-
Πολλές ερωτήσεις.
- Για ασφάλεια, η toyota δεν έχει δική της ασφαλιστική και συνεργάζεται με κάποιες άλλες π.χ Ατλαντική που είναι συμβεβλημένη και άμα γίνει στραβή δε βάζεις το χέρι στη τσέπη κάνεις μόνο εξουσιοδότηση.
Ωραία έχεις δικό σου φανοποιό αλλά τα ανταλλακτικά που πιθανόν να χρειαστούν?
Προσωπική άποψη για ασφάλεια καλύτερα να έχεις ένα δικό σου ασφαλιστή να σε συμβουλέψει και να "τρέξει" την υπόθεση σε περίπτωση ατυχήματος. - Για συναγερμό δεν κλέβω αυτοκίνητα για να κάνω test ποιος συναγερμός είναι καλύτερος
Οκ λένε για τον pandora άμα τον σηκώνει η τσέπη σου αλλά και ο vodafone δεν έχει θέμα με την απομακρυσμένη εκκίνηση, ήταν πρόβλημα στο παρελθόν αλλά το φτιάξανε και μπορείς να βάλεις έξτρα ανιχνευτή μετατόπισης.
- Για ασφάλεια, η toyota δεν έχει δική της ασφαλιστική και συνεργάζεται με κάποιες άλλες π.χ Ατλαντική που είναι συμβεβλημένη και άμα γίνει στραβή δε βάζεις το χέρι στη τσέπη κάνεις μόνο εξουσιοδότηση.
-
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Πολλές ερωτήσεις.
Ωραία έχεις δικό σου φανοποιό αλλά τα ανταλλακτικά που πιθανόν να χρειαστούν?
Προσωπική άποψη για ασφάλεια καλύτερα να έχεις ένα δικό σου ασφαλιστή να σε συμβουλέψει και να "τρέξει" την υπόθεση σε περίπτωση ατυχήματος. - Για συναγερμό δεν κλέβω αυτοκίνητα για να κάνω test ποιος συναγερμός είναι καλύτερος
Οκ λένε για τον pandora άμα τον σηκώνει η τσέπη σου αλλά και ο vodafone δεν έχει θέμα με την απομακρυσμένη εκκίνηση, ήταν πρόβλημα στο παρελθόν αλλά το φτιάξανε και μπορείς να βάλεις έξτρα ανιχνευτή μετατόπισης.
ευχαριστω για την απαντηση
1.και ο φανοποιος μου συνεργαζεται με ολες τις ασφαλιστκες και δεν πληρωνω τιποτε, ασφαλιστη εχω για την Ευρωπαικη Πιστη, αλλα δεν εχει κανει και κατι εχει παντα περιορισμενες δυνατοτητες, πιο πολυ με βοηθα ο φανοποιος με αυτα, γιατι ξερει τα παντα για αποζημιωσεις. Απλα στις αλλες μπορει ισως να ειναι φθηνοτερες επειδη δεν εχεις ουσιαστικα ασφαλιστη
2, μαλλον απομακρυσμενη εκκινηση δεν εχει η active, οποτε πρεπει να εχει ο συναγερμος και μαλλον της ΤΟΥΟΤΑ δεν εχει ο Cobra - Για ασφάλεια, η toyota δεν έχει δική της ασφαλιστική και συνεργάζεται με κάποιες άλλες π.χ Ατλαντική που είναι συμβεβλημένη και άμα γίνει στραβή δε βάζεις το χέρι στη τσέπη κάνεις μόνο εξουσιοδότηση.
-
@antonn said in Toyota Yaris Cross:
2, μαλλον απομακρυσμενη εκκινηση δεν εχει η active, οποτε πρεπει να εχει ο συναγερμος και μαλλον της ΤΟΥΟΤΑ δεν εχει ο Cobra
Μάλλον κάτι δε κατάλαβα καλά ή δε κατάλαβες
Απομακρυσμένη εκκίνηση από την εφαρμογή ή smart entry που δε χρειάζεσαι κλειδί (απλά το έχεις στη τσέπη) ???
Η πρώτη νομίζω έχουν όλες οι εκδόσεις αλλά δεν είμαι σίγουρος, ας με διορθώσει κάποιος με active
και δουλεύει με το συναγερμό που κάνουν δώρο.
Η smart/keyless entry είναι όντως από style και πάνω. -
2, μαλλον απομακρυσμενη εκκινηση δεν εχει η active, οποτε πρεπει να εχει ο συναγερμος και μαλλον της ΤΟΥΟΤΑ δεν εχει ο Cobra
Μάλλον κάτι δε κατάλαβα καλά ή δε κατάλαβες
Απομακρυσμένη εκκίνηση από την εφαρμογή ή smart entry που δε χρειάζεσαι κλειδί (απλά το έχεις στη τσέπη) ???
Η πρώτη νομίζω έχουν όλες οι εκδόσεις αλλά δεν είμαι σίγουρος, ας με διορθώσει κάποιος με active
και δουλεύει με το συναγερμό που κάνουν δώρο.
Η smart/keyless entry είναι όντως από style και πάνω.για την απομακρυσμενη εκκινηση λεω, ξερω οτι εχει κλειδι η active. Νομιζω απομακρυσμενη εκκινηση εχει η style και πανω για αυτο ρωταω, ιδιαιτερα ο Φανης που εχει active plus θα ξερει
να εισαι καλα -
Ελπίζω ο κ. @fanis75 να το δει και να μας απαντήσει.
Το μόνο που ξέρω ότι φτιάχτηκε το πρόβλημα με την απομακρυσμένη εκκίνηση που έβαζες το clima και χτύπαγε ο συναγερμός δώρο. -
Νομιζω απομακρυσμενη εκκινηση εχει η style και πανω για αυτο ρωταω, ιδιαιτερα ο Φανης που εχει active plus θα ξερει
Active εχω (όχι Plus) και δεν έχει απομακρυσμένη εκκίνηση.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Νομιζω απομακρυσμενη εκκινηση εχει η style και πανω για αυτο ρωταω, ιδιαιτερα ο Φανης που εχει active plus θα ξερει
Active εχω (όχι Plus) και δεν έχει απομακρυσμένη εκκίνηση.
αρα απομακρυσμενη εκκινηση μονο με συναγερμο Pandora
-
Αγαπητε Φανη
το active μεσω του MyTOYOTA εχει παρακολουθηση της θεσης μεσω GPS? απο style και πανω το εχει σιγουρα και χωρις συνδρομη... -
Αγαπητε Φανη
το active μεσω του MyTOYOTA εχει παρακολουθηση της θεσης μεσω GPS? απο style και πανω το εχει σιγουρα και χωρις συνδρομη...Όχι Live Μονο της τελευταίας διαδρομής για να ξέρεις που έχεις παρκάρει.
-
Για ασφάλεια, η toyota δεν έχει δική της ασφαλιστική και συνεργάζεται με κάποιες άλλες π.χ Ατλαντική που είναι συμβεβλημένη και άμα γίνει στραβή δε βάζεις το χέρι στη τσέπη κάνεις μόνο εξουσιοδότηση.
Διόρθωση: η Toyota Ελλάς έχει δικό της ασφαλιστικό τμήμα (μπροκεράδικο) που έχει γενικά ανταγωνιστικές τιμές και συνεργασία μόνο με σοβαρές ασφαλιστικές εταιρίες. Το ξέρω γιατί το διευθύνει ένας φίλος και είμαι εκεί ασφαλισμένος (αν και δεν έχω Toyota).
https://www.toyota.gr/buy-and-offers/insurance/toyota-insurance
-
@dimmad said in Toyota Yaris Cross:
Αγαπητε Φανη
το active μεσω του MyTOYOTA εχει παρακολουθηση της θεσης μεσω GPS? απο style και πανω το εχει σιγουρα και χωρις συνδρομη...Όχι Live Μονο της τελευταίας διαδρομής για να ξέρεις που έχεις παρκάρει.
αν σου το κλεψουν μπορεις να το βρεις;
-
Είχε ένα νήμα για κλοπή C-HR αλλά ψάχνω και δε το βρίσκω, από ότι έλεγε όσο είναι το σύστημα σε λειτουργία ξηλώνουν το router. Η εφαρμογή myT σου δείχνει μόνο τη τελευταία θέση που έχεις παρκάρει, οπότε ο καθένας κάνει το κουμάντο του.
Για ασφάλειες το περιέγραψε καλύτερα ο harisma23
έχει ασφαλιστικό τμήμα και συνεργάζεται σαν broker, από ότι ξέρω και με την Ατλαντική και με κάποιες άλλες.
Το θέμα με την ασφάλεια είναι να έχει αποθεματικά και να πληρώνει άμα γίνει στραβή. -
@harisma23 said in Toyota Yaris Cross:
η Toyota Ελλάς έχει δικό της ασφαλιστικό τμήμα (μπροκεράδικο) που έχει γενικά ανταγωνιστικές τιμές και συνεργασία μόνο με σοβαρές ασφαλιστικές εταιρίες.Αμφιβάλλω για τις ανταγωνιστικές τιμές που αναφέρεις. Η προσφορά που πήρα από Toyota για μικτή σε yaris hatch ήταν στα 700ευρώ ενώ σε H.D βγήκε στα 400 (πάντα για ετήσιο συμβόλαιο)
-
@v_a said in Toyota Yaris Cross:
η Toyota Ελλάς έχει δικό της ασφαλιστικό τμήμα (μπροκεράδικο) που έχει γενικά ανταγωνιστικές τιμές και συνεργασία μόνο με σοβαρές ασφαλιστικές εταιρίες.Αμφιβάλλω για τις ανταγωνιστικές τιμές που αναφέρεις. Η προσφορά που πήρα από Toyota για μικτή σε yaris hatch ήταν στα 700ευρώ ενώ σε H.D βγήκε στα 400 (πάντα για ετήσιο συμβόλαιο)
Το έχουμε ξαναπεί δείτε τους όρους του συμβολαίου, γιαυτό απέρριψα την HD , πήγα μεχρι και στο φανοποιείο που συνεργάζεται έφυγα τρέχοντας ...
-
Αγαπητε Φανη
το active μεσω του MyTOYOTA εχει παρακολουθηση της θεσης μεσω GPS? απο style και πανω το εχει σιγουρα και χωρις συνδρομη...Ναι έχει. Σου δείχνει (όχι live) που είναι σταθμευμένο το αυτοκίνητο. Και η Κορόλα μου (Active+) το έχει.
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Το έχουμε ξαναπεί δείτε τους όρους του συμβολαίου, γιαυτό απέρριψα την HD , πήγα μεχρι και στο φανοποιείο που συνεργάζεται έφυγα τρέχοντας ...
Συμφωνώ, αλλά κανείς δε σε εμποδίζει να πας και στο επίσημο της Toyota. Την παραπάνω χρέωση, οταν και αν την χρειαστείς, την έχεις βγάλει ήδη από τη διαφορά στο ασφάλιστρο. Έτσι το είδα εγώ
-
Εγώ πάλι ακούω τα καλύτερα για την HD.
-
Αμφιβάλλω για τις ανταγωνιστικές τιμές που αναφέρεις. Η προσφορά που πήρα από Toyota για μικτή σε yaris hatch ήταν στα 700ευρώ ενώ σε H.D βγήκε στα 400 (πάντα για ετήσιο συμβόλαιο)
Μπορεί να είναι έτσι, αλλά στη μικτή παίζουν πολλά πράγματα ρόλο: η απαλλαγή και οι ειδικοί όροι. Αν είναι όλα συγκρίσιμα, τότε καλά έκανες και διάλεξες την H.D.
-
Είμαι μεικτη HD. Έχει δέκα μέρες που με χτύπησαν σε πάρκιγκ. Δήλωση από την οδηγό είμαστε φιλικό διακανονισμό. Η HD μου είπε να το πάω όπου θέλω.
-
Ήταν άνετη διότι είτε αποζημιωθείς λόγω δήλωσης της υπαίτιας είτε μέσω ενεργοποίησης της μεικτής, η ασφαλιστική θα τα πάρει τα χρήματα μέχρι τελευταίας δεκάρας από την ασφαλιστική του υπαιτίου, οπότε το παίζει πολύ άνετη. Το ζήτημα είναι πως θα αντιδράσει εάν φταις εσύ στη ζημιά και δεν μπορεί να τα πάρει η ασφαλιστική σου απο την ασφαλιστική του άλλου διότι δεν υπάρχει ο άλλος υπαίτιος. Τότε υποψιάζομαι ότι θα δυσκολέψει η πληρωμή με hd και συναφείς εταιρείες, θα αρχίσουν τα περί imitation ανταλλακτικά αλλιώς πλαφόν κλπ.
Toyota Yaris Cross