-
@d_m said in Νεο Hyundai Tucson :
@alex-mix said in Νεο Hyundai Tucson :
Εγω που εχω kia (λογικα το ιδιο ειναι)οταν το βαζω δεν κουνιεται καθολου
Όχι, κινείται προς τα πίσω το άτιμο!
Καλώς εχόντων 20/4 έρχεται το δεύτερο ετήσιο σέρβις. Θα το αναφέρω, να το ελέγξουν...Δοκίμασε να έχεις καλά πατημενο το φρένο, για να ενεργοποιηθεί αυτόματα το Hill Start Assist, εφόσον είναι διαθέσιμο ως εξοπλισμός στο αυτοκίνητό σου.
Εάν το έχεις μισοπατημένο το φρένο, είναι λογικό να κινείται προς τα πίσω, γιατί δεν ενεργοποιείται το Hill Start Assist.
Σύστημα Autohold (εάν εννοούμε το ιδιο σύστημα) έχω και στο C-HR μου, αλλά έχει διαφορετική χρησιμότητα, να μην πατάς συνέχεια το φρένο όταν είσαι σε μποτιλιαρισμα, ώστε να μην κινείται ελαφρά εμπρός λόγω αυτόματου κιβωτίου (το λεγόμενο crawling). -
@bill_hsd said in Νεο Hyundai Tucson :
Στο δικο μου ,πατας κουμπι φτανεις ας πουμε φαναρι με ανηφορα σταματας κοκκινο πατας φρενο μπαινει χειροφρενο ,αναβει πρασινο βαζεις ταχυτητα (εχω χειροκινητο)πατας γκαζι αφηνεις συμπλεκτη βγαινει.Εχει και hill assist
-
Ναι με το autohold το αμάξι είναι κοκκαλομενο είτε ανηφόρα είτε κατηφόρα. Πρέπει αναγκαστικά να πατήσεις γκάζι για να ξεκινήσει.
Υπάρχει περίπτωση να μην έχει ενεργοποιηθεί το autohold ανάλογα με το πόσο έχεις πατήσει το φρένο, αλλά και πάλι θα σε "κρατούσε" το hill assist.
-
Καλώς εχόντων 20/4 έρχεται το δεύτερο ετήσιο σέρβις. Θα το αναφέρω, να το ελέγξουν...Πίεσε τους να δουν για ενημερώσεις και στο αυτοκίνητο αλλά και στο infotainment, φαίνεται ότι επειδή το έχεις παραλάβει νωρίς έχει "φάει" πολλά updates στο ενδιάμεσο.
-
@npapanik said in Νεο Hyundai Tucson :
Καλώς εχόντων 20/4 έρχεται το δεύτερο ετήσιο σέρβις. Θα το αναφέρω, να το ελέγξουν...Πίεσε τους να δουν για ενημερώσεις και στο αυτοκίνητο αλλά και στο infotainment, φαίνεται ότι επειδή το έχεις παραλάβει νωρίς έχει "φάει" πολλά updates στο ενδιάμεσο.
Εύχομαι να είναι αυτή η αιτία σε διάφορα περίεργα που έχω διαπιστώσει ...
-
Ακριβώς 5.000 € πάνω σε σχέση με ακριβώς δύο χρόνια πριν...
-
Το σταυρό μου κάνω!
-
Εκ των οποίων τα 1.900 € το τελευταίο τετράμηνο...
-
@nikos-3 said in Νεο Hyundai Tucson :
Εκ των οποίων τα 1.900 € το τελευταίο τετράμηνο...
Άστα να πάνε...
-
Χαιρετώ όλο το Forum και εγώ. Παράγγειλα το 1.6 48V Exclusive στις 22 Νοέμβρη 2022 μου είχαν πει ότι θα παραλάβω στις 20 Μάρτη 2023 (μπορεί και νωρίτερα όπως μου τόνιζαν επανειλημμένως) πήγε στις 30/3/23 τώρα μου το ξανά άλλαξαν για τις 30 Απριλίου και έπειτα από πολύ πίεση έμαθα ότι ενδέχεται να παραλάβω στα μέσα Ιουνίου, παρακαλώ!
Το ακυρώνεις τώρα ή δεν το ακυρώνεις ...
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά το πετρέλαιο σε SKODA KAROQ 4ετίας. -
@sdk said in Νεο Hyundai Tucson :
Χαιρετώ όλο το Forum και εγώ. Παράγγειλα το 1.6 48V Exclusive στις 22 Νοέμβρη 2022 μου είχαν πει ότι θα παραλάβω στις 20 Μάρτη 2023 (μπορεί και νωρίτερα όπως μου τόνιζαν επανειλημμένως) πήγε στις 30/3/23 τώρα μου το ξανά άλλαξαν για τις 30 Απριλίου και έπειτα από πολύ πίεση έμαθα ότι ενδέχεται να παραλάβω στα μέσα Ιουνίου, παρακαλώ!
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά το πετρέλαιο σε SKODA KAROQ 4ετίας.Η ερώτηση είναι: έχεις πραγματικά άμεση ανάγκη; Αν όχι, από όποια πλευρά και να το δεις δεν αξίζει.
-
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά το πετρέλαιο σε SKODA KAROQ 4ετίας.Αν θεωρεις οτι το Karoq ειναι ισαξιο κ δεν θα σου λειψει τιποτα απο το Tuscon την ακυρωνεις.
Αλλα σκεψου οτι αγοραζεις ενα αμαξι για Χ χρονια.
Αν ειναι πολλα περιμενεις να εχεις αυτο που ηθελες εξ αρχης.
Αν δεν ειναι πολλα παρε το Karoq με οτι συνεπαγεται. -
@chrisk6 said in Νεο Hyundai Tucson :
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά το πετρέλαιο σε SKODA KAROQ 4ετίας.Αν θεωρεις οτι το Karoq ειναι ισαξιο κ δεν θα σου λειψει τιποτα απο το Tuscon την ακυρωνεις.
Αν δεν ειναι πολλα παρε το Karoq με οτι συνεπαγεται.Πολύ σωστά μιλάτε και οι δύο, αλλά με έχουν τσατίσει τόσο πολύ απο τη VELMAR στα Γλυκά νερά που έχω χάσει το αρχικό ενδιαφέρον μου στο αμάξι. Απο την άλλη το μεταχειρισμένο έιναι άγνωστος Χ.
-
Δεν το ακυρώνεις. Ένα μετάχειρο δεν είναι ισοδύναμο ενός καινούργιου, και εν τέλει έφαγες το γάιδαρο και έμεινε η ουρά, τώρα θα κλωτσήσεις τον κάδο με το γάλα;
Γενική συμβουλή: πάντα παίρνουμε τις ημερομηνίες παραλαβής με ολίγον μπόσικα. -
@chrisk6 said in Νεο Hyundai Tucson :
Αν δεν ειναι πολλα παρε το Karoq με οτι συνεπαγεται.Πολύ σωστά μιλάτε και οι δύο, αλλά με έχουν τσατίσει τόσο πολύ απο τη VELMAR στα Γλυκά νερά που έχω χάσει το αρχικό ενδιαφέρον μου στο αμάξι. Απο την άλλη το μεταχειρισμένο έιναι άγνωστος Χ.
Γνώμη μου, κάνε υπομονή. Στην δεδομένη χρονική στιγμή κανείς δεν ξέρει (ούτε το εργοστάσιο). Εμένα έκανε 9 μήνες παρόλο που είχε έξτρα. Σε άλλους άργησε περισσότερο. Σκέψου τα 5 χρόνια ανέμελης (λόγω εγγύησης) οδήγησης και την μυρωδιά καινουργίλας..
-
@dstou said in Νεο Hyundai Tucson :
Γενική συμβουλή: πάντα παίρνουμε τις ημερομηνίες παραλαβής με ολίγον μπόσικα.
αυτό.
-
@elteo said in Νεο Hyundai Tucson :
αυτό.
Μήπως το θέμα των καθυστερήσεων, αφορά αυτοκίνητα μερικώς υβριδικά και πλήρως υβριδικά, όπου η κατασκευή τους είναι ίσως πιο σύνθετη ;
Γιατί έχουν γίνει αναφορές και στο forum αλλά και σε group στο facebook, τον τελευταίο καιρό, για παραλαβές του tucson, στην ημερομηνία που τους αναφέρθηκε εξ αρχής (ή και νωρίτερα σε κάποιες περιπτώσεις). Απλά νομίζω αφορούσε τις εκδόσεις βενζινοκινητήρα.
Όχι τίποτα, αλλά και εγώ το υβριδικό περιμένω τον Αύγουστο
-
@avg_tcs said in Νεο Hyundai Tucson :
@elteo said in Νεο Hyundai Tucson :
αυτό.
Μήπως το θέμα των καθυστερήσεων, αφορά αυτοκίνητα μερικώς υβριδικά και πλήρως υβριδικά, όπου η κατασκευή τους είναι ίσως πιο σύνθετη ;
Γιατί έχουν γίνει αναφορές και στο forum αλλά και σε group στο facebook, τον τελευταίο καιρό, για παραλαβές του tucson, στην ημερομηνία που τους αναφέρθηκε εξ αρχής (ή και νωρίτερα σε κάποιες περιπτώσεις). Απλά νομίζω αφορούσε της εκδόσεις βενζινοκινητήρα.
Όχι τίποτα, αλλά και εγώ το υβριδικό περιμένω τον Αύγουστο
Φίλε SDK μην αγχώνεσαι και μην εκνευρίζεσαι με τις «κουραστικές» μεταθέσεις της ημερομηνίας παράδοσης. Τα ίδια περάσαμε όλοι (παρέλαβα προ 6μήνου με αναμονή σχεδόν 10 μηνών). Μπορούμε να συζητήσουμε την εναλλακτική που ανέφερες για εκτόνωση όλων μας αλλά στο τέλος της ημέρας θα επικρατήσει η λογική και θα κάνεις λίγη υπομονή ακόμη. Σου εύχομαι να προλάβεις τουλάχιστον λίγο καλοκαίρι και να κανεις κάποιο ταξίδι διότι εγώ παρέλαβα 28/8 όταν όλα είχαν τελειώσει... Υπομονή και τελικά θα έχεις κάνει τη σωστότερη επιλογή!
-
Σας ευχαριστω όλους για τις γνώμες σας, είναι σημαντικό να ακούς και άλλες ιστορίες - γνώμες - συμβουλές. Δεν έχετε άδικο όλοι σας, αποφάσισα λοιπόν να περιμένω και εγώ τη σειρά μου. Συνέβαλε στο οτι βρήκα και όχημα για να κινούμε στο μεταξύ ... Σας ευχαριστώ και πάλι.
-
Σας ευχαριστω όλους για τις γνώμες σας, είναι σημαντικό να ακούς και άλλες ιστορίες - γνώμες - συμβουλές. Δεν έχετε άδικο όλοι σας, αποφάσισα λοιπόν να περιμένω και εγώ τη σειρά μου. Συνέβαλε στο οτι βρήκα και όχημα για να κινούμε στο μεταξύ ... Σας ευχαριστώ και πάλι.
Την σοφοτερη επιλογη εκανες.Θα σε αποζημιωσει το αυτοκίνητο με την ελευση και παραλαβη του
Hyundai Tucson NX4 (2020)