May 1, 2023, 5:14 PM

@georgekn said in Honda Civic:

@nkoasidis πολύ καλές τιμές κατανάλωσης...μήπως έχεις κάπου την μέση ωριαία ταχύτητα ταξιδιού?

@georgekn Καλησπέρα αδερφέ στον αυτοκινητόδρομο πήγαιναμε σταθερά 125-130 χλμ και όταν πηγαίναμε μέχρι Γρεβενά χτυπήσαμε και 140 και 155, στον μεν επαρχ δικτυο 80-100, όσο και να προσπαθώ να ανεβάσω την κατανάλωση αυτό αρνείται δεν έχω δει σε ταξίδι πάνω από 5.5 λίτρα.Αυτό που όμως με κάνει συνέχεια να θέλω να το οδηγώ είναι το στησιμό του έχουν κάνει αλλά alfa romeo δουλειά(ανάρτηση - τιμόνι - φρένα) βγαίνω κάθε φορά μετά το ταξίδι ατσαλάκωτος η ανάρτηση σιδερώνη τα πάντα παρότι το προφίλ του είναι 40άρι.Τα μόνα αρνητικά που έχω βρει σε αυτό το αυτοκίνητο για μένα πάντα είναι ότι βάζοντας όπισθεν δεν κατεβαίνει αυτόματα ο δεξιος καθρέφτης βόλευε αφάνταστα(στο παλιό μου αμάξι) στα παρκαρίσματα και ότι στα πίσω καθίσματα δεν έχει στη μέση θύρα για να βγεις στο πορτμπαγκαζ εάν θέλεις να πάρεις κάτι πράγματα εν κινήση.Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την επιλογή μας.Καλά χιλιόμετρα σε όλους πάντα με ασφάλεια.