-
@gtsartsal said in Kia XCeed - crossover:
@cirus said in Kia XCeed - crossover:
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
Αγαπη μονο παιδες .Απο μενα παντως οποιος ερθει Αρτα ειναι ευπροσδεκτος
προς το παρον μου είναι δύσκολο. Αν μπορεις πετάξου εσυ και ελα να με βρεις Ταυλάνδη. Δυο τσιγαρα δρόμος είναι. Ωραια είναι, κερασει οτι θες
Αν κεράσεις και εισιτήρια έρχομαι κι εγώ.
αν κερασει εισητήρια πρέπει βγω δρομο να γίνω boy girl εδω για να τα βγαλώ , λίγο δύσκολο
-
@lap said in Kia XCeed - crossover:
Εντυπωσιακό......
Έχεις mild hybrid! Σωστά;
Οπότε έχω επιχείρημα....
Υγ
Με πόσα πηγαίνεις την ανηφόρα; Με 150-160;Με τοσα χλμ (150-160) κ τις ανηφοριες που εχει μεχρι να σκασει στο Επισκοπικο θα ηταν τελεια τα 7/100.
-
@gtsartsal said in Kia XCeed - crossover:
Αγαπη μονο παιδες .Απο μενα παντως οποιος ερθει Αρτα ειναι ευπροσδεκτος
προς το παρον μου είναι δύσκολο. Αν μπορεις πετάξου εσυ και ελα να με βρεις Ταυλάνδη. Δυο τσιγαρα δρόμος είναι. Ωραια είναι, κερασει οτι θες
Αν κεράσεις και εισιτήρια έρχομαι κι εγώ.
αν κερασει εισητήρια πρέπει βγω δρομο να γίνω boy girl εδω για να τα βγαλώ , λίγο δύσκολο
Έλα τώρα! Κάτι θα καταφέρεις! Τέτοια Μεσογειακή ομορφιά σπανίζει σε εκείνα τα μέρη!
-
Ξεχασα να αναφερω σημερα ρωτησα για το θεμα τιμης αν καποιος παραγγειλει και στο διαστημα αυτο παρει αυξηση το αυτοκινητο και μου ειπαν οχι η τιμη κλειδωνει οσο εκανε οταν το παρηγγειλες τοσο θα το παρεις.
-
Ξεχασα να αναφερω σημερα ρωτησα για το θεμα τιμης αν καποιος παραγγειλει και στο διαστημα αυτο παρει αυξηση το αυτοκινητο και μου ειπαν οχι η τιμη κλειδωνει οσο εκανε οταν το παρηγγειλες τοσο θα το παρεις.
Σκεφτεσαι να παραγγειλεις κανενα? χαχαχαχ
-
@alexandros-k said in Kia XCeed - crossover:
Σκεφτεσαι να παραγγειλεις κανενα? χαχαχαχ
Χαχα φανταζεσαι ?και να το παρω και αυτο μαυρο.
-
Πες θέλω ένα μαύρο για να αλλάζω ανάλογα με τα ρούχα που φοράω;
Τι χρώμα είναι το άλλο όχημα;
Μαύρο και αυτό.....
-
Εβαλε κρυο
-
Θα ήθελα πάρα πολύ να δω ένα σοβαρό εφ όλης της ύλης συγκριτικό του Xceed 160ps 7dct vs Arkana. Αν βρει κάνεις ας δώσει ένα link.
-
@sabas_thess said in Kia XCeed - crossover:
Θα ήθελα πάρα πολύ να δω ένα σοβαρό εφ όλης της ύλης συγκριτικό του Xceed 160ps 7dct vs Arkana. Αν βρει κάνεις ας δώσει ένα link.
-
Ενα χρονο με το xceed και 11000χλμ ειπα να γραψω τα θετικα και αρνητικα του αυτοκινητου με τα δικα μου ματια σαν κατοχος .
Θετικα
1 ομορφια ,ακομα το χαζευω και το τραβαω φωτο
2 καταναλωση ,η μεση καταναλωση ειναι στα 5,8 με 70% επαρχια καμπος,20% εθνικη,10% πολη.
3 θορυβος,ισως να ειμαι υπερβολικος αλλα και με αλλα diesel που το εχω βαλει διπλα διπλα θελει προσπαθεια να το ακουσεις
4 ευκολη χρησιμοτητα πληκτρων οθονης καμπινας γενικα.Ειναι ολα εκει που πρεπει
5 σταθεροτητα στο δρομο
6 φωτα.φουλ λεντ εκτος απο προβολεις ομιχλης εκει ριχνω φαουλ αλλα ισως τ αλλαξω καποια στιγμη.
7 συστηματα ασφαλειας
8 μηδεν τριγμοι
9 start stop δεν καταλαβαινεις και ας ειναι diesel ποτε σβηνει ποτε παιρνει μπρος,υπαρχει ομως και στα αρνητικα θα δειτε παρακατω .
Οσφυικη στηριξη,ωραια συναισθημα να πατας ενα κουμπι και να φουσκωνει το μαξιλαρακι στην μεση.
Αρνητικα
1 Καθισματα τα θεωρω λιγο στενα οχι κουραστικα
2 Στιγμιαια καταναλωση,λεει οτι να ναι που μπορει να παθεις και εγκεφαλικο
3 sail mode οταν μπει ειναι πολυ καλο,οταν μπει ομως...
4 Οταν το πηρα μου εκαναν δωρο τα φιμε ,δυστηχως ομως λογω της χαρας μου ξεχασα να πω να ειναι ενα τονο πιο ανοιχτα απο τα πισω και τωρα θελει συνηθεια το βραδυ .
5 kia hellas.εδω και εναμιση μηνα εχει γινει παραγγελία απο αντιπροσωπεια ενας αισθητηρας μπαταριας(απ οτι μου ειπαν) γιατι μου εβγαζε συνεχως στην εφαρμογη προειδοπηση 12v μπαταριας και δεν δουλευε το start stop .ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ .
Υ.Γ Για να προλαβω μερικους για τα χλμ πως ειναι λιγα για diesel σε ενα χρονο θα πω πως,οταν το πηρα εκανα 20 με 25 χιλ το χρονο.3 μηνες μετα λογω καποιων παραγοντων (καλων)μειωθηκαν στα 1/2 συν υπαρχει και το κορολα για τις δυσκολες μερες .
Υ.Γ 2 οριστε και μια προχθεσινη
-
Ωραίο post και ωραίο χρώμα το ασημί.. ένα πλύσιμο ρίχτου μόνο !
-
@mastoras78 said in Kia XCeed - crossover:
Ωραίο post και ωραίο χρώμα το ασημί.. ένα πλύσιμο ρίχτου μόνο !
-
Παιδιά όσοι το έχετε παραγγείλει τους τελευταίους δέκα μήνες, τι νεότερα υπάρχουν για το χρόνο παράδοσης; Ισχύει ο χρόνος αναμονής των 8-10 μηνών;
-
@the_dynamite said in Kia XCeed - crossover:
Παιδιά όσοι το έχετε παραγγείλει τους τελευταίους δέκα μήνες, τι νεότερα υπάρχουν για το χρόνο παράδοσης; Ισχύει ο χρόνος αναμονής των 8-10 μηνών;
Επειδη μιλαω με τους πωλητες,πριν κανα μηνα μου ειχαν πει ναι.
-
Αυτοκινητα ερχονται συνεχως σε μεγαλυτερο ποσοστο μη υβριδικ. απο οτι βλεπω το προβλημα ειναι σε παραγγελιες με extra εξοπλισμο και
-
Επειδη μιλαω με τους πωλητες,πριν κανα μηνα μου ειχαν πει ναι.
Ακόμα σου μιλάνε?
-
-
Θετικα
1 ομορφια ,ακομα το χαζευω και το τραβαω φωτοτραβας φώτο και διάλεξες να μας βαλεις αυτη!! που φαινεται μια πλαινη ζαντα, σκουπίδια και καρεκλες μπροστά από ένα μαύρο αμάξι!!!!!
Εξαιρετική
-
Ήταν μια κακιά στιγμή Τσίρο, γενικά έχει κάνει άλματα βελτίωσης
Kia XCeed - crossover