-
Οπως εχω ξαναπει, θα εχεις ΚΑΙ πληθωρισμο (αναλογο με ολων των υπολοιπων δυτικων) ΚΑΙ μικροτερη αναπτυξη απ οτι φετος.
-
Κάπου διάβασα ότι με όλες τις αυξήσεις που δόθηκαν, τα εισοδήματα -άρα αγοραστική δύναμη- έμειναν στα επίπεδα του 2021…δεν ξέρω, να λέμε πάλι καλά?
-
Απορώ πως ο γιάνις δεν είπε ότι μοιάζει με σταυροφόρους και τον Ριχάρδο τον Λεοντόκαρδο και θα ενοχληθούν τίποτα φονταμενταλιστές...
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οπως εχω ξαναπει, θα εχεις ΚΑΙ πληθωρισμο (αναλογο με ολων των υπολοιπων δυτικων) ΚΑΙ μικροτερη αναπτυξη απ οτι φετος.
ΚΑΙ δεν θα έχεις χαρτί υγείας, οι αγελάδες δεν θα κατεβάζουν γάλα κλπ. μην ξεχνάμε τα βασικά ρε παιδιά!
Βλέπω πάντως ότι από πιθανή αυτοδυναμία πρωτης Κυριακής του μεσογειακου Τσόρτσιλ, του Τίγρη που σβερκωνε το φοβισμένο ελάφι, μαλλον το δέσατε κόμπο ότι θα μας κάτσει τελικά στο λαιμό ο Αλέκος;
Μήπως στις Τ.Ο. κυκλοφόρησε καμιά μυστική δημοσκόπηση που δεν έχουμε δει οι αμύητοι;Δεν είναι και κανένας μετριοπαθης φίλος εδώ, να μας πει αν στο κόμμα προτιμούν αντζούγιες ή ανανά στη πίτσα...
-
Εντωμεταξυ αν βγουν οι Ζαιοι θα πέσουν παλι σε αυστηρή επιτήρηση ελλειμμάτων και όπως αναφέρουν αναλυτές των αγορών επερχόμενο στάσιμοπληθωρισμό λόγω της κατάργησης της δημοσιονομικής χαλάρωσης και αύξησης των επιτοκίων της ΕΚΤ.
Δηλαδή δαπάνες με το σταγονόμετρο.
-
Ρε κορόιδα είναι να θέλουν να βγουν οι Ζαιοι;
Αν δεν φύγει ο Μητσοτάκης τώρα να έρθει άλλος στην προεδρία της ΝΔ - που όπως φανηκε από την χθεσινή συνέντευξη που αποποιήθηκε πλήρως των ευθυνών του και έκανε λογοπαίγνιο με το τρένο - και ξαναβγεί κυβέρνηση θα ξεβρακωθει τελείως αυτός ο ανίκανος θίασος , η χουντοποιηση της κοινωνίας και η διάλυση των μικρών επιχειρήσεων θα αφανίσει την δεξιά για 20 χρόνια.
-
Δεν έχω ενημερωθεί. Το συνέβη με το νερό;
-
Αν τα είχαμε Ιδιωτικοποιήσει, θα ήταν στη πένα... αλλά τώρα, οι θιασώτες του Κρατισμού και της ήσσονος προσπάθειας, θα τα φορτώσουν πάλι στο Επιτελικό Κράτος του Μητσοτάκη...
-
...τι πρωτότυπο! Επαναλαμβάνω όμως πως η ΝΔουλα ΔΕΝ φέρει ευθύνη γι'αυτό. Καθαρές μπίζνες που κανενας δεν μπορεί να επηρεάσει.
Το ζουμί όμως από τα Γιουσα είναι η έκθεση του State Department που ΑΝ ήταν ανάποδα τα πράγματα ο Ζούπερμαν θα είχε ανέβει πάνω στο τραπέζι του στουντίου με τον κάτι σε Οικονόμου και τον Αυστραλοπιθηκο να τον συγκρατούν μη γδάρει τους κομμουνισται για την τριτοκοσμικοτητα που έχει ενσκυψει στη χώρα.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ΚΑΙ δεν θα έχεις χαρτί υγείας, οι αγελάδες δεν θα κατεβάζουν γάλα κλπ. μην ξεχνάμε τα βασικά ρε παιδιά!
Την είδες την ανάμπτυξ 5.9% του καραμούζα-αδώνιδος για το 22 μπήλιο μ'; Bαλσάμωσέ την, δεν θα την ξαναδείς (σύντομα). Ειδικά με κανά κρίτωνα αρσένη υπουργό που ακούει "κέρδος" και "επενδυτής" και βγάζει καντήλες. Άλλωστε μια αριστερή κυβέρνηση θα έρθει πρώτα απ΄όλα να κάνει "ρίξεις", είδαμε και το 15 που έκλεισαν οι τράπεζες και μετά CC τι αναπτυξάρα είχαμε μετά...
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εντωμεταξυ αν βγουν οι Ζαιοι θα πέσουν παλι σε αυστηρή επιτήρηση ελλειμμάτων και όπως αναφέρουν αναλυτές των αγορών επερχόμενο στάσιμοπληθωρισμό λόγω της κατάργησης της δημοσιονομικής χαλάρωσης και αύξησης των επιτοκίων της ΕΚΤ.
Δηλαδή δαπάνες με το σταγονόμετρο.
Μα τι λες τώρα Lapη;
Με βάση το τι έχει γραφεί εδώ μέσα για το τι (δεν) έκανε η τρέχουσα κυβέρνηση περιμένω από την επόμενη:1000 ΜΕΘ (χαλλλλλλλαρά) και εννοείται κατώτατο μισθό γιατρού στο ΕΣΥ στα 4000 ευρώ για να τις στελεχώσουμε άνετα. Από τον δεύτερο χρόνο διακυβέρνησης νομίζω ότι αυτό είναι εφικτότατο.
Διπλασσιασμό των δαπανών για την παιδεία, στο τέλος της 4ετίας όλα μας τα παιδιά θα κάνουν μάθημα σε σύγχρονα βιοκλιματικά κτήρια και δεν θα πέφτουν σοβάδες στο κεφάλι τους. Καμιά 15ρια χιλιάδες προσλήψεις καθηγητών και ελάχιστο μισθό στα 2Κ.
Καλά για τα τρένα να μην μιλήσω. Θα έχουμε πάλι δρομολόγια σε όλο το παλιό μας δίκτυο το οποίο θα προφυλάσσεται και με φράκτη ύψους 2.5 μέτρων. Θα υπάρχουν μόνιμοι ΟΣΕ-τσεκούριτυ που θα περιπολούν με Ford Ranger και θα επιβλέπουν την γραμμή με drones για να μην έχουμε κλοπές και φθορές. Εννοείται 4 σταθμάρχες σε κάθε σταθμό έτσι ώστε αν τυχόν και πέσει η τηλεδιοίκηση να μπορούν να φεύγουν ανά δυο για σουβλάκια χωρίς να μένει κάποιος μόνος. Peace of cake όλα αυτά αφού ο ΟΣΕ θα έχει πλέον 2500 υπαλλήλους από τους 750 που έχει σήμερα.
Αν δεν έχεις καταλάβει Lapη μου, μόλις φύγει η μητσοτάκης αε που τρώει σαν ακρίδα το αίμα του λαού, ο προυπολογισμός θα σνασάνει και με την καλή αριστερή μας κυβέρνηση θα είναι περίπου ατελείωτος όπως τις καλές ημέρες πασόκ. Τι σταγονόμετρα μας τσαμπουνάς;
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ρε κορόιδα είναι να θέλουν να βγουν οι Ζαιοι;
Εδώ κάνανε αγώνα να βγουν το 15, τώρα θα πουν όχι;
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
...τι πρωτότυπο! Επαναλαμβάνω όμως πως η ΝΔουλα ΔΕΝ φέρει ευθύνη γι'αυτό. Καθαρές μπίζνες που κανενας δεν μπορεί να επηρεάσει.
Σωστά, μόνο που αυτοί που το βλέπουν έτσι είναι λίγοι. Δεν έχεις παρά να δεις τις αντίστοιχες δημοσιεύσεις συριζαίικων μέσων όπως αυτή που αναφέρεις.
Βεβαίως, παρόλες τις εξαγγελίες, προθέσεις κλπ. στην θητεία αυτής της κυβέρνησης οι Τούρκοι F16 ΔΕΝ πήραν. Οπότε η αγορά θα σκάσει στα μούτρα της επόμενης. Αναμένονται οι ανάλογες κυβισθήσεις των παραπάνω υπερπατριωτών αριστερών... -
Αν στις εκλογές πάρουν η ΝΔ 28 και ο Σύριζα 26, τι θα γίνει ?
Θα ξαναπάμε, ή θα έχουμε τον μεγάλο συνασπισμό, με νέο αρχηγό η νδ και με πρωθυπουργό, πρώην πρωθυπουργό, που θα είναι αποδεκτός από τους δύο ?
Γιατί έχουμε να κλείσουμε και την συμφωνία με τους Τούρκους για το αέριο και μία τέτοια κυβέρνηση άνετα το κάνει..
Είδαμε και τους Αιγύπτιους που πιέζουν και βέβαια τους μεγάλους μας φίλους...
-
Ε να ελπίσουμε τότε fiverg ότι θα βρεθούν αντιστοιχοι και στην άλλη πλευρά που έχουν αποσυνδέσει τα εθνικά θέματα από την πολιτική αντιπαράθεση. Τι ζητάω θα μου πεις...ξεχνιούνται τα μακεδονικά καραγκιοζιλικια των μετέπειτα τιμητων της συμφωνίας;
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν στις εκλογές πάρουν η ΝΔ 28 και ο Σύριζα 26, τι θα γίνει ?
Θα πάμε σε επαναληπτικές. η ΝΔ θα συνεργαστεί μόνο εαν δεν πάρει αυτοδυναμία στις εκλογές με ενισχυμένη αναλογική. Τώρα εαν γίνει καμια μ@λακία και πάρουν ζαίοι και πασόκ τόσο ώστε μαζί να κάνουν κυβέρνηση, τον ήπιαμε πατόκορφα.
-
Λες να ξαναβγεί ο Άδωνις, αυτό το λαμπρό μυαλό του τόπου, να ξαναπουλάει νανογιλέκα;
Θα ναι κρίμα και για μας, και για την Ευγενία. -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Λες να ξαναβγεί ο Άδωνις, αυτό το λαμπρό μυαλό του τόπου, να ξαναπουλάει νανογιλέκα;
Θα ναι κρίμα και για μας, και για την Ευγενία.Όπως έχω πει, ο Άδωνης είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος πολιτικός που έχουμε. Αυτό φυσικά λέει πολλά και για το επίπεδο των πολιτικών μας, που είναι στον πάτο. Ο Άδωνις είναι από τους ελάχιστους (αν όχι ο μόνος) που πραγματικά δουλεύει και ξέρει τι του γίνεται. Άσχετα με συμπάθειες και ιδεολογίες, στην δουλειά του είναι εξαιρετικός και αυτό κρίνω εγώ. Τα υπόλοιπα μου είναι αδιάφορα.
-
Και άλλοι ήταν εξαιρετικοί στη δουλειά τους. Να, αυτός για παράδειγμα:
https://el.m.wikipedia.org/wiki/Γιόζεφ_Μένγκελε
Δεν νομίζω ότι πρέπει να μας αφήνουν αδιάφορους "τα υπόλοιπα".
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και άλλοι ήταν εξαιρετικοί στη δουλειά τους. Να, αυτός για παράδειγμα:
https://el.m.wikipedia.org/wiki/Γιόζεφ_Μένγκελε
Δεν νομίζω ότι πρέπει να μας αφήνουν αδιάφορους "τα υπόλοιπα".
Ακραίο παράδειγμα (αν και προσέφερε πολλά στην ιατρική) που δεν έχει σχέση με τον Άδωνη, αφού δεν είναι εγκληματίας. Εαν είναι δεξιός, αριστερός, κεντρόος ένα πολιτικός μου είναι αδιάφορο (δεν είμαι οπαδός), αρκεί να κάνει την δουλειά του χωρίς να εγκληματεί - τόσο απλά.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2