-
@a65 said in Ποια ήταν η πρώτη σου μοτοσικλέτα και τι οδηγείς τώρα;:
@miata_4ever said in Ποια ήταν η πρώτη σου μοτοσικλέτα και τι οδηγείς τώρα;:
Πιτσιρικάς έπαιρνα το Yamaha tzr 250 3ma με τις εξατμίσεις κάτω από την σέλα,του αδελφού μου .με εκείνο έμαθα να οδηγώ τροπος του λέγειν ο θεός μας φυλούσε .
Τώρα r1 του 2005Yamaha R1 είσαι γακαζιάρης.
Εγώ κατέληξα σε fxdf γιατί μου στιγμάτισε τη ζωή το terminator 2 αλλά η fatboy είχε κλειστές ζάντες και προτίμησα την fat bob, δεν με νοιάζουν οι επιδόσεις θέλω μόνο να ευχαριστιέμαι τη βόλτα.Χαχαχα όχι ρε συ το μυαλό είναι στο δρόμο και απολαμβάνω τη διαδρομή .ναι είναι ρουκέτα.η μοτοσυκλέτα ειναι τρόπος ζωής όταν πέρασα κάποιες εκπαίδευσεις για γρήγορη και ασφαλή οδήγηση είπα ότι τόσα χρόνια η μηχανή μας πήγαινε και όχι εμείς.
Εξυπακούεται ότι δεν είμαστε παγκόσμιοι.προσοχη και εξοπλισμό πάντα -
@miata_4ever said in Ποια ήταν η πρώτη σου μοτοσικλέτα και τι οδηγείς τώρα;:
Πιτσιρικάς έπαιρνα το Yamaha tzr 250 3ma με τις εξατμίσεις κάτω από την σέλα,του αδελφού μου .με εκείνο έμαθα να οδηγώ τροπος του λέγειν ο θεός μας φυλούσε .
Τώρα r1 του 2005Για του λογου το αληθες
-
Virago 250 φίλου. Μου έπεσε στο πόδι και δεν ξανά οδήγησα μηχανή.
-
@antonakis said in Ποια ήταν η πρώτη σου μοτοσικλέτα και τι οδηγείς τώρα;:
Virago 250 φίλου. Μου έπεσε στο πόδι και δεν ξανά οδήγησα μηχανή.
Τραυματική εμπειρία...όπως και η οδήγηση της...
ήθελε δίπλωμα για επικαθήμενο -
Η r1.δεννεχω παράπονο γενικά .έβγαλε πηνίο πριν κάνα χρόνο και αυτό γιατί ο προηγούμενος δεν το πήγε στη γιαμαχα που τα είχε κάνει ανάκληση.απο εκεί και έπειτα αντλία νερού(τρέχει νερό κάτω Στην εξάτμιση ανάμεσα στο διχαλο κοντά στο stand) η οποία είναι μέσα στο Κάρτερ και έχει αρκετή δουλειά για να βγει.
-
1η ενα dio 50cc σκουτερακι..
2η ενα Kymco 125 spike που τοχω ακομα και σημερα
3η Yamaha Dragstar 650 ..εγινε πολυ customια πανω σε αυτο
4η Yamaha xt660z Tenere για περιπου 4.5 χρονια
5η Yamaha Tenere 700 ,αυτη που εχω τωρα ,μαζι με το Kymco. -
@mallllias said in Ποια ήταν η πρώτη σου μοτοσικλέτα και τι οδηγείς τώρα;:
Πωπω τι μου θύμησες...
Ζουζουνακι με χαρακτηριστικό ήχο και μυρωδιά διχρονιλας!!!! -
@vagkirk said in Ποια ήταν η πρώτη σου μοτοσικλέτα και τι οδηγείς τώρα;:
@mallllias said in Ποια ήταν η πρώτη σου μοτοσικλέτα και τι οδηγείς τώρα;:
Πωπω τι μου θύμησες...
Ζουζουνακι με χαρακτηριστικό ήχο και μυρωδιά διχρονιλας!!!!ναι οντως..!
-
Ξεκίνησα με ένα παπί Dayang 50cc το 2001, έγινε τροπέτο το 2005 αφού το είχα κάνει 90άρι, μετά ένα Suzuki FX-125 το οποίο άντεξε λίγους μήνες μέχρι να γίνει κι αυτό τροπέτο το 2006, μετά ένα Kawasaki KLE-250 Anhelo το οποίο άντεξε κανά χρόνο πριν κολλήσει το μοτέρ, μετά ένα Yamaha Super Tenere 750 το 2007 μέχρι που το έδωσα για ανταλλακτικά αφού είχε χτυπήσει 2 φορές στρόφαλο (όσο πρόσεχα τα αυτοκίνητά μου, τόσο δεν πρόσεχα τα μηχανάκια, δεν ξέρω γιατί), και το 2009 πήρα ένα καινούργιο Suzuki VStrom 650 μέχρι που το έδωσα μετά από σχεδόν 15 χρόνια και πήρα ένα καινούργιο Yamaha Tracer 9 πριν 1 μήνα.
-
@nasos said in Ποια ήταν η πρώτη σου μοτοσικλέτα και τι οδηγείς τώρα;:
Ξεκίνησα με ένα παπί Dayang 50cc το 2001, έγινε τροπέτο το 2005 αφού το είχα κάνει 90άρι, μετά ένα Suzuki FX-125 το οποίο άντεξε λίγους μήνες μέχρι να γίνει κι αυτό τροπέτο το 2006, μετά ένα Kawasaki KLE-250 Anhelo το οποίο άντεξε κανά χρόνο πριν κολλήσει το μοτέρ, μετά ένα Yamaha Super Tenere 750 το 2007 μέχρι που το έδωσα για ανταλλακτικά αφού είχε χτυπήσει 2 φορές στρόφαλο (όσο πρόσεχα τα αυτοκίνητά μου, τόσο δεν πρόσεχα τα μηχανάκια, δεν ξέρω γιατί), και το 2009 πήρα ένα καινούργιο Suzuki VStrom 650 μέχρι που το έδωσα μετά από σχεδόν 15 χρόνια και πήρα ένα καινούργιο Yamaha Tracer 9 πριν 1 μήνα.
#kalotaxido
-
1985, c50 6v, πρωτη πανω
μετα GlX-90 με κυκλικο
αναβαθμιση με gpz 305 με ιμαντα
...αλλα και rd250 χωρις μιζα
και αμεσως μετα πικρα με Gpz 900 ninja
αφραγκιες, φανταριλικια, suzuki fb50, μεγαλος σκυλος
καποια στιγμη διχρονιλα και παλι, skipper
κυριλε εποχη k75
και εργατης diversion 600
λογικη συνεχεια fazer 600
και μετα 1000
burgman για λιγο καιρο
οποτε αγανακτησα και zzr 1400
αλλα φωναζε η γατα και εγινε gtr 1400
...και καμποσα ταυτοχρονα για λιγο καιρο σαν ΄δοκιμες' και πουλημαπλεον σκετσερς χωρις κορδονια....
-
Χαχαχαχα!
Μεγάλος σιδεροφάγος ήσουν!Καταπληκτικό το Tracer!!!!!
Το Vstrom μαλλον ήταν σκυλί αξιοπιστίας , θυμάμαι τον απόλυτο χαμό που γινόταν απο αυτά , και ακόμη κυκλοφορούν παρα πολλά χωρίς προβλήματα και δείχνουν πολύ σύγχρονα.
Εγώ απο Piaggio NRG 50 μεταπηδησα κατευθείαν σε ένα Suzuki Freewind 650 το 2004 ,το πήρα για τις μετακινήσεις μου στο κέντρο , μου έβγαλε απο την πρώτη στιγμή πολλά προβλήματα , έχανε λάδι , θέματα με τα ηλεκτρικά με άφηνε συνέχεια , μετά έχανε στο έτσι θέλω την απόδοση του.
Άπειρα μαστόρια , άπειρα χρήματα σε λαμόγια καθώς έβλεπαν πως είμαι άσχετος , μέχρι που κάποια μέρα το παιδί που είχε την καφετέρια τότε στο κτίριο των μεταπτυχιακών της ΑΣΟΕΕ μου συστήνει ένα μαγαζί πιο πάνω στην Κυψέλη περίπου , στον MAD BIKES.
Πήγα απο εκέι, με θέματα στα ηλεκτρικά και σε απόδοση , το παίρνω την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα δεν θυμάμαι , έτοιμο μου λέει τοσο κόστισε - περίπου στα 200-250 ευρώ αν θυμάμαι καλά - τι είχε του λέω , ένα καλό service μου λέει ήθελε...
Α καλά ...λέω απο μέσα μου με @@#$σες και εσυ...
Το παίρνω να φύγω...το μηχανάκι πέταγε , ούτε όταν το πήρα δεν πήγαινε έτσι , ξαναπέρασα επίτηδες μετά απο 2-3 μερες , ρε άνθρωπε του λέω τι έκανες , 2 χρόνια το έχω πάει παντού χρέπι μου το έβγαζαν , γέλαγε , ωραίος τύπος δεν θυμάμαι πως τον έλεγαν -να ναι καλά οπου να ναι , δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη το μαγαζί- ,έκανα για κανα 2 χρόνια εκεί σέρβις , απροβλήμάτιστο το Suzuki αλλά εκεί τελείωσε και η σχέση μου με τις μηχανές , μόλις μπήκα στρατό δεν το ξαναχρησιμοποίησα μετά η ταλαιπωρία που πέρασα με ξενέρωσε απίστευτα με τα δίκυκλα.
Θυμήθηκα επίσης τώρα που ήμουν ανάμεσα σε αυτό και μια Africa Twin με 40000 χλμ περίπου και φοβήθηκα το βάρος και τα κυβικά , μεγάλο λάθος βλέπω ακόμη τις παλιές σε κατάσταση συλλεκτική και ζηλεύω , αυτή θα την είχα ακόμη και θα την κυκλοφορούσα και θα ταίριαζε και με το "τι οδηγείς τωρα" του τοπικου...
-
Καλοταξιδο...
Αλλά δεν αφήνουμε την Σουζουκαρα για να πάμε σε Γιαμαπα(αν και είναι καλό το Tracer).
Σε κάνα χρόνο/2 ...δίνεις Tracer και πας για Gsx-Gx.Το καλοκαίρι κλείνω 18 χρόνια με το Κ6 μου... αρρώστια.
DT125 το πρώτο...αυτή η μυρωδιά της διχρονιλας αξεπέραστη ακόμα.
Περνάνε από μπροστά μου δίχρονα και απολαμβάνω καύση ατελή... -
Honda παπί 50cc 6v
Derbi gp1 50cc σκουτεράκι δίχρονο
yamaha diversion xj 600s
benelli bn300cc
honda cb hornet 750cc -
Ξεκίνησα με ένα suzuki birdie 50 cc, από αυτά που είχαν έρθει καραβιές και οι εν Ελλάδι έμποροι έφτιαχνα μερικές δεκάδες από δαύτα.
Ωραίες εποχές, αγνής αφραγκίας και ατελείωτων τσαρκών χωρίς λόγο και αιτία.
Το επόμενο ένα μεταχειρισμένο honda bros 400, και που δεν με είχε αφήσει το κακόμοιρο -
ω ρε συ....
τετοιο fb (birdie) ειχα, ιδιο ακριβως χρωμα αλογομυγας
υπεραξιοπιστο μηχανακι με γλυκο ηχο και μαλακο σασμαν
μονο θεμα η χαλαρη κλειδαρια που επεφταν τα κλειδια στις λακουβες
με αυτο πηγα μηνα του μελιτος, 5ημερο για την ακριβεια, στη παρο σε σκηνη, ντιπ αφραγκος επισης. -
@gatoz said in Ποια ήταν η πρώτη σου μοτοσικλέτα και τι οδηγείς τώρα;:
ω ρε συ....
με αυτο πηγα μηνα του μελιτος, 5ημερο για την ακριβεια, στη παρο σε σκηνη, ντιπ αφραγκος επισης.Το διαζύγιο στο έδωσε γρήγορα η προλάβατε να πιάσετε Πειραιά επιστροφή;
-
@antonmone said in Ποια ήταν η πρώτη σου μοτοσικλέτα και τι οδηγείς τώρα;:
ω ρε συ....
με αυτο πηγα μηνα του μελιτος, 5ημερο για την ακριβεια, στη παρο σε σκηνη, ντιπ αφραγκος επισης.Το διαζύγιο στο έδωσε γρήγορα η προλάβατε να πιάσετε Πειραιά επιστροφή;
λιγο σκισμενη, αλλα ειναι απο αυτο ακριβως το ταξιδι (αι αλυσιδαι ηταν απο το γαμο δωρα, τα γυαλια περιπτερο ομονοιας - κλαπηκανε ολα οταν μου αδειασανε το σπιτι το 2012)
-
Είχα ένα φίλο παζαριώτη...
Φώναζε στα παζάρια...
Ελάτε να πάρετε τα καινούργια ιμιτασιόν μοντέλα της ρέιμπαν...
Πελάτης του ο γάτος κατά μία έννοια...
Τα παλιά χρόνια πάντως λακόστ, λιβάις και ρέιμπαν, έπαιζαν μια χαρά στα φεστιβάλ του Κόμματος...
Ενα είναι το Κόμμα...
-
ω ρε συ....
με αυτο πηγα μηνα του μελιτος, 5ημερο για την ακριβεια, στη παρο σε σκηνη, ντιπ αφραγκος επισης.Με αυτό έπιασα την πρώτη μου σοβαρή δουλεια —> το παιδί για όλες τις εξωτερικές δουλειές.
Η εταιρία πλήρωνε χιλιομετρική αποζημίωση και το παπί δεν έκαιγε τίποτα. Έλα όμως που το έμαθε ο τσεος και με εγκαλεσε για τη χαμηλή του κατανάλωση. Μα του λέω, στον ίδιο χρόνο κάνω 10 δουλειές αντί για τις 3 που θα έκανα με αυτοκίνητο. Δεν έχει σημασία μου ανταποκρίθηκε, καίει λιγότερο 🤪
Δανειστικά αυτοκίνητο και τελικά εγώ εκανα 3 εξωτερικές δουλειές τη μέρα και αυτός πλήρωνε καύσιμο για 4τροχο !
Ποια ήταν η πρώτη σου μοτοσικλέτα και τι οδηγείς τώρα;