοσακου αλλα αυτο δεν μας νοιαζει τωρα. Αφου ειναι καλα...ας του παρω λεφτα. -
@chrisk6 said in Τρακάρισμα χωρις σωστό δίπλωμα:
Έτσι είναι η Ελλάδα εκτός Αθηνών, δεν υπάρχει ανωνυμίαΑφου λεει αλλαξανε τηλεφωνα μονο.
Θα της ειπε κανεις μετα, αφου δεν εχει διπλωμα χαζη εισαι πες του να σου φτιαξει τον προφυλακτηρα αφου δεν εχει διπλωμα.
Και τον παιρνει τωρα τηλεφωνο να τον τρομαξει για να μην πληρωσει απο την τσεπη της...
Που θα μπορουσε να σκοτωσει/τραυματισει τον οδηγο μοτοσακου αλλα αυτο δεν μας νοιαζει τωρα. Αφου ειναι καλα...ας του παρω λεφτα.της ειπα και το ονομα αλλα νομιζω δικιο εχεις οσοι εχω ρωτησει και εγω και οι γονεις μου μου λενε το ιδιο οτι απλα θελει να με τρομαξει για να φτιαξει τον προφυλακτηρα της ενω φταει αυτη ασφαλιστικες δεν αλλαξαμε ουτε αστυνομια ηρθε αρα στα χαρτια ουτε που τρακαραμε απλα θελει να με φοβερησει φανταζομαι
-
Αυτά τα λένε σε ένα δικηγόρο και καθαρίζουνε.
-
Που θα μπορουσε να σκοτωσει/τραυματισει τον οδηγο μοτοσακου αλλα αυτο δεν μας νοιαζει τωρα. Αφου ειναι καλα...ας του παρω λεφτα.
της ειπα και το ονομα αλλα νομιζω δικιο εχεις οσοι εχω ρωτησει και εγω και οι γονεις μου μου λενε το ιδιο οτι απλα θελει να με τρομαξει για να φτιαξει τον προφυλακτηρα της ενω φταει αυτη ασφαλιστικες δεν αλλαξαμε ουτε αστυνομια ηρθε αρα στα χαρτια ουτε που τρακαραμε απλα θελει να με φοβερησει φανταζομαιστην ουσια βγηκε απο το αμαξι ειπε "πως σε λενε της εδωσα το τηλεφωνο και ειπε οτι και καλα ειχε να παει σε ενα μιτινγκ και βιαζοταν και εφυγε και τωρα με παιρνει τηλ και με απειλει εγω την μπλοκαρα στο τηλεφωνο οπως μου προτειναν οι γονεις μου"
-
@cirus said in Τρακάρισμα χωρις σωστό δίπλωμα:
Κακως οδηγούσες χωρίς να έχεις δίπλωμα.
Να έπαιρνες μηχανάκι 50 κυβικών που επιτρέπεται (μοτοποδήλατο)
Δεν έχω κάτι μαζί σου αλλά υπάρχουν και νόμοι. Αν εσύ και ο καθένας δεν τους σέβεσαι οδηγωντας χωρίς δίπλωμα (το 50ρι δεν ισχύει εφόσον έχεις μεγαλύτερη μηχανή) θα έχετε και τις ανάλογες συνέπειες οταν συμβεί κάτι κακό. Δεν γράφω παραπάνω για να μην θεωρηθω κακός γιατί δεν έχω πρόβλημα με σένα συγκεκριμένα αλλά με όλους που γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τους νόμους και μετά στην κακιά στιγμή θέλουν και να μην έχουν συνέπεια οι πράξεις τους.
Δεν το ήξερες ότι χωρίς δίπλωμα αν συμβεί κάτι θα έχεις πρόβλημα ?? (Ρητορική ερώτηση)
Δεν με νοιάζει ποιος έφταιγε. Σίγουρα φταις και εσύ καθώς οδηγούσες μια μηχανή που δεν έπρεπε να οδηγείς
Ρε συ μην ειμαστε υπερβολικοι. Ναι κακως δεν εχει διπλωμα αλλα δεν ειναι οτι λογω οδηγικων ικανοτητων εγινε η στουκα. Δηλαδη αν ειχε το διπλωμα θα ηταν καλος οδηγος που την εφαγε απο πισω και τωρα φταιει...?
Λες και οταν ημασταν πιτσιρικαδες ολοι ημασταν με το διπλωμα στο χερι στα ''μηχανακια''.Αφου δεν υπαρχουν αποδειξεις, και μονο τηελφωνο σε πηρε εγω θα ελεγα ποια εισαι κυρια μου? Γιατι με παιρνεις τηλεφωνο...? Καλη σου μερα!!
Και πηγαινε βγαλε το σωστο διπλωμα ή μην κυκλοφορεις με το 125 σε δρομους που μπορει να γινει μ@λακια. Θα την φας κανονικα την επομενη και δεν θα σε γλυτωνει τιποτα.
εγώ ΜΟΝΟ οταν πήρα δίπλωμα οδηγούσα και πήρα μηχανές πάντα ανάλογα τι είχα. Η πιο πάνω είναι η αποψή μου είτε αρέσει είτε όχι.
Δεν λυπάμαι κανέναν που οδηγάει χωρίς δίπλωμα ούτε στεναχωριέμαι για οποια ποινη του επιβληθει. Εγώ δηλαδη μ@λ@κ@ς ήμουν που πήρα μηχανάκι οταν πήρα και δίπλωμα? Μάλλον
-
Τυπικα το παιδι εχει ευθυνη γιατι δεν εχει το αναλογο διπλωμα, αλλά πρακτικα αυτη επεσε πανω του και ζηταει και τα ρεστα. Το παιδι δεν εφταιγε .Αν τον τραυματιζε σοβαρα ή κατι χειροτερο θα κοιταζαμε το διπλωμα??
Αφου δεν προκαλεσε σοβαρο ατυχημα η κυρια, τωρα κοιταει να κερδισει κιολας απο πανω -
@alexandros-k said in Τρακάρισμα χωρις σωστό δίπλωμα:
Τυπικα το παιδι εχει ευθυνη γιατι δεν εχει το αναλογο διπλωμα, αλλά πρακτικα αυτη επεσε πανω του και ζηταει και τα ρεστα. Το παιδι δεν εφταιγε .Αν τον τραυματιζε σοβαρα ή κατι χειροτερο θα κοιταζαμε το διπλωμα??
Αφου δεν προκαλεσε σοβαρο ατυχημα η κυρια, τωρα κοιταει να κερδισει κιολας απο πανωΚαλά δεν μιλάμε για την ηλίθια, εννοείται
απλά γράφω γιατι δεν θελω να ενθαρυνω συμπεριφορές τέτοιες "ελα μωρε θα παρανομήσω χωρις διπλωμα και το παίρνουμε του χρόνου"
Μακάρι ολοι να ειναι υγειεις και χωρις τρεχαματα σε κατ οπως αυτό που έχω ζήσει εγω.
Μηχανόβιος χρόνια και με μεγάλο ατυχημα που δεν εφταιγα εγω καν, ήμουν στην ασφαλτο κρατώντας το κομμένο μου δάχτυλο και με πολλαπλα κατάγματα στο πόδι που έχω κουσουρια για μια ολόκληρη ζωη
Αλλα το να επικροτούμε κάποιον να μην έχει διπλωμα και να οδηγει είναι τραγικό. Ασχετως της άλλης της βλαμένης, δεν παίρνω το μέρος της. Το παλικάρι αφου δεν χτυπησε ολα τα άλλα είναι μηδαμινής σημασίας και δεν με νοιαζουν. Μονο να είναι καλά και ας πληρώσει οτι αναλογει σε προστιμα.
-
Εννοειται δεν επικροτουμε το παιδι και καλα θα κανει να βγαλει διπλωμα ή να οδηγει 50αρι απο εδω και περα
-
Που θα μπορουσε να σκοτωσει/τραυματισει τον οδηγο μοτοσακου αλλα αυτο δεν μας νοιαζει τωρα. Αφου ειναι καλα...ας του παρω λεφτα.
της ειπα και το ονομα αλλα νομιζω δικιο εχεις οσοι εχω ρωτησει και εγω και οι γονεις μου μου λενε το ιδιο οτι απλα θελει να με τρομαξει για να φτιαξει τον προφυλακτηρα της ενω φταει αυτη ασφαλιστικες δεν αλλαξαμε ουτε αστυνομια ηρθε αρα στα χαρτια ουτε που τρακαραμε απλα θελει να με φοβερησει φανταζομαιστην ουσια βγηκε απο το αμαξι ειπε "πως σε λενε της εδωσα το τηλεφωνο και ειπε οτι και καλα ειχε να παει σε ενα μιτινγκ και βιαζοταν και εφυγε και τωρα με παιρνει τηλ και με απειλει εγω την μπλοκαρα στο τηλεφωνο οπως μου προτειναν οι γονεις μου"
κακως θα της πεις οτι νοιωθεις ζαλαδες και εχεις επισκεφτει νοσοκομειο και γενικα οτιδηποτε εχει σχεση με το κεφαλι , και να την παρει ο πατερας σου τηλ και να της το πει , καθως να της πει να ευχεται να μην ειναι κατι σοβαρο και οτι ειναι σε συννενοηση με το δικηγορο του να την κυμηγησουν νομικα .
Αν δεν χεστει , θα πρεπει να ειναι πολυ μαγκισα . -
Εννοειται δεν επικροτουμε το παιδι και καλα θα κανει να βγαλει διπλωμα ή να οδηγει 50αρι απο εδω και περα
Γιαυτο δεν γραφω για την αλλη. Πρεπει λίγο να τα ακούσει που δεν έβγαλε διπλωμα. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ που είναι καλά και γράφει. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Ηλιθιοι στον δρόμο υπάρχουν πάντα.
Αλλα αν τον τιμωρήσουν χρηματικά ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, να βαλει μυαλο στο κεφάλι του δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα.
-
Γιαυτο δεν γραφω για την αλλη. Πρεπει λίγο να τα ακούσει που δεν έβγαλε διπλωμα. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ που είναι καλά και γράφει. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Ηλιθιοι στον δρόμο υπάρχουν πάντα.
Αλλα αν τον τιμωρήσουν χρηματικά ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, να βαλει μυαλο στο κεφάλι του δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα.
Ελπιζω το παιδι να εβαλε μυαλο μετα το παθημα. Προσοχη απο εδω και περα
-
Δεν επικροτησε κανεις που δεν ειχε διπλωμα...
Προφανως και πρεπει να μαθει και να καταλαβει οτι πρεπει να ειναι νομιμος.Αλλα ενα χαρτι σε αυτη την περιπτωση δεν αλλαζει οτι η αλλη ηρθε και τον καρφωσε απο πισω και του ζηταει και τα ρεστα!!
Θα μπορουσαν να ειχαν γινει πολλα αλλα σκηνικα...μην τα συζηταμε τωρα. Και θα διαβαζαμε μετα στις ειδησεις τα γνωστα. -
Δεν έχω κάτι μαζί σου αλλά υπάρχουν και νόμοι. Αν εσύ και ο καθένας δεν τους σέβεσαι οδηγωντας χωρίς δίπλωμα (το 50ρι δεν ισχύει εφόσον έχεις μεγαλύτερη μηχανή) θα έχετε και τις ανάλογες συνέπειες οταν συμβεί κάτι κακό. Δεν γράφω παραπάνω για να μην θεωρηθω κακός γιατί δεν έχω πρόβλημα με σένα συγκεκριμένα αλλά με όλους που γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τους νόμους και μετά στην κακιά στιγμή θέλουν και να μην έχουν συνέπεια οι πράξεις τους.
Δεν το ήξερες ότι χωρίς δίπλωμα αν συμβεί κάτι θα έχεις πρόβλημα ?? (Ρητορική ερώτηση)
Δεν με νοιάζει ποιος έφταιγε. Σίγουρα φταις και εσύ καθώς οδηγούσες μια μηχανή που δεν έπρεπε να οδηγείς
Ρε συ μην ειμαστε υπερβολικοι. Ναι κακως δεν εχει διπλωμα αλλα δεν ειναι οτι λογω οδηγικων ικανοτητων εγινε η στουκα. Δηλαδη αν ειχε το διπλωμα θα ηταν καλος οδηγος που την εφαγε απο πισω και τωρα φταιει...?
Λες και οταν ημασταν πιτσιρικαδες ολοι ημασταν με το διπλωμα στο χερι στα ''μηχανακια''.Κάποιοι ημασταν
θα σχολιομουν με τα υπολοιπα και θα έδινα συμβουλες αν δεν ήταν το παιδί καλά στην υγεία του.
ΕΥΤΥΧΩΣ είναι καλά, οπότε δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα πληρώσει για να μάθει να κάνει το σωστό
-
Λες και οταν ημασταν πιτσιρικαδες ολοι ημασταν με το διπλωμα στο χερι στα ''μηχανακια''.Κάποιοι ημασταν
Μαλλον δεν διαβασες ολο το μηνυμα αλλα οκ...
Και πηγαινε βγαλε το σωστο διπλωμα ή μην κυκλοφορεις με το 125 σε δρομους που μπορει να γινει μ@λακια. Θα την φας κανονικα την επομενη και δεν θα σε γλυτωνει τιποτα.
-
@antonakis said in Τρακάρισμα χωρις σωστό δίπλωμα:
Ο οποίος κοστίζει πιο πολύ απ τις επισκευές...
-
@antonakis said in Τρακάρισμα χωρις σωστό δίπλωμα:
Ο οποίος κοστίζει πιο πολύ απ τις επισκευές...
Αν η άλλη είναι τρελή και το κυνηγήσει, θα τρέχει όμως.
Νομικές συμβουλές σε forum να μην ψάχνει. -
Μπάχαλο ρε φίλε. Το απόλυτο χάος.
Παράνομος ο ένας, παράνομος και ο άλλος. Και μάλιστα χωρίς αποδείξεις, χωρίς να έχει καταγραφεί το περιστατικό ΠΟΥΘΕΝΑ.
Πάρε το αυγό και κούρεφτο!!!
Αν βγάλετε άκρη, ενημερώστε μας κι εδώ, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον.Στο διαταύτα. Πάντα καλούμε την τροχαία ή την ασφαλιστική ή και τους 2.
Πάντα!!! -
@xmarios64 said in [Τρακάρισμα χωρις σωστό δίπλωμα]
στην ουσια βγηκε απο το αμαξι ειπε "πως σε λενε της εδωσα το τηλεφωνο και ειπε οτι και καλα ειχε να παει σε ενα μιτινγκ και βιαζοταν και εφυγε και τωρα με παιρνει τηλ και με απειλει εγω την μπλοκαρα στο τηλεφωνο οπως μου προτειναν οι γονεις μου"
Θα το πω και ας το παρεις στραβα, μεγαλα εξυπνοπουλια και οι γονεις σου, λες και δεν υπαρχουν αλλα τηλεφωνα στον πλανητη παρα μονο το δικο σου και το δικο της. Το νουμερο σου το εχει, να αποδειξει οτι εχετε συνομιλησει οι δυο σας μεσω της κινητης μπορει. Ακου τις παπατζες μας εδω μεσα και συνεχισε να οδηγας μηχανακι που δεν εχεις το διπλωμα του.
Τρακάρισμα χωρις σωστό δίπλωμα