-
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@bassstarlet said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τότε και οι ομογενείς, να μας γράψουν στα τέτοια τους once and for all!
Στην τελική τι τους προσφέρουμε;Το ότι είναι απόγονοι του Μ.Αλέξανδρου;Καλά τώρα, με την επιτηδευμένη μαλακία των αριστερούληδων παρά έχουμε ασχοληθεί.
Δυστυχώς δεν θα ζω, να δω την ισλαμοποιημένη Αθήνα (τουλάχιστον) να πετάει τους αριστερούς ΛΟΑΤΚΙ από τις ταράτσες.
Αξία ανεκτίμητη.Δεν θα απαντούσα αλλά παραπάει αυτό με τους χαρακτηρισμούς.Μην ασχολείστε άλλο συμφωνω.Ασχοληθείτε με την ανεπιτήδευτη μαλακια των δεξιούληδων,μπας και ξελαμπικάρετε λίγο και γράψετε κάτι χωρίς flame και χαρακτηρισμούς χαμαιτυπείου!
ξεχυλησε ο βοθρος και βγηκαν τα σκουλικακια πανω.
δεν πειραζει. και με 40κατι σκουλικακια μενουνε. αστους να νομιζουν πως δεν ειναι. -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@bassstarlet said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τότε και οι ομογενείς, να μας γράψουν στα τέτοια τους once and for all!
Στην τελική τι τους προσφέρουμε;Το ότι είναι απόγονοι του Μ.Αλέξανδρου;Καλά τώρα, με την επιτηδευμένη μαλακία των αριστερούληδων παρά έχουμε ασχοληθεί.
Δυστυχώς δεν θα ζω, να δω την ισλαμοποιημένη Αθήνα (τουλάχιστον) να πετάει τους αριστερούς ΛΟΑΤΚΙ από τις ταράτσες.
Αξία ανεκτίμητη.Δεν θα απαντούσα αλλά παραπάει αυτό με τους χαρακτηρισμούς.Μην ασχολείστε άλλο συμφωνω.Ασχοληθείτε με την ανεπιτήδευτη μαλακια των δεξιούληδων,μπας και ξελαμπικάρετε λίγο και γράψετε κάτι χωρίς flame και χαρακτηρισμούς χαμαιτυπείου!
ξεχυλησε ο βοθρος και βγηκαν τα σκουλικακια πανω.
δεν πειραζει. και με 40κατι σκουλικακια μενουνε. αστους να νομιζουν πως δεν ειναι.Ναι εντάξει όλα καλά.Το θέμα δεν είναι κομματικό φυσικά,ο mastoras78 πχ δεξιός είναι ο άνθρωπος αλλά μια χαρα μιλάμε και πλάκα κάνουμε και όλα καλά.Τα τσουβάλιασματα με υβρεις ομως ειναι αλλο θεμα!
Υγ. Mastora 78 σε χρησιμοποίησα για παράδειγμα με συγχωρείς ,δεν ξέρω μπορεί να είσαι ΣΥΡΙΖΑ!
-
Ο μάστορας είναι δεξιός;;;;;
-
-
Όσον αφορά τις φωτιές. Και αυτά που τολμάει και ξεστομίζει η αριστερά. Με το θράσος για άλλη μια φορά να περισσεύει. Μετά από τόσους νεκρούς στο Μάτι.
Η αριστερά πιθανότατα και κατά βάθος ήθελε θύματα. Να κάνει αντιπολίτευση επί πτωμάτων. Γι' αυτό επιτίθεται με μανία στο δόγμα της κυβέρνησης "πρώτα η ανθρώπινη ζωή".
Δεν εξηγείται αλλιώς η εμμονή της, που για άλλη μια φορά έρχεται σε αντίθεση με την κοινή λογική, ότι η ανθρώπινη ζωή είναι υπεράνω όλων.Να τα λέμε κι αυτά. Να τα λέμε όλα. Να πέφτουν οι μάσκες παντού. Γιατί κι εδω ο κόσμος καταλαβαίνει.
Γενικά ο κόσμος καταλαβαίνει. Και τιμωρεί κατάλληλα. Κι όσο συνεχίζουν οι σριστεροί να ειρωνεύονται το 41ΤΑΚΑΤΩ, τόσο πιο κοντά φέρνουν το 41ΤΑΠΑΝΩ. Για τις επόμενες εκλογές. Και λίγο λέω.
-
Στα σοβαρά τώρα συμφωνείτε να ψηφίζουν οι μπρούκληδες και μάλιστα τα παιδιά τους 2ης και 3ης γενιάς;
Με τι επιχείρημα αλήθεια;
Δεν θα βοηθήσουν τα lobbies αν δεν ψηφίζουν για τις ελληνικές εκλογές;;
Για όσους έχουν φύγει πρόσφατα και έχουν συμφέροντα εδώ φυσικά και να ψηφίζουν εξ αποστάσεως δεν το συζητάμε.
Γίνεται αυτό απο κατοίκους εξωτερικού και μάλιστα υπηκόυς των ΗΠΑ , Αυστραλία , Αγγλία κλπ να ψηφίζουν και για τις χώρες καταγωγής τους;
Δηλαδή Ιταλοί , Ιρλανδοί , Γερμανοί , Τούρκοι , Ινδοί , Αφρικανοί , κλπ υπήκοοι ΗΠΑ , Αυστραλίας , Αγγλίας , Γερμανίας , κλπ ψηφίζουν επιστολικά και για τις χώρες καταγωγής τους;
Δεν το γνωρίζω ρωτάω.
Είμαι λάθος;
Τόσο λουζεράδες θύματα καρπαζοεισπράκτορες του Δρακουλέικου και της ΝΔ έχουμε καταντήσει;
Λόγω μαράτα και ντιζελάκια επιδοτούμενα που κάνουμε οικονομία ακόμη αφού η βενζίνη είναι στο 1,90 είναι αρκετά για να τρώμε όλες αυτές τις καρπαζιές και να σκύβουμε το κεφάλι;Διαλύθηκε το οικοσύστημα της Αττικής με τις πυρκαγιές πέρσι και φέτος , δεν θα μπορούμε σελίγο να αναπνέουμε εμείς και τα παιδιά μας κάθε φορά που το θερμόμετρο θα ξεπερνά τους 35 και ο @fiverg και ο @andya3 μιλάνε ακόμη για τις διακοπές του Τσίπρα , το Μάτι και για αριστερούληδες σκατόψυχους;
Κατανοώ απόλυτα πως δεν είχατε άλλη επιλογή αλλά ρε παιδιά ούτε την παραμικρή κριτική σε όλα αυτά που συμβαίνουν;
Ακόμη Τσίπρας , τσίπρας , κυρα τασία , Δούρου , αριστερούληδες κλπ ; -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
#synexiste
#toast_for_everΤοστ τρώνε οι λαϊκές οικογένειες.
Οι Μεσαιοταξίτες που ψηφίζουν Κούλη, προτιμούν cold sandwich γιατί το ρεύμα για την τοστιέρα είναι πανάκριβο κι επανήλθε και η ρητρα...Φίλε Ντάστερ, τους γλενταει όλους ο Κούλης εκτός από εσένα, από εσάς, απ τους Α & ΟΥ, απο ποιους, κάνε τις απαραίτητες διευκρινίσεις για τον δεύτερο πληθυντικό...
-
Όταν πήγα Γερμανία για δουλειά από τα πρώτα που έκανα ασυναίσθητα ήταν να εντοπίσω πράγματα που σχετίζονται με Ελλάδα ώστε να μπορέσω να τα βγάλω ποιο εύκολα πέρα. Το ίδιο και στις ΗΠΑ.
Ήθελα δηλαδή να βρω κάποιο ελληνικό μανάβικο, κάποιο ελληνικό σούπερ μάρκετ, κάποια ελληνική καφετέρια/καφενείο, ελληνικά φαγάδικα και γενικά Έλληνες που να με βοηθήσουν και σε μία δύσκολη στιγμή, όπως και έγινε.
Ούτε σε Τούρκους πήγα, ούτε σε Κούρδους, ούτε σε Γερμανούς, ούτε σε άλλους πολίτες άλλων εθνικοτήτων.
Αναζήτησα εκείνους με τους οποίους θα είχα μία πραγματική ανθρώπινη σχέση και άμεση συνεννόηση.Και πραγματικά οι ομογενείς με βοήθησαν σε όλα. Στην συναναστροφή μαζί τους διαπίστωσα ότι εκείνοι ήταν ποιο Έλληνες, σε σύγκριση με μένα.
Επίσης και με τα πολιτικά της Ελλάδας ασχολούνται και με τα αθλητικά και με όλα. Τα υπόλοιπα γνωστά.Σίγουρα όμως γνωρίζουν και τα όρια τους. Δεν μου έδειξαν ότι θέλουν να πάρουν μέρος στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας.
Νομίζω, ελάχιστοι θα έχουν διάθεση να ψηφίσουν για την Ελλάδα και όσοι το κάνουν μάλλον θα είναι στις νεώτερες γενιές μεταναστών που έχουν ισχυρούς δεσμούς με την Ελλάδα και πάνε και έρχονται συχνά.Οι ομογενείς ούτε τέρατα είναι, ούτε οι κακοί δράκοι των παραμυθιών. Άνθρωποι είναι και αυτοί με καταγωγή από την Ελλάδα και σε πολλές περιπτώσεις έχουν ποιο ισχυρούς δεσμούς με την χώρα καταγωγής τους και με τον Ελληνισμό, σε σύγκριση με πολλούς κατ' ευφημισμό "Έλληνες" που ζούνε στην Ελλάδα και δεν θα έλεγαν όχι στην καταστροφή της, ώστε να ζήσουν το δικό τους όνειρο.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Επίσης και με τα πολιτικά της Ελλάδας ασχολούνται και με τα αθλητικά και με όλα. Τα υπόλοιπα γνωστά.
Σίγουρα όμως γνωρίζουν και τα όρια τους. Δεν μου έδειξαν ότι θέλουν να πάρουν μέρος στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας.
Νομίζω, ελάχιστοι θα έχουν διάθεση να ψηφίσουν για την Ελλάδα και όσοι το κάνουν μάλλον θα είναι στις νεώτερες γενιές μεταναστών που έχουν ισχυρούς δεσμούς με την Ελλάδα και πάνε και έρχονται συχνά.
Οι ομογενείς ούτε τέρατα είναι, ούτε οι κακοί δράκοι των παραμυθιών. Άνθρωποι είναι και αυτοί με καταγωγή από την Ελλάδα και σε πολλές περιπτώσεις έχουν ποιο ισχυρούς δεσμούς με την χώρα καταγωγής τους και με τον Ελληνισμό, σε σύγκριση με πολλούς κατ' ευφημισμό "Έλληνες" που ζούνε στην Ελλάδα και δεν θα έλεγαν όχι στην καταστροφή της, ώστε να ζήσουν το δικό τους όνειρο.+10000000000000000000000000000
-
Κανείς δεν έβρισε τους ομογενείς. Το αντικείμενο της πρότασης δεν είναι το αν είναι καλοί άνθρωποι ή αν είναι περισσότερο Έλληνες, άραγε τι ορίζει έναν Έλληνα; Ποια τα κριτήρια; Δηλαδή ένας Έλληνας που δεν ζει στην Ελλάδα είτε από επιλογή είτε λόγω συνθηκών πως γίνεται να ειναι πιο Έλληνας από έναν Έλληνα που ζει στην Ελλάδα; Μήπως όλοι είναι το ίδιο Έλληνες και δεν υπάρχει διαχωρισμός και ποιότητες;
Τεσπα.
Το αντικείμενο της πρότασης ήταν το ότι για να συναποφασίσεις πρέπει και να συμβάλεις είτε να έχεις κάποιο έννομο συμφέρον που θέλεις να εκφράσεις με τη ψήφο σου.
Εάν δεν συντρέχει τίποτα από αυτά, και έχεις άλλη ζωή σε άλλους τόπους για ποιον λόγο να συναποφασίσεις για τη ζωή κάποιων άλλων μακριά από εσένα;
-
Θα αναθεωρηθουν οι εκλογικοι κατάλογοι για να συμπεριλάβουν τα κόμματα εν δυνάμει ψηφοφόρους που θα τα ευνοούν, ή απλά οποίος έχει δικαίωμα ψήφου μέχρι τώρα, θα μπορεί να ψηφίζει κι από μακριά;
-
@piliourits Όλοι μπατιρηδες είναι εδώ.
5-6 είναι πραγματικά άνετοι. Όλοι οι άλλοι βιοπαλαιστές είμαστε είτε απλά τυχεροί να χρησιμοποιούμε τον πλούτο άλλων.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits Όλοι μπατιρηδες είναι εδώ.
5-6 είναι πραγματικά άνετοι. Όλοι οι άλλοι βιοπαλαιστές είμαστε είτε απλά τυχεροί να χρησιμοποιούμε τον πλούτο άλλων.
Εμείς ΔΕΝ είμαστε Μεσαιοταξίτες του κρύου πιάτου, στους οποίους αναφερόμαστε, ούτε το ρίχνουμε Κούλη δαγκωτό.
-
Ναι εντάξει όλα καλά.Το θέμα δεν είναι κομματικό φυσικά,ο mastoras78 πχ δεξιός είναι ο άνθρωπος αλλά μια χαρα μιλάμε και πλάκα κάνουμε και όλα καλά.Τα τσουβάλιασματα με υβρεις ομως ειναι αλλο θεμα!
Υγ. Mastora 78 σε χρησιμοποίησα για παράδειγμα με συγχωρείς ,δεν ξέρω μπορεί να είσαι ΣΥΡΙΖΑ!
Φίλε antonmone εγώ τον συνομιλητή μου τον αντιμετωπίζω πρώτιστα ως συνάνθρωπο, οικογενειάρχη, εργαζόμενο και όχι σαν αριστερό ή δεξιό. Αυτά τα κάνουν όσοι αναζητούν δικαιολογίες για την ανυπαρξία τους και επιθυμούν την πόλωση και τους ταξικούς εχθρούς. Ούτε καν με πολιτική ασχολούμαι ιδιαίτερα μιας και δεν υπηρετεί ιδεολογίες αλλά συμφέροντα, οπότε το πολύ πολύ να κάνω λίγο χαβαλέ με λεφτάδες κομμουνιστές και αριστερούς φιλοβασιλικούς έτσι για το πείραγμα. Πλάκα πλάκα τώρα που το σκέφτομαι οι πιο "κοντινοί" μου αριστεροί είναι
Οπότε ναί, μια χαρά μπορούμε να συνυπάρχουμε ανεξαρτήτως "φανέλας" που υποστηρίζουμε σε φίλαθλο επίπεδο και όχι οπαδικό. Νομίζω ταιριάζουμε σε ιδιοσυγκρασία για αυτό μπορούμε και μιλάμε μια χαρά όπως λές και να κάνουμε και την πλάκα μας
Σύριζας είσαι και φαίνεσαι ωρέ !
-
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πλάκα πλάκα τώρα που το σκέφτομαι οι πιο "κοντινοί" μου αριστεροί είναι
Εμ, I told ya!
-
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ναι εντάξει όλα καλά.Το θέμα δεν είναι κομματικό φυσικά,ο mastoras78 πχ δεξιός είναι ο άνθρωπος αλλά μια χαρα μιλάμε και πλάκα κάνουμε και όλα καλά.Τα τσουβάλιασματα με υβρεις ομως ειναι αλλο θεμα!
Φίλε antonmone εγώ τον συνομιλητή μου τον αντιμετωπίζω πρώτιστα ως συνάνθρωπο, οικογενειάρχη, εργαζόμενο και όχι σαν αριστερό ή δεξιό. Αυτά τα κάνουν όσοι αναζητούν δικαιολογίες για την ανυπαρξία τους και επιθυμούν την πόλωση και τους ταξικούς εχθρούς. Ούτε καν με πολιτική ασχολούμαι ιδιαίτερα μιας και δεν υπηρετεί ιδεολογίες αλλά συμφέροντα, οπότε το πολύ πολύ να κάνω λίγο χαβαλέ με λεφτάδες κομμουνιστές και αριστερούς φιλοβασιλικούς έτσι για το πείραγμα. Πλάκα πλάκα τώρα που το σκέφτομαι οι πιο "κοντινοί" μου αριστεροί είναι
Οπότε ναί, μια χαρά μπορούμε να συνυπάρχουμε ανεξαρτήτως "φανέλας" που υποστηρίζουμε σε φίλαθλο επίπεδο και όχι οπαδικό. Νομίζω ταιριάζουμε σε ιδιοσυγκρασία για αυτό μπορούμε και μιλάμε μια χαρά όπως λές και να κάνουμε και την πλάκα μας
Σύριζας είσαι και φαίνεσαι ωρέ !
Ναι σε όλα !!!!Εκτος της βρισιάς
-
Meanwhile...
https://www.kathimerini.gr/economy/562531702/protathlitria-ayxiseon-sta-trofima-i-ellada/
Πρωταθλήτρια αυξήσεων στα τρόφιμα η Ελλάδα
Μάλιστα η αύξηση που καταγράφηκε στις τιμές των τροφίμων τον Ιούνιο του 2023 σε σύγκριση με τον Μάιο του 2023 ήταν υψηλότερη ακόμη και από αυτή στην Τουρκία…
...καθώς είναι η δεύτερη υψηλότερη που καταγράφεται μετά το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πρωταθλήτρια αυξήσεων στα τρόφιμα η Ελλάδα
Αυτά τα λένε οι κομμουνισταί.
-
Παιδιά τι σκάτε; Αφού η οικονομία πάει "βζιιιιιν" και σε όποια κριτική γίνει, η απάντηση είναι "41% ξυδάκι αριστερούληδες". Καλά μπάνια στη μπανιέρα για την πλέμπα γιατί διακοπές γιοκ. Όσο για κλιματισμό, τι να τις κάνουμε αυτές τις πολυτέλειες; ΝΔ και ας βγάζομεν τη μπέμπελη.
-
Άμα πληθωριζονται οι τιμές σε ανελαστικα προϊόντα τότε καταγράφεται μεγαλύτερη δαπάνη ιδιωτικής κατανάλωσης και αυτό μεγενθυνει το ΑΕΠ.
Αυτό δεν ονομάζεται ανάπτυξη, αλλά μεγένθυση. Η ανάπτυξη θέλει κάποια εξάμηνα ή και έτη για να αναγνωρισθεί
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2