-
Γιατί ντιέγκο;
Επειδή είπε ανοιχτά αυτό που σκεφτόμαστε/συζητάμε όλοι κατ ιδίαν;
Αυτό ξέρεις, λέγεται φαρισαϊσμός.
Δεν σε πειράζει, δηλαδή, που σε μια χώρα με σοβαρότατο πρόβλημα υπογεννητικότητας, διαφημίζεται ανοιχτά, αλλά και στα μουλωχτά, η ομοφυλοφυλία;
Γενικά, σου αρέσει το life style που προβάλλουν και διαφημίζουν;
Πάρτες και σαν ρητορικές ερωτήσεις, δεν είναι ανάγκη να απαντήσεις. -
Θα απαντήσω παρόλα αυτά συνοπτικά.
- Δε σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο, αυτό ειναι το μόνο βέβαιο. Προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τους gay, χωρίς "ναι μεν αλλά". Είναι (και θα έπρεπε να είναι) ισότιμα μέλη της κοινωνίας, δεν τους θεωρώ ούτε διαφορετικούς, ούτε επικίνδυνους, ούτε αφύσικους ούτε οτιδήποτε, και αυτά όλα τα έχω ακούσει από συντηρητικούς.
- Δεν υπάρχει "διαφήμιση" της ομοφυλοφιλίας καθότι δεν είναι επιλογή ή γκατζετάκι προς αγορά ούτε κάτι που αν διαφημιστεί θα το δοκιμάσει κάποιος/α. Ομοφυλόφιλος γεννιέσαι, δε γίνεσαι, οπότε όσο και αν το προβάλουν πχ. σειρές σε γνωστές πλατφόρμες το μόνο που κάνουν είναι να αυξάνουν το awareness αν και με αχρείαστο τρόπο κάποιες φορές που δημιουργεί αντιπάθειες.
- Το πρόβλημα της υπογεννητικότητας δεν είναι ευθύνη των gay, της εκάστοτε "κυβέρνησης" είναι, των τοποτηρητών δλδ των δανειστών και της ΕΕ που "διορίζονται" στο προτεκτοράτο που κάποτε ήταν χώρα, και έχουμε φτάσει πλέον σε συγχρονους γραβατωμένους σκλάβους με μισθούς πείνας, με ενοίκια και έξοδα στο Θεό. Αν κόπτωνται λοιπόν περι υπογεννητικότητας οι εκάστοτε κυβερνητικοί, ας βοηθήσουν τις νέες οικογένειες να κάνουν το πρώτο βήμα, ας προστατέψουν τις νέες γυνάικες, ας φτιάξουν παιδικούς σταθμούς, ας επενδύσουν στη δημόσια υγεία, σε κρατικές επιδοτήσεις ενοικίων κτλ. Ποιός θα κάνει παιδί ακόμα και αν θέλει εν έτει 2023 με 1μιση χιλάρικο μισθό στην καλύτερη και νοίκι 6-8 κατοστάρικα; Με ρεύμα, νερό και οποιοδήποτε άλλο έξοδο να είναι τα ύψη; Εστω και αν η σύζυγος δουλεύει (που δεν είναι και στάνταρ), το έργο δε βγαίνει εύκολα.
- Δε θεωρώ οτι υπάρχει "gay lifestyle" που διαφημίζεται από κάποιον. Αν η μπηχτή πάει για τον Κασσελάκη (που μου είναι αδιάφορος ως ύπαρξη), τι διαφορετικό έχει πχ. από ένα straight γυμναστηριακό και ωραίο εμφανισιακά τύπο; Οτι κυκλοφορεί με τον Τάιλερ αντί μια γυναίκα στο πλευρό του; Πως προβάλλεται και ποιό είναι το "lifestyle" τους;
-
@bassstarlet said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Επειδή είπε ανοιχτά αυτό που σκεφτόμαστε/συζητάμε όλοι κατ ιδίαν;
Ντροπή! 2023 έχουμε κι ακόμα έχεις ομοφοβία;
-
Ντροπή είναι να μην τολμά να πει κουβέντα ο απόστρατος αντισυνταγματάρχης κομμουνιστής Παπανάστασης του ΚΚΕ (που βγήκε και βουλευτής) για τις θηριωδίες στους αμάχους στο Ισραήλ και να αναμασά τις γνωστές καραμέλες και τα αφηγήματα του Περισσού.
Αυτά είναι ντροπή.
Ήταν και αντισυνταγματάρχης ο κύριος αυτός.
Ντρέπεται και η ντροπή.Κατά τα άλλα ρατσισμοί, ομοφοβίες και άλλα κουραφέξαλα...για να εξυπηρετούνται τα πραγματικά αφηγήματα που υποκρύπτονται από πίσω.
-
Την ανυπαρξία σοβαρου πολιτικού λόγου και τη διάβρωση σε όλα τα επίπεδα ηδη την πληρώνουμε με συνεχείς καταστροφές.
Ο μέσος ψηφοφόρος είναι πλέον άνω των 50 ετών, στ@ρχιδιστης και οπουρτουνιστης όπως και αυτοί που εκλέγει. Δεν υπάρχει καμία συλλογική συνειδηση. Οι νέοι φεύγουν τρέχοντας, δεν κάνει κανείς παιδια και οι άλλοι αποφασίζουν διπλασιασμό των συντάξεων τους.
Ολοταχώς για την επόμενη χρεοκοπία, μια χώρα με παγιωμένη κοινωνική και ηθική χρεοκοπία, μόνο από οικονομική χρεοκοπία σε χρεοκοπία μπορεί να πηγαινει. -
Κανείς δεν θεωρεί τους διαφορετικούς όπως λένε οι ίδιοι τους εαυτούς τους, κατώτερους.
Απλά δεν είναι το σύνηθες και το φυσικό σύμφωνα με την Ανατομία του Ανθρώπου.Η βιοτεχνολογία μπορεί να βγάλει καρπούζια που μέσα θα είναι κίτρινα και δεν θα έχουν κουκούτσια. Είναι καρπούζια ?
Αλλά για το θέμα της υιοθεσίας και της παρένθετης μητέρας, επειδή εδώ εμπλέκονται και ανήλικα, κάποιοι πρέπει να προστατεύουν και τα δικαιώματα των ανηλίκων, οι οποίοι δεν μπορούν να έχουν άποψη και να προστατεύσουν τον εαυτό τους.
Αλλωστε εκτός από την υιοθεσία, υπάρχει και η αναδοχή και μετά τα 15 τους χρόνια, θα μπορούν να ερωτηθούν τα ίδια τα παιδιά, αν θα ήθελαν να υιοθετηθούν από ένα τέτοιο διαφορετικό ζευγάρι.
-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καλά, αυτή η χώρα πρέπει να γίνει case study για τον ξεπεσμο, για το πως από "απόγονοι του Αριστοτέλη" καταντήσαμε σε αυτά τα χάλια
Σιγά το case study, τι σχέση έχουμε με την αρχαία Ελλάδα όταν είχαμε 400 χρόνια Οθωμανική κατοχή? Μόνο γεωγραφικά είμαστε στον ίδιο τόπο. Δεν γράφω περισσότερη ανάλυση γιατί θα πέσει το τρεντ περι πολιτικής ορθότητας, όλοι είμαστε ίσοι, άνθρωποι και άλλες τέτοιες μπούρδες.
-
Ένα σχόλιο για τους αναπληρωτές
(από κάποιον με γυναίκα αναπληρώτρια)- Οι αναπληρωτές, αναπληρώνουν τους εαυτούς τους κατά 80+%.
- Το κόλπο των αναπληρωτών, ήταν ένα μνημονιακο τρικ για μείωση των προσλήψεων, που τώρα πια δεν τους καίει (και δεν τους πιέζει και η ασοβαρη αντιπολίτευση) να το αλλάξουν. Ο λόγος που το κρατάνε; Μείωση μισθολογικού κόστους.
- Τα 10 ας πούμε κενά που προκύπτουν κάθε Σεπτέμβρη, το υπουργείο τα καλύπτει ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ανά φάσεις και όχι στο 100% (η διαδικασία μπορεί και να πάρει 3,4 μήνες!). Το τραγελαφικό είναι ότι υπάρχουν παιδιά Γ Λυκείου που δεν κάνουν μάθημα σε πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα ακόμα και για 4 μήνες (και μετά φταίνε τα φροντιστήρια). Από τα 10 λοιπόν κενά, θα καλυφθούν τα 8 ή 9 μετά βέβαια από 4 μήνες.
- Παράδειγμα. Ο γιος μου, φέτος, πέρασε σε πρότυπο γυμνασιο, υποτίθεται τη βιτρίνα της δημόσιας εκπαίδευσης. Δεν κάνει ήδη τρία μαθήματα, πχ γυμναστική δεν έχει κάνει ακόμα. Το κέρδος είναι ότι κάνει 6ωρα, ενώ στα λοιπά δημόσια σχολεία χτυπάνε 3ωρα και 4ωρα...
- Πέρισυ, πήραν άπειρο κόσμο σε αναπληρωτές, φέτος ο αριθμός μειώθηκε δραστικά. Πέρισυ ήταν παραμονή εκλογών...
Αν πολλά από τα παραπάνω σας φαίνονται περίεργα ή ανεξήγητα, η απάντηση είναι απλή.
ΔΕΝ αποτελεί προτεραιότητα η παιδεία.
(Δεν πρέπει να ζήσουν και τα ιδιωτικά σχολεία ; ) -
Ομολογώ ότι κάποιες απειλές που γράφτηκαν εδώ μέσα ότι τάχα είμαστε ομοφοβικοί και ρατσιστές, με ενόχλησαν αρκετά.
Οπότε ας πούμε κάποιες αλήθειες.
Τι σημαίνει παρένθετη μητέρα ?
https://www.lawspot.gr/nomika-nea/parentheti-mitrotita-proypotheseis-kai-rythmiseis-fek
https://douliotis-law.com/posts/παρένθετη-ελλάδα-ιατρικός-τουρισμός/
Σημαίνει μία γυναίκα που κυοφορεί παιδί κάποιων άλλων που για ιατρικούς και μόνο λόγους δεν μπορούν να αποκτήσουν.
Τα υπόλοιπα θα τα διαβάσετε στα λίνκ που ανέβασα.
Και μάλιστα την αίτηση για παρένθετη την κάνει η γυναίκα και το γενετικό υλικό είναι του ζευγαριού, ενώ η φιλοσοφία είναι ότι πρόκειται για αλτρουιστική πράξη και έτσι συχνά η αδελφή, ή ακόμα και η μητέρα της γυναίκας γίνεται παρένθετη μητέρα για τον δικό της άνθρωπο.
Και βέβαια δεν υπάρχει πιθανότητα επιλογής φύλου που είναι μια μορφή ευγονικής, η οποία επίσης απαγορεύεται...
Τώρα δείτε τις δηλώσεις του ανδρικού ζεύγους και κάπως έτσι οι δηλώσεις Μπέου, αρχίζουν να φαίνονται άκομψες και μη ευγενικές, αλλά όχι αναληθείς.
Γιατί σε λίγο η πολιτική "ορθότητα" η οποία "ορθότητα" προέρχεται από το ορθό, θα επιτρέπει σε πλούσιους να αγοράζουν παρένθετες μητέρες, χωρίς να έχουν οικογένειες, σκεφτείτε πλούσιους που κάνουν 3-4 παιδιά χωρίς να έχουν μπερδέματα με προγαμιαία και λοιπά συμβόλαια, πάρε φράγκα και έξω από την πόρτα και αν το προχωρήσουμε ανάλογα με το πόσο απελπισμένους θα βρίσκουν, θα μπορούν να αγοράζουν όργανα και τα πάντα.
Γενικά οι της λεγόμενης πολιτικής ορθότητας, θα τρώνε πολλές σφαλιάρες στις επόμενες εκλογές ανά τον Δυτικό κόσμο, που είναι ο μόνος κόσμος που γίνονται ελεύθερες εκλογές, γιατί μπορεί να έχουν φράγκα, αλλά παραμένουν μειοψηφία και αντίθετοι στην Φύση και στον Ανθρωπο. Η πλάκα είναι που παριστάνουν ότι προστατεύουν και την Φύση, ενώ την βιάζουν οι ίδιοι.
-
Διάβασα δήλωση του Κούγια, ότι αυτό που είπε δημοσίως ο Κασσελάκης, ότι θέλει να κάνει παιδιά ως ομόφυλο ζευγάρι με παρένθετη μητέρα, είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ παράνομο.
Αν ισχύει όντως η άποψη του Κούγια, το θέμα κατά τη γνώμη μου είναι πολύ σοβαρό. Ο Κασσελάκης είναι Δημόσιο πρόσωπο, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και βάζει το σεξουαλικό του προσανατολισμό πάνω από το νόμο. Ενδεικτικό των προτεραιοτήτων του και του τρόπου σκέψης και λειτουργίας του.
Θα πρέπει να τεθεί ανοιχτά και επίσημα το θέμα που έθιξε άκομψα ο Μπέος και να κληθεί να απαντήσει και ο Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ.
-
Ετσι είναι. Διπλά παράνομο και γιατί δεν επιτρέπεται σε άγαμο άνδρα να κάνει αίτηση, ούτε σε ομόφυλο, αλλά και δεν επιτρέπεται και η επιλογή φύλου.
Προφανώς ο Μπέος είχε νομική ενημέρωση πριν πει αυτά που είπε, αλλά έχουμε πολλά ζώα ΑΡΔ που είπαμε ότι είναι ΑΑΡΔ και το πρώτο Α σημαίνει ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ.
Ετσι έκανε διευκρινιστική δήλωση σήμερα που αναφέρει ακριβώς γιατί το είπε, οπότε άλλη μια αριστερή "επιτυχία" που νόμισαν ότι έπιασαν τον παπά από τα γένια...
-
Μία άλλη μόδα που κυκλοφορεί είναι 50-55άρες μόνες γυναίκες, αφού έκαναν την προσωπική ζωή τους όπως γούσταραν και δεν τους έκατσε κανείς, να αποφασίζουν να κάνουν παιδιά με δότες σπέρματος και να είναι από επιλογή μονογονεϊκή οικογένεια που πλέον το παιδί αυτό δεν θα έχει πατέρα, ούτε προφανώς παππού και γιαγιά, αφού είναι λίγοι οι αιωνόβιοι, αλλά και εύκολα μπορεί να μην έχει και μητέρα πριν ενηλικιωθεί, αφού η μητέρα θα έχει πατήσει τα 70 τότε και αυτή η παντελώς ανεύθυνη συμπεριφορά, να θεωρείται δικαίωμα.
Ε δεν είναι δικαίωμα, γιατί δικαίωμα έχει και το παιδί, πέρα από την ανόητη, ματαιόδοξη, που νομίζει ότι επειδή όταν την ρωτάνε πόσο χρονών είναι, λέει επί 10 χρόνια ότι είναι 29 και άλλα 20 χρόνια ότι είναι 39, επειδή συντηρεί δύο ιατρεία πλαστικών, νομίζει ότι αυτά ισχύουν και στην πραγματικότητα.
-
Μεγάλο θέμα ανοίγεις πραγματικά δεν έχω απαντήσεις διότι δεν έχω τις γνώσεις.
Αλλά αντίστοιχα μπορεί να διερωτηθεί κανείς το παιδί ενός μαυραγορίτη, ενός κλέφτη, ενός απατεώνα, ενός ρατσιστή, τι φταίει να μεγαλώνει σε ένα τέτοιο δυστοπικό περιβάλλον;; Η αθώα ψυχούλα του που απορροφά σαν σφουγγάρι συμπεριφορές και τρόπο ζωής θα γαλουχηθεί στην παρανομία και στο μίσος.
Αν είναι να ασκήσουμε τόσο αυστηρή κριτική για τους γονείς τότε πολλοί θα έπρεπε να τους αφαιρεθεί το δικαίωμα να κάνουν παιδιά λόγω του προτέρου ή και κατά την διάρκεια βίου ή επιλογών.
Και αν ισχύει οντως αυτή η ακραία θεωρία μήπως για αυτό η Ελλάδα είναι έτσι όπως είναι, μήπως επειδή οι απατεώνες και παράνομοι πολλαπλασιάζονται;
Ξεφεύγει η συζήτηση σε πολύ μαύρα μονοπάτια. Δεν σας αρέσουν τα μαύρα αλλά όλο προς τα εκεί το πάτε σε κάθε ευκαιρία. Μου έρχεται αναγουλα μόνο που το συζητάμε. Προτιμώ την έκφραση της αγάπης που είναι έμφυτη σε όλα τα έμβια όντα ακόμα και στους παράνομους και κλέφτες.
Δεν έχω γνώμη ούτε άποψη διότι είναι πολύ λεπτό θέμα. Είναι κάτι καινούργιο για την κοινωνία μας, σε αυτό συμφωνώ και ως νέο δεν έχω ιδέα πως θα εξελιχθεί.
Οπότε όποιος μιλά με σιγουριά για τέτοια θέματα, κρατώ μικρό καλάθι.
Κατά τα άλλα συμφωνώ και εγώ πως το παιδί είναι προτεραιότητα για τα πάντα. Τα παιδιά δεν έχουν ευθύνη για το τίποτα και είναι η ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Διάβασα δήλωση του Κούγια, ότι αυτό που είπε δημοσίως ο Κασσελάκης, ότι θέλει να κάνει παιδιά ως ομόφυλο ζευγάρι με παρένθετη μητέρα, είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ παράνομο.
Αν ισχύει όντως η άποψη του Κούγια, το θέμα κατά τη γνώμη μου είναι πολύ σοβαρό. Ο Κασσελάκης είναι Δημόσιο πρόσωπο, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και βάζει το σεξουαλικό του προσανατολισμό πάνω από το νόμο. Ενδεικτικό των προτεραιοτήτων του και του τρόπου σκέψης και λειτουργίας του.
Θα πρέπει να τεθεί ανοιχτά και επίσημα το θέμα που έθιξε άκομψα ο Μπέος και να κληθεί να απαντήσει και ο Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ.
O Κασσελάκης είναι αυτό που είναι και μπορεί να έχει όποια άποψη θέλει για τα προσωπικά του.
Αν στο χωριό μου βγάλουν πρόεδρο της κοινότητας τον Τρελαντώνη, επειδή με αυτόν θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους ορισμένοι Γκόρτσοι, αυτό δείχνει την ποιότητα και της κοινότητας αλλά και όσων ψήφισαν τον Τρελαντώνη για πρόεδρό τους.
Ο Τρελαντώνης λοιπόν όπως ήταν, είναι... Στην κοσμάρα του.
Ο άνθρωπος απλά λέει τις δικές του σκέψεις και προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί στη ζωή του.Αν ποτέ ενηλικιωθεί πολιτικά (χλωμό νομίζω) τότε ίσως υπάρξει σοβαρή πολιτική κουβέντα για/με αυτόν τον άνθρωπο.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ετσι είναι. Διπλά παράνομο και γιατί δεν επιτρέπεται σε άγαμο άνδρα να κάνει αίτηση, ούτε σε ομόφυλο, αλλά και δεν επιτρέπεται και η επιλογή φύλου.
Δεν ισχύουν αυτά , είναι fake , αρλούμπες.
επιτρέπεται σε πολιτείες της Αμερικής και χώρες της ΕΕ , η αίτηση για άδεια για κυοφορία τέκνου που αναγνωρίζεται ως παιδί των ομόφυλων γονέων του.Οπότε, τα υπολοιπα βάσει της υποθεσης αυτής δεν ισχύουν,
πάμε παρακάτω.Καλά το επιλογή φύλου δεν τέθηκε ποτέ , απλά είπε ο άνθρωπος πως θέλει δύο αγοράκια , τίποτα παραπάνω.
Πάντως εγώ συνεχίζω να απορώ -το ξέρω επαναλαμβάνομαι - πως απο το γεγονός μιας ρατσιστικής με βάση το νόμο δήλωσης κάποιου , χανόμαστε απο την ολοκληρωτική καταδίκη του ,και μπαίνουμε σε μια συζητήση ενός θέματος που μας ξεπερνά.
Και στην τελική απο την στιγμή που είμαστε πολίτες της ΕΕ , και του δυτικού κόσμου και άρα μέτοχοι του αξιακού συστήματος που πρεσβεύει , εξ ορισμού αποδεχόμαστε το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην υιοθεσία και στην τεκνοθεσία , βάση του δικαίου της ισονομίας και της ισότητας.
Το μόνο υγιές δηλαδή που ίσως θα μπορούσε να πυροδοτήσει η ρατσιστική δήλωση Μπέου είναι να πιέσει την ΝΔ και την κυβέρνηση να φέρει άμεσα το παραπάνω νομοσχέδιο περι τεκνοθεσίας για να μην μας ταυτίζουν οι σύμμαχοι μας στην Δύση με τους Μουλάδες του Ιράν και της Χαμάς.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν είναι να ασκήσουμε τόσο αυστηρή κριτική για τους γονείς τότε πολλοί θα έπρεπε να τους απαγορευθεί να κάνουν παιδιά λόγω του προτέρου βίου ή επιλογών.
Χρόνια το λέω. Χρειάζεται άδεια και εξετάσεις ακόμα και για να οδηγήσεις ένα μηχανάκι 50 κ. εκ αλλά δεν χρειάζεται τίποτα για να κάνει κανείς παιδιά. Για αυτό βλέπουμε αυτά που βλέπουμε.
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν ισχύουν αυτά , είναι fake , αρλούμπες.
επιτρέπεται σε πολιτείες της Αμερικής και χώρες της ΕΕ , η αίτηση για άδεια για κυοφορία τέκνου που αναγνωρίζεται ως παιδί των ομόφυλων γονέων του.Οπότε, τα υπολοιπα βάσει της υποθεσης αυτής δεν ισχύουν,
πάμε παρακάτω.Καλά το επιλογή φύλου δεν τέθηκε ποτέ , απλά είπε ο άνθρωπος πως θέλει δύο αγοράκια , τίποτα παραπάνω.
Πάντως εγώ συνεχίζω να απορώ -το ξέρω επαναλαμβάνομαι - πως απο το γεγονός μιας ρατσιστικής με βάση το νόμο δήλωσης κάποιου , χανόμαστε απο την ολοκληρωτική καταδίκη του ,και μπαίνουμε σε μια συζητήση ενός θέματος που μας ξεπερνά.
Και στην τελική απο την στιγμή που είμαστε πολίτες της ΕΕ , και του δυτικού κόσμου και άρα μέτοχοι του αξιακού συστήματος που πρεσβεύει , εξ ορισμού αποδεχόμαστε το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην υιοθεσία και στην τεκνοθεσία , βάση του δικαίου της ισονομίας και της ισότητας.
Το μόνο υγιές δηλαδή που ίσως θα μπορούσε να πυροδοτήσει η ρατσιστική δήλωση Μπέου είναι να πιέσει την ΝΔ και την κυβέρνηση να φέρει άμεσα το παραπάνω νομοσχέδιο περι τεκνοθεσίας για να μην μας ταυτίζουν οι σύμμαχοι μας στην Δύση με τους Μουλάδες του Ιράν και της Χαμάς.
Συνήθως είσαι μετρημένος, αλλά εδώ το αριστερόμετρο χτύπησε κόκκινο...(προφανώς...)
Για το τι ισχύει έβαλα παραπάνω το ΦΕΚ, αλλά και νομική ανάλυση που βρήκα στο διαδίκτυο.
Αρα όπως καταλαβαίνεις δεν ισχύουν αυτά που λες.
Τώρα τι ισχύει σε κάποια μέρη του κόσμου, δεν ξέρω. Οπως δεν ξέρω αν τελικά εγκρίθηκε το κόμμα των παιδεραστών στην Ολλανδία, όπως και ξέρω για γάμους 70χρονων με 7χρονα κορίτσια στο πιστό ισλάμ.
Οπότε όντως πάμε παρακάτω με αυτά που ισχύουν.
Το παρακάτω, είναι ΠΩΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΟΡΙΑ, χωρίς αυτό να θεωρηθεί ευγονική και επιλογή φύλου ?
Είχα ακούσει από κάποιους που είχαν κάνει 2-3 κορίτσια και ψάχνονταν, ότι έπαιζαν με θερμόμετρα τις γόνιμες μέρες και διάφορα άλλα.
Εννοείται ότι ο περί υιοθεσίας από ομόφυλες παρέες, νόμος θα στείλει τα δεξιά κόμματα στα ύψη και θα έχουμε τον Βελόπουλο ή κάποιον ανάλογο, πρωθυπουργό.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μεγάλο θέμα ανοίγεις πραγματικά δεν έχω απαντήσεις διότι δεν έχω τις γνώσεις.
Αλλά αντίστοιχα μπορεί να διερωτηθεί κανείς το παιδί ενός μαυραγορίτη, ενός κλέφτη, ενός απατεώνα, ενός ρατσιστή, τι φταίει να μεγαλώνει σε ένα τέτοιο δυστοπικό περιβάλλον;; Η αθώα ψυχούλα του που απορροφά σαν σφουγγάρι συμπεριφορές και τρόπο ζωής θα γαλουχηθεί στην παρανομία και στο μίσος.
Αν είναι να ασκήσουμε τόσο αυστηρή κριτική για τους γονείς τότε πολλοί θα έπρεπε να τους αφαιρεθεί το δικαίωμα να κάνουν παιδιά λόγω του προτέρου ή και κατά την διάρκεια βίου ή επιλογών.
Και αν ισχύει οντως αυτή η ακραία θεωρία μήπως για αυτό η Ελλάδα είναι έτσι όπως είναι, μήπως επειδή οι απατεώνες και παράνομοι πολλαπλασιάζονται;
Ξεφεύγει η συζήτηση σε πολύ μαύρα μονοπάτια. Δεν σας αρέσουν τα μαύρα αλλά όλο προς τα εκεί το πάτε σε κάθε ευκαιρία. Μου έρχεται αναγουλα μόνο που το συζητάμε. Προτιμώ την έκφραση της αγάπης που είναι έμφυτη σε όλα τα έμβια όντα ακόμα και στους παράνομους και κλέφτες.
Δεν έχω γνώμη ούτε άποψη διότι είναι πολύ λεπτό θέμα. Είναι κάτι καινούργιο για την κοινωνία μας, σε αυτό συμφωνώ και ως νέο δεν έχω ιδέα πως θα εξελιχθεί.
Οπότε όποιος μιλά με σιγουριά για τέτοια θέματα, κρατώ μικρό καλάθι.
Κατά τα άλλα συμφωνώ και εγώ πως το παιδί είναι προτεραιότητα για τα πάντα. Τα παιδιά δεν έχουν ευθύνη για το τίποτα και είναι η ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο
Το θέμα δεν μπαίνει στο πόσο άξιος μπορεί να είναι ένας γονέας που ακολουθεί την φύση και γίνεται γονέας. Αυτό είναι περιπτωσιολογία.
Το θέμα είναι κατά πόσο ένα παιδί μπορεί να ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ, να μην έχει ΜΑΜΑ ή ΜΠΑΜΠΑ, ή να έχει μία μαμά γριούλα, που θα είναι λογικό λόγω της ηλικίας της, αντί να το πηγαίνει στο σχολείο, να τρέχει η ίδια στα νοσοκομεία.
Προφανώς δεν μιλάμε για τους άτυχους που φεύγουν νωρίς από ασθένειες και αφήνουν μικρά παιδιά, αλλά εκεί υπάρχει ο άλλος γονιός να βοηθήσει, ακόμα υπάρχουν και οι παππούδες και γιαγιάδες.
Αν όμως η μαμά είναι μόνη και είναι σε ηλικία γιαγιάς, τότε για να φτάσει το παιδί τα 18-20, αυτή θα έχει βάλει το 7 μπροστά στην ηλικία της με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό, για έναν άνθρωπο αυτής της ηλικίας.
Και αν ένας 50άρης γονιός έχει χάσμα με το παιδί του που είναι στην εφηβεία, τι χάσμα θα έχει ένας 70άρης γονιός ?
-
Στους παχύσαρκους να τους επιτρέπεται να κάνουν παιδιά;
Δεν θα μπορούν να τρέξουν με τα παιδιά τους και να τα εξυπηρετήσουν σε όλες τις ανάγκες τους, οι πιθανότητες να παρουσιάσουν θέματα υγείας ακόμα και σε νεαρές ηλικίες είναι πολύ υψηλές.
Τι θα ήθελες να γίνεται σύμφωνα με την φιλοσοφία σου;
Οι άσχημοι;;;;; Εαν είναι και άσχημοι και παχύσαρκοι;
Εάν κάποιος είναι άσχημος, παχύσαρκος, και παράνομος/κλέφτης τότε τι προτείνεις;;; να του επιτραπεί να κάνει παιδί, έχει αυτό το δικαίωμα; ή αν κάνει με κάποιον τρόπο να του το πάρει η πολιτεία το παιδί του;
-
καλά όταν βάλουμε στην σωστή διάσταση το θέμα το συνεχίζουμε αργότερα, γιατί έχω δουλειά τώρα. για τέτοια συζήτηση.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2