-
Πώς χαλαρώνετε; Τί χόμπι έχετε; Τί χόμπι θα θέλατε να έχετε;
Σκέφτηκα πως βασικά δεν έχω (χόμπι) και θα ήθελα να ρωτήσω και να πάρω ιδέες αλλά δεν έβρισκα κάτι σχετικό σε θρεντ ή τόπικ. -
@williamg said in Χόμπι/Ελεύθερος Χρόνος:
Σκέφτηκα πως βασικά δεν έχω (χόμπι) και θα ήθελα να ρωτήσω και να πάρω ιδέες
Ηλικία?
-
Ποδήλατο. Αν σε ενδιαφέρει εδώ είμαστε.
-
Επειδή διάφορα πράγματα, υπολογιστές/gaming, ενασχόληση με εικόνα και ήχο, ψαροντουφεκο & scuba, προσέθεταν κούραση, είχαν έξοδα, απαιτούσαν χρόνο και προετοιμασία, που σχεδόν ισοφαριζαν την εκτόνωση και τις ωραίες στιγμές που περνούσαμε, σιγά σιγά τα παράτησα και όποτε βρεθεί χρόνος με το εταιρον ήμισυ μόνο βόλτα με το αμάξι/περπάτημα/καφές σε μια απ τις γύρω τοποθεσίες του Πηλίου παραλιακά ή βουνό...
Αυτά που άξιζαν αλλά άφησα λόγω χρόνου και μεταναστευσης, ήταν η προπόνηση πολεμικών τεχνών (πριν χρόνια, όχι για ξύλο, πολύ ωραίο σαν σύστημα άσκησης για κάθε ηλικία -είχα υπάρξει σε κωπηλατικη ομάδα πρωταθλητισμου στα νιάτα μου και συγκρίνω- και οι ώρες στο κολυμβητήριο για το κοινό, η πιο ωραία άθληση/εκτόνωση στο μικρότερο χρόνο.
Α, και κάποια εποχή έφαγα ώρες ατελείωτες μελέτης φωτογραφίας και αγοράς εξοπλισμού, πέρυσι πούλησα και τη mirrorless την canon με τον pancake και αρκούμαι στο κινητό...Κι όλη μέρα στο φόρουμ...
-
Σκέφτηκα πως βασικά δεν έχω (χόμπι) και θα ήθελα να ρωτήσω και να πάρω ιδέες αλλά δεν έβρισκα κάτι σχετικό σε θρεντ ή τόπικ.
Χόμπι δε βρίσκεις έτσι. Χόμπι είναι κάτι που σου αρέσει να κάνεις.
Εγώ π.χ. πάω για τρέξιμο για να μη βρίζω το κάθε @@ που γνωρίζω.
-
4Τforum
-
-
Εάν είχα σπίτι με αυλή με μποστάνια, και ένα μικρό θερμοκήπιο .....θα σας παρατούσα. Τώρα εργάζομαι από το σπίτι.
-
@polistas said in Χόμπι/Ελεύθερος Χρόνος:
Σκέφτηκα πως βασικά δεν έχω (χόμπι) και θα ήθελα να ρωτήσω και να πάρω ιδέες
Ηλικία?
Πλησιάζω ηλικία american beauty.
Το τελευταιο μου κόλλημα ήταν η ιστιοπλοία αλλά δεν κατάφερα να βρω μια σχολή και ένα κλαμπ Αθήνα ή περιξ ακόμα. Γενικά είναι πολύ περίπλοκo. Πρεπει να δεσεις με τους ανθρώπους, να βολευει η τοποθεσια, να, να, να.
Ποδηλατο που αναφερθηκε δεν μπορω. Με ψοφάει. Τουλάχιστο όχι ακόμα. Προσπαθώ να φτιάξω λίγο την φυσική κατάσταση με τρεξιματακι.
Φωτογραφια ασχολιομουν παλια αλλα ξεφουσκωσε. Δοκιμασα και αστρονομια αλλα κατεληξε σε ενα τηλεσκοπιο που μαζευει σκονες. Πολυ μοναχικο.
-
Σκοποβολη σταθερό στόχο και περιστασιακά πρακτική σκοποβολη.
-
Σκέφτηκα πως βασικά δεν έχω (χόμπι) και θα ήθελα να ρωτήσω και να πάρω ιδέες αλλά δεν έβρισκα κάτι σχετικό σε θρεντ ή τόπικ.#mono_vitara
σε μτφ βόλταρες με vitara
-
@teo-mak said in Χόμπι/Ελεύθερος Χρόνος:
Ενδιαφέρον. Με ποιόν όμιλο;
-
Πες όμως ότι έχεις κόρες, να ξέρει ο κόσμος γιατί προπονεισαι (κι οι επίδοξοι γαμπροί)
-
@gatoz said in Χόμπι/Ελεύθερος Χρόνος:
Σκέφτηκα πως βασικά δεν έχω (χόμπι) και θα ήθελα να ρωτήσω και να πάρω ιδέες αλλά δεν έβρισκα κάτι σχετικό σε θρεντ ή τόπικ.#mono_vitara
Στο βιτ-κλαμπ δεχεστε και scross δικουνητα;
-
@gatoz said in Χόμπι/Ελεύθερος Χρόνος:
Στο βιτ-κλαμπ δεχεστε και scross δικουνητα;
νοπε
-
@piliourits said in Χόμπι/Ελεύθερος Χρόνος:
Πες όμως ότι έχεις κόρες, να ξέρει ο κόσμος γιατί προπονεισαι (κι οι επίδοξοι γαμπροί)
Στο παλιό σπίτι τα μετάλλια και η πλακέτες ήταν πρώτη μούρη στην είσοδο .
Κάτι σαν την πινακιδα «προσοχή σκύλος»….
-
-
πηγαινε ριτσωνα και μετα φαγητο στον καπετανιο η καφε
βαλε και συζυγο και κορες να ριχνουν , μην σου την πεσουν πατριαρχια κι ετσ .
που κατοικεις βεβαια γιατι αν καρντασι πληροφ απο ΔΙΑ -
Χόμπι , για ηλικίες 35-45 , ελεύθερους (ες) το οποίο "ανεβαίνει" τα τελευταία χρόνια , ο χορός. Είτε παραδοσιακοί είτε πιο σύγχρονοι.
Βασικά όσους ήξερα που το τόλμησαν , αποκαλύφθηκε ότι ενδόμυχα το έκαναν για να "ζευγαρώσουν" , πράγμα θεμιτό και σεβαστό ( μεγάλο νυφοπάζαρο τα χορευτικά πάντως....) .
Αλλά, παράλληλα μαθαίνεις χορούς , γνωρίζεις νέα άτομα και κάνεις και τα ταξιδάκια σου ( οι των παραδοσιακών σίγουρα) σε κατά τόπους φεστιβάλ. Εγώ είμαι άχρηστος σε τέτοια πάντως....
Συμφωνώ και εγώ , οκ να πούμε τα χόμπι μας , αλλά δε διαλέγεται έτσι ένα χόμπι, πρέπει να σου ταιριάξει ...
Εγώ αν το πείς χόμπι ( γιατί χόμπι για εμένα πραγματικά σημαίνει αφιερώνομαι σε κάτι και όχι απλά κάνω μία δραστηριότητα που και που ) , έχω την ιππασία , έχω δύο άλογα και προσεχώς και πουλαράκι , αλλά έχω να σελώσω από το φθινόπωρο και τόσους μήνες απλά τα χαζεύω και τα περιποιούμαι τα ζωντανά. Όποιος έχει κοντά του ιππικό όμιλο , ας το τολμήσει , είναι πολυέξοδο βέβαια σε αυτή την περίπτωση . Α και καμία κορυφή μέσα μέσα , αλλά όχι σκληροπυρηνικά πράγματα με χιόνια και βροχές , έχουμε μία παρέα που "σκαρφαλώνουμε" εκτός ορειβατικών ( αλλά είπαμε δεν είναι χόμπι αυτό) . Ανθοκομική και κηπουρική - κηπευτικά , μεγάλη ψυχοθεραπεία , αλλά αποτυγχάνω συχνά . Αυτοκινητοβόλτες ( παρέα φίλων από παλιά με μικρά gti των 90 - 2000 και άλλοι με suv περασμένων δεκαετιών) , περπατήματα, κατοικίδια και λοιπά , είπαμε για εμένα δεν είναι χόμπι - χόμπι αλλά ξέγνοιαστες δραστηριότητες.
-
@lap said in Χόμπι/Ελεύθερος Χρόνος:
Εάν είχα σπίτι με αυλή με μποστάνια, και ένα μικρό θερμοκήπιο .....θα σας παρατούσα. Τώρα εργάζομαι από το σπίτι.
Νοικιασε ενα χωραφακι εξω απο αθηνα , δεν δυσκολο
εφαρμοσε τις θεωριες σου στην πραξη
κουνησου χαρτογιακαθα σουδινα και συμβουλες αλλα αφου τα ξερεις ολα.
Χόμπι/Ελεύθερος Χρόνος