@criuser said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
@red_monster said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
@nickthetrib said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Ναι δεν έχω.

Εχω γιο σε αυτή την γενιά και παιδιά φίλων σε αυτή και την προηγούμενη.
Εσύ από που ξέρεις ?
Ρε κρίου έχεις γιο που έχει πατέρα που του πήρε 3008!!! Και σίγουρα ο κοινωνικός περίγυρος ανήκει σε αυτήν την κατηγορία!!!
Δεν είναι ο μέσος όρος!!!
Ο μέσος όρος της γενιάς αυτής βγήκε για δουλειά με ψεύτικα 8ωρα και 600€ (μαλακίες λέω χειρότερα είναι)!!!
Παίρνουν μεταχειρισμένο αμάξι από τα λεφτά του δώρου γάμου!
Δεν του πήρα.
Αυτός το πληρώνει από τον μισθό του.
Την προκαταβολή έδωσα.
Αλλωστε μέχρι τώρα δεν μου έχει στοιχήσει και τίποτα.
Στην Αθήνα πέρασε σε 5ετή σχολή, το πρώτο μεταπτυχιακό του το τσόνταρε και αυτός και τώρα το δεύτερο το πληρώνει μόνος του.
Και σαν φοιτητής δούλευε και μόνο το εισιτήριο των ΜΜΜ του πλήρωνα και το 10ευρω του τηλεφώνου και άντε κανα 50άρικο όταν ξέμενε από πελάτες.
Υπάρχουν πολλοί που είναι έτσι ?
Γιατί ξέρω άλλους που είχαν αμάξια στα 18 τους και όχι στα 30 τους και 20 ευρώ ημερήσιο χαρτζηλίκι και το ΠΣΚ 50.
Μιλάμε για προ κρίσης βέβαια.
Εμένα είναι παιδί της κρίσης και πολύ μαζεμένο όπως και η γενιά του.
Δεν το διαπραγματεύομαι αυτό.
Ολοι όσοι ενηλικιώθηκαν μετά το 2010, είναι άλλα παιδιά από τους προηγούμενους.
Μην θίγεσαι και μην το παίρνεις προσωπικά.
Η αλήθεια είναι ότι όσοι ξεκίνησαν 2011-2017 τους βγήκε ο πάτος.-
Μερικά παιδάκια λοιπόν τις καθημερινές σπούδαζαν στο ΕΜΠ με ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ από ΙΚΥ, κάνανε τα δωρεάν μτχ (μιας και σου αρέσει το 5ετής στην Αθήνα) και τα ΠΣΚ έκαναν πραγματικά εξευτελιστικές δουλειές (και όχι δουλειά γραφείου χωρίς οργανόγραμμα) για να πληρώσουν ενοίκιο, ΔΕΚΟ & σίτιση. Λίγη ντροπή και λιγότερο κούνημα του δακτύλου παρακαλώ
Το πήρα προσωπικά, γιατί μου έγινε προσωπική επίθεση, η οποία συνεχίζεται με ηλιθιότητες του τύπου ότι κάνω παρέα με πλούσιους που τους πουλάω σπίτια.
Οπότε την ντροπή άλλοι την χρειάζεστε, όπως και να μαζέψετε το δαχτυλάκι σας.
Οτι και να λέτε και να ψευτοκλαίτε, η πιο βολεμένη γενιά πριν την κρίση ήταν η γενιά της χλιδανεργίας, οι γεννημένοι από το 1980 μέχρι το 1990.
Αυτοί που είχαν λεφτά οι γονείς τους και εκείνοι έκαναν σπουδές είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό.
Το ότι την έφαγαν την επόμενη δεκαετία στο κεφάλι είναι αλήθεια, αλλά και πάλι δεν δικαιούνται δια να ομιλούν.
Γιατί από τα 18-30 τους, σπανίως δούλευαν. Και όταν ήρθε η κρίση ήρθε και ο πανικός.
Αλλά η κρίση δεν ήλθε σε αυτούς άμεσα. Τους ήλθε έμμεσα.
Γιατί αυτοί που πλήρωσαν περισσότερο την κρίση, ήταν όσοι είμαστε άνω των 50 το 2010. Αυτοί ήταν οι πρώτοι που έχασαν τις δουλειές τους και βέβαια τα παιδιά τους αναγκάστηκαν να βγούν στο μεροκάματο.
Οι νεότεροι που γεννήθηκαν μετά το 1990, μεγάλωσαν σε πολύ πιεσμένο περιβάλλον, άρχισαν να ψάχνουν δουλειές από πολύ μικρότεροι και τώρα είναι κάπως καλύτερα από τους μεγαλύτερους τους, όταν εκείνοι ήταν στην ηλικία τους.
LOL για γελια κλασσικα.
"Αδικημενος" ο 50+, που εχει ηδη στρωμενη ζωη, μισθο, προυπηρεσια, σπιτια και αυτοκινητα, ο οποιος τοσα χρονια ζουσε πλουσιοπαροχα με τα δανεικα λεφτα που του μοιραζαν τα 2 κομματα της διαπλοκης με ανταλλαγμα για την ψηφο που επαιρνε.
Δανεικα λεφτα τα οποια πρεπει να ξεπληρωσει ο 25ρης
Ο 25ρης που το 2010 και μετα, που μολις βγηκε απο τη σχολη, και εψαχνε δουλεια , συναντουσε τον 50ρη τυπου criuser, που του ελεγε 300 ευρω μαυρα και αμα θες.
Ολοι οσοι ειναι 30-45 τωρα, εχουν κατι τεραστια κενα στα βιογραφικα, επειδη φαγανε ειτε ανεργια στο φουλ ,ειτε σαπια μαυρη εργασια επι τοσα χρονια.
Και θα μας πει ο μπαρμπας ο βολεψακιας του μαυρου χρηματος, οτι δεν θελαμε να δουλεψουμε επειδη ημασταν βολεμενοι.