-
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
@gtsartsal said in Mazda CX-30:
Από το σκ θα ενημερώσω τι γίνεται με την μαμά ρεζέρβα και το Bose ηχοσύστημα. Αν χωράει κοινώς... ελπίζω ναι κουμπωσουν.
Μετά την ρεζέρβα που πήρα από Πολωνία την βγάζω στο σφυρί για όσους δεν έχουν subwoofer είναι ταμάμ. Κλείνει κανονικά ο κάτω πάτος.Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά εγώ την μαμά πήρα και δεν κουμπώνει τέλεια.Ανεβαινει ελάχιστα ο πλαστικός πάτος.
Το θυμάμαι όταν το συζητούσαμε.
Το λίγο δεν με ενοχλεί.
Είχα δει και το δικό σου.
Απλά στην άλλη ρεζέρβα του Πολωνού κάθεται σωστά χωρίς το γουφερ.
Θα δούμε το σκ.Σε κουβέντα που είχα πάντως με αυτόν στα ανταλλακτικά μου είχε πει πως δεν δίνει κάτι άλλο η Mazda που να το αλλάζει (πχ άλλο πάτο, κατάργηση smart cargo κλπ κλπ) . Τον έβαλα να κοιτάξει όλα τα parts ένα ένα.
Και στο δικό μου , χωρίς το woofer, κουμπώνει τέλεια.
-
@tylip1984 said in Mazda CX-30:
Από το σκ θα ενημερώσω τι γίνεται με την μαμά ρεζέρβα και το Bose ηχοσύστημα. Αν χωράει κοινώς... ελπίζω ναι κουμπωσουν.
Μετά την ρεζέρβα που πήρα από Πολωνία την βγάζω στο σφυρί για όσους δεν έχουν subwoofer είναι ταμάμ. Κλείνει κανονικά ο κάτω πάτος.Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά εγώ την μαμά πήρα και δεν κουμπώνει τέλεια.Ανεβαινει ελάχιστα ο πλαστικός πάτος.
Το θυμάμαι όταν το συζητούσαμε.
Το λίγο δεν με ενοχλεί.
Είχα δει και το δικό σου.
Απλά στην άλλη ρεζέρβα του Πολωνού κάθεται σωστά χωρίς το γουφερ.
Θα δούμε το σκ.Σε κουβέντα που είχα πάντως με αυτόν στα ανταλλακτικά μου είχε πει πως δεν δίνει κάτι άλλο η Mazda που να το αλλάζει (πχ άλλο πάτο, κατάργηση smart cargo κλπ κλπ) . Τον έβαλα να κοιτάξει όλα τα parts ένα ένα.
Για τι κόστος λέμε παιδια κ έχει την ίδια διάμετρο με τα υπόλοιπα? Γιατί φαντάζομαι ότι αν όχι θα δημιουργεί κ θέμα με την τετρακίνηση π θα δουλεύει υπερωρίες μέχρι την επισκευή.
Για ρεζέρβα ανάγκης λέμε. Κανονική διάσταση μόνο χύμα στον χώρο αποσκευών.
-
Ευχαριστώ για τα σχόλια σας. Γύρισα από την αντιπροσωπεία, έπεσε η παραγγελία! Ποιος περιμένει τώρα 5-6 μήνες..!
Τελικά πήρα το 2.0 e-SkyActive X 186hp 6MT Homura Soul Red Crystal. 33800 με το κλειδί στο χέρι. Για μένα για αυτά που προσφέρει το λες και ευκαιρία πλέον εκεί που έχουν πάει οι τιμές
Δεν υπάρχει άλλο χρώμα για μένα στα Mazda αυτής της γενιάς, είναι όνειρο αυτό το βυσσινί! Αδιαπραγμάτευτα ήταν ο κινητήρας, το κιβώτιο και το χρώμα. Το AWD το σκέφτηκα αρκετά, δεν θα το χρησιμοποιήσω. Ηχοσύστημα θα δω πως είναι το εργοστασιακό και θα πράξω αναλόγως αν χρειάζεται κάτι παραπάνω στοχευμένα με καλό σετ ηχεία/twitter μπροστά. -
@babisstinson said in Mazda CX-30:
Τελικά πήρα το 2.0 e-SkyActive X 186hp 6MT Homura Soul Red Crystal.
Με το καλό να παραλάβεις και να το χαρείς με Υγεία.
Πήρες μακράν το ΚΑΛΥΤΕΡΟ χρώμα για Μάζντα...οπως σωστά λες σε Μάζντα ειναι μονόδρομος αυτό το χρώμα, το κάνει άλλο αυτοκίνητο εμφανισιακά!!
-
Ευχαριστώ για τα σχόλια σας. Γύρισα από την αντιπροσωπεία, έπεσε η παραγγελία! Ποιος περιμένει τώρα 5-6 μήνες..!
Τελικά πήρα το 2.0 e-SkyActive X 186hp 6MT Homura Soul Red Crystal. 33800 με το κλειδί στο χέρι. Για μένα για αυτά που προσφέρει το λες και ευκαιρία πλέον εκεί που έχουν πάει οι τιμές
Δεν υπάρχει άλλο χρώμα για μένα στα Mazda αυτής της γενιάς, είναι όνειρο αυτό το βυσσινί! Αδιαπραγμάτευτα ήταν ο κινητήρας, το κιβώτιο και το χρώμα. Το AWD το σκέφτηκα αρκετά, δεν θα το χρησιμοποιήσω. Ηχοσύστημα θα δω πως είναι το εργοστασιακό και θα πράξω αναλόγως αν χρειάζεται κάτι παραπάνω στοχευμένα με καλό σετ ηχεία/twitter μπροστά.Μπράβο φίλε μου μεγειά! Και γω περιμένω το δικό μου (3 sedan βέβαια και όχι CX-30 αλλά είναι αδερφάκια χαχα) σε πολύ παρόμοιο στήσιμο. Επίσης soul red. Απλά παίδες, όσοι έχουν soul red mazda κάποιο καιρό ποια είναι η εμπειρία σας με φθορές, πετραδάκια κλπ? Στο εξωτερικό οι περισσότεροι λένε για μπροστά σίγουρα PPF και το σκέφτομαι σοβαρά.
Επίσης @Chrisk6 , ποιο ήταν τελικά το εργαλείο που έδειξες? Είναι ανοιχτό δημόσια?
-
Δεν υπάρχει άλλο χρώμα για μένα στα Mazda αυτής της γενιάς, είναι όνειρο αυτό το βυσσινί! Αδιαπραγμάτευτα ήταν ο κινητήρας, το κιβώτιο και το χρώμα. Το AWD το σκέφτηκα αρκετά, δεν θα το χρησιμοποιήσω. Ηχοσύστημα θα δω πως είναι το εργοστασιακό και θα πράξω αναλόγως αν χρειάζεται κάτι παραπάνω στοχευμένα με καλό σετ ηχεία/twitter μπροστά.Καλορίζικο καλές διαδρομές κ εγώ στην αναμονή λογικά προς Ιούνιο εγώ.. οπότε σε καταλαβαίνω αλλά περνάει ο καιρός γρήγορα.
Εχετε κανονίσει καμμιά συνάντησή/ εκδρομή έως τώρα με παιδιά από το φόρουμ?
-
Με το καλό η παραλαβή @babisstinson !!!
Ωραία επιλογή!!
Λογικά κάτω από 6 μηνο θα το έχετε.@M3BP4SN Δεν το έβαλα εγώ αλλά ο ss_76.
Λογικά ο τιμοκατάλογος είναι. Μπες και κατέβασε τον. -
@m3bp4sn said in Mazda CX-30:
@ss_76 said in Mazda CX-30:
Ετσι οπως αλλαξανε τα πακετα επιλογης για DESI/DASO ειναι +3900.
Αν ηθελε καποιος BOSE εδινε +500 και το εβαζε.
Ή 1200 (αν θυμαμαι καλα) και ανεβαινε σε GT Plus με τα φωτα και θερμαινομενο τιμονι/αποπαγωση κλπ κλπ.Δυστυχώς ναι. Το περιέργο είναι ότι φτάνοντας στην έκδοση Exclusive Live DESI DASO:
Φτάνεις στα μόλις 827€ επιπλόν για το αντίστοιχο CX-5
Επίσης σύμφωνα με γερμανικές πηγές οι κινητήρες eSkyactiv-G 122hp & 150hp αντικαθιστούνται με eSkyactiv-G 137hp
Ωπ, ποιο εργαλείο είναι αυτό που χρησιμοποιείς και βγάζει τις εκδόσεις έτσι κλπ?
Εγώ μόνο από τον configurator του mazda.gr έπαιζα αλλά όταν πήγα στη Mazda ο πωλητής έπαιζε με ένα άλλο εργαλείο σαν αυτό που έστειλες μάλλον που έχει και τις ονομασίες DESI DASO κλπ που δεν φαίνονται στον configurator.
Επίσης για το δικό μου (3 sedan) η παραγγελία έγραφε και μαύρες ζάντες ενώ στον configurator ήταν με ασημί.
Έχετε link να τσεκάρω κ αυτό το εργαλείο από περιέργεια? -
Το soul red είναι πολύ όμορφο λόγω της ειδικής τεχνικής βαφής Takuminuri https://www.mazda.com/en/innovation/mazda-stories/engineers/soulred/
Μάλλον λόγω της ιδιαιτερότητας είναι πολύ ευαίσθητο σε πετραδάκια, σύμφωνα με ομάδα στο facebook όπου στο εξωτερικό υπάρχουν περιπτώσεις ολικής βαφής εντός εγγύησης ή βαφής καπό προφυλακτήρα με τραγικά αποτελέσματα στην απόχρωση.
Καθώς με είχαν ενημερώσει στην MAZDA για την ευαισθησία και κυρίως για την περίπτωση μικτοεπισκευής, επέλεξα στο Polymetal Grey.
Σημειώνεται ότι το Machine Grey είναι επίσης τεχνολογίας Takuminuri -
Δεν υπάρχει άλλο χρώμα για μένα στα Mazda αυτής της γενιάς, είναι όνειρο αυτό το βυσσινί! Αδιαπραγμάτευτα ήταν ο κινητήρας, το κιβώτιο και το χρώμα. Το AWD το σκέφτηκα αρκετά, δεν θα το χρησιμοποιήσω. Ηχοσύστημα θα δω πως είναι το εργοστασιακό και θα πράξω αναλόγως αν χρειάζεται κάτι παραπάνω στοχευμένα με καλό σετ ηχεία/twitter μπροστά.Με το καλό η παραλαβή! Αν δεν κάνω λάθος πάντως, διαφορά Homura με Exclusive Line DESI (που περιλαμβάνει τα led matrix είναι 1.014,00€
και επιπλέον θα έχει
-
Το soul red είναι πολύ όμορφο λόγω της ειδικής τεχνικής βαφής Takuminuri https://www.mazda.com/en/innovation/mazda-stories/engineers/soulred/
Μάλλον λόγω της ιδιαιτερότητας είναι πολύ ευαίσθητο σε πετραδάκια, σύμφωνα με ομάδα στο facebook όπου στο εξωτερικό υπάρχουν περιπτώσεις ολικής βαφής εντός εγγύησης ή βαφής καπό προφυλακτήρα με τραγικά αποτελέσματα στην απόχρωση.
Καθώς με είχαν ενημερώσει στην MAZDA για την ευαισθησία και κυρίως για την περίπτωση μικτοεπισκευής, επέλεξα στο Polymetal Grey.
Σημειώνεται ότι το Machine Grey είναι επίσης τεχνολογίας TakuminuriΔικιο έχεις! Τα είχα διαβάσει κι εγώ και τα είχα θεωρήσει υπερβολικά.
Πρώτο ταξίδι, πρώτο πετραδάκι και με τη μια εφυγε χρώμα.
Πηγα κι έβαλα ppf στο καπώ και ηρέμησα! -
Έχει βάλει κανείς κεραμική επίστρωση? Προστατεύει από αυτά τα προβλήματα? Γιατί κ εγώ το περιμένω σε soul red καλοκαίρι κ δεν Μ αρέσουν αυτά π διαβάζω..
-
Σημειώνεται ότι το Machine Grey είναι επίσης τεχνολογίας TakuminuriΔικιο έχεις! Τα είχα διαβάσει κι εγώ και τα είχα θεωρήσει υπερβολικά.
Πηγα κι έβαλα ppf στο καπώ και ηρέμησα!Ποσο σου ειχε κοστισει?
Έχει βάλει κανείς κεραμική επίστρωση? Προστατεύει από αυτά τα προβλήματα? Γιατί κ εγώ το περιμένω σε soul red καλοκαίρι κ δεν Μ αρέσουν αυτά π διαβάζω..
Εγω πηρα προσφορα για κεραμικη 1400Ε και PPF στα piano black μερη...
Εχουν ξεφυγει οι τιμες λεμε. -
Πηγα κι έβαλα ppf στο καπώ και ηρέμησα!Ποσο σου ειχε κοστισει?
Εγω πηρα προσφορα για κεραμικη 1400Ε και PPF στα piano black μερη...
Εχουν ξεφυγει οι τιμες λεμε.Για τα εσωτερικά πιάνο και πινάκα οργάνων , αυτά παρήγγειλα και τα έβαλα μόνος μου πολύ εύκολα! Εφαρμόζουν καλά και δεν φαίνεται τίποτα.
Το ppf μόνο το καπώ που είναι εύκολο σχήμα 400.
-
Η κεραμική δεν προσφέρει απολύτως τίποτα σε ότι αφορά την προστασία από πετραδάκια. Μόνο το PPF το οποίο είναι παράλογα ακριβό
Προσωπικά δεν μου αρέσει η κεραμική εκτός της ακριβής αρχικής εφαρμογής έχει υψηλό κόστος συντήρησης σε σωστά πλυσίματα
Ένα καλό κερί και αν χρειάζεται προετοιμασία με πηλό και αλοιφή all in one είναι μια χαρά
-
-
Μας έφαγε η αφρικανική σκόνη....αλητεία πάντως απλυτο!!!
-
Δεν είναι από τη σκόνη,αλλά από τα 2000km σε δυτ.Μακεδονια.
Όντως είναι τέλειο. -
Έγινε και το 1ο σέρβις 3.5 μήνες πριν κλείσει χρόνο. Χιλιόμετρα 10560.
(Ζάντα, πατάκια τα είχα παραγγείλει και τα παρέλαβα σήμερα)
~178+ φπα το σέρβις. Μπορούσανε και 20-30€ φθηνότερα θεωρώ για λάδια, φίλτρο λαδιού, ροδέλα. 66€ +ΦΠΑ η εργατοωρα? Ντα φακ...τόσο πολύ έχουν ξεφύγει οι αντιπροσωπείες???Οι υπόλοιποι τι έχετε πληρώσει για το αντίστοιχο και σε ποιο άλλο εξουσιοδοτημένο?
Έχω και τον άλλο της μεταμόρφωσης στο μυαλό μου (έχει πάει ο κουμπάρος μου το rx-8 )αλλά ρε γμτ της Γλυφάδας μπορώ να το ταιριάξω με την δουλειά (απόσταση περπατηματος από το γράφειο 5 λεπτά). -
Σκέψου ότι με άλλα 100 έκανες το μεγάλο service στο suzuki
Mazda CX-30