-
Και γω θυμαμαι με toyota 500 ευρω και λιγοτερο εδινες και οταν ερχοταν εβαζες τα υπολοιπα τξς προκαταβολης
-
@panos2171 said in Toyota Yaris Cross:
Σίγουρο αυτό; Η έννοια της προκαταβολής είναι να κλείσεις την παραγγελία.
Δεν μιλάω για την προκαταβολή που δίνουμε (€500) για να μπεί η παραγγελία αλλά για την προκαταβολή (30-40%) που απαιτεί η τράπεζα για να εκταμιεύσει το δάνειο. Αυτό κατάλαβα ότι ρώτησε, αφού το συνέδεσε με το δάνειο και σε αυτό απάντησα.
-
Τα 500 ευρά είναι το λεγόμενο "Ε ψιτ παιδί, τσάκω μια πεντακοσάρα και φέρε ενα YC, και που σαι.....περιποιημένο ετσα;;; από style και πάνω "
Πόσο;;;; Καλά φέρε ένα aygo
-
Εμένα για παράδοση μου είπαν ένα χρόνο και σε καμία περίπτωση μήνες.
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Εχω βάλει αφτερ μαρκετ όλες τις λάμπες led , καμπίνα ,φανάρια μπροστά μεχρι και της πινακίδας πίσω , όλες μαζί μου βγήκαν ... 85€ !
Το μόνο πρόβλημα που εχω είναι οτι 6 μήνες τώρα δεν εχω οδηγήσει σε πραγματικά σκοτεινό δρόμο και με ρωτάει ο @izz πως είναι οι λάμπες, γιατί αυτός μου σύστησε τον ηλεκτρολόγο και του απαντώ περίμενε ...
Kαταλάβατε πιστεύω οτι ακόμα και t-roc να έπαιρνα το τελευταίο που θα με ενδιέφερε θα ήταν τα led γιατί δεν οδηγώ νύκτα σε επαρχιακό δίκτυο.
Πέρασα τα 10.000 χλμ και θυμάμαι μια φορά μόνο ,είχα βάλει μάλιστα και την αυτόματη μεγάλη σκάλα να δω πως δουλεύει , έβρεχε και τα αλογόνου μια χαρά ήταν, φώτιζαν όπως έπρεπε γιαυτό εχω μαζί μου τις λάμπες αν δω τίποτα χαζά νύκτα με βροχή σταματάω δεξιά βγάζω τα led και βάζω τις αλογόνου δεν θέλει πάνω απο 30 δευτ το κάθε φανάρι , πανεύκολο!
Τους "απεναντι"τους ενοχλει; Που τις αγορασες-τοποθετησες;
-
@tacos said in Toyota Yaris Cross:
Εχω βάλει αφτερ μαρκετ όλες τις λάμπες led , καμπίνα ,φανάρια μπροστά μεχρι και της πινακίδας πίσω , όλες μαζί μου βγήκαν ... 85€ !
Το μόνο πρόβλημα που εχω είναι οτι 6 μήνες τώρα δεν εχω οδηγήσει σε πραγματικά σκοτεινό δρόμο και με ρωτάει ο @izz πως είναι οι λάμπες, γιατί αυτός μου σύστησε τον ηλεκτρολόγο και του απαντώ περίμενε ...
Kαταλάβατε πιστεύω οτι ακόμα και t-roc να έπαιρνα το τελευταίο που θα με ενδιέφερε θα ήταν τα led γιατί δεν οδηγώ νύκτα σε επαρχιακό δίκτυο.
Πέρασα τα 10.000 χλμ και θυμάμαι μια φορά μόνο ,είχα βάλει μάλιστα και την αυτόματη μεγάλη σκάλα να δω πως δουλεύει , έβρεχε και τα αλογόνου μια χαρά ήταν, φώτιζαν όπως έπρεπε γιαυτό εχω μαζί μου τις λάμπες αν δω τίποτα χαζά νύκτα με βροχή σταματάω δεξιά βγάζω τα led και βάζω τις αλογόνου δεν θέλει πάνω απο 30 δευτ το κάθε φανάρι , πανεύκολο!
Δεν εχω δει κάποια περίεργη αντίδραση απο τους απέναντι , ενας ηλεκτρολόγος στην Μενεμένη τις πέρασε μαζί με αλλα λαμπάκια δεν ξέρω τι μάρκα είναι ,το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να μου δώσει γραπτή εγγύηση και να τις ρυθμίσει .
-
@tacos said in Toyota Yaris Cross:
Δεν εχω δει κάποια περίεργη αντίδραση απο τους απέναντι , ενας ηλεκτρολόγος στην Μενεμένη τις πέρασε μαζί με αλλα λαμπάκια δεν ξέρω τι μάρκα είναι ,το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να μου δώσει γραπτή εγγύηση και να τις ρυθμίσει .
Ο.Κ Ευχαριστω.
-
Καλησπέρα σ’ όλους.
Απόγευμα Τρίτης και περνώντας από την έκθεση της TOYOTA στην Κηφισίας, βλέπω το Yaris Cross σε περίοπτη θέση της βιτρίνας.
Βρε, δεν πάω να το δω σκέφτομαι; Ας αποκομίσω μία άποψη, έστω και στατική, για το πιο καλοπουλημένο αυτοκίνητο της Ελλάδας.
Μπαίνοντας στο κατάστημα με υποδέχτηκε ένας ευγενικός πωλητής.
-- Καλησπέρα θα ήθελα να ρίξω μια ματιά στο T-Cross.
-- Δεν το έχουμε αυτό. Μας τελείωσε!
-- Με συγχωρείται, παρασύρθηκα από το μοντέλο της VW. Θυμείστε μου πως λέγεται το δικό σας;
-- Yaris Cross!
-- Ω ναι! Το μοντέλο που περιμένει καρτερικά όλη η Ελλάδα!Χαμογέλασε και μου έγνεψε με το χέρι, δείχνοντάς μου το αυτοκίνητο.
Επειδή υπήρχε κόσμος στην έκθεση, ο πωλητής κατευθύνθηκε στο γραφείο του για σύνταξη προσφοράς και με άφησε να το περιεργαστώ μόνος μου.
Τα σημεία που επισήμανα:
Το πλαίσιο στην οθόνη του infotainment ξεκουμπώνει πανεύκολα και μάλιστα χωρίς προσπάθεια. Ευτυχώς κούμπωσε το ίδιο εύκολα!
Ο προβληματισμός μου αφορά την συμπεριφορά του κατά τον χρόνο γήρανσης του αυτοκινήτου. Κατά πόσο δηλαδή θα εξακολουθεί να διατηρείται στην θέση του στην διάρκεια του χρόνου.
Ένας ακόμα προβληματισμός μου έχει να κάνει με τους τριγμούς που πιθανώς να δημιουργεί η μη σταθερή και στιβαρή στερέωση του.Τα πλαϊνά πλαστικά προστατευτικά στο κάτω μέρος των θυρών, εξέχουν από το περίγραμμά τους. Κατά την διαδικασία εξόδου από το αυτοκίνητο και τις δύο φορές, άθελά μου, χτύπησα το πλαστικό με το παπούτσι μου. Τη δεύτερη φορά το χτύπησα αρκετά δυνατά και μου φάνηκε ότι κάποιο clip ξεκούμπωσε.
Το τιμόνι στο κάτω μισό της περιφέρειάς του, παρουσιάζει την ιδιομορφία να είναι μία μίξη πλαστικού και δέρματος, ενώ στο άνω μισό της περιφέρειάς του είναι πλήρως δερμάτινο. Κρατώντας το τιμόνι στο πάνω μέρος η γεμάτη από δέρμα στεφάνη σου δημιουργεί μία στιβαρή εικόνα και αφήνει όμορφη αίσθηση στο άγγιγμά της. Κρατώντας το τιμόνι στο κάτω μέρος η αίσθηση που αποκομίζεις είναι πολύ κατώτερη και μάλλον συγκεχυμένη.
Αυτή η διαφορετικότητα και ανομοιομορφία των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί, δημιουργεί σύγχυση συναισθημάτων στην απτή ποιότητα κατασκευής.Πολλοί τριγμοί στον πίσω προφυλαχτήρα με άσκηση μικρής πίεσης.
Τελικά, όλα τα ανωτέρω δεν λειτούργησαν ενθαρρυντικά για να ζητήσω επιπλέον πληροφορίες για το αυτοκίνητο.
Έφυγα χωρίς να αναφέρω τίποτα στον πωλητή.
Περπατώντας στο πεζοδρόμιο, γύρισα και ξανακοίταξα τη βιτρίνα με το λευκό Yaris Cross.
Όμορφο το σουλούπι του αυτοκινήτου. Όμως στο μυαλό μου στροβιλίζονταν το δίλλημα. Αρκεί από μόνο της η ομορφιά;
Και η απάντηση μου ήρθε άμεσα.
Έχει να κάνει με μια παλιά Ινδική παροιμία και τον τρόπο που βλέπει κάποιος την ζωή.
«τα μάτια δεν βλέπουν αυτό που το μυαλό δεν θέλει…». -
@greg_ce said in Toyota Yaris Cross:
Κρατώντας το τιμόνι στο πάνω μέρος η γεμάτη από δέρμα στεφάνη σου δημιουργεί μία στιβαρή εικόνα και αφήνει όμορφη αίσθηση στο άγγιγμά της. Κρατώντας το τιμόνι στο κάτω μέρος η αίσθηση που αποκομίζεις είναι πολύ κατώτερη και μάλλον συγκεχυμένη.
Αυτό το σημείο το έχει και σε εμένα. Εάν σου πω πως η αίσθηση είναι τελείως ανάποδη. Πολυ καλύτερη αίσθηση στο κάτω μέρος με το πλαστικό και το δέρμα. Μου αρέσει στην αφή του.
-
Λοιπόν εγώ δεν είμαι ένθερμος φίλος της Toyota, αλλά έχω απορίες.
Ήταν ξεκουμπωμένο ήδη το πλαίσιο στο media; Αδυνατώ να πιστέψω ότι πήγε κάποιος πελάτης να δει το Yaris Cross και εντόπισε ότι το πλαίσιο βγαίνει τόσο εύκολα.
Τα πλαστικά στις πόρτες καλύτερα που εξέχουν. Κάνει ποιο εύκολη την διαδικασία του καθαρισμού.
Για το τιμόνι δεν έχω να γράψω κάτι. Εμένα οπτικά μου αρέσει.
Και τέλος περί του πίσω προφυλακτήρα, σε πολλά αυτοκίνητα τρίζουν οι προφυλακτήρες. Στο Aircross έτριζε ο μπροστινός που ήταν ψεύτικος εντελώς.
Είναι ελάχιστα πλέον τα αυτοκίνητα με προφυλακτήρες από σκληρό μασίφ πλαστικό.Η κατηγορία των SUV/Crossover πάνω/κάτω έτσι είναι. Μόνο κάτι Γερμανικών καταβολών αυτοκίνητα έχουν ξεμείνει με καλή ποιότητα πλαστικών κλπ...κλπ... Αλλά τα Γερμανικής καταβολής αυτοκίνητα έχουν άλλα θέματα.
-
Στα yaris/yc έχουν κάνει πολύ περίεργη δουλειά, χαζά πλαστικά με συναρμογές λέγκο που είναι όλα στον αέρα ή ξεκολλάνε, και λίγα είδες! Αυτό με το τιμόνι δεν υπάρχει, σου λέει δεν πρέπει να το κρατάς από κάτω, όλος ο κόσμος σε συνθήκες κίνησης από εκεί το κρατάει. Αν θες ποιότητα υλικών σίγουρα δεν το επιλέγεις, ακόμα και αν αντέχουν στον χρόνο κάποιοι δεν αντέχουν να τα βλέπουν! Περιέργως δεν έχουν πολλούς τριγμούς.
Θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις να οδηγήσεις ένα μέσα στην πόλη, εκεί θα εκτιμήσεις την μετάδοσή του, για αυτό το αγοράζεις, όχι για τα πλαστικά. -
Σκέφτομαι να πάω να το δω, να το ψαχουλέψω, γιατί με αυτά που διαβάζω στο φόρουμ μου έχει προκαλέσει ενδιαφέρον.
-
Τα εχουμε γραψει ειδικά εγω! Ολα ισχύουν κανονικά! Ψευτικό είναι!
Αν θες ποιοτητα αστο... δεν θα την αποκτήσει οτι και να κάνεις! Ειδικα στα λεφτά αυτά (αυτό που κοιτάς ειναι adventure μαλλον και κανει πια 29 χιλιάρικα) δεν .....
Προφανως όσα και να λενε τα φαν μποις τετοια πλαστικά ΔΕΝ θα κρατησουν στο χρόνο!
Αλλά εντωμεταξύ θα σε έχει ξεχάσει ο βενζινάς αν κυκλοφορείς εντός πόλης!
Αν κάνεις ταξίδια δες κατι άλλο! -
Εσύ μου φαίνεται ότι ψάχνεις συνοδοιπόρους στην εκστρατεία ενάντια στο Yaris Cross...
Θα πάω να αγοράσω Yaris Cross και θα γίνω ένθερμος οπαδός, έτσι για να γίνουν ομηρικές μάχες στο φόρουμ...
υ.γ. μπα άστο καλύτερα, γιατί είμαι και ψείρας με τα πλαστικά...
-
Το διαπίστωσα όταν πήγα να βάλω τον εσωτερικό φωτισμό τα πλαστικά είναι με κλιπς αλλά δεν έχω τριγμούς μέχρι τώρα.
Τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές είναι το βάρος, οι ρύποι, καταναλώσεις κλπ.
Ο καθένας επιλέγει. -
Να κάνω μία χαζή ερώτηση;
Υπάρχουν αυτοκίνητα που τα πλαστικά τους δεν είναι συναρμολογημένα με κλιπς;Τι κλιπάκια έχει αυτό Yaris Cross που ξεκουμπώνουν τόσο εύκολα;
-
@storm said in Toyota Yaris Cross:
Να κάνω μία χαζή ερώτηση;
Υπάρχουν αυτοκίνητα που τα πλαστικά τους δεν είναι συναρμολογημένα με κλιπς;Τι κλιπάκια έχει αυτό Yaris Cross που ξεκουμπώνουν τόσο εύκολα;
είναι όλα στον αέρα, είναι απίστευτο, όλο το ταμπλό δεν πατάει πουθενά, άλλα κόλπα, και κάτι μου λέει ότι και το νέο chr ίδια φάση θα είναι, όταν οι Γάλλοι βγάζουν το 3008 το οποίο έχει φανταστικό εσωτερικό
-
Τα παράπονα στην Ούρσουλα που θέλει 95gr CO2 το χιλιόμετρο.
Θα έρθει και το euro 7 και θα είναι με σελοτειπ κολλημένα -
@a65 said in [Toyota Yaris Cross]
Το διαπίστωσα όταν πήγα να βάλω τον εσωτερικό φωτισμό τα πλαστικά είναι με κλιπς αλλά δεν έχω τριγμούς μέχρι τώρα.
Ο καθένας επιλέγει.Αμάξι Lego.
Έχει και αυτό τη φάση του.
Του βαζεις ότι θες.
Έβλεπα στο γκρουπ ότι ο γνωστος ηλεκτρολόγος στα ΝΠ έβαλε και πρίζα 12v για τους πίσω επιβατες στη βάση του τεμπελη.
Αν βαλεις και την πλαφονιέρα πίσω από τον ίδιο και τους φωτιζομενους διακόπτες από το Ali μένει μόνο να βρεις παίκτη καθίσματος από adventure και πάνω να το κανεις premium το όχημα -
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Ο καθένας επιλέγει.παπαριές είναι οι ρύποι
ξέρεις πόσα γλυτώνουν τα εργοστάσια αποφεύγοντας τις βίδες, τα σπειρώματα και τον επιπλέον χρόνο κατεργασίας σε εκατομμύρια αυτοκίνητα??
Toyota Yaris Cross