-
@tgd said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Το συγκεκριμένο θέμα έχει συζητηθεί εδώ:
https://forum.4troxoi.gr/topic/90721/node-90721/4
Άρα, προσέχεις τι λέει η άδεια και τα ψιλά γράμματα της ασφαλιστικής.Μιλάει για συγκεκριμένη κατηγορία οχήματος και συγκεκριμένη ασφαλιστική και πολύ συγκεκριμένη υπόθεση!
Τελικά αποζημιώθηκε βέβαια, οπότε σημαίνει ότι η ασφαλιστική, παρότι το είχε βάλει στους όρους της 8 χρόνια νωρίτερα μετά από ανάλογα περιστατικά (αν έχω καταλάβει καλά) σίγουρα φοβήθηκε ότι δεν είχε νομικό έρεισμα σε περίπτωση δίκης, αλλιώς τσάμπα τους έχει τους νομικούς και δεν θα δίσταζε να το πάει μέχρι τέλους.
-
Πήλιου, βλέπω μια μοναδική ευκαιρία να οδηγήσεις Tesla στον χώρο σου. Βόλο δε μένεις;
-
@dimsabas said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Πήλιου, βλέπω μια μοναδική ευκαιρία να οδηγήσεις Tesla στον χώρο σου. Βόλο δε μένεις;
Για λέγε, για λέγε...
-
Θα μας τον χαλάσεις και αυτόν! Έναν τον είχαμε!
-
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Για λέγε, για λέγε...
Έχει μείνει ένα και ψάχνει μπαλαντεζα.
-
@antonakis said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Για λέγε, για λέγε...
Έχει μείνει ένα και ψάχνει μπαλαντεζα.
Χαχα!
-
Εν τω μεταξύ Πασχαλινή εκδρομούλα

Επιστροφή πιο γρήγορη βράδυ και με βροχή...

-
Επιστροφη απο το Α και για εμενα μεχρι το σπιτι μου (135 χλμ σε 1 ωρα και 55 λεπτα) με το βενζινοκινητο. Μεση καταναλωση 6,2 . Μεση ταχυτητα δικη μου 70 χλμ/ ωρα. Πολυ καλη καταναλωση μα με την καμια επιπεδου ντιζελ. Σε σχεση με του Κριου 0,4 λιτρα παραπανω στα 100 χλμ μα και με 100αρα βενζινη. Συνεπως καποια ευρωπουλα παραπανω για μια απλη διαδρομη. Ντιζελ λοιπον αν μιλησουμε για οικονομια#μονο.
-
-
Τα ηλεκτρικά ήταν το 13% των 3.22 εκατομμυρίων αυτοκινήτων που πωλήθηκαν στο Q1 23;
Τα ντίζελ δεν μας είπαν πόσα!Πάντως κι εγώ αν πάρω ηλεκτρικό, για Υ Λονγκ ρεηντζ με βλέπω... μαζεύω τα 60 χιλιάρικα σιγά σιγά.
Αυτό έχει κι απόσταση απ το έδαφος μεγαλύτερη; -
Ναι είναι ψηλό, δεν θα σκοντάφτει σε καλώδια.
-
Τώρα που το πες, παρατήρησα σε φωτογραφίες ευρωπαϊκά ηλεκτρικά να έχουν τη πρίζα απ τη μεριά του οδηγού, ώστε παρκαρισμένα νόμιμα στη πλευρά του δρόμου, να είναι χύμα το καλώδιο απ τον φορτιστή στην άσφαλτο και το φις προς τον δρόμο... ποιο τζιμανι (δεν) το σκέφτηκε ;
-
Τα ίδια τζιμάνια που σκέφτηκαν να βάλουν την πρίζα στην μέση του εμπρός μέρους, ώστε μια ψιλοτράκα να σου κοστίζει και φορτιστή πέρα από τον προφυλακτήρα!
-
Ωχ ωχ ωχ!!
Δεν έπαιζα καλύτερα Λόττο ή λαχείο, προφήτης και φτωχός....δεν λέει.
-
"Όταν ολοκληρωθεί η λειτουργία του, το SCF θα χρηματοδοτηθεί από τον πλειστηριασμό δικαιωμάτων ETS II ύψους έως και 65 δισεκατομμυρίων ευρώ –δηλαδή από τους πόρους που θα συγκεντρωθούν από τη φορολόγηση των πετρελαιοκίνητων, των καυστήρων πετρελαίου κλπ- με επιπλέον 25% να καλύπτεται από εθνικούς πόρους (συνολικού ύψους 86,7 δισεκατομμυρίων ευρώ)."
Αναλυτές μου, μαστουρωμενοι οικολόγοι dieseloλατρεις.... Για εμάς θα δουλεύετε....
-
Ντιζελολάτρες βιες Ντιζελοκλάστες η κατάσταση...
Ποιοι είστε εσείς αφεντικό;
-
Το γραφω εδω αν πρεπει να μπει σλλου οκ.
Ενα χρονο τωρα με το xceed βαζω μονο απο 2 πρατηρια το "καλο" το diesel(δεν θυμαμαι ονομασιες).
Προχθες καθομουν με ενα φιλο που εχει το tuscon το προηγουμενο σε diesel και μου λεει βαλε ελιν crystal diesel,εγω απ οταν εβαλα ειδα για 1η φορα καταναλωση κοντα στα 6 απο 7 και.
Μπαρουφες λεω απο μεσα μου.
Προχθες λοιπον λεω να δοκιμασω,βαζω και βλεπω στα 1α 160χλμ απ οταν εβαλα με το δρομολογιο Αρτα Ιωαννινα μεσα εχω καταναλωση απο 5.8 στα 5.4.
Μπορει να ειναι και συμπτωση ή λογου ζεστης. -
λογω ζεστης
-
@spiros-0 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
λογω ζεστης
Και γω αυτο πιστευω.
-
Η ζέστη αγαπητέ…και εγώ έπεσα από τα 5,5 στα 5 με 5,1…
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά