-
@antonakis said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
@storm said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Πως γίνεται στην Ελλάδα να υπάρχουν τόσα κτίρια με γραφεία και οι υπάλληλοι να είναι στοιβαγμένοι σε μαργαρίτες, ο ένας πάνω στον άλλο ποτέ δεν το κατάλαβα.
Εγώ είμαι σε ένα χώρο με γραφεία μαργαρίτες. Ήμαστε 30 αρκουδομαντράχαλοι σε 50τμ...Προ κόβιντ το άκουγα. Τώρα η νέα μόδα είναι να φτιάξουμε γραφεία με παροχές για να μη θέλουν work from home οι υπάλληλοι.
Προσωπικά το έχω πει ξεκάθαρα, αν θέλετε (ή περιμένετε) να δουλεύω εκτός ωραρίου από το σπίτι remotely αν χρειαστεί, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη δουλεύω remotely το πρωί.
Team bonding χόρτασα, κάντε οι διευθυντές σπα μεταξύ σας.
Εγώ τηλεργασία μόνο όταν αρρωστήσω και είμαι κρεβατωμένος.
Πριν δύο βδομάδες ήμουν με 39 και 40 πυρετό ... και φυσικά κανονικά τηλεργασία.
Αναρρωτική άδεια δεν ξέρω τι είναι, ούτε γιατρός σε περίπτωση ασθένειας. -
@lap said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Για το παρκάρισμα επίσης όχι.
Αυτό είναι το σημαντικότερο προβλημα
Όχι για όλους. Γνωστός μου, είχε εμπορία μαρμάρων σε αυτή την περιοχή. Την έκλεισε και έκανε το οικόπεδο "πάρκινγκ". Ξεκίνησε με 5euro την ημέρα. Μετά το ανέβασε στα 7euro και τώρα έχει τιμοκατάλογο για όλα τα γούστα. Επίσης κάνει ειδικές τιμές για εργαζομένους με το μήνα.
Με λίγα λόγια ο τύπος βγάζει τρελά φράγκα χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα. Κάθεται σε μία καρέκλα και μαζεύει φράγκα.
Το κορυφαίο; Επειδή έχει τρελή δουλειά τα Σ/Κ είναι κλειστός. Και τις καθημερινές από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Μετά λουκέτο. Έχει και δύο υπαλλήλους (μαύρα φυσικά) και όλα μια χαρά. -
Με λίγα λόγια ο τύπος βγάζει τρελά φράγκα χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα. Κάθεται σε μία καρέκλα και μαζεύει φράγκα.
Kάποια στιγμή θα το δώσει και καμιά αντιπαροχή και θα πάρει κανά όροφο γραφείων να νοικιάζει και θα αγναντεύει το πέλαγος όλο το χρόνο.
-
Και από την άλλη έχουμε εμείς γραφείο στο Μαρούσι με 3 υπόγεια πάρκινγκ και πάνω από το 50% είναι άδειο!! Άπειρες θέσεις για στάθμευση - μιλάμε για πάνω από 200 θέσεις - και κανείς δεν τις νοικιάζει.
-
@fanis75 said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Και από την άλλη έχουμε εμείς γραφείο στο Μαρούσι με 3 υπόγεια πάρκινγκ και πάνω από το 50% είναι άδειο!! Άπειρες θέσεις για στάθμευση - μιλάμε για πάνω από 200 θέσεις - και κανείς δεν τις νοικιάζει.
Αν εννοείς το μεγάλο σύμπλεγμα κτιρίων στον Παράδεισο Αμαρουσίου είναι υπό καθεστώς πώλησης. Εδώ και πολλά χρόνια αυτές οι κτιριακές εγκαταστάσεις έχουν μπει σε περίοδο παρακμής, όπως και σχεδόν όλα τα κτίρια του Βωβού. Στην ουσία όλα αυτά τα κτίρια είναι άδεια από επιχειρήσεις. Οπότε είναι φυσιολογικό να είναι άδεια και τα υπόγεια γκαράζ. Οι Λιβανέζοι που έχουν το σύμπλεγμα δεν ασχολούνται. Πουλάνε όσο και όσο...
Δεν βάζω link για ευνόητους λόγους.
-
Αν εννοείς το μεγάλο σύμπλεγμα κτιρίων στο Παράδεισο Αμαρουσίου είναι υπό καθεστώς πώλησης.
Νομίζω δεν εννοώ αυτό, αλλά δεν είμαι και σίγουρος, αφού δεν τα ξέρω καλά. Λέω τα 2 κτήρια, εκεί που ειναι η Samsung (είναι στο κτήριο Α), απέναντι από τον Σφακ.
-
Ακριβώς. Έχω περάσει και εγώ από αυτό το κτίριο (εργασιακά) πριν χρόνια.
-
Στην Κηφισίας κοντα στο δαχτυλίδι δουλεύω εδώ και λίγους μήνες και γω
Το μόνο που σώζει την κατάσταση είναι ότι το ωραριο μου είναι 10:30 - 19:00 το οποίο είναι μεν σκατα ωραριο ιδιαιτερα τον χειμώνα που γυρίζεις και έχει τελιώσει η μέρα αλλά τουλάχιστον δεν έχω τεράστιο πρόβλημα με την κίνηση καθότι τέτοιες ώρες σπάει.
Αν έπιανα 9 με 5-6 όπως οι περισσότεροι η κίνηση είναι μεγάλη ακόμα και στην αττικη οδο που χρησιμοποιώ
-
Δεν έλεγαν ότι δεν θα αλλάξουν την ώρα για να μην βραδιάζει νωρίς;;;;;
-
@cirus said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Δεν το λές τόσο καιρό να πάμε για καφέ!?!?!
-
Ρε αίντε δουλέψτε εκεί πέρα, θέλετε και καφέ...
Μόνο μπύρες!!
-
Μόνο μπύρες!!
- Απαγορεύονται εν ώρα εργασίας!
- Εαν έρθεις και εσύ πίνουμε ό,τι θες και κερνάμε επίσης!!!
-
@fanis75 said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
@cirus said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Δεν το λές τόσο καιρό να πάμε για καφέ!?!?!
Να το κανόνισουμε γιατι όχι
Φεύγω πάλι για Κινα την Παρασκευή, οταν γυρίσω με το καλό θα το κοιτάξουμε
-
Στην ουσία όλα αυτά τα κτίρια είναι άδεια από επιχειρήσεις.
Είναι η νέα μόδα στο real estate. Αγοράζουν ακριβά ακίνητα και τα αφήνουν άδεια, περιμένοντας να ανέβουν οι τιμές για να τα πουλήσουν.
Έτσι είναι ολόκληρα πανάκριβα συγκροτήματα στον Τάμεση, να μου θυμηθείτε ότι έτσι θα γίνει και στο Ελληνικό. -
Διαβάστε τι γίνεται στο Μαρούσι. Όπου υπάρχει οικόπεδο κάτι θα χτιστεί. Μέχρι και οι γνωστές εγκαταστάσεις των Ιεχωβάδων θα γκρεμιστούν. Και εκεί θα γίνει συγκρότημα γραφείων.
https://news.b2green.gr/36323/ακίνητα-οι-μεγάλοι-επενδύουν-στα-βόρε
Σήμερα περνούσα από το Παράδεισο για να επιστρέψω σπίτι και ξαφνικά δίπλα στην Εκκλησία της Παναγίας των Βλαχερνών (Παράδεισος Αμαρουσίου) είδα ένα καινούριο τεράστιο ΑΒ Βασιλόπουλο.
-
Σήμερα περνούσα από το Παράδεισο για να επιστρέψω σπίτι και ξαφνικά δίπλα στην Εκκλησία της Παναγίας των Βλαχερνών (Παράδεισος Αμαρουσίου) είδα ένα καινούριο τεράστιο ΑΒ Βασιλόπουλο.
Money there is.
-
Money there is.
Και κάπου αλλού διάβαζα ότι ο ΑΒ έχει οικονομικά προβλήματα.
-
Και εγώ πέρασα από εκεί εχτές, φεύγοντας από το γραφειο και είδα τον ΑΒ και δεν θυμόμουν να υπάρχει! Άρα σωστά μου έκανε εντύπωση. Τεράστιο μαγαζί.
-
Αλλά από τιμές ... φαρμακείο ο ΑΒ.
-
Αλλά από τιμές ... φαρμακείο ο ΑΒ.
Με τον ανάλογο κόσμο βέβαια. Πετυχα π.χ. Ψυχικό ένα δημοσιογράφο που είναι σε κανάλι και βγηκε ότι έχει και αργομισθία σε δήμο (τύπους του μεροκάματου λαϊκά παιδιά δηλαδή). Τέτοιους τύπους δεν τους βλέπει κανείς π.χ σε Lidl.
Πάω καμία φορά αν έχει καμία προσφορά (πάω σε αυτόν να την πάρω και όχι στον πονηρό το Σκλαβενίτη που δεν κάνει προσφορές, αλλά βάζει τις προσφορές του αβ μετά από 2-3 μέρες).
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ